Sziasztok
Úgy restellem magam. Este megírtam, hogy megyek a védőnénihez. De nem azért, mert kellett volna, hanem csupán önszorgalomból. Ugyanis a hétvégén alig éreztem mocorogni Kristófot, a védőnéni pedig-aki rendkívül aranyos-, azt mondta, bármikor szívesen lát, akár csak egy kis szívhanghallgatásra is. Hát én úgy gondoltam, hogy ezt most igénybe is veszem, mert eléggé aggasztott ez a nem-mocorgás. Este meg is beszéltem a kissráccal, hogy reggel megyünk védőnénihez, kicsit rossz lesz neki, mert zúg az a csúnya készülék, meghát tudom, hogy a múltkor is menekült előle szegény. Szóval felkészítettem mindenre. Befordultam aludni. Erre , szerintem tiltakozásképpen, hihetetlen rúgkapálásba kezdett a kissrác
, olyanba mint még még soha. Riasztottam apucit, most jöjjöm gyorsan, hátha megérzi ő is, bár sok reményt nem fűztem hozzá. És mégis
Apuci teljesen elámult, az ő pici fiacskája életében először jól megrugdosta, vagy 8-szor egymásután. Ilyet még sose csinált
Fantasztikus volt
És ő tökéletesen érezte.
Ezekután megbeszéltük apuval, és szerinte is hülyeség lenne elrohanni a védőnőhöz és feleslegesen zargatni Kristófot. Kristófka ezt nagyon díjazta, még egyet rúgott és bealudt
De reggelre megint elbizonytalanodtam, éjszaka megint semmi. Hajnalban már megint nem tudtam, mitévő legyek. Kérleltem Kristófot, mocorogjon, ha nem akar védőnénihez menni. Hosszú percekig semmi, aztán beindult a drága
És meggyőzött
Nem mentünk védőnénihez. Csak felhívtam telefonon és megkérdeztem tőle, hogy normális-e, hogy csak nagyon ritkán rugdos, esetleg napokig se. Azt mondta, hogy teljesen tökéletes. Majd 2 hét múlva többet fog. Így megnyugodtam
Hát ennyi a történet
Bocsi mindenkitől, és köszönöm, aki hiába drukkolt nekem
De sokáig én se tudtam mit tegyek, aztán döntött a józan ész
És Kristóf
Aki mintha direkt csinálta volna ezt az egészet
Sajnos, végigolvasni még nem volt időm a mai termést, mert rengeteg
Ez részben jó, de részben szerintem senki se bánná, ha kiürülne ez a topik. De ennek is eljön az ideje
Most mennem kell, mert apukám szőnyegtisztítózza a lakás összes szőnyegét és kicsit segítenem kell neki. Meg minden vizes, törlöm utána fel. Rumli van. Még el se mosogattam. Kaja sincs. Most kicsit sok a dolgom. De délután mihamarabb végigolvasok mindent
Babus + nagyokat rugdosó Kristóf