Sziasztok,
ágimam,
szomorúan hallom, hogy nem kaptad meg a Merő család apraja-nagyjának a köszöntését
Hogy mivel etetem őket? mi már szeretjük a tejpépet, de az elején sírva fakadtak tőle. Igazából én is gyümölcsel javítottam fel és főleg banánnal, de volt mikor almát is raktam hozzá. VAn vmi jó éjszakás gyümölcsös tejpép azt nagyon szeretjük, meg a sztracsatellásat is, de mi is megunjuk. Szóval folyamatosan váltogatom, vagy gyümölcsözöm. Bébipapiban az univeres babán-alma- csirkehús volt nagyon sokáig a favorit, de van a kecskemétinek a barackos- csirkehús az is bejön. ÉS most már tejbe grízt is adok nekik, persze nem tejbe főzöm hanem vízben
rakok még hozzá pár kanál tejpépet és utána gyümölcsel lehet még turbósítani. Nálunk kb. 1 doboz tejpép 3 alkalomra elég.
Ja és éjjel még mindig felkelnek enni, pedig már csak sinlacot kapnak este. JA most jut eszembe, hogy én a sinlacot is megcsináltam tejpép sűrűre és abba is gyümit raktam, az is bejött
de leginkább azért hízunk, mert zabagépek vagyunk. Gergő hihetetlen mennyiséget eszik....Benedek meg azért ekkora, mert nagyon megfontoltan mozog
bár most rájött, hogy ülve jól tud közlekedni így már nála sincs akadály.
megnézegettük a képeket, nagyon cuki kisJackó.
angel,
szemészetre Maka dr.nőhőz kaptatok időpontot? azért szeretnék hozzá menni, mert Ő műtötte Gegét. megadták a mobil számát, írtam is sms-t, de eddig még nem jelzett vissza. A kis Benedek jól van?ők az Esztergomiak ugye?
Gabiékról tudsz vmit?
Szerintem nagyon jó súlyban vagytok, főleg ennyi mozgás mellett. Ez kisJaszira is vonatkozik.
Én is néztem a táblázatot Bebe mostakkora mintha 3,5kg-val született volta. Gege pedig2,5kg-val,de hosszra is nagyon behozták magukat. Akkorák mint a hugom kisfia pedig Ő 14 hónapos. Ja és Gergő vageszkodik, sokszur csak 1 kézzel kapaszkodik és néha azt is elengedi próbál egyensúlyozni. ' percre sem képes megállni, amitől elégéégkiborulok.
többi mami?
na pá