Új privát üzeneted érkezett!

Kép Máté

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Kép fürdés Kép hintaszékben

bchris

Na Bea Te sem unatkozol a kis fiókos fiadtól :lol:

Nóri, megyugtat, hogy másnál is van ennyi vasalnivaló. Nálunk is van fontossági sorrend, enyim ruhák az utolsók :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Chris
Nagyon szép kisbaba Máté:)

Bea
ez durva lehetett :shock: :shock:

Nóri
köszi.....szóval ezt így napi egyszer csináltad? vagy minden szopi után??mert azt nem merném pont amiatt amit írtál, hogy aznap csak üres cickó volt a kínálat.
vasalásod brutális.....én mindeig kivasalom a mosás után, nem halmozódik így fel.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

bea
De azért még volt lélekjelenléted lefotózni:):)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

juti: Nehogy 15-ös utricát vegyél, az apasztja a tejet. Az 5 ch-s a szaporító.

Kristóf nem semmi, hogy vigyorog. :) Nagy frász.

bchris: Máté nagyon szép baba.

nóri: Én csak a párom ingeit vasalom, nekem az is elég.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.04.15 11:41-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Bea! Az én fiam is hasonló kaliber lesz az tuti, ha tőlünk örökölte a habitusát, márpedig valószínű... Kitől mástól örökölte volna :roll:

bellerreni
Eger

köszönjük a bokokat :D

én a nem vasalok pártját növelem. Hál istennek a párom csak ünnepnap visel inget :)

Bea
ugy látom neked is mindig készenlétben kell lenned :)

Nori
Én még nem vettem elő a 68-as cuccokat. Nekünk 68-as PO bodynk van. Este megnézem kivi vagyok, hogy jó-e. Ja és én szeretem, mert ugye én nem vasalok :wink:

bchris

Képzeljétek 2 hete nem volt semmilyen összetűzésünk a játszón :)

A legujabb "féltékenységi" jelenet. Ha jön vki hozzánk (Mátét megnézni) felpörög Regi fel alá rohangál, kiabál, produkálja magát. Gondolom igy akarja magára felhivni a figyelmet. :)

bchris

Sziasztok, olvaslak ám benneteket, de nincs időm írni.

Bea! Nagy frász a fiad! :D Nem sokat pihenhetsz mellette.

Nóri! Fini a meggyes beledobálósod. Most sütöttem, jönnek a kolléganőim látogatóba. :wink: Én nem vagyok vasalós. Régen volt egy időszakom mikor mindig vasaltam, de már leszoktam róla. 8) Természetesen a kiemelt alkalmakra vasalok azért. :wink:

Bchris! Máté nagyon édes! Még belefér a mosdókagylóba? Rékám ha kinyújtózkodik, rúgkapál már végigéri a babakádat, mindig figyelnem kell a buksijára.

Kakti! Már én is gondolkodtam azon a méregetésen, amit Te most megcsináltál, de eddig "elfelejtődött". A többiek már elmondták, amit én is mondtam volna. Nyugodj meg, ha a heti hízás megvan, akkor nincs gond. És ez nálunk még megvan, pedig sokszor parázok a tejcsin.

Bocs azoknak akiknek nem reagáltam, de szita az agyam. Megyek, mert még össze kell kapni a lakást.

Kép
Kép
molmar

Eszter: Boldog születésnapot! :D

Funky: ez nem babaerszény rajtad? Mintha azt írtad volna, vissza fogod küldeni. Mégis beválik?

Nóri: jövő héten megyek Gazdagrétre, onnan már csak ugrás vagy :D Próbahintázásért cserébe pakolást vállalok :lol:

