Új privát üzeneted érkezett!

rodina: A kismamák és kisbabák nagy egészségkönyve egész jó könyv. Nekem ez van meg és a "Az első 12 hónap". Ez az "Az első 9 hónap" című könyv folytatása. Szerintem az is jó.

Nagyikról: nem tudom melyik igazabb rájuk, a babaszakszervezet (ahogy a párom hívja őket) vagy a sárkánylovas-kommandó (ez egy showder klubban volt). :D

navared: Eddig nálunk sem szóltak a nagyik bele semmibe, pedig 13 éve vagyunk a párommal együtt. De most azt hiszik néha hogy nekik szültem a gyereket. Még jó, hogy 200 km-re vannak.

pancsi: Gratula a szívhanghoz.

Kitartás csajok, egyszer csak bejuttok a bmc-be. :D Dokit majd utána tudtok kérni, ha már a kivizsgálások meg voltak, de én mondjuk már az első konzultációnál mondtam hogy kihez szeretnék menni. Ugyan sokkal többet kellett várnunk, de az vette fel az adataimat, akit szerettem volna. Engem jóformán csak Wiegand doki látott, amíg el nem ment. Egyedül Zeke doki uh-zott, mikor az én dokim nem volt és így hozzá kértem magam. És ő csinált nekünk babát. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Navikám!!
Kivennéd a táblicskuból,a HSg időpontját??Köszi. :lol:
csucsu99
Budapest

Navi: ment p.ü.

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

[quote="vnbeni"]D írta:vnbeniitka

Én mindegyiket magamnak szúrtam.

Nem gond a fájdalom,de nem leszek képes magamat szúrni,és mivel párom is húzza a száját,nem tudom,hol fogom szúratni magam minden nap...

Bár anyumnak említettem,azt mondta,megoldjuk.
Szúrni másnak se tudnék...
Vendég

Akkor nálunk is áll a kb. 2hónap...
Eleve úgy kértem az időpontot, hogy Koncz doktorhoz szeretnék menni. Nem várom hogy kérdezzenek... mondom magamtól is :wink:

Verka
wikka
Miskolc

[quote="wikka"]A írta:wikkakkor nálunk is áll a kb. 2hónap...
Eleve úgy kértem az időpontot, hogy Koncz doktorhoz szeretnék menni. Nem várom hogy kérdezzenek... mondom magamtól is :wink:

na majd mondom én is magamtól,csak jussak már el odáig!!! :D
ez az egy hét talán már elrepül valahogy :)
Vendég

kisbeeka: Pedig sajnos az a legegyszerűbb, ha megtanulod magadnak beadni a szurit. Az első megy csak nehezen, annál nagyon remegett nekem is a kezem. De volt itt olyan csajszi is (puszi dita), aki az elsőnél még le is padlózott. Az első senkinek nem megy könnyen, de szerintem vegyél minél kisebb tűt és próbálkozz. Minden drukkom a tiéd.
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="vicky79"]k írta:vicky79isbeeka: Pedig sajnos az a legegyszerűbb, ha megtanulod magadnak beadni a szurit. Az első megy csak nehezen, annál nagyon remegett nekem is a kezem. De volt itt olyan csajszi is (puszi dita), aki az elsőnél még le is padlózott. Az első senkinek nem megy könnyen, de szerintem vegyél minél kisebb tűt és próbálkozz. Minden drukkom a tiéd.

aranyos vagy,köszi :)
ájulni nem fogok,de ahogy ismerem magam,nem tudom majd a hasamba döfni :)
máshova is lehet,vagy csak a has bőrébe?
oda kaptam minden nap a kórházban,minden nap végignéztem,de hogy átszúrjam a bőrömet (hasamat :) ),arra egyedül nem lennék képes.

persze-persze,a babáért mindent,de amíg van aki segít,addig nem mondok rá nemet... :)
Vendég

Sziasztok

Kisbeeka,
A szurizás tényleg sokkal jobb, ha magad adod be, pikk-pakkra megvan az egész, én sem mertem, de most már várom a következő adagomat! :D Egyébként bent a vv-es lányok töviről hegyire elmondják, megmutatják, hogy kell.

