Új privát üzeneted érkezett!

4:16-kor kellett mennem pipilni...azóta babó nem hagyott visszaaludni :D
gyerekeim most indulnak tánckurzusra :D
én addig takarítgatok-bevásárolok...
api elment focizni..remélem 3-4 re hazaér....tortabontás!
:D
képeket majd teszek fel :D
puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Mi már túlvagyunk a reggelin. (sajtkrém, kenyér, zöldhagyma, retek, paprika, tej) :lol: :lol: :lol: :lol:
Most még lazsálunk, majd a F1 után megyünk a városba. (na jó, közben bekapcsoltam a mosógépet).
Ma főzni is fogok, marhapörkölt, nokedli és ok-sok friss zöldségből készült saláta lesz!!!!
Úgy szeretem már ezt a tavaszi időszakot, mikor már lehet friss zöldeket kapni!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szomorú vagyok... a hugim nem tud jönni... :cry: :cry: :cry:
(úgy volt, hogy pár napra jön hozzánk)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,

Nekünk is kábé így néz ki a szombat délelőtt: reggeli megvolt (camambert+teljeskiőrlésű toast), megy a mosás, nemsoká F1, ebédre paprikás krumplira vágyom fejessalátával. Zsolti kedvéért főzök gulyáslevest, de én nem is vágyom most annyira húsra. Egy kis debrecenit teszek a paprikáskrumpliba. A hugid: sajnálom, hogy nem találkoztok...

Kép
xtina75

[quote="csillagfeny1976"]c írta:csillagfeny1976sodálatos a kerted Tina....majd kérek tanácsot én is ha oda kerül a sor :D

Ha tudok, bármiben segítek :)

Kép
xtina75

Jó reggelt
Csillag csodás a torta,másikról is kérek képet :wink:

Ircsi miért nem tud jönni a hugod? :(
F1 nálunk kihagyhatatan program,de csak Mikinek,én addig szörfölök a neten :) azt mondja majd a kisfiával is nézi.

Bébim nekem is nagyon aktív 2 napja,olyanokat rugdos hogy csak úgy mozog a hasam :) ma is ő ébresztett,lehet már éhes,tegnap nem igen ettem,rohangáltam is meg a kedvem is szar volt a számla miatt.Na ma is az de hát ez van.Sírni tudnék néha ilyeneken.
Főleg h.olyan szarul kaptam én is pénzt.

Bévi nekem is fáj a hasam alja köhögésnél,de van hogy csak felállok és akkor is belenyilall,rossz mozdulat.
Kismama ruhákat megnézném ha hozol fotót.

Szilvás,tegnap a híradónál esett le h.mi is van a férjeddel,olyan szar kedvem volt h.más gondját észre se vettem :oops: már értem a repcsis dolgot,de most akkor mi van velük?Hogy jönnek haza?

Tegnap felkerült a kis fonott szekrény a pelenkázó fölé,ma felrajzolom az összes mintát.
Kép
Kép
egyenlőre a játékok figyelnek rajta.

Sütim finom lett,vendégség megvolt,bár alig bírtam,nem tudom miért hetek óta 9 után leragad a szemem azelőtt pedig hogy bírtam,akár éjfélig
:roll: pedig most már 2x1 a vas tabletta.

Ma én is főzök(tegnap is főztem,cukorborsó főzeléket fasírttal) kolbásszal töltött sertéskarajt :wink: kukoricasalátával.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

De nem csak mi jártunk így...
http://www.bama.hu/baranya/kozelet/mele ... any-246003
a különbség hogy én először a hasamhoz majd a fejemhez kaptam :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

kész a másik torta is végre :D

Kép Kép Kép Kép

Fanniét is feliratoztam :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na ismét lelépek...takarítás folyt.köv. :D

Évi!
Meredek a számlátok :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag húúú ezek csodaszépek!!!

evilany

24+2
Kép
Kép
Kép

evilany

Sziasztok!

Gyors kukk. Dolgozom....
A kertek nagyon szépek!