Bea: nálunk simán megeszik 180-at. Ebből kb. a fele, de van, hogy több is táp. Én nem akartam ennyit adni neki, inkább teáztattam, ha láttam, hogy még követelne, de anyu elővette a 32 évvel ezelőtti jegyzeteit is kiderült, hogy én is ettem ennyit. Azóta kevésbé "sajnálom" tőle. Szerintem az én tejemnek nulla tápértéke van. Alig van rajta zsír, ha berakom a hűtőbe. Mindig abban az Aventes pohárban kell melegítenem, amiben beraktam, mert ha átöntöm másba, az átöntés során az a kevés zsír is feltapad a pohár falára, magyarán szinte vizet melegítenék. És talán ezért kér annyit a Csöpp. Bár az elmúlt héten kétségtelenül durván megnőtt az étvágya. Na meg a tokája. Én is szoktam csalni, mint Eszter, kicsit kevesebbet teszek bele a tápból, mert normál sűrűségnél ezzel a mennyiséggel tuti felhízlalnám. És ugye a doktornéni a lelkemre kötötte, hogy max. 20 dkg hízás/ hét. Ez nem tudjuk tartani, mindig túllépjük kicsit.

Zsófi: Mirci nem semmi! Nagyon cuki kis (? :lol: ) hurkái vannak!

Ma átjött anyu és bár csak rövid látogatást tervezett, maradt hosszabb időt, a ded meg közben aludt. Ezt kihasználva megcsaltam a kozmetikusomat és lementem a házunk aljába található kozmetikába, hogy egy expressz gyantára vállaljanak be. Gyors volt. Meg gyilkos. Hát, a fazongyantát akár én is csinálhattam volna, az sem lett volna kevésbé kíméletlen vagy fájdalmas. A csaj totálisan összekent mindenhol :shock: gyantával és ötször-hatszor is ráment egy-egy részre, gyakorlatilag megnyúzott :oops: :oops: Így járnak a hűtlenek..

Kép
juci-77

Zarja

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk.

bchris

gyors bekukk.

juti: csak 5-ös urticát vegyél, a 15-ös apaszt!!!!!!!

zuzmooo: nem mostanában mentek vissza kontrollra?

Nem merünk elindulni sétálni. Egyik percben 100 ágra süt, másikban jégeső, majd megint kisüt, majd megint esik :x

Máté csudaszép

Nóri: nem irigyellek a vasalás miatt. Össze tehetem a két kezem, mert amióta feküdnöm kellett az uram legalább a saját dolgait kivalsalja
stephie

Aki 5 apró különbséget észrevesz a két kép között, annak a jutalma egy CSÍKOS NAPERNYŐŐŐ! :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

És most dicsekszem, mert közben 2adag mosást teregettem ki, etettem a gyereken 210ml-t, ami rekord (éjfél óta reggel 6:14-kor evett, majd aludt 13:20-ig szóval nem csoda), ebédeltem és utaltam is számlákat!!! :D :D Szóval büszke vagyok magamra! Már csak elpakolni kell! :twisted:
Vendég

Hallo, lányok!

Eszter, Istenke éltessen!!!

Vagyok ám, csak olvasni van csak időm, mert itthon vagyunk a Bucival, ill. amikor nem, akkor szaladgálok a különböző nagymamákhoz.

És eljutottam edzeni is, jeeee! Mondjuk bezárták a régi helyemet, és ezt ott kellett felfedeznem, teljes menetfelszerelésben. Zúztam haza, kerestem a neten a környéken másikat, és találtam is egy egész jót, oda fogok járni ezentúl.

Lányok, ANNYIVAL jobban vagyok! Én is, meg a Buci is egyre jobb fej. Pl. szépen alszik éjszaka. Általában, volt, hogy 5-6 órát is aludt!! Előző este pont nem mondjuk, csak a nagy ágyban volt hajlandó, velünk, én meg úgy nem alszom vmi nyugotan, minden nösszre fennvagyok... :( De összeségében minden sokkal jobb.

Egy csomót van fent, csak úgy, hogy nézelődik, gagyog, és nem üvölt. Ez hatalmas áttörés nálunk, mert eddig kb. vagy aludt, vagy sírt!

