Helló Lányok!!
Lucuzs- Nekem is van kicsivel több folyásom, de szerintem ez normális, én is így hallottam
Szisszka- Én imádom a Balcsit is, úgyhogy az is nagyon jó lesz a nyáron
Te mondod, hogy én pörgök??Hát akkor te még 100-szorosan, ráadásul egy törpe mellett, úgyhogy minden elismerésem....Ja és még suliba is jársz
Na akkor ki pörög??
Amanita- Ehez a szülésznő , fogadott doki dologhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem egyik sem lesz, itt nem nagyon szokás, csak a burzsujok ( nem tudom, hogy kell írni
) engedhetik meg maguknak, sajnos az még egyelőre nem vagyok
De én úgy hallottam, hogy a szülésznő az sokkal többet van az ember mellett,mint a doki, aki csak konkrétan a kitolásra- összevarrásra jelenik meg, amúgy meg baromira nincs ott!
Aranyoska- Nagyon sajnálom a volt munkatársadat
Mi visz rá egy embert ilyesmire, fel nem foghatom
Sophie- Tesóm mind a 2 kisfiát a Rabóczky Mariettánál szülte a Szt.Imrében, ő meg volt vele elégedve, mondjuk neki császárja volt mind két alkalommal, úgy azért gondolom más a helyzet , mint hagyományos szülésnél:roll: ...Én is idén voltam 30
Ezt a gyereket kaptam ajándékba, de ennél szebb nekem nem is kell
O.Ági- Igen, az a rossz, hogy terhesen nem tudod igazán kihasználni a wellness szálló adta lehetőségeket, se termál víz se hasonló
Azért lehet olyat találni amit te is igénybe tudsz venni, pl masszázs, vagy pezsgőfürdő nem 60 fokos vízben
...Hát nem semmi a barátnőd
Lehet nem túl sűrűn hívnám fel amíg terhes vagyok
Eta- Együtt van a nemibeteg gondozó a szülészettel?????
Atyavilág, az tök gáááz
Megértelek, hogy magánba jársz!Hány éves vagy, mert azt írtad se nem fiatal, se nem öreg
Mikegirl-Ne félj, minden okés a Törpivel, ez tuti, csak pozitívan
Hogy hogy este kell dolgoznod??
Angie34-Én is úgy tudom, hogy vannak olyan keményfalú mózeskosarak amik autósülésként engedélyezettek, vagy is abban is beszabad kötni a babát a kocsiban
Mondjuk nekem is szimpibb és biztonságosabbnak tűnik az autóshordozó, de az első pár hónapban tuti, hogy a babának jobb a mózes, hiszen abban fekszik, de ezt minden Anyukának magának kell eldöntenie
Eclipse- Szuper Anyák napi ajándék lesz az Uh felvétel, sírás-rívás zokogás tuti garantált
Jude001- Én is csak azt tudom mondani, hogy ha van szív hangja a babának, akkor nem hiszem, hogy gond lenne, de egyébként mi az az üszögterhesség??Ne haragudj nem vagyok vele tisztában
Én is biztos, hogy valami szakemberhez fordulnék, aki mondana valami biztosat!!
Henne- Örülök, hogy jól regáltak a melóhelyen
Hajrá pizza, én is imádom
Ritya- Egy csomó mindenhez én sem tudok hozzá szólni, mert nálunk is máshogy vannak a dolgok, de azért igyekszem
A pajzsmirigyedet minden képpen nézesd meg szerintem
Nati80-Szerintem is hüvelyi UH van még ilyen fiatal terhességnél a legtöbbször
Panndi- Nagyon sajnálom, hogy ennyire szarul vagy
A kola nem segít??A múltkor írtad, hogy a korábbi terhességeidnél az bevált, bár gondolom, hogy már próbáltad
A csajoknál is ilyen szarul voltál??
Dorka- Tiszta szívből örülök az örömödnek és hogy Pindurka jól van
Nincs képed esetleg??
Rabbe- Ne izgulj, nekem is 5 nap van a mensi szerinti és az Uh szerinti terhességi korom között, ez még olyan 100-szor fog változni kb a terhesség alatt
...Én úgy csinálom egyébként ( itt tanultam egy kedves lánytól a babaneten), hogy 2 ablakban nyitom meg a fórumot, az egyikben olvasok,ez normál méretű a másikban meg írok, ezt kisebbre teszem és akkor elférnek egymás mellett:wink:
Én ma nagyon jót vásároltam a barinőmmel meg a kisfiával, annyira cuki kisgyerek, megzabálom
Én is ilyet szeretnék
.....Ikeáztunk, ahol vettem a zoknis -bugyis komódba ilyen szövetből készült kis tároló rekeszeket, én a kis naív félrenéztem és azt hittem 2 db kerül annyiba, aztán itthon kinyitottam és látom csak 1 db van benne
Így most muszáj még kettőt vennem, mert azt hittem összesen 8 db lesz, e helyett van 4 ami semmire sem elég, na de most már mindegy, ügyes Ancsi
Mert amúgy nagyon állat, csak hát fele ennyiért......Na mindegy
...Ja képzeljétek írt nekem a barátnőm aki az utazásunkat intézi ( Gran Canaria) és írja, hogy a repülőre csak fejenként 1 db 10 kg-os kézi poggyászt vihetünk, ha bőröndöt is akarunk vinni az fejenként még plusz 100 euro
Hát ilyet én még nem hallottam, hogy ne vihessen az ember magával alapból bőröndöt
Mert én azt a kis kézipoggyászt bazi kicsinek találom, hát abba nem fér bele semmi, nem hogy nekem egy heti cucc Szerintetek???