Lucuzs és Laci- Köszi az infokat, egy csomó mindennel nem voltam tisztában ezzel kapcsolatban ( mármint hordozó, mózes, gyerekülés témában)
Szigeteztetek terhesen???Mert mi lehet , hogy pár napra kimegyünk Rotterdamba , valami fesztivál van ott, ahova Apa menni akar és nekem is lenne kedvem, de kicsit visszatart a pocakom, de akkor ezek szerint nem volt kényelmetlen??
Rabbe- Émelygésmentes napot kívánok neked
A párod akkor félig német??
Eta- 32 éves vagy, de jóóó.Akkor nem csak én vagyok 30 felett ( mondjuk én pont 30 vagyok). Csak elnéztem a táblinkat, hát 3-4-en vagyunk 30 felettiek, a többiek mind huszonévesek, már kezdtem kicsit öregnek érezni magamat
Na jó, azért annyira nem, mert agyilag csak 20 vagyok
Mikegirl-Én is egy rendes fényképezőgéppel lefotózom az Ih képet és úgy tettem fel ide
....Megértem, hogy nem mentetek Anyósékhoz, előbb is kitalálhatta volna a dolgot, nem akkor mikor már mindenki mást rég betervezett
Sajnálom, hogy nem úgy telt a hétvége ahogy szeretted volna
Jobbulást!
Eclipse- Én is jókat hallottam ezekről a homeopátiás szerekről, csak nem ismerem ki magamat,hogy mikor mit kell szedni
Ez a spray érdekesen hangzik, ez megnyugtatja az idegrendszert?Ezek a gátvédelmes, tágulás segytő dolgok engem is érdekelnének
Angie34-Nekem sincs semmi különösebb tünetem, néha egy pici émelygés és állandó éhség, de ennyi
Állítólag a kismamák 20 % nem szenved egyáltalán semmilyen tünettől az első trimeszterben, így valószínű, hogy a szerencsések közé tartozunk
Jude- Nagyon sajnálom és mielőbbi újbóli babásodást kívánok neked
Szisszka- Kocsit vetettek???Lemaradtam
Csak mert írod, hogy átírás, eredetvizsga......
Dorka- Annyira örülök az örömödnek és hogy minden rendben babókával
Kár, hogy képet nem sikerült csinálni
Henne-Jobbulást émelygés ügyileg!!
Aranyoska- Badacsonyi vagy???irigy-irigy
De jó cuccokat lőttél és milyen jó kis áron, ügyes vagy
Panndi- Te meg Siófoki??Párom Anyukája onnan származik, így mi is fogunk menni majd a nyáron oda szerintem, ja, mert azt még nem is írtam, hogy még sem megyünk Gran Canariara.....Na majd a hozzászólás végén!!
Sophie- Voltál a kismama napon vasárnap??
O.Ági-Lesz még olyan vagy sokkal jobb kocsi hidd el, és azt majd te nyered meg
Vayacon- Mi szépet vetettek a Baby Outletben??
Ja most olvasom, hogy bandázs stb.....Szerintem nekem sem ártana lassan, mert szombaton úgy bezabáltam ( egy egész pizza egyedül) hogy nem bírtam a gatyámat begombolni
Vörösmaccs- Én már gondoltam rád, hogy mi lehet veled, mert jó rég voltál!!De akkor minden okés ezek szerint veled!!Ha van időd gyere
Nati- Gratula 2,6 cm-eshez
Engem érdekelne a homeos lista
Kinga- Állatkert jó lehetett!!Képeket várom
Eta- Én sem vettem még semmit és nem is fogok, szerintem a 12-ik hétig legalább
Bár ez is csak egy babona, szerintem nem ez számít, hogy ki meddig vár
Úgy is minden rendben van és rendben lesz és kész
Csajok most tuti full hülyének néztek, de meggondoltam és még sem megyünk Gran Canaria-ra......
Egyszerűen sajnálok rá ennyi pénzt kiadni, mert nekem a Balcsi épp úgy megteszi, víz van, strand és napsütés, csak éppen negyed annyiért......Nem tudom, szerintetek hülye vagyok????
Mert úgy érzem, hogy azért másra is eltudnám az a pénzt költeni, a babára,babaszoba bútor, babakocsi stb, lehet lecseréljük nagyobbra a kocsit, ilyesmikre gondolok.....Lehet valamelyik ősöm skót volt banyek, de én tényleg sajnálok ennyi pénzt nyaralásra kiadni
Nálunk pont fordítva van, tegnap nem volt annyira szép idő, fújt a szél és hideg is volt, ma meg 1000 ágra süt a nap
Szombaton voltunk Baumaxx-ban, megint vettünk egy csomó virághagymát, meg kapát, meg mulcsot, ilyesmiket.....Aztán tegnap akartunk kertészkedni, de olyan hideg volt, hogy sapkában meg sálban álltunk neki, aztán fél óra után mondtam Apjuknak, hogy ennek így nincs sok értelme, ráadásul szegény beteg, megfázott, fújja az orrát, meg a torka is kapar.....És ma reggel óta érzem én is, hogy kapar a torkom, fasza, remélem nem kaptam el tőle
Most homeopatias cukorkát szopogatok, hátha segít