Mire ma lementünk sétáni dél körül, pont eleredt az eső - addig tök jó idő volt :( Fél órát bírtuk, aztán feljöttünk. Legyen már jó idő!!!!

boruska

Látod Bori, mi mondtuk, ahogy nyílik az értelme, egyre jobb lesz! Lehet Te leszel az első, aki rástartol a kistesóra pár hónap múlva! Illetve lehet, hogy ott még azért nem tartunk!!! :lol: :lol:
Vendég

kérdés 1.
van valakinek valami jó kis sós muffin receptje?

kérdés 2.
féőeg Beához és bchris-hez. Ti viszitek mindennap levegőre a két gyereket???

dalika

Nóri: én ám nem lennék túlzottan meglepve, ha egy szép napon kiderülne, valójában egy másik bolygóról jöttél és csak megfigyelsz minket :lol: :lol: Hogy a túróba tudod ezt két kölök mellett???? :shock:

Kép
juci-77

eszter:boldog szülinapot.

zsó
Kép
pcd1985

gyárékek!!!
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!

valamit elrontok, egész délelőtt bőgtem
a gyerek nagyon el van romolva, de rá kellett jönnöm, h. lehet h. én vagyok elromolva
szoval, olvastam h. a vártnál többeknél is kevesebbet eszik a gyermek
én már nem tudom lejjebb adni, gondoltam puff kész, nincs tejem, kap 130 tápot-ami azért nem egy húde nagy mennyiség hadd lakjon jól
nem kellett 10 gramm se semennyi se
3 evésből nem jön össze a 200g
és sírás és nyöszörgés és azért nem rohantam még orvoshoz, mert ha felébred 1-1 alvás után jokedvű és nevet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pcd1985 2010.04.15 14:13-kor.

zsó
Kép
pcd1985

húú meg még sorolhatnám
ma ugy voltam h szarok a tejelésre, megcsinálom a tápit, azt ugyis falni szokta amikor hozzápotolok, így nem kell végigordítania a 2 mérést mert a mérlegen is ordít persze
szal nyugodt körülményeket akartam minden kínzás nélkül 1 jó kajálást
semmit nemevett
probáltam ciciböl de azon is sír 3 percen belül-tudom h. nincs benne
megőrülök az én jó kislányom ugy viselkedik, meint egy honapos ujszülött
amugy meg
hasra teszem-sír
ágyában-sír
mellettem-sír
felveszem-sír
csak ha a "nyakamban van" mintha büfiztetném akkor nem sír, de nem lehet így egész nap
etetem-sír
altatom-sír
reggel 5 perc vigyorgás és nyujtózás és -találjátok ki
már a fürdésnél is, amit szeret-sír
ha meglát-sír
már én is sírok

zsó
Kép
pcd1985

Zsó, nekem is volt ilyen szakasza, lehet, hogy a melegfrontot érzi..

semmit sem tudsz csinálni, csak túlélni... :(

boruska

ja meg apával azota nem nagyon komunikálunk, néha dobunk 1-1 tessék lássék sms-t de azonkivül semmi
most irtam neki a lánya megprobáltatásairol, de orák ota semmi reakcio.lehet h. ezt érzi rajtam a gyerek is?mert én ettöl azért kicsit kivagyok
de ezzel csak azt éri el h amire szombaton találkozunk, még jobban kileszek a gyerek mégjobban fog sírni, még jobban nem lesz idönk megbeszélni a dolgokat.......

zsó
Kép
pcd1985

zsó: Egész biztos hogy éhes volt? Mert azért a tápra csak akkor szoknak rá, ha tényleg éhesek. Nekem legalábbis ez jött le Barbusnál. Amikor már tényleg kevesebb volt a tejem, akkor elfogadta a tápot. Csak nekem annyival volt egyszerűbb, hogy én az üvegben láttam hogy mennyit is evett. És annyikat pótoltam. Próbálj megnyugodni, az éhes babák szerintem nem nyugodtak és nem vigyorognak. De majd a tapasztaltabb anyukák is jönnek biztos.

nóri: Ügyi vagy nagyon, én ma még a hajmosásig sem jutottam el, pedig alszik egész jókat a gyerek. De legalább már elmosogattam.
vicky79
Budapest III. kerület

zsó: Lehet hogy a hasa fáj, tegnap Barbus is nagyon sírt este és csak a hasmasszírozás és a büfis póz nyugtatta meg. Mikor megnyugodott a gyomra, akkor már hajlandó volt enni. Apás dolgaidat sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky:
köszi a hsz.-t
hát valoszinü nem volt éhes,és én csak azért tápolok, mert nem hiszem h. az az alkalmankénti 60-80 gramm elég lenne
ha nagyon nem akarodzik enni azzal is szokott aludni pl éjjel nem kel föl külön h. éhes csak a szokott idökben
hasfájás-hát nem tom, mert qakkor nagyon sírna, de ö csak nyekereg egész nap.
tuti én pontok le valamit az idöbeosztással(ha van ilyen egyáltalán9 vagy az etetéssel, vagy valamit rosszul reagálok le

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!

