Új privát üzeneted érkezett!

Csillag,miért lenne gáz,sok értelme úgysincs a látogatásainak.

Mértem magam,az elmúlt 6 hétben (márc.8 óta) híztam 3 kg-t...az nem sok,nem?

Én ma nem főzök,van még töltött husi,holnap rántott hús lesz,kedden rakott krumpli...(felélem a tartalékokat...)
A rakott krumpliba muszáj kolbász vagy jó paprikás szalámival is? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla gyomorégésre még pattogatott kukorica is jó.

királylány

Évi ha nem szeretitek a kolbászt vagy nincs otthon épp, akkor jó a szalámi is. Van aki virslit tesz bele :wink:

királylány

Evi, én virslivel szoktam a rakott krumplit :) (meg hagymakarikákal és sajttal, tejföllel a tetején)

Kép
xtina75

hmmmmmmmmmmm...éhes lettem :)
megyek eszem egyet :D
aztán újra pihizek...majd jelentkezem...
puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Húúú Tina de jó, hogy jöttél, elfelejtettem a hagymát a hús mellé dobni. Na megyek, pótolom :lol: Köszi :lol:

királylány

Nincs itthon kolbász,szalámi viszont sok...gondoltam helyettesítem...

Felrajzoltam tegnap mindent...
ez meg az ebéd :wink:
Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hát lányok köszike a tanácsokat de nekem ezek már nem használnak se a pattogatott kukorica ,se a keksz, se a reszelt alam ,se a tej de még a hideg dolgok sem . Anya szerint szódabikarbőónát egyek az tuti :? :shock:
Vendég

Éhes vagyok még ma nem ettem semmit de ha ez igy megy tovább nem fogok apósó megnézte a házi patikák könyvben 15 szem mandulát egyek meg 1 kanál mézet meg reszelt almát :( alma meg volt méz meg volt most mandulát fogok enni de kész vagyok :? :shock: :(
Vendég

Kismamatipp: Ingeborg Stadelmann, A bába válaszol című könyv szerzője a reszelt nyers krumpli kifacsart levét javasolja mint a gyomorégés leghatásosabb ellenszerét, bár elismeri, hogy páciensei, ki tudja miért, nem rajonganak ezért az itókáért.
:shock: :shock: :shock: jajj ha nem lesz meg a hatás én felfordulok
Vendég

http://tarkabarka.uw.hu/tanacsok.htm

http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=gy ... ellen-1180

NEKEM EGYIK SEM VÁLT BE DE EZT MÉG 3 HÓNAPIG NEM FOGOM BÍRNI AZ TUTI :?

DE REMÉLEM MÁSNAK AD TANÁCSOT ÉS SEGÍTSÉGET
Vendég

Vanilla a Rennie se jó?

evilany

Na ideengedem apát,maszekol,én meg megyek festeni :wink:

evilany

Évi jó munkát :)
Kellemes időtöltés...nekem az utolsó pillanatra marad majd :D

ez milyen igaz...érdemes elolvasni:
http://www.komment.hu/tartalom/20100413 ... mnt_page=1

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi csorog a nyálam! Nagyon jók lesznek a rajzok.

A mi ebédünk is kész és megvan a palacsinta is :D :lol:

királylány

Dia, örülök, hogy segíthettem 8)

Kép
xtina75

nem nem jó a renni sem :cry: és most már hányingerem van a gyomor égéstől
Vendég

Sziasztok én pihengetek ma.

Én is inkább keresztbe szélesedem, gondolom aki szélesebb csípőben az nem csúcsosodik úgy ki mint a nagyon vékonyka kismamák.

Nem tudom ki hogy van vele de én nagyon jól érzem magam. Mondtam is anyukámnak, hogy kész szívás mennyire nem kímélik a kismamát az első hónapban mikor annyira rosszul tud lenni, meg fáj mindene. Az emberek csak akkor vannak rád tekintettel ha látják a pocakod. (persze van kivétel is) Aztán 3. hónapban már olyanok leszünk mint a pingvin őrölünk majd ha arrébb tudunk menni 2 m-t :lol: De én nagyon boldog vagyok, hogy semmi gondom és nem is érzek semmi furcsát h terhes lennék hacsak nem a néha rugdosó kisasszonyt.

