Csajszikák,
ma elmentem vásárolgatni baba ruhákat ... üres kézzel jöttem haza, ahogy a múltkor is.
Akkor a méreten filóztam, még olyan messze a vége, ki tudja mekkora lesz gyermekem, aztán megkérdeztem 3 barátnőmet, ok 56-tal nyitottak. Ez a kérdés kb. letisztult bennem.
Így ma tudatosan elindultam 56-os cuccokat keresni ...
1. a zöme nem tetszett (nagyobb méretben sokkal jobb volt a válszték)
2. aztán ott álltam, hogy egy nyár közepén világrajött gyermeknek mi a legjobb?
Volt rövid ujjú, lábszár nélküli body - végülis nyár van, na de, a kicsiknek a hőháztartása még nem olyan, mint a nagyobbaknak.
Erre húzzak nacit? - de mikortól lehet a kicsik hasát leterhelni ilyen nacikkal? Biztonságosabbnak látnám, ha kicsit erősödne és csak utána kapna extra puha derekú nacikat ...
Plusz ... a kis karja kilehet?
Mert feleslegesen vennék ilyen darabot 56-osban, ha kell rá naci és felső - gondolom az nyárra azért sok lenne.
Akkor 56-osból jobb a kezes-lábas?
Nem lesz melege? Mert zömmel úgyis be lesz takarva ...
Hát, így ácsorogtam az üzletekben, és közben hüledeztem, hogy ennyi förtelmes mintát, amivel ellátják a babaruhákat - volt valami fekete szőrös kisvakond - szerű, meg idióta rettenetzöld béka, és jaj piros méhecske ... meg sok szamár (sorry, imádom Fülest, első szülött gyermekemet nem szamaras felsőben akarom hazahozni a kórházból ...) ...
Milyen üzletekben voltam?
Zara, H&M, C&A, Next, Kenguru (itt a ruhák zöme plüss vagy mi, na, olyat se akarok) ...
HELP
Később szerintem elleszek 68-as, de főleg 74-es méretben már sok cukiság volt ...
De 56-os ...
Különben is, mennyit vegyek az első méretekből?
Mikortól lehet uh-gal megsaccolni a baba kb. méretét?
Várjak addig, vagy az 56-os jöhet ...
Kérdezzek még hülyeségeket?
Minden jó babaüzlet címe jöhet!
Thanks!