Hello Lánykák!
De nehezen értem ide
Na nem rettentő bokros teendőim akadályoztak benne, csak valahogy kifolynak a kezem közül a napok
Kat!
Körtét hozattam ma, de elég tré volt, ízetlen, kemény, nem adtam neki belőle. Sárgabarack van fagyasztva? Én még nem láttam.
Oh, én nagyon jókat tudok röhögni magamon.... muszáj is, mert megabéna tudok lenni.
Viszont ma elveim ellenére kapott banánt, persze zabálta két pofára (túróval és joghurttal)
Ma megmértem, Zétény 2x eszik ugye hozzátápit, mindkétszer benyomta a 300 grammot egy szempillantás alatt, délután ha lett volna még, folytatta volna
Néha azt hiszem, mindjárt kifolyik a fülén....
Twist!
Zé szereti az orvososdit, érdekesnek találja a sok babát, oltáskor is csak minimális hüppögés van. Ő még nem volt lázas sosem, pedig kapott már szegény sok oltást. Paraanyu a létező összeset belenyomatta csóri gyerekébe
Rani!
Remélem ez csak egy szófordulat volt, és nincs nagy baj...
Skrisz!
Bemennek csak úgy
Nálam csengetnek..na mondjuk a 2.2 m-es kerítés is segít ebben. De a gázt pl. én is diktálom. Vagyis a férjem.
Az én Kölköm is odavan az apjáért, mikor már hallja a kulcsot zörögni a zárban, kimászik az ágy szélére, és ott várja. És annyira boldog mikor meglátja, megzabálom, olyan édesen örül
Keny!
Micsoda fullos rabság
De a stagnálás ellenére, meg ha haza is engednek, feküdnöd kell, nem? Mármint míg túl nem nő Kornél a kritikus koron.
Angel!
Házi kakas
enyém Zé 6-kor kelt. De utána azért jóvá tette, mert 10-ig aludtunk együtt
SzadiAnyu trükkösen csinálja már, mikor felkel reggel, és átviszem magamhoz nem veszem le róla a hálózsákot
Így nem áll neki bolyongani az ágyban, hanem simán alszunk tovább szopi után
Tillikém!
Újra itt, de jó
Azért csak benyammogja a Kisasszony a kellő mennyiséget, mert szép igen korrekt paraméterekkel rendelkezik
Fogacskákkal volt nyűglődés?
Babakekszben találtál gluténmenteset? Vagy ti már esztek glutént? Én már annyi félét megnéztem de nem találtam sehol sem
40 perces kajálás, nem gyenge
Zé is villámevő
Mi már nem is partedlizunk, az én Gyerekem kaja közben ül vigyázzba és csak tátog míg el nem fogy. Na ja, kajával nem viccelünk
Köv. gyerekem biztos éhenkórász lesz cserébe