Sztem apának ne panaszkodj, mert a pasik oltva vannak együttérzés ellen! Az a baj, hogy többnyire azt hiszik, ők betegre dolgozzák magukat, míg a nők meresztik a pics@jukat otthon a mosolygós kisbabával. És még őket hívogatják, ha hígat fosik a kicsike!
Ezt most ne értsd félre, sztem teljesen jogos a dolog. Csak azt mondom, hogy a pasik nagy része azt értékeli, ha látja, hogy megszakadsz, de némán tűrsz és igyekszel boldog lenni. Legalábbis az enyém ilyen. A másik fajta meg ezt kihasználva rabszolgát csinál belőled. Na azt ne! De az enyém csakis akkor segít, érez együtt, csinál bármit is, ha én szó nélkül megdöglök mosolyogva.
Ha kérem, vagy szenvedek, vagy a gyengeség röpke szikrája is látszik rajtam, hárít, lecsesz...stb. Ő szeret gáláns lord lenni, aki megmenti Hamupipőkét. Én meg hagyom neki! :lol: :lol: :lol:

No! Elvitték az étkezőgarnitúrát. Eladtam vaterán. Jó 1/3-ad áron, de úgysem tudtam volna mit kezdeni vele. Kidobni nem volt szívem. Megtartani a hátamon futkosott a hideg! Szar konstrukció volt! :D De most már a helyet sem foglalja, nem nekem kellett lecipelni és pénzt adtak érte! Remek!

Juti!

Sikerült elrontani az örömömet! :lol: Méghogy 3gyerek mellett van időd rögtön mosás után vasalni! Utállak! :lol: :lol: Nem mentegőzök, mert nekem csak a nappaliban van lehetőségem szárítani és ott is alszunk. És minden pénteken bepakolok 3napra és minden hétfőn kipakolok... És kedd és csütörtök között kellene a 8mosást kivasalni. És főzni, mosni, takarítani és bevásárolni. Ja és van 2gyerek meg 1férj! Na azt már nem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juci, várlak szeretettel! Süti lehet hogy lesz, de rend biztosan NEM! :D
Vendég

zsó: Hát nem tudom akkor, a 60-80 gr nekem is kevésnek tűnne. De lehet hogy a mérleg +-10 gr-ot téved és a 90 gr már nem olyan kevés. Várj szerintem még a pánikkal holnapig, addig talán kanállal próbáld, hátha azzal elfogadja a tápot. Nálam is volt már hogy rosszul reagáltam le Barbus nyekergéseit. Most is azért fájhatott a hasa, mert a súlya alapján megemeltük a táp-adagját. Most hogy visszavettem ugyan nem mindig bírja 4 óráig éhen, de végig aludta az éjszakát és sokkal nyugodtabb. Nem kapkod annyira evés közben sem.
vicky79
Budapest III. kerület

na tessék
betolom a gyereket,lábujjhegyen, a kocsi kereke nem érinti a padlót.... mert kilog a füle, h. ne fázzon meg a szentem
erre mit csinál?fölkel, és nyikorog tovább, ahogy eddig
kb 2 orája alszik a 4-5 helyett amit ilyenkor szokott

("szokott"-már nem is emléxem mikor volt ilyen utoljára!!!)

zsó
Kép
pcd1985

nóri
én tudom, h. ilyenek a pasasok,hosszas válogatás után találtam ezt a díszpintyet
de jol befürödtem vele :D
azt hittem, hogy akinek gyereket szülök az nem lesz annyira ilyen :oops:

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Én is itt. Apa holnap megy szerződést aláírni, remélem, most már tényleg rendben lesz minden... :)

Eszter, Boldog születésnapot kívánok én is!

