Sziasztok lányok!
Csak egy gyors bejelentkezés, jól vagyunk, megvagyunk, és az utolsó 3-4 oldalt leszámítva olvaslak is titeket, csak egyszerűen nem tudok már válaszolni. Pedig szívesen hozzászóltam volna egy-két témához: pl. anyós: hálát adok a sorsnak, hogy nekem nagy szerencsém van a párom szüleivel, nagyon aranyosak, és nagyon szeretik Bogit, és már várják a kistestvérkéjét is. És rengeteget segítenek, és a szüleimről szintén csak hasonló jókat mondhatok. Nagyon sajnálom, hogy néhányótoknak milyen gondjai vannak ezen a téren.
A terhes nőkhöz való viszonyulással kapcsolatban is, pont mikor erről írtatok, akkor történt velem egy pozitív dolog. Annyira meglepődtem rajta, hogy el sem akartam hinni. Hosszú volt a sor a boltban a pénztárnál, erre váratlanul jöt az egyik boltos, kinyitott még egy kasszát, és előrehívott engem. Először nem is értettem mit akar, hova menjek vele, utána esett le. Vannak még rendes, figyelmes emberek.
A kilók rám is szaladnak rendesen, és a hasam is sokkal nagyobb, mint anno Bogival volt, de remélem a szoptatás alatt majd most is lemegy.
Az újakat üdvözlöm.
Sophie-nak gratulálok!
Igyekszem majd gyakrabban jönni!
sziasztok, jó éjt!