Jó reggelt lányok!
Jelentem tegnap apa kisebb bokorral várt otthon, úgyhogy szent a béka...
Dodó! Médiasztár leszel?
Hát szerzünk valahonnan a lapból, az tuti!
Barbuss! Nagyikád nem semmi! Örülök, hogy ilyen jól van, és hogy te is javulsz!
Emma nagyon édes… Imádom, mikor a legjobbkor és legjobb helyen tudnak kíváncsiskodni!
Mi mostanában Az emberi test c. könyvet olvassuk esténként éshát abban esik szó a sejtekről is, úh. valamelyik este (de legalább csak kettesben voltunk…) kérdezte Boti, hogy akkor most akkor hogy is van ez a gyerek dolog….. anya és apa is ad bele egy-egy sejtet?
… jó hogy egyelőre a “hogyanra” nem kérdezett rá, mert arra még nem tudom, hogy fel vagyok -e készülve....
Bibar! Jól tetted, hogy levegőre vitted Olit! Örülök, hogy javul!
Jó kukkolást mára!
Niki! Szegény pici Riki...remélem jobban van reggelre és nem volt álmatlan / lázas éjszakátok!
Na közben látom, hogy Ő is jobban van hála Istennek!
Sajnos ezen túl kell esnie minden anyának. Nagyon rossz, amikor Ő elesett, mi pedig tehetetlenek vagyunk.
Tali: én már csak két hétig dolgozom, úgyhogy abszolút rátok bízom, hogy mikor legyen (és hol… vagy már kiegyeztünk a Hajógyáriban?)
Zsofka: A +9 kiló sztem nem olyan gáz. Nyugi!!!
Én anno Botival is hasonlóképp gyarapodtam mint most (ma reggel néztem: 8,5) és az utolsó két hónapban kilóra stagnáltam… és rettentő vizes voltam, de így is csak 12 kiló lett a vége!!!
Edi! A teavajon elsőre jót nevettem, de ha műxik, hát műxik… jó tudni!
Sajnálom az éjszakádat és a csípőnyavaját!
Jó kis vígasz lesz a kukkolás!
Tényleg lányok. Úgy döntöttem, hogy szakítok elveimmel és elmegyek 4D-re, hogy legyen egy kis emlék (felvétel) ebből az időszakból is....
Tanácsot kérek, bár tudom, már hatszázszor leírtátok, de akkor nem érintett, úgyhogy nem maradt meg
Hova menjek?
Egyébként olvastam, hogy mindenki pocit mér, úgyhogy én is elővettem reggel a centit.
Hát
Bébike, akárhogy helyezgettem a centit 95 lett a max., pedig én a gigapocak mezőnyt erősítem (tudjátok, a virágos bálna)
Szerintem nagyon sokban függ attól, hogy ki milyen alkat. Én most már ugyan 67,5 kg-t nyomok (jesszus, szörnyű még leírni is
), de alapjáraton amolyan bögyös-faros és vékonyderekú vagyok.
Te sem lehetsz egy NDK-s nehézatléta, ha még most sem vagy 60 kiló sem