Navi, kérlek javítsd ki a tábliban, hogy csak május végén lesz a 2.lombik, mert előtte fogigátlót kell szednem! Köszönöm!
Vendég

[quote="csucsu99"]D írta:csucsu99itka!!

Attól függ ,hogy minden rendben van-e??Mi január 25-én voltunk először és még nem volt semmi a vizsgálatokon kívül.Talán a májusi ciklussal lesz inszem vagy lombik.

Szabad kérdeznem, milyen vizsgálatokat csináltak? Mi Miskolcról fogunk bejárni, és saccolni sem tudok, hányszor kell majd menni... minden esetre bíztató, hogy azért 2-3 hónapon belül lemennek a dolgok. Azt hittem tovább tart, míg beavatkozásra kerül sor

Verka
wikka
Miskolc

[quote="zsu1981"]S írta:zsu1981ziasztok

Kisbeeka,
A szurizás tényleg sokkal jobb, ha magad adod be, pikk-pakkra megvan az egész, én sem mertem, de most már várom a következő adagomat! :D Egyébként bent a vv-es lányok töviről hegyire elmondják, megmutatják, hogy kell.

Navi, kérlek javítsd ki a tábliban, hogy csak május végén lesz a 2.lombik, mert előtte fogigátlót kell szednem! Köszönöm!

Max akkor szúrnám magamba,ha fogják a kezemet,és azzal együtt döfik a hasamba.
Hülyeség ugye,hogy ilyen dolgon akadok fent? :D
Vendég

Szia Zsu!!!!

Hogy vagy??Én is most számoltam,hogy ha minden jól megy,akkor májuk vége felé inszem vagy lombik.Persze ha nem találnak Nálam még valamit. :lol: :lol: :lol:Miért kell fogigátlót szedned???Az mitől függ,hogy kell-e???

Verka!!
Ami tuti,az a 3.napi,illetve a 22.napi vv-el.Az ugye ciklushoz van kötve.Közben meglehet csináltatni a HSG-t,sperma vizsgálatot,Mondjuk a HSg a 10.nap körül van.Mi amiért csúszunk,hogy Nálam emelkedett májértékek lettek,és ezt kikell vizsgálni.Ha ez nincs,akkor ebben a ciklusba kezdtünk volna.Hűű,Miskolc sem itt van..jó kis túra lesz. :wink:
csucsu99
Budapest

Jajj,Én is várom már,hogy szúrkáljam Magam,kis perverz vagyok mi?? :lol: :wink:
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]J írta:csucsu99ajj,Én is várom már,hogy szúrkáljam Magam,kis perverz vagyok mi?? :lol: :wink:

ja-ja,tisztára perverzek vagyunk.
Alig várom a vizsgálatokat,vérvételeket,beültetést :D

óvatosan kérdezek majd rá,hogy mikor lesz végre szuri :D
Vendég

csatlakozom a "szurira-vágyók" táborához!!!
Csucsu: A hsg-t nem kell csinálni a kaáli szerint, mert nincs más lehetőségünk, csak a lombik, ahhoz meg nem kell. Előfordulhat, hogy a vérvételt itthon is megcsináltathatom? Vagy csak ott lehet?

Kisbeeka! Egy friss ismerősöm szombaton kezdte a szurizást, és gyorsan belejött. Tudod, azt mondják, minél nagyobb a félelem, annál erősebb a fájdalomérzet, még ha nem is indokolt

Verka
wikka
Miskolc

[quote="csucsu99"]D írta:csucsu99itka!!