Képzeljétek már 2x nekikezdett rugdosni mikor porszívóztunk, pedig én csak bent voltam a szobában :lol: Betakargattam vagy kimentem, hogy ne bántsam de remélem ha kibújik nem fog félni a porszívótól, tök muris volt.

Vanilla sajnálom az eseted, hát nem egyszerű de hátha rájuk találsz valahogy. Itt mindig egy havi bért előre ki kell fizetni amiből az esetleges rezsit lehet fizetni ha lelép a lakó. A jó szíved volt a hibás ha előbb kiraktad volna őket...de ki láthatja előre. Én már nagyon "gonosz" lettem a sok becsapás miatt.

Mivel úgyis csak ''fej'' nelküli képen van a múlt hétről most ide szúrom be de kéne újat készítsek, mert szerintem nőttem.
Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Melisch én is így vagyok vele,észre se veszem hogy terhes vagyok csak mikor rugdos...meg persze a ruháknál,de ennyi :)
Nagyot nőtt a Te pocid is.

evilany

Én nem babonából nem vásároltam csak inkább vártam. Én nem is nagyon mondom sehol, hogy terhes vagyok. Na jó személyesen aki találkozik velem már láthatja. De pl. minden hónapban 1-2x megyek a bankba. Régen sokat jártam arra és jól ismerem a csajokat, nekik sem újságoltam pedig kérdik mindig, hogy vagyok ha van idejük kicsit traccsolunk és olyan január fele majdnem 1 órát ott voltam nagy meleg bent, rajtam vastag kabát, hát elszédültem kértem vizet tőlük de nem mondtam akkor sem, hogy baba van a dologban. Erre elmegy a férjem és kérdik, hogy vagyok mire elújságolja, hogy nagyon jól babát várok és kislány lesz. A csajok kikérdezték. Na ennyit a férfiak nem pletykálnak-ról :lol: :lol: :lol: Mindenkinek ő mondta el szinte, még olyanoknak is akiknek kértem nem mondja (tavaly kora ősszel vetélt el a felesége egy beszállitónk feleségének és nagyon maga alatt volt akkor - gondoltam nem szaggatom fel a régi sebeket. Erre jön vagy 2 hete az irodába és már úgy köszön, hogy szia kismama).

Tina remélem a te párod majd nem lesz ilyen. Az enyém szinte másnap, hogy megtudta szétkürtölte. Még attól féltem kiírja az iwiwen, hogy mindenki lássa, pedig én csitítottam, hogy még hallgasson, mert soha nem lehet tudni mi lesz.

Na csak felteszem nektek az első bevásárlás eredményét. A másodikat nem fényképeztem le. A külön kis felső a kedvencem és azt vettem meg legelsőnek, olyan kis cuki.
Megint monológot tartottam :oops: :oops: :oops: Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Szia Évilány ha itt vagy csak megírom az előbb lemaradt, hogy iszonyúan csini voltál. Én is voltam 24 évesen 50 kg de sajnos én kicsit szélesebb csípővel rendelkezem és kicsi is vagyok így ilyen csini nem voltam soha :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch hát köszi de a kulcsszó a "voltál" sajna,de ez van,majd lefogyunk terhesség után.Ami nyilván sokkal nehezebb lesz de hát ez van,erőt ad Tina és Ircsi...

Szép rucikat vettél :)

Szépen haladok a figurákkal,este hozok képet :wink:

evilany

már alig várom a kész szobádat, én olyan kis béna vagyok férjem sem engedné, hogy kifessem a szobát :x már volt kis apropózás de hallani sem akart róla. Az ő ízlése szerint egyszinű az egész ház, neki így tetszik. Még a bababútoron is vitázunk én színeset akarnék ő sima fenyőt, na de meglátjuk valami kombináció csak kell mégiscsak babaszoba kell bele a szín is.

na megyek ígértem rántott husit + sült krumplit a fiúknak (férjem + apukám is az enyém még a héten). Apukám most kelt föl és szorgalmasan hámozza önszántából a krumplit. (hiába anya nevelése :lol: :lol: ) Az enyém lehet inkább nem enne csak hideg kaját mint krumplit pucoljon :x

Kép
Kép
melisch

Vanilla sajnálom a bérlőket remélhetőleg megoldható azért valahogy legalább a számlát fizessék ki.Gyomorégés hmm nem tudom nekem szokott de nekem még a Renni jó.
Csillag pihenj sokat a nagy buli után fő hogy jól sikerült!!
Melisch szépek a ruhák én is veszek mostmár valamit tuti :lol:
Évi nagyon ügyi vagy a kaja gusztusos nagyon,a rajzaid meg nagyon jók alig várom lássam készen is :lol:
Ircsi??Clarika??Többiek remélem jól vagytok!!!
Mi voltunk anyukámék csajok a sírás van rajtam ma nem éreztem még babát mozogni,fáj a gyomrom tegnap sokat ettem és arra gyanakszom megfeküdte a gyomromat ma még egy tányér levest ettem és két csirkeszárnyat nem birok enni sem.Annyira idegesít nem érzem,hogy mozog annyira félek valami baj lesz.Nektek volt úgy hogy nem éreztétek,mert én mostanában elég erősen éreztem most meg semmi. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Bévi
Mérlegelni kell, hogy a fertőzés vagy az intimzuhany csinál-e nagyobb bajt!
Inzulin-szintet neked nem néztek még? (a túlsúly, a rendszertelen ciklus alapján gondolom, hogy esetleg problémás)

Évi
Te hogy tudod ugyanabban a beállításban fotózni magad?
Pocak "nagyságát", formáját meg befolyásolhatja a baba helyzete!
24 évesen én már komoly doktor néni voltam, feleség és kezdtük a baba-projektet :wink:
Terheléses cukor: citromot mindenképpen vigyél! (hideg víznél figyelj arra, hogy teljesen feloldódjon az anyag!)
És nem is annyira borzasztó!!!!!

Tina
A lassabb fogyás sokkal jobb, mint hirtelen leadni sokat!

Vanilla
Kisfiadnak jobbulást!
Gyomorégés: terhességben szinte természetes! Szódabikarbóna nagyon jó!!!
Lehet még savtermelést csökkentő gyógyszerekkel próbálkozni, meg van olyan, ami egy védőbevonatot képez a nyelőcső, a gyomor falán!
És többször, kisebb adagokat enni!!!!!
Albérlő :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Királylány
Kitartást a takarításhoz! Azért ne hajtsd túl magad!

Csillag
Lábdagadás :cry:
Tessék pihenni!!!!!!
Nálam még nem is volt a védőnő, én is csak egyszer voltam nála :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Aranyosak a csajos rucik! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kis csinos pocid van!

Bévi
Lehet, hogy csak alszik Lili!
Ma Katus is lustika....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

OGTT HELYES KIVITELEZÉSE
A vizsgálatot reggel, éhomra kell végezni, előzetes ( minimum 8-10 órán keresztül) koplalást követően
A terhelést megelőző 3 napon legalább 150 g szénhidrátot tartalmazó étrend
Nyugalmi körülmények között, dohányzás és fizikai aktivitás mellőzésével
Infekciók és gyógyszerhatások figyelembevétele és esetleg a terhelés halasztása
75 g glukózt 250-300 ml vízben feloldva, 5 perc alatt elfogyasztva ( gyermekeknél 1.75 g/kg, de max. 75 g )
Vérvétel 0. és 120. percben

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nekem nem nézték vagyis inzulin rezisztencián remélem nem írta butaságot nem voltam,soha sajnos akikhez jártam ezt a kérdést anno nem vetették fel,barátnőmnek már 4 éve nincs rendszeres ciklusa sőt egyáltalán nincs is és babát szeretnének ők pcos és most,hogy én voltam Ditrói Péternél 4D ő ajánlotta neki ezt a vizsgálatot és nem jó neki valami gond van de most nem tudom leírni hogy mi az mert nem értek hozzá.
Lili megmozdult nagyon boldog vagyok akkor Katus is lusti jaj nem bánom ha lustizik csak ne legyen semmi baja :lol: Mindenki egészséges kis babót hozzon világra AGUSZTUSBAN.Hát soha nem gondoltam hogy én ennyire streszelni fogom magam ez már néha túlzás szeretnék leszokni róla de nem tudok így meg egy őrület mindent figyelni most ez most az a bajom miért vagyok ilyen.
Ircsi mikor érdemes menni cukor terhelésre???

Kép
bévi

Ircsi én sem tudom,ezért hol hátrébb hol kicsit előrébb vagyok a képeken és változik is a kép,férjem igyekszik egyformára rendezni de nem megy :) a fényképezőgép is hol kisebb hol nagyobb a képeken,látszik.
Én elkéstem a férjhez menetellel :) de nem baj,most vagyok boldog...előtte mind olyan kapcsolat volt hogy brrr....Mikit pedig 28 évesen ismertem meg...(58 kg-san,hehe)

Terheléses cukor :? :? brrr

Bévi nyugi,dőlj le,biztos rákezd majd,lehet csak pihenőzik. Enyém se sokat mozog napközben,inkább ha én elfekszem.
Megkérdezhetem(lehet volt már,akkor bocsi) hogy hány éves vagy?

evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi még nem kérdezted de ez természetes megkérdezheted 25 éves vagyok!Az a lényeg Évi megtaláltad akire mindig is vágytál mindegy mikor és hány évesen és most teljes lesz az életetek a kis fiatokkal :lol:
Ircsi köszönöm a cikket elolvastam akkor 24 hetesen megyek még arra kell várnom pár napot mert gondolom nem érdemes előtte menni,tervezem jövőhétre a 4D Debrecenbe azért az megnyugtat egy kicsit ha ott látom.Talán nálam ezeket a sok kétségeket az okozza hogy sikerült magától már lemondtunk a babáról természetes úton és még is sikerült és én ezt eleinte hihetetlennek gondoltam,nem akartam elhinni ilyen egyszerűen sikerült.Nagyon boldogok vagyunk csak félek.

Kép
bévi

Bévi
Barátnődnek nagyon ajánlom a Mens Mentis-t Debrecenben!!!!
http://www.mensmentis.hu/debrecen_hitvallas.html

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Cukorterhelést általában a 24. hét környékén szokták kérni!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm doktornéni a sok sok segítséget :lol:

Kép
bévi

Bévi
Tessék pozitívan gondolkozni!!!!!
"Ha félelemmel élsz, csak félig élsz!"

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Te visszamennél szívesen
De már nem tudod hová
Minden emlék idegen
Sok régi kép, ami nem hasonlít rád
Egy álmos szerető
Egy majdnem szenvedély
S te nem hiszed már,lehet elég időd
Hogy a pillanatnak élj
Az ami volt, egy szomorú emlék

Hát szabadítsd fel a szíved és szállj
Érezd, hogy újra égni kell
A szavakon túl más szemmel látsz
Hogy nem gyengít félelem
Mert benned még ég az a tűz
De ha nincs miért meghalnod úgy, miért élsz
Engedd el, ami nem kell

Néha visszatér még ugyanúgy
Egy régi félelem
Semmi nem hajt igazán
Ha elhiszed, hogy túl vagy mindenen
Rég nem volt szélvihar a néma tengeren
Mert összetörhet, s te félsz nem élnéd túl
Ha a szíved védtelen
De félig él, az aki nem mer (nem mer, nem mer)

Hát szabadítsd fel a szíved és szállj
Érezd, hogy újra égni kell
A szavakon túl más szemmel látsz
Hogy nem gyengít félelem
Mert benned még ég az a tűz
De ha nincs miért meghalnod úgy, miért élsz
Engedd el, ami nem kell, nem kell, nem kell

