Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Az IR kezelése nagyon sokaknál segített :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Nekünk azért elújságolhatod majd!!!!!!

Clarika
Alakul a pocakod!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.04.18 07:11-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]T írta:clárikaettem fel gmail-re pocakfotókat!
Kiváncsi vagyok mit szóltok :)

AZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :lol: leesett az állam... másfél hét alatt mekkorát nőtt!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon szép!!!

Kép
gtunde75

Tünde!

Most néztem a te pocifotódat, s a tied gömbölyű.... :(
Az enyém hegyes hozzá....
Nagyon kiváncsi vagyok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi, szerintem a neten is elújságolhatom, ott, ahol személyesen nem ismernek. Ezen még gondolkodom. Majd elég lesz akkor eldönteni.
Akartam kérdezni, mert most ez foglalkoztat: te meddig voltál otthon, meddig nem dolgoztál? A beültetéstől a 12. hétig?

Kép
xtina75

clárika, gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! leesett az állam.

Kép
xtina75

Calrika szép és csini kismami vagy te is mint a többiek :lol: gratulálok a nagy pocakhoz.
Tina:elhiszem,hogy nem akarod elmondani míg nem biztos a dolog én is így terveztem anno és mire észhez kaptam már elmondtam a fél világnak.Nagyon nagyon szurkolok neked és tudom sikerülni fog mert megérdemled nagyon!!!!!Ruhák hát jövőhéten befektetek egy bodyra mondtam páromnak veszek egyet azt mondta nem szabad babonás mondtam már amúgy is vannak ruhái mert maradt a boltból akkor nem mindegy.Ő már itt van velünk itt is marad és kész!!!!Nem lesz semmi baj!!!
Ma libát sütök már szerencsésen elvágtam a karomat a késel,majd délután jövök benézek még.Kissé aggódom amúgy mert még kicsit viszketem és mondtam múlthéten a dokinak mikor vizsgált azt mondta minden rendben kenjem kicsit magam canestennel kenem de semmi,és folyásom is van nem olyan sok mint volt de van.Azt mondta a megnövekedett folyás az természetes.Nem lettem okosabb nem tudom mit tegyek mi van ha gombás vagy valami fertőzés és baja lesz a picinek.Lehet elkezdek kamilla teába mosdani,nagyon sokat rohanok hozzá mindenért már szégyelem azért nem akarok megint menni ugyan úgy viszketek mint amikor ő megvizsgált,nem brutális de azért viszketek.Bocsi a hosszú írásért aki tud esetleg segíteni előre is megköszönöm.

Kép
bévi

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ezt nevezem nagyon látványos és szép kis pocak :lol:

Kép
bévi

Tina
Nov. 16-án volt a beültetés, akkor itthon voltam. És január elején mentem újra dolgozni.
Munkától és személytől függ, hogy hogyan jó nektek!

Kezdődik F1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Tv-ben F1,férj elfoglalt :wink:

Clarika aztaaaaaaaaaaaa de szép a hasad,és hát igen nagyon nagyon hegyes! De ez semmit se jelent.
Ehhez képest az enyém lapos kis kövérhas :lol:

Csillag milyen volt a szülinapozás?

Bévi hát igen a fogyókúra kemény,de talán majd együtt könnyebb lesz :wink: anno 35 kg-t fogytam,igaz ez közel 10 éve volt...
52 kg voltam...de mire a terhességnek vége lesz közel ugyanannyi leszek mint kövér koromban :cry:
hát ez van,le kell majd fogyni.

Sikerült itt sokaknak,nézd csak Ircsi, Tina milyen ügyesek,mi is azok leszünk :) Majd segítenek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.18 14:49-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi
Terhesség alatt tényleg bővebb a folyás. Nekem mostanában kell tisztasági betétet használnom.
Nekem egyébként nagyon bevállt a Lactacyd (intim zuhany)...
Vércukrod, inzulinod rendben van????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi montázs is szép.Nem tom,szerintem az enyém hetek óta nem nő,sőt.Persze biztos azért is mert megfordult...
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="clárika"]T írta:clárikaünde!