Attól függ ,hogy minden rendben van-e??Mi január 25-én voltunk először és még nem volt semmi a vizsgálatokon kívül.Talán a májusi ciklussal lesz inszem vagy lombik.

ne haragudj,nem esett le,hogy mire válaszoltál :)

szóval,lehet hogy elfogadják a tavaly áprilisi rákszűrés eredményemet 22-én?
már csak 7 NAP!!! :)
Vendég

Én Apára ebben ne számíthatok,tuti rosszul lenne,ha megkellene szúrnia,Anyósékhoz lusta lennék azért átmenni,Én Szüleim messze laknak,szóval kizárásos alapon maradok ÉN!!! :lol: :D :) :wink:
csucsu99
Budapest

Verka: amúgy lehet,hogy jól menne,de félek,hogy sose fogom megtudni :D
bár ha nem kéne mélyre szúrni,talán meglenne hamar. :)
Vendég

Verka!!
Hű,ezt enm tudom,hogy elfogadják-e??Én azt gondolom lehet,de talán jönnek majd aCsajok és segítenek ebben a kérdésben.MOndjuk feljönni Pestre egy vv-elért :?: :roll: :roll: De ha megvan az eredmény,ugyis kell jönni konzultációra.

Ditka!!
Szerintem jó a tavalyi rákszűrés,de nem lenne rossz egy friss kezdés előtt,tuti fognak csinálni,mikor keneteket vesznek le.

Mi ez a nagy csend ma????Pedig ma is milyen szutyok idő van,legalábbis délután óta. :roll: :?
csucsu99
Budapest

anyósom ápolónő,be is tudná adni,de most eléggé haragszom rá,mert eddig nővéremnél volt "albérletben",és egyik pillanatról a másikra kitalálta,hogy elmegy máshova lakni,emiatt helyette nekünk kell odaköltözni (harmadrészt az én házam is) férjemmel, hogy együtt fizessük a ház költségeit nővéremmel,mert egyedül nem menne se neki,se nekünk...

December végéig lenne a miénk a lakás,ahol vagyunk,addig szól a szerződés,most meg lombikozás közben kell elkezdenünk a költözködést...

szóval,látni se akarom most,nemhogy a pénzét vagy egyéb segítségét el akarjam fogadni... :(

így ő is kiesett a lehetőségek közül. Ahol dolgozom,nincs ilyen lehetőség,így kénytelenek leszünk otthon megoldani :)
Vendég

Csucsu: csak azt nem szeretném,hogy esetleg elcsússzanak a dolgok időben egy leletre várás miatt.
amúgy a többi eredmény milyen hamar van meg?

ha 22-én megyek konzultálni,akkor a május 1-ei kezdetű mensi alatt már lehet kezdeni a vizsgálatokat?
azok eredménye meglenne a következő ciklusig,hogy elkezdjük a stimulálást?

nálam türelmetlenebb ember nem sok van... :D
Vendég

Csak arra gondoltam, hogy tavaly ősszel nekem már csináltak ilyen vv-t, és mivel ez is kórház, nem magánklinika, valszeg ugyanúgy csinálják. De mindegy, majd megmondják az első találkozón, csak az még olyan messze van...

Nehogy már egy kis szurizás legyen az akadálya a babázásnak :roll: !!! Nők vagyunk, óriási a tűrőképességünk!!! Menni fog, hidd el!!

Verka
wikka
Miskolc

[quote="wikka"]C írta:wikkasak arra gondoltam, hogy tavaly ősszel nekem már csináltak ilyen vv-t, és mivel ez is kórház, nem magánklinika, valszeg ugyanúgy csinálják. De mindegy, majd megmondják az első találkozón, csak az még olyan messze van...

Nehogy már egy kis szurizás legyen az akadálya a babázásnak :roll: !!! Nők vagyunk, óriási a tűrőképességünk!!! Menni fog, hidd el!!

persze,nem is a fájdalommal van gond,abból kijutott,csak arra gondolok,hogy erőm nem lesz megtenni,hogy magamba szúrjam.
másnak azonnal engedném :)
Vendég

Ditka!!

