Csip-csip NAGYON SZÈP A TESZTED!!!!!
Azért továbbra is nagyon-de nagyon vigyázzatok Magatokra!!!
Fiú, lány név van már? Bocsika, ha már írtad....
Henne nálatok fiú név can már ugye, ha jól emlékszem
De amúgy van olyan megérzés félétek Csip-csip, Henne, hogy esetleg milyen nemü lehet? Tudom, hogy nem az a lényeg, hanem hogy egészséges legyen
Én nagyon lány párti vagyok, a férjem fiú
Épp ezért a fiú név tölem ered, a lány nevet meg ö találta ki...
Bence, Csilla
....aztán a németek meg bekap...ják....hagy szenvedjenek a kiejtéssel
Csicsy, én sem adok sok esélyt ennek a hónapnak, habár jókor voltunk együtt ha minden igaz kétszer is....dehát volt már ilyen azt mégsem volt baba
A dokira várok nagyon,már olyan izgalom van a gyomromban, mintha vizsgázni mennék...
pedig az már rég volt....
Pinkiné, ha ilyen keveset akarnak fizetni akkor tényleg jobb ha nem is csinálod...Gondolom ez olyan otthonról végezhetö távmunka volt. Azokról hallottam már jót is rosszat is. De fel a fejjel, hamarosan mindannyian bebabásodunk és akkor csinálhatnánk másfajta táblázatot is
Most olyan jó kedvem van, ettem az elöbb 4 karika rántott camambert, rizzsel, meg sok majonézzel...nyami
Igaz most szét durranok, de tegnap óta nem ment ki a fejemböl.....nosza kilók..
Hkitty, ha úgy nézzük én is kihasználtam a hétvégét, két nap a grillezéskor borozgattunk, de én csak módjával...
Másik kérdésem az lenne Csip-csip meg Henne, hogy milyen tesztet használtatok elöször? Úgy értem milyen érzékenységüt?....(na nem mintha engem most ilyen veszély fenyegetne
depróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz...Anyuék engem anno áprilisban hoztak össze