Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
Clárika igazság szerint ahogy a csajok nézik kisfiú...Nekem Fannival volt magasabb a MoM-om :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hmmmm....
akkor most sem vagyok előrébb..... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ahogy én sem :D
:wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd a következő uh-n kiderül

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hol vannak a többiek?
Tegnap úgy pörgött a fórum, követni is alig tudtam....
ma meg.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

hjaaaa.....ma kihalt minden...biztos elverte a jég :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na ebben a pangásban elfáradtam :) megyek ledőlök egy kicsit.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bocs Lányok, csak chatelek a Zurammal :-)

szilvás76

sziasztok én itt vagyok csak vissza olvasom amiket irtatok .

Lányok lenne egy kérdésem a fiús kis mamákhoz vettem tesz-veszen 4 db kis bodyt 2 ft-ért fiúsat nem kellene valakinek mert én annyit vettem hirtelen meg mi lányok vagyunk amugy is már ösztön szerűen nyomtam rá a licitet :) akit érdekel írjon már rám . 2 ft + posta 175 simán mutatok képet is róla .
Vendég

sziasztok én itt vagyok csak vissza olvasom amiket irtatok .

Lányok lenne egy kérdésem a fiús kis mamákhoz vettem tesz-veszen 4 db kis bodyt 2 ft-ért fiúsat nem kellene valakinek mert én annyit vettem hirtelen meg mi lányok vagyunk amugy is már ösztön szerűen nyomtam rá a licitet :) akit érdekel írjon már rám . 2 ft + posta 175 simán mutatok képet is róla .
Vendég

uppsz 2 küldte el bocsi
:evil:
Vendég

Kép
Vendég

Ircsi elhiszem,hogy jobb ha van az embernek egy aggódó anyukája mintha nincs.Én is imádom őt csak vicces,hogy mindenért aggódik de majd csak megtudom lassan én is mit érez ő. :lol:
Vanilla elég nagy az a baba biztos elnézte a doki.
Többiek jó olvasni hogy mindenkivel minden rendben.
Én ma virágot ültettem balkonládába jó sokat meg kaspóba is meg füvet vágott apa nagyon szép lett az udvar.Gyorsan csináltam túró csuszát és most pihenek elfáradtam nagyon.
Többiek Évi,Szilvás kisfiad hogy érezte magát mamánál???
Szerintetek amugy vissza hozzák a 3 évet vagy csak 2 év marad nekünk a gyerekkel itthon.Én is gondolkoztam sokat rajta mikor menjek vissza a 2 évet biztos kivárom a többi meg majd kiderül. :lol:

Kép
bévi

Clarika nekem is azt mondta a védőnő ne hízzak a doki egyen csak nyugodtan ami jól esik :shock: Már kérdezni akartam ti szedtek kálciumot meg vérképzőt nekem a védőnő mondta szedjem erre a doki azt mondta nem irja fel mert semmi szükség nah most legyek okos.Szedem magne B6,elevit,c-vitamin és azt mondta szedjek kalciumot meg vérképzőt a védőnő ki mit szed?????

Kép
bévi

bévi, én csak Femibiont szedek. Megkérdeztem a védőnőt, hogy kell-e mellé még valami (kálcium stb), azt mondta nem kell. A dokitól is kérdeztem, ő is azt mondta nem kell, mivel jók voltak a labor eredmények. Tehát maradt nálam csak az.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nekem is jók voltak a labor eredmények a védőnő is azt mondta a doki is de a védőnő ragaszkodott ezekhez ,kalcium vérképző hát ha a doki azt mondta nem kell akkor szerintem én sem fogom szedni vagy fogalmam sincs :?

Kép
bévi

Hova letettek csajok én olyan álmos vagyok és fáradt ez a nyomot idő szerintem meg a sok virág ültetés :lol: de örülök neki nagyon szeretem a virágot :lol:

Kép
bévi

Hahó. Csajok, ezt nem hiszem el. Az Izlandon kitört vulkán hamuja miatt a ny-eu-i repterek bezárnak. Szombaton hogy jön haza a férjecském? :-( Sehogy... Most forró dróton vagyunk, de semmi biztató nincs...
Mondjuk inkább ne jöjjenek pár napig, mintsem a hamu miatt leálljon a gép hajtóműve... :shock: :cry:

szilvás76

Munka és úszás után itthon... :wink:

Csillag
A tornádót nem fényképezted le?