Bévi én este én már hulla vagyok, nincs energiám gép elé ülni. Én már 9-kor aludtam tegnap is. Megtehettem, Bence anyukáméknál van a hétvégén.
Rend? Nálunk? Majd csak lesz. Jelenleg a gyerekszobában van a legnagyobb kupi, de most nem tud érdekelni, mert felújítunk.
Dobd fel a ruhákat mérettel együtt aztán majd válogatunk. :wink:

Gábor beteg, fáj a torka, folyik az orra. Ma reggelre nekem szintén :?

Tegnap mire hazaértem Gábor kitakarított. Azt hittem majd nagy koszra megyek haza de még fel is mosott a drága. este még nekiugrottam a takarításnak, letörölgettem, aztán mégegyszer felsöpörtem, felmostam. Persze látszatja nem sok van mert még száll a por, de akkor is. Ma futok még egy kört és elkezdem a gyerekszobában is a válogatást, rendrakást.

Csillag nagyon szuperek a torták, meg nem mondanám, hogy nem cukrászdából van. Ügyes vagy! Boldog születésnapot a gyerekeknek és nagyon jó ünneplést!

Évi az a számla :shock: El is hiszem, hogy szíven ütött. Én is rosszul lettem volna az tuti.

Szép napot!

királylány

Évi csinos vagy! Pólóban nagyobbnak tűnik a hasad, mint valójában. Szerintem egyáltalán nem hasonlítasz mangalicára :wink:

királylány

Sziasztok!
Ircsi jó főzést neked jó lesz a menü én is szeretem a sok friss zöldséget.
Évi jó a pocak fotód aranyos vagy és igen nem vagy mangalica,próbálj megnyugodni a számla miatt bár nem egyszerű.
Tina köszi a képet úgy érzem rokon lelkek vagyunk... :lol: :lol: :lol:
Csilag szépek a tortáid ügyes vagy nem mondaná meg senki hogy nem cukrász csinálta.
Clarika akkor jól sikerült ez szuper.
Puszi mindenkinek majd még jövök most fodrászkodás lesz.

Kép
bévi

Ruha fotókat megcsinálom majd és hétfőn vagy kedden felrakom mert az egyik fele itthon van a másik meg a másik házunknál. :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

[quote="bévi"]R írta:béviuha fotókat megcsinálom majd és hétfőn vagy kedden felrakom mert az egyik fele itthon van a másik meg a másik házunknál. :lol: :lol: :lol:

SZÉT SZÓRT VAGYOK KICSIT MOSTANÁBAN ez lemaradt innen.

Kép
bévi

:oops: :oops: :oops: :oops:
Köszönöm csajok...a gyerekek nevében is!!!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Lacám korrigáltatta a tortáját....de jobb is :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek..kisütöm a húst...éhesek az edzés után :D aztán Buli van babám.....ereszd el a hajam....stb :D
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!!!!
Puszim :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi kis pocósom :D Édes vagy...neked is jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, boldog szülinapot a gyerekeknek!!!! 8)

Kép
xtina75

Sziasztok! :)

Tina! Nagyon szép a kerted, én is ilyenre vágyom!!!

Csillag! Csodásak lettek a torták, tényleg mintha cukrászdából lennének! Nagyon boldog szülinapot kívánok a gyerekeidnek! :wink:

Évi! Hát én helyben szívrohamot kaptam volna azon a számlán! :shock: Bár anyuék is panaszkodtak a múltkor, nekik is hasonlóan sok volt! :? Nagyon szép a pocakod! :)

Ircsi! Mi is örülünk, hogy végre vannak zöldségek, gyümölcsök, már múlt hét óta minden nap azt esszük! :wink: Nálunk is megvolt a reggeli, sajna a forma1-ről lemaradtunk, pedig én is szeretem :(.