Nóri, ügyi vagy, én is vasaltam ma, de azért nem volt ekkora mennyiség, kb. a harmada, bár én is mániákus vagyok, mindent vasalok (ingek, ágynemű, törülközők, babaruha...).

Ja, amihez még hozzá akartam szólni:

Pelenka-téma:
Szóval, mi próbáltuk a Liberót. Nórinak igaza van, de a 2-es méretből is létezik gumis derekú és nem csak az olyan fajta, mint az 1-es méretű. Mi kaptunk ajándékba a szomszédoktól és valami királyságos volt. Bár én sajna korábban nem ilyet vettem 2-esből, hanem a hagyományosat. Na az nekünk szar, mert a gyerek lába vékony, a hasa nagy és ezért a pelus dereka alacsonyan van és a derekánál kifolyik... Ami király az ilyen fajta gyerkőcre az a DM-es pelus, lassan elfogy nálunk már végre a Libero (90-et vettem, mert az volt akciós...) és végre használhatom azt :D

Kaja:
Szóval, elvileg a gyerekeknek 150 g/testsúlykg-ot kell enniük egy nap. DE!!! Pár évvel ezelőtt ez az érték még csak 100 g/tskg volt és ezt tanították az Egyetemen. Csak a koraszülöttbabáknak volt a 150-es érték. Szóval no para, ha kevesebbet eszik a Ded. Ha hízik nincs gond, de tényleg! Ne izguljatok! :D Heti 100g vagy havi 400 g a minimum, ha ez meg van nincs semmi para...

Na mennem kell, mert sír, majd próbálok még jönni...

Kép

Ági
agic83

behozom a gyereket-kisüt a nap

zsó
Kép
pcd1985

Juci jól emlékszel, rendeltem a babaközelbentől és vissza is küldtem, de az egész más volt. Csak egy darab anyag körbe összevarrva, nem lehetett állítani a hosszát. stb..
Ez is erszény, csak egy kicsit jobb minőség igaz 3x annyiért...
http://www.babaslings.hu/
De azóta vettem még egy Nandu kendőt is, ha ez véletlen nem jó.. vagy nem tartja eléggé.. csak hogy a babakocsi végső végső megoldás legyen.

Bori, örülök hogy jobban vagy!!! :D Csak nem egy Nandu kendő van rajtad is??

Nórit biztos egy tányéros űrhajó felejtette itt :lol:
Vendég

Na visszatértem. Közben betettem egy mosást, kimostam a kádat, mosdót, kiteregettem... Hát tényleg igaz ez a kis történet, nem bír az ember végigmenni a lakáson, hogy ne csináljon valamit... :D

Szóval, mit is akartam még? Ja igen, Boruska, mondtuk mi, hogy lesz ez még jobb is :D Nagyon ügyik vagytok!

Kicsit kóma vagyok ettől a hülye időtől... Aludni kéne még ezer órát, vagy százezret ;)

Na megyek tovább a dolgomra...

Kép

Ági
agic83

Most nézem a vonalzóm... Csak nekem nem stimmel? Vagy ez tényleg ilyen hülye és nem tudja kezelni a 28 napos februárt... No comment. Pedig már mindjárt 8 hetesek leszünk... Na mind1. Nincs erőm számolgatni... ;)

Kép

Ági
agic83

engem is egy ürhajó felejtett itt, hogy egy gyerektöl így kiboruljak, pedig a nehezén már tul vagyunk elvilveg
és ez csak 1 db gyerek
no háztartás, mert anyukámék majdnem mindent megcsinálnak
én meg hülye vagyok

zsó
Kép
pcd1985

Zsó, nem irigyellek :? de biztos csak átmeneti ez az állapot.. Kitartás!!
Olyan szar idő van.. meg frontok, biztos a babák is nehezen viselik ezt :( :(
Vendég