Woody
Kistesót mi is szeretnék Katusnak. Annyi reális esély van, hogy vannak fagyi babáink. Meg bízunk egy esetleges csodában, hogy spontán terhes leszek! :lol: :wink:

Clarika
Azért vigyázni kell, hogy mennyit szedsz fel!!!! Gondolj arra, hogy szülés után csini anyuka akarsz majd lenni! ÉS... még az unokáidat is akarod tologatni a babakocsiban!!!!!
A plusz kilók plusz terhelést jelentenek a szívnek!!!!
AFP: még jó

Bekri
A szapora pulzus miatt azért egy EKG, egy vizsgálat (egy belgyógyász meghallgatja a szíved) nem lenne ártalmas!!!
A komoly terhelés még ezután következik... és ne fogjunk mindent a stresszre!!!!!

Bévi
Örülj neki, hogy aggódik érted az anyukád! Aggódik, mert szeret...
Olyan rossz, mikor már nincs anyukája az embernek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én Elevitet, mg citricit, és meforalt szedek...így tökéletesek a laborjaim!
Védőnővel meg telefonon beszélek csak.

Szilvás
A Hugim is jött volna hozzánk... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvás sajnálom de jól mondod inkább maradjanak pár napig mint baj legyen isten őrizz.Próbálj megnyugodni tudom nem könnyű,de pár napot inkább várjanak ha kell.
Ircsi igen tudom én is inkább aggódjon valaki mint ne legyen itt így a jó én örülök is neki.az utolsó két gyógyszert nem ismerem amit írtál ,nekem se volt gond a laborral de miért akarja ez szedetni a kalciumot meg a vérképzőt nem tudom.

Kép
bévi

Ircsi!
Sajnos az elmaradt...unokatesóm ikrei+1 leányzója...az én lányom és keresztanyám volt itt akkor...Csajok féltek...eszembe sem jutott :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok,

Ircsi, végig fogod szedni a meforalt?

Kép
xtina75

Csajok én mondom nektek nem érdemes ezen a neten olvasgatni az ember úgy befordítja magát.Most egy olyan történetet olvastam,hogy a lánynak vírusfertőzése volt össze szedet valamit az uszodában és 21 hetesen meg kellett szüljön mert a babája egészséges volt de megrepedt a méhlepény.Hát rajtatok kívül nem olvasok mos tmár semmit.Ilyenkor beindul a fantáziám én is beteg vagyok most is ugye fáj a torkom meg volt a vírusos hüvely gyulladásom és biztos jól vizsgált a doki.Ti is ilyen aggódósok vagytok vagy csak én vagyok ilyen dilis???Mondjuk nekem Ircsi hozzászólása sokat segít sokszor és köszönöm is :lol:

Kép
bévi

Csillag nem csodálom hogy féltek én is féltem volna...
Évi nagyon eltüntél minden rendben????
Szilvás nálatok apával beszéltél maradnak????
Többiek,Clarika jól vagy????

Kép
bévi

Tina mi újság veled???Hogy vagy???

Kép
bévi

Bévi
Néhány oldallal előrébb volt szó a kalciumról már itt. Azóta is az a véleményem, hogy aki normálisan fogyaszt tejet, tejterméket, annak nem kell tablettás kalciumot szednie.
Vérképző???? Mire gondolt a védőnő????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, köszi a tanácsot! Persze, a kivizsgálás nem árt. Csak én világosan látom, hogy mi a különbség az előző és a mostani terhességem közt. Az a két éves, aki most is követeli, hogy a harmadik narancsot is most, de azonnal pucoljam meg neki, különben ő kiugrik az etetőszékből. :lol:
És Kristófnál is magasabb volt a kelleténél a pulzusszám. És igen, a neheze most jön. Szóval, még egy doki vélemény és akkor irány a sorbanállás-sorbanülés az sztk-ban. :roll:
Ja, meg még azt gondolom, egy mérés nem mérés. Kristófnál is volt olyan, hogy valami eszméletlen nagyon magasat mért, aztán csóválta a fejét, megmérte újra és az meg normális volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bekri 2010.04.15 17:37-kor.