Ha május 1-én megjön,akkor mehetsz 3.napi vv-re és 22.napira is a ciklusban.A 22.napi vv-el napján szokott lenni a nőgyógyászati vizsgálat is.De közben Férjednek is lesz vv-el.ill sperma vizsgálat.
csucsu99
Budapest

az nagyon jó lenne,picit tartok az endószörnytől,nehogy idő előtt visszatérjen...

így is rossz a munkahelyemen a légkör,mióta visszatértem.. :(
bíemszíben adják a papírt,amit a főnökkel alá kell irattatnom,hogy tud a lombik témáról?
Vendég

Sajnálom a rossz légkört,nem lehet jó úgy dolgozni. :cry:

Írok pü Ditka :wink:
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]S írta:csucsu99ajnálom a rossz légkört,nem lehet jó úgy dolgozni. :cry:

Írok pü Ditka :wink:

bocsi,rohannom kell,anyum kizárta magát...
utána válaszolok :)
Vendég

Kisbeeka!

Majd az első konzin kérj dokit, szerintem akkor még nyugodtan lehet választani. Úgy hallottam Kocz dokihoz nehezen lehet bekerülni, mert nagyon sokan járnak már hozzá. Eldöntötted már, hogy kihez mennél?
A szurizás hidd el menni fog, nem olyan nagy ügy, csak az elején. Bele fogsz jönni, anno én is kizártnak tartottam, hogy megszúrjam magam, de a szükség nagy úr. Azt akkor már nem is mondom neked, hogy ennél a lombiknál 2 hét alatt kb 60 db szurit döftem magamba. Azt már egy kicsit sokalltam a végefelé. :)

Pancsi!

Ó de tök jó, hogy már szívhangot nézegettél :D Gondolom nagy öröm lehetett :lol:

Angi!
Angyalka adott egy nagyon szupi hely elérhetőséget IR-el kapcsolatban, kb ott a Keleti környékén vannak. Én is ott csináltattam meg. Reggel odamentem és du 5 felé már mehettem volna is az eredményért.

Csucsu!
Amíg ez a hepatológiás cucc nem jön rendbe, addig nem is lehet a kezelést csinálnod? Ennyire bekavar ez? Nem is gondoltam volna. Hétfőn megyek én is BMC-be 12-re, ha gondolod összefuthatunk. :D

Wikka!
Megerősíteni tudom, hogy a BMC nagyon jó hely, nagyon kedvesen bánnak az emberrel, szerintem nagyon jó hely. Bárkit, akit ott kérdeztem, hogy talált ide, azt mondták, hogy ismerős ajánlotta. Azért ez jelent valamit, nem? :D

Zsu Drága!
Hogy van a lelked? Látom, belefogtok megint. Nagyon-nagyon jó lenne, ha ennek pozitív kimenetele lenne most már végig.

Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek, de nagyon pörög itt a topic :D

Tegnap megvolt a leszívás, és 8-at tudtak leszívni!!!!!!! :D :D Ma beszéltem a biológus hölggyel és 5 ami tuti megtermékenyült, három még esélyes rá. Mivel ilyen jók lettek az eredmények (gondolom én :D :D ) péntek helyett hétfőn v kedden lesz a beülti. Kicsit sajnálom, hogy nem pénteken, mert akkor hétvégén simán tudtam volna feküdni, de így is meg fogom oldani, nem akarom, hogy ezen múljon a dolog. Tegnap annyira fájt a hasam, hogy amint hazaértem, ledőltem és fel se keltem ma reggelig. Rég aludtam már ennyit, jólesett. Azt számoltam, hogy kb 28-án lesz eredmény. Tök izgi :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2010.04.15 18:56-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Hajrá Rony! Biztos minden rendben lesz!

Verka
wikka
Miskolc

Rony

Köszi :)
Nem emlékszel véletlenül a címre? És persze arra, hogy mennyibe került és hogy kell-e beutaló?
Köszi és nagyon drukkolok Neked (is).
angi81

Angi!