Hátha jobb kedvre derít mindenkit ebben a vacak időben! :D

Megtörtént eset:
Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt
viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre.
Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha
9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb
nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a
szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése,
uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re
értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan
felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam
"ott".
Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra,a
fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban
sétálgatok... A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam
"Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint
ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb.
Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
- Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!
Vendég

Zsófi, fel a fejjel, lesz ez még jobb is :lol:
párodnak szerintem se panaszkodj, a férfiak többsége tényleg meg van győződve róla, hogy mi itthon fekszünk a gyerekekkel :wink:
egy szép, kiegyensúlyozott, babakocsit tologató anyukaként több esélyed van...
Ú de nagyon tudnak bosszantani amúgy az ilyen pasik, mint a tied, akik nem becsülik a szép feleségüket és gyönyörű gyereküket :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

Nagyon büszke voltam magamra, ezért átküldtem apának a vasalós előtte-utána képeket. Jön a válasz: "volt Margit?" (takarítónő)
Ehh, nem! ANYÁD volt! :twisted: Na mind1! :lol:
Még nincs itthon! Kértem, hogy igyekezzen, ne 9-re jöjjön, mert utálok egyedül lenni egy beszélni nem tudó babával és jó lenne kihez szólni néha! Erre közli, hogy feküdjek le aludni!! :evil: Ja! Átkapcsolom a gyereket "Sleep" üzemmódba és alszom! Naná!
Vendég

Hat Nori, a te ferjed is cukormokus tud lenni idonkent. :x
Az enyem annyiban masabb, hogy igyekszik segiteni. Ugyan a munka miatt nem tud, de a szandek megvan.
Szoval ugyanott vagyunk, csak mas talalasban.
Amugy az uj munkahelye kikeszit.
Minden 2. heten 7ig van. mar ez is szar nekem. Foleg, hogy kb egy ora az ut haza, illetve 15-30 percet minden nap ra kell huzni.
Tegnap este nyolckor mar vadul varom, erre szol, hoy o meg ott van, mert 7 elott 15 perccel beerkezett a fonok meetingre (persze o addig otthon volt). :twisted:
Eddig legalabb a ket kolyok lefurdetese, oltoztetese, esti etetese, altatasa nem egyedul az en szenvedesem volt, most mar ezt is megnyertem.
Gondoltam, hogy ma masabb lesz.
Es nem! Mert ma meg elszamolas van, nem tudni, hogy meddig, 11ig tartott a ket hettel ezelotti,
Szoval qva pipa vagyok. Ket hetente el is koltozhetnek itthonrol a fiukkal, mert Feri csak zuhanyozni, aludni jar haza. A gyerekeken kivul meg beszelni sem tudok senkivel, mert az elmult ket napban pl osszesen 60 percet toltottunk egy legterben ugy, hogy mindketten ebren voltunk.
Hat, nemtom ezt meddig birnam en, de hosszutavon tuti nem fog menni.
Vendég

Zsó:
Feladatok:
1, Nyugodj meg!
2, Tényleg nyugodj meg!
3, Ne feledd, hogy a mérések meg az elvárt hízás meg elvárt evészet akkor lett kitalálva, mikor a földön minden civilizált baba tápos volt. Tehát mindenkitől azt várják el, hogy annyit egyen mint egy tápos baba. A tápos baba meg annyit eszik amennyit adsz neki, ha 50 milit akkor annyit, ha 500 milit akkor annyit. Nincs fék. A fék – a természet szerint – az anyja melle lenne. Tehát ha 50 miliket eszik a baba, és hízik, akkor annyit eszik és pont.
4, A tápot eleve keserűre gyártják, hogy a babák ne szokjanak rá az ízére (nem tom kóstoltad e, én önszántamból tuti nem enném meg) tehát eleve utálja az ízét.
5, Mivel adtad a tápot? Cumisüvegből? Akkor lehet, hogy átszokott a cumisüveges szopásra, ami tök más mint a mellé. Tehát ha mellre rakod, már nem úgy szívja – ergo nem is jön, vagyis bőgés a vége. (szerencsés vagy ha nem). Felejtsd el a cumisüveget minimum 2 napra és szépen fog szopizni. Addig kanalazz, vagy pohárból itasd.
6, Mivel te ideges vagy, ő is ideges: nekem erre a leges legjobban a meztelen összebújás jött be. Mikor itthon bőgtem és a gyerek is üvöltött, és stresszeltük egymást ezerrel, egyszer csak levetkőztettem csak pelusra, én is bugyira vetkőztem és a takaró alatt összebújtunk(persze akkor még bőgve mindketten), magamra tettem. Mindig bealudtunk mind a ketten, és úgy de úgy lenyugtatott, mint még soha senki. Ha csak fél órát is aludtunk, az maga volt a menyország, ő se sírt én se sírtam.
7, Ne idegeskedj, szoptass!
+1: apjuk meg kapja be!