Most néztem a te pocifotódat, s a tied gömbölyű.... :(
Az enyém hegyes hozzá....
Nagyon kiváncsi vagyok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na megkérem apát, készítsen egy pőre fotót... és akkor összenézzük! :lol:

Ircsi Neked is látványos! szép! :lol:

Kép
gtunde75

Évi igaz és tudom,hogy sikerülni is fog te is jó sokat fogytál nekem is hasonló de majd lemegy azt mondom nem egyszerű de hát majd idővel minden megoldódik nem jó ha hamar fogyunk mert az sem egészséges majd szép lassan.
Csillag??

Kép
bévi

Évi
Ennyire vékony én sose leszek!

Nálam a fogyást nagyban segítette az IR kezelése!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi többé én sem..itt 24 éves voltam...bulihegyek,fiatalság,kit érdekelt az evés :) (bár előtte mondom 86 voltam...)

evilany

Ircsi még nem voltam cukor terhelésen de a múltkori vérvételnél azt mondák rendben van 18 hetes vérvétel volt talán.Nagyon kívánom az édeset iszonyatosan és mondtam is a védőnőnek nem lehet,hogy magas a cukrom,És képzeld elküldöt vérvételre a védőnő ugye mondta egyek egy zsömlét meg 2dl tejet nah és mikor levették a vért így volt a cukrom 6.5 és erre azt mondták jó 2 orvos is és a védőnő is.Nem tudom mit csináljak csak nem akarom a babámnak baja legyen esetleg egy fertőzés vagy valami.

Kép
bévi

Bmaas merre jár? :roll:

Melisch,hozz majd Te is képet,már kiváncsi vagyok.

evilany

Évi neked is csini pocakod van és csajok soha ne mondjátok az hogy soha :lol: :lol: :lol: lehet olyan eleven kis manócskánk lesz annyit fogunk utánuk szaladgálni,hogy modell alkatunk lesz mire a gyerek oviba megy :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Én pénteken megyek terheléses cukorra...nem jön el velem valaki? :? A Megyeibe kell mennem...

evilany

Én 92 voltam. Lefogytam 12 kilót, teherbe estem, majd volt ami volt... most 76 kiló vagyok, csak 4 kiló ment le 8 hét alatt, de centikben nagyon látványos. Sokkal vékonyabb a derekam, a combom, a gyűrű leesik az ujjamról, kifogytam a CIPŐKBŐL... Én már egy 66 kilóval kiegyeznék, de ha közbe jön a baba, én pont lesz... hogy hány kiló ment le addig :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Ircsi nekem azt mondták nem szabad intimzuhanyt használni terhesség alatt mosakodóm az van nivea cammillás meg lactacyd törlőkendő de intimzuhanyt nem használtam mióta terhes vagyok.

Kép
bévi

Tina,nekem a gyűrű most már rádagad :) és a cipőkből? :lol: nem semmi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.18 08:21-kor.

evilany

Évi elmennék szívesen veled csak messze vagy :lol:
Tina csodás eredmény és meglesz a díja is nem sokára :lol:

Kép
bévi

Bévi köszi de hátha a pécsiek közül valaki.... 8) fél 8ra megyek,a nyertes kap tőlem a tortúra végén egy perecet a sarki pékségben.
(félek letiltanak a sütikről...)

evilany

Mindenkinek nagyon szép napsütése vasárnapot és majd jó étvágyat az ebédhez megyek mert a liba így nem sül meg :lol: :lol: :lol: Majd délután jelentkezem addig is puszi midndenkinek.

Kép
bévi

Évi ez nagyon jó nevetek rajta nyertes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Evi, igen, volt egy őszi-tavaszi cipőm, szeptemberben kezdtem e fogyókúrát, és tavasszal akartam felvenni -14 kg-mal, és kiléptem belőle. Elég drága volt, így kitömtem az orrát és vettem bele sarokfogót. :oops:

Kép
xtina75

na megjöttem csajok!

elveszett bárányka jelentkezik! mi is F1-ezünk, de én csak fél szemmel nézem... ;)
pedig most végre izgi!