Megkerestem a papírt, annyit találtam, hogy Krama Egészségközpont (interneten biztos rá tudsz már így keresni), azt hiszem 5.000 Ft volt, és nem kellet beutalót vinnem, viszont időpontot kellett egyeztetnem telefonon. Majd arra kell figyelni, hogy olyan kb 7 órai időpontot fognak megadni és nem szabad késni, mert többször veszik a vért és úgy van kiszámolva, hogy az uccsó vérvétel után nem sokkal megy is el a vérvételes nő.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Csucsu, akkor lehet együtt indulunk! :D Pontosan nem tudom, hogy miért kell fogigátlót szednem, biztosan van rá magyarázat, csak annyira letörtem, hogy ezt nem is kérdeztem meg! :? Az előző előtt is kellett szednem!Még kell mennem majd 3.napi vv-re, a férjemnek meg ma volt a sperma vizsgálat és a vérvizsgálat, mindent újra kell csinálnunk, mert letelt az egy év.

Wikka, azzal csak előrébb leszel, ha megcsináltatsz pár vizsgálatot, elfogadják!

Kisbeeka, a rákszűrésedet minél hamarabb csináltasd meg, rossz dolog ilyen miatt csúszni!Nekem tavaly májusiak a vizsgálatok, és most újra kellett csinálni mindent, pedig úgy volt, hogy most kezdünk!

Rony, igen elkezdjük!Csak előbb még megint kiküldtek a váróterembe!
Gratula a 5 embrikéhez! A többi háromnak meg nagyon szurkolok!Hányat ültetnek vissza?Pihenjél sokat!
Vendég

Sziasztok!

Na megint jól lemaradtam, annyit írtatok :shock:
Én is csatlakozom a perverz-táborba, ha bevesztek…májusban mi is újra kezdünk, alig várom :wink:

Verka,
a vérvételt tuti hogy megcsináltathatod máshol is, menj el a nőgyógyodhoz, irass vele 3. és 22. napi hormonvizsgálathoz beutalót, és ezzel mehetsz is. Mire a BMC-s konzultáció lesz, meg is lehetnek az eredményeid. Ezen kívül kell majd még nagyrutin, HIV, hepatitis és C, toxoplazma. Ezeket a 3. vagy a 21. napival együtt le tudod vetetni, ezek is legyenek a beutalón!
Én is így csináltam, az összes vérvételt itt helyben intéztem és vittem magammal a papírokat.
Ja, és ha elmúltál esetleg 35 (tudom, tudom, nem mindenki ilyen vén csoroszlya mint én :oops: ), akkor mammográfia is kell, ezt is meg tudod csináltatni előbb, bárhol.

Rony,
ujjaim csuriban! De jó neked, hamarosan visszakapod őket, és növesztgetheted :wink:

Pancsi,
téged is irigyellek ám a szívhangért :D , de majd mi is belehúzunk
Azért gyere még, hogy mizu van veletek, és persze képet is kérünk :!: :!: :!: pozitív motiváció :wink:

Kép
judit0713

[quote="judit0713"]S írta:judit0713ziasztok!
Verka,
a vérvételt tuti hogy megcsináltathatod máshol is, menj el a nőgyógyodhoz, irass vele 3. és 22. napi hormonvizsgálathoz beutalót, és ezzel mehetsz is. Mire a BMC-s konzultáció lesz, meg is lehetnek az eredményeid. Ezen kívül kell majd még nagyrutin, HIV, hepatitis és C, toxoplazma. Ezeket a 3. vagy a 21. napival együtt le tudod vetetni, ezek is legyenek a beutalón!
Én is így csináltam, az összes vérvételt itt helyben intéztem és vittem magammal a papírokat.
Ja, és ha elmúltál esetleg 35 (tudom, tudom, nem mindenki ilyen vén csoroszlya mint én :oops: ), akkor mammográfia is kell, ezt is meg tudod csináltatni előbb, bárhol.

