Sziasztok!Kata, köszi a linkeket!
(Juli, már megint összefutottunk!)
Ez az,hogy nem tudhatjuk, milyen lenne ha nem is hordana jó cipőket a gyermek.
Orsi, erről az életkori sajátos lábállásról már hallottam, de mi az eslő O lábas időszakot kihagytuk, így tuti biztos voltam benne, hogy én csesztem el a gyerek lábát azzal a bizonyos cipővel. Persze sose lehet tudni, mi lenne ha.....
Viszont a Dr. Leo és a Dr. Szieszta nekem teljesen egyformának tűnt. Most megnézem a honlapokat, amiket Kata küldött! A merev talp nekem sem valami szimpatikus, de a gyermek soha nem panaszkodott! Ráadásul, nagyon tartós! Tovább szoktuk adni a kinőtt cipőket, a házban van egy rászoruló család. Van, amit jópár hónapig nyúzott a kisgyerek, és amikor visszaadta még mindig szinte új volt.
Árakról.
Én egyszer találtam az Üllői úti Bébikerben (Klinikák, és a Nagyvárad tér között ) néhány leértékelt Siesta szandit. Azt hiszem 3500 körül. Csak választék nem volt, mert az utólsó párak voltak. A Teréz körúton nemrég láttam olyan siesta utánzat falkon szandikat. Nagyon szépek, kérdés, elég kemény-e a kérge????? Ott 5600 froncsi és van 29 -ig. Az Oktogonhoz közel, de nem tudom hány szám.
Lehet, hogy még maradunk a leonál idén.
Sziasztok!
Andi