Nekünk egy csöppet másképp alakul a mai program. Ragyogó napsütés van, és úgy csábít ez a jó idő, szívesen leruccannék Balatonfüredre, hisz csak negyed óra :roll: , de sajnos mind a kettőnknek tanulnia kell. :( Megint jön a zh-időszak, Tominak pedig már csak 13 napja van leadni a szakdolgozatot... :shock:

És már csak 4 hét van az esküvőnkig!!!! :roll: :roll: :wink: :wink: És még nincs menyecskeruhám és fehérneműm!!! :shock: Igaz, ezt még a pocim (és egyéb részeim :D) növekedése miatt nem vettem, meg nem is találtam olyat, ami tetszik. :( Olyan nagyon nagyon várjuk, én úgy izgulok, hogy el sem tudom mondani! :D Egy kérdés: szerintetek milyen táncot szabad táncolni pocival? :roll: Félek, hogy egy kicsit gyorsabb tánccal esetleg ártanék törpicurnak.

Csütörtökön voltunk megint kismamatornán, olyan jó volt, de ez a relaxáció ez nekünk nem megy: pici fiam ilyenkor akkorát tud rugdosni, hogy a lazításnak lőttek :D 8), én meg büszkén vigyorgok, hogy ez a mi pici fiunk. :) Utána volt légzésgyakorlat, gyakoroltuk a mély légzést és a lihegő légzést a tágulási és a kitolási szakaszhoz, aztán kedden majd testhelyzetben is kipróbáljuk. Apukáknak ott is nagy szerepe lesz :wink: , már most jólesett, hogy segít nekem. :roll: Remélem szülésnél hasznos lesz az izomlazító és fájdalomcsillapító hatása.

Kép

Kép
barbcsi

Bévi! A te kerted is nagyon szép! Neked még azt akartam írni, hogy remélem elolvastad a homeogene 9 tájékoztatóján, hogy homeopátiás szert ha használsz, kerülni kell a mentolos, kámforos fogkrémeket, rágókat, cukorkákat, mert csökkenthetik a hatásmechanizmusát a homeopátiás szernek!!! A Rossmannban találtam múltkor direkt ilyen fogkrémet, amit lehet ilyenkor használni, mentolmentes!

Ircsi! A te virágod is nagyon tetszett!

A vitaminokról amúgy annyit: én a 15. hétig szedtem a folsavat, az elején szedtem az elevitet, de nem sokáig, mert rosszul éreztem magam tőle. A 15. hét óta semmit nem szedek!!! (se magnézium, se vas, se vitamin) Csak -mint terhesség előtt is- iszok napi 1 pezsgőtablettát, ami vagy multivitaminos, vagy C-vitaminos vagy Vas+C-vitaminos,attól függ melyikhez van kedvem. És nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt eszem (utóbbit köszönhetően annak is, hogy anyósom sokat eltett télire a termésből, pl: málnát, meggyet, cseresznyét, de volt almánk is :) ), és a vérképeim kitűnőek!!! Vasat csak akkor fogok külön szedni a dokim javaslatára, ha a vérképem azt mutatja, kevés van (bár mindig is sok vasam volt), magnéziumot is csak akkor, ha keményedik a pocim, ami szerencsére eddig elkerült, és a dokim is azt mondta, addig felesleges, mert hozzászokik a szervezetem, és később ha szükség lesz rá, nem fog hatni. Meg amúgy sem vagyok az a mindenre gyógyszert bekapkodós típus. (nekem a rennie pl. nem használ, régen kellett szednem az ízületes gyógyszerem mellé, mert nagyon fájt tőle a gyomrom, de nem hatott, sőt rosszabb lett...) Hál' Istennek minden eredményem jó, a babánkkal is minden a legnagyobb rendben van, szépen fejlődik, ezért sem szedek semmit, sőt anyukáink idejében nem volt ilyen lehetőség, mégis mindannyian egészséges felnőttek vagyunk! :wink:

Dia! Nem semmi micsoda bontást végeztetek a lakásban! :D Majd ha végeztetek a felújítással, arról is várjuk a képeket! Én legalábbis nagyon kíváncsi vagyok!

Szilvás! Sokat gondoltam rád az elmúlt napokban, amikor hallottam a tv-ben az izlandi vulkán miatti légtér és reptér lezárásokat! Egyébként mennyi idő alatt ér haza a busz Amszterdamból? És mikor jön haza?