32 vagyok :) akkor még nem kell mammográfia, hál'istennek...
A nőgyógyászomat akkor meg is kérem, hogy segítsen, mert addig még minden elkészülhet. Köszönöm a tanácsot!!

Verka
wikka
Miskolc

Verka,

"ezt hogy érted? A budais dokik magánrendelésére? Honnan kapok elérehetőségeket? Nekünk Koncz tanárurat ajálnották."

Mi is igy jutottunk be két hét alatt, magánrendeléssel. Ha nem ragaszkodsz a tanár úrhoz, priviben küldöm a nevet és a telefonszámot, csak szólj!

Kép
judit0713

Sziasztok!
Az első lombikprogramunkkal kapcsolatban, a petesejt leszíváskor 14 petesejtet nyertek: 10 normális volt, 2 kóros megtermékenyülést nem mutatott és 2 nem termékenyült meg.
A beültetéskor kettő 8, 8 sejtes embriót ültettek be, amik sajnos nem maradtak meg. Jelenleg 8 fagyibabánk van, akik közül nem tudom mennyit olvasztanak majd fel, ha itt lesz az idő. :roll:
Szerintetek mennyit ébresztenek fel?
Mennyi ideig érdemes, kell mindenképpen feküdni, pihenni?
A fagyibabás kezelésnél milyen gyógyszereket kaptok?

Látom van akinek már sikerült a baba, Gratulálok és látom vannak akik még küzdenek érte, nekik nagyon szurkolok :!: :!: :!: :D
Vendég

Sziasztok

Csak gyorsan egy hazibulibol irok.

Kepzeljetek, a 6cmeres cisztam elmult. A dokim szerint egy kisebb csoda. Azert mentem, hogy ugye megnezzuk, de kozben mar lattam kikeszitette, hogy mikor tudok hozza menni a Janosba mutetre...
Amikor latta, hogy nincs mit latni, nagyon orult!!!!

A lenyeg, azt mondta, hogy nogyogyaszatilag tokeletes bent minden. Mehfal, mehnyalkahartya, petefeszkek es egy gyonyoru tuszo is erik, szoval hajra!!!!!

Olyan leirhatatlan boldog vagyok, megyek vissza a bmcbe es kezdodhet a lombik. Addig meg spontan.

A kerdesem, hogy a 21. nap megyunk bmc/be es mondjuk sikerult spontankodni, akkor nem fogjak meg latni a terhesseget, akkor mi van?

Pussssszi mindenkinek aki szoritottttttttt!!!!!!!
A talpmasszazs tenzleg bevalt, csak ajanlani tudom!!!!!
mieza

Veled örülök Mieza! Csak így tovább!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha nem baj :P

Mi május 18-án megyünk Koncz doktorhoz.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Avarkának a segítségért.

Amennyire tudtam visszaolvastam és pont ma beszéltetek a "külsős" leletekről.
Jól gondolom,h van értelme előre megcsináltatni egy-két vizsgálatot?

Mieza, a ciszta ellen talpmasszázsoltatok? Magadnak csináltad vagy szakember?

Mindenkinek minden jót kívánok!

Szép estét!

Bari

bari6

Mieza:nagyon ügyi vagy,hogy kivégezted a cisztádat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rony: kezem,lábam csuriban van érted/értetek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Mieza,
gratulálok, naggggyon ügyi voltál :D
Hajrá, indul a mandula :!:
Szerintem 21. napon még nem fogják látni a terhességet (min. a terhesség 5. hete kell hozzá tudtommal). Akkor már kellene kezdened a szurikat?
Mert ha csak a mensikor kezded, akkor egyértekmű, hogy ha nem jön meg, akkor teszt, és nem szúrsz.... de ha előbb kell elkezdened :roll:

A talpmasszázst valahol tanultad? Vagy valami könyvből, honlapról szedted? Nekem is van egy 2 cm cisztám, amit májusra muszáj eltüntetnem :evil:
Légyszi adj tanácsot!
Előre is köszike :)

Szia Bari!
Üdv itt a csapatban :) Már jó sokan vagyunk, akik valamiért nagyon várják a májust :!:

Kép
judit0713

Minden reggel én vagyok a koránkelő :?: :?: :?:
Nem baj, legalább a kismamik és a többi babaváró pihentebb :D

Kép
judit0713

jó reggelt,
Judit :-)

4.44-kor kezdtük a napot, persze Marci azóta is horpaszt, de mindjárt keltem, be akarok menni a munkahelyemre megmutatni koránkelő törpeterroristát.
szép napot Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Üdv az újaknak! Kép Kép

Pancsi gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rony, ez szuper. :D :D :D Nagyon drukkolok!!!! :lol: :lol: Feküdj az első napokban amennyit csak tudsz!!!!

Verka, ha Konc tanár úrhoz akarsz kerülni, akkor kérj időpontot a magánrendelésére, valószínűleg jövő hétre kapsz is és onnan egyeneságban egyből indulnak a vizsgálatok a BMC-ben. Még beutaló sem kell!

Mieza nagyon örülök!!!!! Jól elűztük közösen :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

Látom éledeztek :wink:

Kubu, jól bírod pocival a koránkelést :D
Marci bírja a munkahelyi nyúzást, gyömöszölést, puszilgatást? Nálunk egy-két kolléganőnek sajnos menekülnie kellett a gyerkőccel, annyira kiakadt szegény :shock:
Persze nem csodálom, itt rengeteg csaj dolgozik, és tudod, ilyenkor inkább tyúkudvarra hasonlítunk, nem szervezett munkahelyre :lol:

Macsi,
jól vannak a cicukák? És remélem Te is :)

Kép
judit0713

Nagyon jól vagyunk, köszönöm. Túúl jól hála :))))))))

Maccs
vörösmacska

Judit,
jaj hát nálunk is hasonló a helyzet, most ilyen sze-parában van a gyermekem. De fél óra múlva már mindenki haver, egyébként is havi szinten bejárunk, de az uccsó két alkalom nem volt olyan nagyon hepi, ki se akart mászni a fenekem takarásából :lol:

na ébresztek aztán indulunk hogy még időben hazaérjünk és a délutáni alvásunk se sérüljön :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Judit!!
Akartam írni,hogy Kubusnál hamarabb kelő és később fekvő ember tuti nincs. :lol: Látom gyűlunk májusra. :lol: De szép babaeső lesz!! :D

Macs!!
Ez nem ér,hogy csak 1 mondat erejéig jössz. :wink: Pocak növöget??Banya remélem lapul. :lol:

Mieza!!
Yessssssssssssssss!!!De jóó,ciszta mentes övezet vagy. :lol: Házibuli jól sikerűlt??Vagy még az utóhatásait próbálod pihenni?? :lol: :lol: :lol:

Bari!!
Üdv itt!!

Rony!!
Ügyesek vagytok,nagyon szép eredmények4!Drukkjaim küldöm.

Többiek??Mi ez nagy lapulás???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Itt vagyok énis, megpróbálok visszaolvasni. kicsit összejöttek a dolgaim. de úgy néz ki, hogy már túl vagyok a lábfájáson (bár nem akarom elkiabálni) A héten ultrahangon nem találta a doki a dermoid cisztát (úgy látszik bejött a talpmasszázs), úgyhogy tegnap meg is volt az inszem.

Babásoknak pocisimi a leendő kismamáknak pedig drukkolok! :)

Timi
titimee

Timi!! :D
Pont tegnap jutottál eszembe,hogy mi lehet Veled!!Inszem??tegnap??De jóó,most otthon pihensz??Mi volt a lábaddal???

Csajok írja már le valaki ezt aciszta űző talpmasszázst!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?