Clárika bejelentkeztél már 3D-re? vagy még mindig nem? már megöl a kíváncsiság, hogy ki lakik odabent! :wink:

Évi nagyon szép voltál ezen a képen! hát igen, most egy kicsit másképp festesz! :wink: mint ahogy mindannyian! de sztem ennek most mindenki kifejezetten örül! :lol: :lol: :lol:

Tina nagyon tetszik a hozzáállásod! az biztos, hogy mi itt nagyon szurkolunk Nektek, és ennek meg lesz az eredménye!

Csillag nagyon szépek a torták! ha nem csináltál volna képet arról, ahogy készültek, nem hittem volna el, hogy nem cukrászdából vannak! miért nem lettél cukrász?? még nem késő!!! :wink:

bévi sztem a viszketést nem szabad elbagatelizálni! védőnő mit mond?

Kép
gtunde75

Na zuhanyoztam aztán uzsgyi a pékség mert nem lesz reggelink :) majd még jövök.

evilany

Sziasztok szép jó reggelt mindenkinek .

Lányok szét ég a gyomrom már a víztől is MIT CSINÁLJAKKKK még éjjel is ég komolyan mondom kibírhatatlan kezd lenni lassan.

Pici fiam beteg holnap orr fül gégészet azt időpont egyeztetés és irány a Heim Pál kórház már van 2 beutalok szép mondhatom .

Kicsiny lányom nagyon aktív annak ellenére így ég a gyomrom lerúgja a pocimról a távirányítót is meg a zenélő mackót :)

Ma főznöm nem kell anyósom hozott reggel korán húsi levest meg töltött káposztát de van még tegnapink is :)

Párom kisfiam ma megint jön imádjuk meg kell zabálni meg ahogy dumál :)
Vendég

Évi ha Csillag nem tud elmenni Veled, akkor max kiveszek egy nap szabit és elkísérlek! nem mész egyedül!

Kép
gtunde75

Csinálok ma én is pocis képet és mutatom nektek mennyit nőttünk :)
meg terhesség előtt milyen voltam augusztusban még 53 kilósan :)

Tegnap hívott anyukám és mesélte hugomék lehet bevállalnak egy 2. babát jujjjjj :shock: meglepődtem de örültem is jah és a neve Honey lenne neki nálam Maya a méhecske ,náluk meg Honey :méz mondtam anyunak mi nem is vagyunk tesók mindig passzolunk valamiben :)
Vendég

Na most hívott anyu ki akadtam rendesen méert ment át otthon a házamban az albérlőkhöz mert mára mondták hogy kifizetik a 3 havi elmaradásukat 120 000 ft-ot és erre képzeljétek üres volt a házzzz :evil: :x elszöktek se pénz se lakók szét robbanok az idegtől ezt nem hiszem el komolyan mondom nektek na még mi következik nálunk :?:
Vendég

Sziasztok!

Vanilla: gyomorégésre: TISACID vagy RENNIE, mind a kettőt lehet szedni. :wink:

Szépek a pocakok, senkié nem kövér pocak, hanem kismamás!

Szilvi gratulálok a szép eredményekhez! Apa nemsokára hazaér...

Évi nem semmi milyen vékony voltál!

Én kis naiv azt hittem, hogy megúszom a takarítást. Hát nem. Többet takarítok a bontás óta, mint egy sima hétvégén. Tergnap estére már majd beszakadt a hátam is annyira fájt. Megpróbáltam némi "rendet" varázsolni a gyerek szobájába, mégse legyen minden szanaszét. Holnap dobok képet hogyan néz ki most a dolog, aztán persze ha készen leszünk azt is megmutatom.

Tegnap estére aztán végem volt rendesen, annyira folyat az orrom és tart még most is ez az állapot. Éjszaka sem aludtam valami jól. Remélem hamarosan átmegy rajtam, utálok beteg lenni. Na de ki nem...