Mindenkinek szép hétvégét, sétáljatok sokat ebben a jó időben! :wink:
Tanulok... De azért olvasó üzemmódban maradok... :roll:
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Pólóban tényleg nagyobb,nem is értem :D

Barbcsi,esküvő,jaj de izgi...alig várom a képeiteket :wink:
Tánc:szerintem nyugodtan táncolhatsz,persze nem órákig és kimelegedőst,de ami jó a mamának jó a babának. Úgysem egyfolytában fogod ropni,pihenőkkel lesz az. Pulzus tartósan nem mehet 140-150 fölé,az árt a babának,ezért nem szabad aerobicozni se,de a tánc azért annyira talán nem megerőltető(hát amit én ropok,az biztosan :? )

Dia, a lakás,hűűűha... :) és a kis segítő,hát mi lenne veletek nélküle.

ja a képeken elég hülye arcot vágok,pedig Miki próbált nevettetni,mondott viccet is:
"melegvízszámla 52 ezer"
jót nevettem :lol: :lol:

evilany

Sziasztok.

szolfézs + zeneelmélet 5, orgona gyakorlat: 5.
:-) Azért vicces volt a váci Székesegyház nagy orgonáján népdalokat játszani. :-) azokból is a legegyszerűbb gyerekdalokat... :-) ...stílusosnak éppen nem mondható... :-)

Apa. most 14-kor indul a busz Amszterdamból (még kaptak rá jegyet) és holnap délre ér Bp-re a Fradi pályához. 22 óra buszozás, hát nem irigylem, de legalább jön hazafelé.

Évi: számla :shock:

szilvás76

Szilvi,hát legalább elindulnak valahogy..hihetetlen..ezek után lehet nem vágyik messzire el egy darabig :? :(
Nem semmi ez a vulkán ügy...

Jegyekhez gratula!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.17 13:39-kor.

evilany

Szilvás
Gratulálok!

Évi
Szép a pocakod!

Szépek a kertek, a torták! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ircsi dagadt pocakja :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dagadt ne viccelj,hétről hétre szebb és kerekebb.

evilany

Felrajzoltam minden kis figurát falra,azaz még csak lapokra,onnan fogom grafittal áttükrözni majd,mindjárt hozok képet.

evilany

No tehát,körbefotóztam...a rajzokat tükörképben kell elképzelni,mert most nekilátok,áthúzom őket vastagon grafittal,megfordítom és átrajzolom a lapon,így kerülnek majd a falra...
Itt ott hiányoznak virágok,fülek,de azokat majd odarajzolom szabad kézzel nem akartam erre lapot pazarolni.
Aztán lehet festeni,pár hétig
Kép
Kép
Kép

evilany

Évi
Jó lesz! De nem lenne egyszerűbb indigóval?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,az befogja a falat :? ha nem figyelek és nagyon rányomom,lila lesz... :(

evilany

Sziasztok!!!
Ircsi cuki a pocakod gratulálok!!!!
Szilvi akkor apa érkezik elég sokat kell szegénynek utazni de fő a biztonság,gratulálok a jegyekhez.
Évi nagyon aranyosak a rajzok ügyes vagy.....
Csillag Sok Boldog Szülinapot a nagy gyerekeknek!!!
Ennyi pocak után kedvet kaptam én is egy fotóhoz :lol:
Hát nem leszek egy modell mire vége lesz a terhességnek elég sokat híztam már most....és még most jön na java most tényleg túlzás az evés folyton éhes vagyok ilyet még nem éreztem,próbálo mmagam kordában tartani és enni gyümölcsöt meg zöldséget.
Kép