zarja

Tényleg mi van Zuzmooval és Pammuttal.
Ma elég frontos nap van, rögtön eszembe jutott Zsuzsa, hogy vajon hogy vannak Bendével
Erről egyből eszembe jutott, hogy Pammut meg a kis Levi is rég jelentkezett.
Meg Kokonya is rég volt
Editmk hogy állhat a költözéssel?

zarja

Eszter!

Nagyon boldog szülinapoooooooooot!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Edit

Kép
ézsóné

Képzeljétek el heppi vagyok, de nagyon. Annyira meghatódtam.
Felhívott a szülésznő, aki tartotta a szülésfelkészítőt nekem, hogy szelektál a hűtőben, és van fagyasztott anyateje, de nem önti ki, inkább rám meg Bulcsúra gondolt és odaadja. Könnyekig hatódtam tőle. Szal lesz még egy kis tej a táp helyett az én tejem kiegészítésére.

Holnap el is megyek a Plébániára rendezni Bulcsú keresztelőjét akkor átmegyek a templomba is, és elmondok pár Üdvözlégyet. Azért ezt a Szűz MÁria jobban megérti mint Jézus. Szerintem...

zarja

Edittt!

Mindjárt etetés, DE mi van veletek? Férjed? REinkarnálódott? Visszaköltöztél? Mi van a gyönyörű Csanáddal?

zarja

Eszter, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Ma egész tűrhető napunk volt, de valószínűleg azért, mert majdnem egész nap kint voltunk a friss levegőn.
De, jó, hogy kaptok tejcsit!!!

Anita, holnap reggel megyünk kontrollra. Remélem nem kell már szedni a port, mert ma el is fogyott. :roll:

Bocsi, többet nem tudok írni, mert ordít az utód...
zuzmooo

Eszter!
Füled érjen bokáig! :)

Mi ma megjártuk az ájkeát bébistül.
Húzta a lóbőrt az úton, ott meg felébredt és ráncolta a homolkáját, hogy "hova a túróba kerültem"?
Cuki volt. De csak célirányosan végigviharzottunk, nem bámészkodtunk.
A változatosság kedvéért én is vasaltam ma illetve bepakoltam a mosást, aztán meg kiteregettem.
Mostanában egyre többet gondolkozom rajta, hogy biztos állatira felbacná az agyamat időnként a férjem, ha velünk lenne, mert gyanítom, hogy se dolgozni nem húzott volna el "csupán" azért, mert gyerekünk született, se itthon nem lenne tevékenyebb, viszont mindig mindent sokkal jobban tudna.
Mivel úgysem érzem magam egy hangyaf.sznyit sem vonzónak a szülés után (én is ráncosnak látom magam, de lehet, hogy eddig is ilyen voltam, csak ennek a zsenge babucinak olyan tiszta és feszes az arca, hogy túl nagy a kontraszt, amikor nézem magunkat a tükörben, hogy a többiről ne is beszéljek)így a kekszet is halogatnám még.
Szóval nem is hiányzik.:wink:
Na felkelt D. és türelmetlenkedik.
Megyek szórakoztatni. :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Zarja Isten éltessen sokáig! És édes vagy, hogy hiányolsz. Többnyire csak olvasok egy-egy kurta hsz.-em van. Levi itt lóg rajtam kendőben. Ilyenkor mindig van egy fürdés előtti nyűgje, amikor aludna, ha tudna. De legtöbbször csak bóbiskol és tömködöm bele vissza a cumit.
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?