Én sem látom, hogy mit tennék másként, ha újra kezdhetném
Eltévedtem párszor, de nem bánom már, lehet, újra megtenném
Ami volt, marad a múlt, egy régi emlék

A szívedben érzed
Hogy van még mért élned
A tűz újra éled
És újból megéget
De nem kell, hogy félj
Nem kell, több szó
Engedd, hogy fájjon
Engedd, így jó
A szíved újra érzed, hogy szabadon száll

(Mester Tamás : Szabadítsd fel!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi szép volt :lol:

Kép
bévi

Bévi mi is azt gondoltuk, hogy csak a lombik fog segíteni rajtunk. Már voltunk 2x a kaáliba, megvolt minden eredmény csak az ünnepek miatt úgy volt, hogy az idén kezdünk. Erre következő hónapban terhes lettem spontán. Én ezért soha nem aggódtam és tudod miért, mert ez a baba jönni akart és erősebb volt mint bármelyik baba. Bő 2 év után csak ez jött össze és ezért már első perctől kezdve tudtam nem lesz vele baj. Nem egy annyira besikeredett baba hanem egy olyan baba aki magától akart jönni, hiszen az orvosok is kevés esélyt adtak, sperma gondok miatt. Kérlek te is így gondolj rá, hogy egy nagyon erős akaratos természetű baba növekszik a pocakodban aki szembeszállt még az orvosi tudáson is!

Köszi Ircsi :wink: növekszünk mi is. Éppen az előbb vizsgáltam a pocakom a tükörben, hát le kell fényképeznem már nőt :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch köszönöm a biztatást nagyon aranyos vagy és igen igazad van hisz én is nem is tudtam babát várok emeltem mindent ugyan úgy csináltam mintha nem lennék babás és ő megmaradt itt maradt és eddig semmi baja nem volt akkor nem is lesz.Majd ha kész lesz az új pocakfotód tedd fel az előző is csini volt :lol:
És a többi kismamának is köszönöm,hogy erőt ad és,hogy elviselitek a nyvajgásom köszönöm nektek.....

Kép
bévi

ez a beszéd Bévi!!!!!

estére teszek fel képet most át kell adnom a laptopot, apukám ezen nézi majd a meccsét :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.04.18 17:58-kor.

Kép
Kép
melisch

Jövök majd még megyek eszek valamit mert kezdek éhes lenni és nem akarom későre hagyni az evést.Majd jövök még sok sok puszi nektek.......

Kép
bévi

Na,rámesteledett,megszakításokkal vagy 6 órát festettem :lol: össz vissz egy 6-os Tescos temperából,abból kevertük ki a színeket a sötétzöld kivételével,kemény 285 ft :) Többi színhez kell vegyek színezőt majd a festékboltban.
Kép

Kép

Kép

ez a cica meg nemnormááális,mondanák Besenyőék :)

Kép

Mára azonban a porszívózás elmaradt,kicsit bedagadt a bokám is,megyek az ágyba :wink: olvasgatni.

evilany

Miki folyton belesett,tetszik neki is,de mondom mit vigyorogsz,azt mondja,"a kemény rockerek mesesarka" Hja,mondom,ez vaaaan...
:? :lol:

evilany

Évi nagyon szép a munkád ügyes vagy nagyon ,viszont nem szabad megerőltetni magad pihenj az jót tesz nektek.

Kép
bévi

Mondjad neki egy kis ember így megtudja változtatni a szüleit kis főnökök :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

[quote="evilany"]M írta:evilanyiki folyton belesett,tetszik neki is,de mondom mit vigyorogsz,azt mondja,"a kemény rockerek mesesarka" Hja,mondom,ez vaaaan...
:? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól néz ki! Tempera nem szívódik be a falba? Megtartja a színét???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem hiszem h.beszívódik,lekaparni le lehet majd alkalomadtán,és tartja a színét is,ismerősnél ezzel van festve minta,mi eddig a színezőpasztát használtuk,de abban eléggé határolva vannak a színek.Ezzel kicsit nehezebb festeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.18 20:24-kor.

evilany

Látszik, hogy ehhez nem értek :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?