Kép
bévi

Hát Bévi én nem látlak kövérnek.Pocid viszont szép nagy.Én is gyakrabban vagyok éhes mint azelőtt.Régebben elvoltam napi 2 étkezéssel akár.Most meg...rendszeresen kell ennem.
Finom husit csináltam,karajt kolbásszal töltve hmmm

evilany

Naponta rendszeresen, legalább 5-ször kell enni!!!!
Én nasizni sajtot, túrót szoktam, vagy mogyorót, diót... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi nem sokat eszem én sem egyszerre hanem inkább mindig kevesebbet de elég sűrűn :oops: hát igazság szerint én fogyókúráztam s mire vége lett addigra kisbaba volt a pocakomba amit nem is tudtam mivel elég rendszertelen volt a mensim és 2 évig nagyon sokat próbálkoztunk nem sikerült Káli intézetet ajánlották de mondtam még nem megyek várok egy kis időt hát munkába álltam abba hagytam a boltomat és novemberben sikerült,nem tudtam terhes vagyok csak nem jött meg és mivel éjszakáztam is a munkahelyen folyton álmos voltam,nagyon nehezemre eset egy éjszaka,de amúgy semmi később lett hányingerem meg folyton pisiltem na mondtam a munkatársamnak lehet terhes vagyok mert mindig egyszerre volt meg a mensink,de emeltem cipekedtem eleinte mert nem is tudtam baba van.Megcsináltam a tesztet és hamarabb volt a tesztcsík mint a kontroll csík kettőt csináltam egymás után és hát akkor lefogyva kezdtem a terhességet és ami egy év alatt lement az most már majdnem vissza jött.És Évi ehez képest írtam hogy sokat híztam de nem tudom jobb lenne ha nem ennék ha éhes vagyok vagy mit csináljak.

Kép
bévi

FOGYÓKÚRA ELŐTT
Kép
ÉS FOGYÓKÚRA UTÁN
Kép
De ebből még fogytam mire kiderült a baba,mondjuk még nem vagyok olyan mint az első képen arcra de viszont máshol szedtem fel rendesen,fenék,láb,kar.

Kép
bévi

Na jó befejeztem bocsi érte :oops: :oops: :oops: majd ha megszülök akkor megint fogyózom és minden rendben lesz tornázom meg diéta keményen és lemegy.Bocsi csajok,hogy zavartalak titeket itt a képekkel.

Kép
bévi

Bévi
Én bő 20 kilót adtam le :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kedves csajok jelentem én is megvagyok :wink: Bekri nem kell a névsorolvasás minden este vagy reggel olvastam mit irtok de reagálnom nem volt időm. Itt volt az anyukám és rengeteget mászkáltunk illetve takarítottunk itthon. Este pedig az öcsémmel beszéltünk. Így kicsit másképp teltek a napok, még munkába se mentem be. 2 alkalommal leléptünk anyával itthonról és megvettem a kiscsajnak az első kis ruhácskáit (persze nem sokat nem vittük túlzásba) és megvettem a kispárnát meg a kispaplant + huzatot rá egy rendbelit (csak kis szimplát a rácsvédős változtatott majd máskor).

Nagyon szépek a virágaitok én is imádom őket! Szoktam kicsit kertészkedni de néha csak hasztalan dolgoztam velük (na meg kidobtam rá a sok pénzt) ugyanis első évben mikor házba költöztünk (tavaly előtt) szépen vettem kis virágokat az amúgy is kicsi kertembe és még ültettem pár cserepet áprilisban. Mire tényleg nőni kezdtek volna május végén kaptam Mayát 6 hetes német juhász kutyakölyköt, aki ahogy nőt úgy rontott. Sorba rongálta a virágaimat de szó szerint kezdve a kedvenceimmel. Előbb a cserepeseket borította ki és rágta szét mire hazaértem. Kicsit megtépte, belemászott aztán felfordította a cserepet. Addig nem nyúlt máshoz míg a megkezdett oda nem volt. Na azután kezdte sorba sorba a kertből. Sokszor sírni tudtam volna mikor hazaértem és láttam, hogy tűntek el a virágok. Aztán tavaly csak felfüggesztett virágokat vettem és pár cserepet ültettem amit viszont a bent tartottam. Augusztusban mikor pár nappal többet voltunk szüleimnél pár virágom elszáradt.
Na az idén még nem csináltam semmit :oops: Apukám itt maradt még egy hétre és készítünk kerítést a kiskert elé és kitiltjuk Mayát (tavaly bár nem sok virág volt a kiskertben azért a gödröket csak ásta termetéhez megfelelően). Volt ott 3 lóca + kis asztal de valami iszonyúan ronda most azt kilöktük és a kertbe csak füvet teszünk (''kert" pár nm terület) és esetleg a sarkokba kevés árvácskát szándékszom ültetni. Júliusban úgyis költözök anyukámhoz szeptemberig nem lesz ki gondozza a virágokat.

Hasszurkálás nekem nincs de olyan 1x hetekben ha köhögtem nagyon rossz volt vagy ha tüsszentettem. Leginkább gyorsan lehajoltam és akkor nem fájt.

Vitaminok én sem szedem, laborom nekem is tökéletes volt. Én szedtem vagy 4-5 hónapig a tavaly mielőtt terhes lettem.

Kislánykám aktívabb már, tegnap végre érezte a férjem is rúg-kapálni. Kedvenc órája éjfél körül van akkor a legaktívabb férjem meg eddig aludt már abban az órában :lol:

Számla nekünk is lejött a villanyszámla frissítve olyan 70.00 Ft körül fogalmam sincs mikor fizetem ki :roll: Mindenki mondja van valami bibi, mert gyakran fizetünk sokat. A villanytelep viszont azt mondja sok a háztartási gép ami nagy fogyasztású (villany pompa a kútból felhúzni a vizet, elektromos vízmelegítő 80l, kazán, elektromos sütő, stb.) Régen sokkal jobb fizunk volt és bár éreztem, hogy ki kell fizetni de volt miből, most meg nem tudom mikor kapok fizut. Na de majd kialakul, kellett nekünk úri háztartás most nyöghetünk.

Csillag nagyon ügyes vagy profik a torták!

Királylány nem irigyellek a házalakítás miatt, ja csak a takarítás terén :lol: az, hogy kicsit más lesz a lakás az tuti én is alakítgatnák de majd jövőre csak.

Szilvás gratulálok.

Barbi hajrá tanulás és várom a képeket+beszámolót a lagziról

Nagyon formás kis mamik vagytok, én is gömbölyödöm hétről-hétre :lol:

Na ja jó hosszú lettem, jövő héttől ismét leszek majd reagálok és vissza rázkódom de nem lehet veletek tartani a lépést ha 2 napig nem tudok írni :lol:

Kép
Kép
melisch

Kép

Csak bedobtam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi nem könnyű ez a fogyókúra,de amúgy én is hasonló cipőben jártam mint te elejétől fogva kb annyi lett a vége 20kg.Anno abba hagytam a fogamzásgátlót és nem jött meg egy évig nem volt mensim csak gyógyszeres úton a kilók jöttek és jöttek próbálkoztunk a babával de nem sikerült,de hát ezt sajnos elég sok ember tudja és minden elismerésem azoké akiknek sajnos sokat kell szenvedni azért,hogy legyen kisbabájuk.És próbálkoztunk 2 évig így gyógyszerrel megjött és szeptemberben volt egy vetélésem és akkor mondták menjek a Káliba már nem tudnak több gyógyszert adni de nem mentem.És igaz egy év telet el azóta de babás lettem mire beállt rendszeresre a mensim lefogytam és baba lett a vége.Nagyon örültem és számomra mai napig hihetetlen,hogy magától sikerült de viszont boldog vagyok nagyon,mint itt mindannyian persze.

Kép
bévi

Melisch mozgalmas napjaid voltak de az is kell néha én is sokat gondolkozom azon,vennem kellene egy darabot a babámnak legalább de én mindig félek megvenni,meg a párom is azt mondta majd a vége felé,pedig olyan jó lenne már,de ha meg nem veszek akkor is olyan fura érzésem van mitől félek miért nem veszem meg.Van pár dolog írtam etetőszék meg ágynemű,sok ruha Lili mire 1 éves lesz maradtak a boltból,meg pár rugi.de én még nem vettem majd lehet veszek egy badyt vagy egy pelust vagy valamit.Csajok van valaki köztünk aki ugyan ezt érzi és nem vett még semmit???Ez baj,hogy én így fogom fel???

Kép
bévi

Tettem fel gmail-re pocakfotókat!
Kiváncsi vagyok mit szóltok :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bévi én is sokáig gondoskodtam vegyek vagy nem valamit de nekünk nincs baba a családban így nincs semmi esélye, hogy kapjak valamit valakitől. Tehát meg kell majd mindent venni és sajnos nem kis pénz. Gondoltam veszek pár ruhát lassan ahogy van kis pénzem és majd rakunk félre a fizuból, hogy megvehessük a nagyját egyszerre. Én nem itthon szülők és utána még maradok kb 1 hónapot anyukámnál ezért nem vehetek szülés után hanem már előbb és jó lenne kicsivel nagyobb méret arra az időre is mire hazaérünk nem egyből szaladjak vásárolni ruhát a picinek. Mégis nem küldhetem a férjem, nem is egy az ízlésünk meg nem is érne ő rá ilyesmi után járni. Mondjuk mi tervezzük aztán nem tudom mi lesz belőle: jó volna lemenni az osztrákokhoz megvenni a babakocsit, autóülést, cumisüveg melegítőt, sterilizátort meg amit még lehet jobb a minősége és az ára is mint nálunk. Bár öcsémnek mikor mondtam azt mondta akkor még plusz 500 km és menjünk hozzájuk Németországba de az mégiscsak hosszú út lenni. Mondjuk az osztrákokhoz is 2 napra mennénk az út miatt.

Clarika :shock: azta 2 hét alatt mennyit nőt a pocakod én csak ámultam és bámultam. Te már előrébb vagy én csak a 23. héten bár szerintem is nőt már a pocakom a múlt hét óta. Na ezek szerint a héten is nőni fog :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem nagyon nagyon aranyos vagy és a hasad jó hegyes az enyém jó kis kerek, tehát lehet nálad ott kisfiú van, a csúcsosodó pocak miatt.

Kép
Kép
melisch

Jó éjt mindenkinek olvaslak titeket előről,hát volt félelem és rém történet elég.Meg sütik stb nah csajok sok ember előtt le a kalappal nagy tiszteletem az övé övék(Tina)minden pozitiv gondolatom hozzád száljon és tiszta szívemből minden jót kívánok.

Kép
bévi

Jó reggelt!

Melisch igen, szinte napról napra látom, hogy nől....
Párom is, hogy 24 órázik, van, hogy mire hazaér mondja: úristen, mekkora a hasad.... :)

De állítólag most nő gyorsan és sokat! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, és jött egy hatalmas májfolt a nyakamra! :)
Nővéremnek májfoltbajusza volt :lol:

Én még jól megúszom.... :)

Clárika
Kép
clárika

Bévi, nagyon aranyos vagy!!! Köszi :)

Szerintem pedig itt az ideje, hogy vásárolj, tudod, nagy-nagy hassal már nagyon nehéz lesz az üzleteket járni, gondolj erre! Ha bababoltod volt, akkor képben vagy, tudod mi kell, és tudod, mid van, írj egy listát, gondold végig mi hiányzik, aztán hajrá! Ideje lenne elhinni, hogy lesz egy kisbabád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is nagyon óvatos leszek legközelebb, nem is mondom el nagyon senkinek, 14 hétig csak a párom és a dokim fogja tudni, meg a legjobb barátnőm, még anyámnak sem mondom el, mert depressziós, nem örülne neki, hanem sopánkodna, hogy jajj mi lesz, jajj nehogy elvetélj... Akivel meg nem találkozom, annak nem is mondom addig, amíg már le sem lehet tagadni. Vásárolni nagyban (babakocsit, hordozót, pelenkázót - kiságy van) a 22-24. héten fogok elkezdeni. A babaruhákat nem fogom kibírni, hogy ne vegyem meg, a múltkor is elmentünk bútort nézni a nappaliba, és ott volt a szomszédban egy Brendon, bementem morzsolgatni a plüssrugikat :D (de nem volt rossz érzés, most nagyon bizakodó vagyok) (ja, és nem ott fogok vásárolni, de azért 1-2 dolgot igen) Pl:

Kép

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?