bekri

Ircsi mindjárt leírom neked a két gyógyszer nevét amit fel akart íratni de nem írta fel a doki.Tej elég sokat iszom igaz kakaónak mert nagyon kívánom sajtot is szoktam enni bocsi nem emlékeztem a kalciumos témára :oops:

Kép
bévi

Évi, köszönöm, jól vagyok, csak hajtanám már az időt, hogy én is babás lehessek (talán nem olvastad, de én is aug-ra várnám, csak angyalka lett :( ), de emiatt már nem szomorkodom...
Remélem májusban már lehet :D

Addig meg itt szurkolok mindenkinek, csuriban kezem-lábam :)

Kép
xtina75

Neo-Ferfolgamma.
Vigantiol
Remélem jól írtam le mert elfelejtettem pontosan mire beértem,mert a kocsiba vannak a papírjaim úgy tuti soha nem hagyom itthon.

Kép
bévi

Tina
Igen, szedem végig, meg szopi alatt is fogom... :wink:

Bévi
Ne olvassgass butaságokat a neten!!!!

Bekri
Szapora pulzus nem jó! Nem tud normálisan működni a szív, nem tud annyi vért mozgatni, ami a normális keringéshez szükséges!!! Általában, a szapora szívműködésnél csökken a vérnyomás :arrow: ájulás, lepényi keringés romlik.
Próbálj meg a pihenés mellett minél több folyadékot is fogyasztani!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina őszinte leszek azt még nem olvastam.hogy angyalka lett a babád,csak azt tudtam,hogy szeretnél és drukk megy is ezerrel neked megérdemled te is látom régóta próbáljátok már.Biztosan sikerülni fog és örülök neki,hogy itt vagy és szurkolsz nekünk de mi is neked és sikerülni fog...

Kép
bévi

Vigantoil: D-vitamin
Megérteném, ha a szürke télben járnánk, de most, mikor a nyár jön???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Neo-ferro folgamma: vas+folsav (ha jó a vérkép, minek????)
Én nem vagyok híve a mindenre szedjünk tablettát elvnek!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Mekkora szurkolótáborod lesz majd neked! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, nem is baj, ha nem olvastad, elég szomorú volt itt a 9-10. hét körül a hangulat, Zsófi, Maccs, én... De Zsófi már babás, (éljen!!!), engem is gyógyítgatnak sikerrel, Maccs meg most a házon pörög ezerrel, meg terelgeti a 2 gyerkőcét...

Kép
xtina75

Bévi
Unalmas óráidban a sok butaság helyett olvasd el a topikot az elejétől!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, eléggé be leszek carva, úgyhogy rám fog férni :D

Kép
xtina75

Tina
DE... mennyi mindenre fel leszel majd készítve :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Egyébként meg: IR rendeződik, sikerülni fog!!!!!!!
Lombikos fórumról több olyan lány is van, akiknek x lombik után derült ki az IR, kezelték és utána spontán babája lett!!!!!
(kicsit eljátszom a gondolattal, hogy nekem is lehet még talán az életben valamiben szerencsém... :oops: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi el keztem már,és elég sok érdekes dologra bukkantam :lol: :lol: :lol:
Hát én a dokira hallgatok nem szedek mást Elevit.C-vitamin,MagneB6
a vérképemre két nőgyógyász és a védőnő is azt mondta jó szóval nem szedek amugy én sem szeretem a sok gyógyszert.
Tina ezer drukk neked és majd utána jó sokan fogunk neked szurkolni a végéig..

Kép
bévi

sziasztok!

bocsi, csak Ircsihez egy gyors kérdés:

megkaptam a laborom, a doki szerint jó a vérképem, azonban van két adat, ami tartományon kívül van...:
hematokrit 36,8 tartomány: 37,7-50
MCH 31,9 tartomány: 27-31,2

ez gáz?
köszike!

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

bocsi, csak Ircsihez egy gyors kérdés:

megkaptam a laborom, a doki szerint jó a vérképem, azonban van két adat, ami tartományon kívül van...:
hematokrit 36,8 tartomány: 37,7-50
MCH 31,9 tartomány: 27-31,2

ez gáz?
köszike!