Szép napot!

királylány

Dia részvétem a takarítás miatt :?

Vanilla,van ilyen név anyakönyvezve h.Honey? :shock:
Albérlők: :evil: micsoda emberek vannak!

Tündi OK :)

evilany

Évi igen a húgom megkérdete mikor még a Bálintkát várta 1,5 éve.

gyomorégésre nekem a renni nem jó nem hat semmit max 2-3 percet Tisacid hmm na ezt kipróbálom .

Albérlők meg itt hagytak a sok számlával és leléptek legszívesebben lelőném őket most :x
Vendég

Vanilla elhiszem :? :( mennyi rossz hír ér minket. :(

evilany

Évi szeretek takarítani, úgyhogy annyira nem gáz. :wink:

Vanilla és a tej? A tisacidot nekem is a barátnőm ajánlotta. Megmondom őszintén még nem próbáltam, mert tejet szoktam inni, az jó na meg inkább kínlódok.
Albérlők: hát el is hiszem, hogy mérges vagy. Be sem lehet hajatni a tartozást, ugye? :twisted:

királylány

De hát csak meg lehet őket keresni? Név,telefonszám van??? Szerződés is volt?

evilany

Sziasztok,Szép jó "reggelt" :D
Jelentem éppségben túléltem a tegnapi napot :D
Bár ma reggel erős hasgörcseim voltak...de a magne és a B6 segített 15 perc alatt.
Gyerekzsivaj...kiabálás,zene,és nyüzsgés...jól érezték magukat a gyerekek.
Tortáknak nagy sikere volt,mind ízben,mind kinézetben :D
Örültem neki.
Szeretek pepecselős dolgokkal foglalkozni......de soha többet terhesség alatt!!! :D
(bár anyué visszavan júniusban,apué augusztusban"17-e"...de addigra remélhetőleg meglesz babóca (mármint augusztus 17re) :D )
Beszakadt a hátam...és a lábam is bedagadt...de hát ez a 2 nap megerőltető volt kissé.
Köszi a dícséreteket!!! Jól esik :D
Évi!
Ha nem leszek rosszúl ,természetesen elkísérlek!!! :D
Csak hát az a baj...ezt max egy nappal előtte tudom 100%-ra megígérni.Ha ne adj isten van más megoldásod...nem veszem zokon,hiszen én sajna ilyen szempontból "nem vagyok beszámítható" :(
Ne hari érte!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dehogy haragszom :) csak gondoltam valaki eljön velem,de el tudok menni egyedül is ám :) csak nem szeretem a böködést,a cukor ivás meg brrrrr

evilany

pocakfotók: szépek,gömbölyödnek...kismamisak :D
gondok: tele a padlás velük mindenkinél ahogy látom :(
cukrászkodás? nem is lenne rossz :D de egyenlőre csak a családnak :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na azt én sem....
kétségbe is estem miatta...hogy majd csak május 11 után leszek elküldve...akkor kell mennem újra dokihoz és akkor adja oda majd a laborpapírt...vagy anélkül kell menni?
nem mondott semmit...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szerdán jön a védőnő...rákérdezek
még csak most jön előszőr...Nem gáz?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi egy kifacsart citrom levét vigyed és vigyél hideg mentes ásványvizet, mert a csapvízzel borzalmas.
Nekem annyi szerencsém volt, hogy itthon megihattam és 2 óra múlva vették le a vért.

Csillag el is hiszem, hogy elfáradtál. Ma tessék pihenni.

királylány

a citrom nagyon jó dolog hozzá...nem olyen émelyítő :( :)
ásványvíz is szuper jó ötlet!!! főleg ha hideg :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igyekszem a pihenéssel :D
majd délután csinálom csak meg a spagettit :D könnyű gyors kaja :D
tegnap úgyis halálba ették magukat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát nálunk ma zacskós leves lesz, az volt tegnap is. A rizst tegnap megcsináltam, párolok zöldséget hozzá meg m,egsütöm a húst. Gondolkodok még a palacsintán is. Vasalnom kellene :roll:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?