Nyugi!!!!! Ez terheseknél jó!!!! (labor a referenciatartományokat ÁTLAG populációra adja meg. ) :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Ma megint Komlón voltam,tp lapért,szülőknél..elmentünk végre a kiságyért.aha,azt nem mondta senki hogy nem lapra szedhető nem fér be az autóba...teherautó(vagy vmi nagyobb céleszköz)fog kelleni hozzá...így csak nem tudtuk hazahozni ... ja és véletlen se szabványméret,75x110 cm,magassága 91 cm,remélem a szivacsa is megvan valahol és jó állapotú mert ebbe nem lesz olcsó mulatság csináltatni...elhoztuk a pelenkázó lapot az kb jó lesz a komódra,merev lap,ezt nem kell venni majd.
És beszéltem egy jó fotóssal Komlón,kismama fotó ügyben és megbeszéltük h.nyáron megejtjük a fotózást jippi :lol:

Bévi ne olvasgass ilyeneket :evil:

Csillag gyönyörű a szivárvány sajna nekünk csak a jég jutott.

Vanilla én vevő vagyok a bodykra!! Írok címet,Írj számlaszámot priviben,utalom.

Ircsi az csodás lenne,2.babó spontán! És miért ne...?

Clarika fiad lesz?
:wink:
de hol van rajtad 13 kg????

Tina én nagyon drukkolok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi a drukkokat

Évi, egy csomó helyen lehet szivacsot vágatni méretre (ha nem kókuszmatracot akarsz)... pl barkácsáruházak... és lehet rá varratni / varrni huzatot, vagy sztreccs gumislepedőt tenni rá...

Kép
xtina75

Jól vagyok! :)

Már sül a pizza a sütőben, na meg egy kis romantikát terveztem az estére! :arrow: Tele a kádat vízzel, vettem finom illatú habfürdőt, mécsesek, s belefeküszünk apával! :)

Én nem szedek semmit! Gravidát szedtem a 15. hétig, s majd csak szoptatáshoz szedem megint!

A kilókkal úgy vagyok, hogy nem foglalkozom vele, mert tavaly ilyenkor voltam pont ennyi kg, s a stressz miatt dobtam le 2 hónap alatt 13kg-t, na az dúrva volt.
Most viszont 6 hónap alatt szedtem fel. Most jók a tavalyi nadrágaim.
Néztem a BMI-t is, bőven a normál tartományba esek! -MÉG 24 HETES TERHESEN IS!

Clárika
Kép
clárika

Évi szivacsot lehet vágatni de nem tudom hol mennyiért csinálják nálunk ez nem olyan olcsó mulatság bár lehet nagyobb üzletekben olcsó és igen lehet rá varratni huzatot.
Clarika:nagyon jó terv a romantika biztos jól fog sikerülni hát nálunk is volt ilyen mostanában nem nagyon tudunk este mert ugye a két nagy fia a páromnak itt van és nem olyan jó így.
Én elteszem magam holnapra elfáradtam elültettem 10 láda virágot és 3 kaspót és 10 cserepet és két leandert átt ültettem persze apa segített mikor megemeltem egy cserepet majdnem leharapta a fejem..mondjuk érthető csak ez a kiszolgáltatottság nem szeretem.Csak nekem volt sérvem is aztán vigyázni kell az emeléssel.
De nehéz megállni mert mindent magam szeretek csinálni,és még mostan főztem és most úgy érzem elfáradtam kicsit nyílal a hüvelyem veszek be magne B6 és pihizek.
Sok puszi minden kismaminak..........

Kép
bévi

Clarika
Az egy hónap alatt felszedett 5 kiló a sok!!!!
És ez nem függ attól, hogy mennyi a BMI!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Amíg nincs rossz eredményem, meg nincs panaszom, addig nem foglalkozok vele, mert nem eszek meg egy nap 1000 kalóriát.
Koplalni meg nem fogok, így ha 20kg-t szedek fel, akkor annyit, s ha nem tudom leadni az se érdekel!

Clárika
Kép
clárika

Évi, Te aztán nem semmi vagy... 10 láda, satöbbi... én is ültettem az utóbbi hetekben, de ennek a töredékét. Megmutatom a kedvenc kombóm:

Kép

Minden évben ültetek ilyet, júliusra ilyen lesz:

Kép

Idén csináltam lilában is :)

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba