Új privát üzeneted érkezett!

Navared: ment p.ü..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csajok!

Köszi a válaszokat. Lassan-lassan csatlakozom majd megint, de még egy kicsit zugolok :D

Zsu

Írtam választ, és köszi.

Mindenkinek drukkolok!
angi81

Lányok, köszönöm az apukámmal kapcsolatos szép, vigasztaló szavaitokat!

Pancsi!
Az én apukámon nincs semmi felesleg! Ő mindig is sportolt, ő annak idején élsportoló volt, és ez máig meg is maradt! Ezért is érte váratlanul őt ez az egész, mert egyébként bivaly erős még most is!

Terhes könyvet nem szoktam olvasni, hanem itt a neten túrok infók után. Még igazából nem találtam jó kis terhes könyvet és babanaplót, pedig ma is kerestem őket a könyvesboltban!
Ma jobb idő volt, a kedved jobb lett egy kicsit?

Röpcsi!
Sajnos, én nem tudok benne segíteni!

Kubu!
Ma a hangján úgy hallottam, hogy jobb a kedve apunak! Remélem tényleg így is van. Majd szombaton meglátjuk! Dédi jól van? Erősödik?

Ancsyka!
Én is drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! Sajtnak igaza van, nem rúghatnak ki, de vannak itt olyanok, akik mindent l tudnak neked mondani ezzel kapcsolatban!

Vnbeni!
Minden rendben lesz, én nagyon szurkolok!
Hát, majd meglátjuk, hogy bírja apu!

rodina74

Kedves Lányok!

Valójában már évek óta meg-meg nézem a babanet fórum meddőségi topicjait, mert idestova 4,5 éve várunk gyermekáldásra. Nem akarok, belemenni, mi hogy volt, a lényeg, hogy emberileg mindent megtettünk, kipróbáltunk ami az utunkba került. Sajnos a hosszú idő részben az orvosok kisérletezgetéseivel is magyarázható, mert most tudtuk meg a sokadiktól, hogy kb. 1,5 éve elkezdhettük volna a lombik programot, mivel nincs más lehetőségünk.
Nálam minden rendben van, a férjemnek viszont e.coli baci van a spermájában, amit nem tudnak kiírtani, emiatt rossz a spermaképe. DE!!!! Nem steril!!! Szóval, most tudtuk meg, hogy nincs mire várni tovább. Hála érte Leskó dokinak, még ha segíteni ténylegesen nem is tud, mert Miskolcon nincs rá lehetőség. Szóval elsőre a debreceni Kaálit ajánlotta, de sajnos elég rosszakat írnak róla. Az egyetlen lombikos ismerősöm a budaiban járt szerencsével, most már félévesek az ikrei, és minden rendben van velük. Abszolút jó véleménnyel nyilatkozott a kórházról, ezért vagyok most itt. Holnap felhívom őket.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy kb. hány hónapot kell várni a lombikra? Ha van aki, mostanában került előjegyzésre, mikorra várja a beavatkozást? Húúú, bevallom, félek kicsit a dologtól, de remélem jó a megérzésem, és a megfelelő helyet választom.

Szép estét kívánok Mindenkinek!
wikka
Miskolc

Szia Wikka!

Üdv a csapatban! Persze hogy jó helyet választottál, mind az intézményt, mind pedig a fórumot illetően, hiszen ez egy jó kis összetartó, együtt sír - együtt nevető csapat :)

Az intézmény szerintem ahhoz képest, hogy rengetegen vagyunk, próbál emberbaráti maradni, és ami nem mellékes, nagyon jó szakembergárdával rendelkezik!

A telefonos bejelentkezés után kb. 1 hónap múlva lehet számítani az első konzultációra. Addig érdemes a viszgálatokat elkezdeni, hogy már leletekkel mehessetek, úgy hamarabb értek magához a beavatkozáshoz.
Az első megbeszélésen úgyis megmondják, milyen vizsgálat kell még, ezek is kb. egy hónap alatt megvannak (némelyik ciklusfüggő). utána már csak a köv. mensit kell megvárni, és indul a mandula :wink:
Szóval kb. 2 hónap és lehet kezdeni a stimut!
Drukk, hogy minél hamarabb kapjatok időpontot!

Kép
judit0713

Köszönöm Judit!

Vizsgálati eredményeink vannak bőven... Szerinted minek örülnének, ha friss lenne? Sperma controll lesz hétfőn a miskolci kaáliban, az enyémek is viszonylag frissek (cytológia, hormon őszi, Uh-ok január-februáriak, tenyésztés 2 hetes).
A későbbiekben ha van olyan vizsgálat, amit Miskolcon is meg tudnak csinálni, elfogadják az ottaniak?
wikka
Miskolc

wikka: Üdv itt. Én is miskolci vagyok, csak már pesten élek 6 éve. Mi már csak itt jártunk meddőségibe, de a sógornőm a miskolci kaáliban kezdett. Neki is pesten lettek a lombikok, de aztán a sikertelen beavatkozások után spontán fogant meg a kisfia. Nekem elfogadták annó a másik kórházban végzett vizsgálatokat (pl. nekem a máv kórházban csinálták a hsg-met). Remélem szerencsével jártok. És mivel ilyen messziről jártok, ne felejtsétek el a közlekedési hozzájárulást leigazoltatni majd a recepción. Nem tudom pontosan hogy kell, de valamennyit fizet a tb belőle.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!

Köszönöm a jó tanácsot és a bíztatást! Sajnos a baci miatt nincs esélyünk természetes fogantatásra, akárhogy felturbózhatnak...

Gratulálok a babátokhoz

:)
wikka
Miskolc

wikka: Tudom, hogy vannak dolgok, amin nem lehet segíteni, de legfeljebb lombikos babád lesz. Na bumm. :D Köszi a gratut, 3 év termése lett Barbus.

Egyébként az a doki, aki most a miskolci meddőségi vezetője (Molnár) annak idején az anyukám dokija volt. Nála született a húgom. Bírtam a palit.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Wikka!
A páromnak is ugyanez a bacija volt és 4 hetes antibiotikum kúrával sem tudták kiírtani. Elmentem a körzetihez és sumetrolim tablettát írt fel erre a nyavalyára. /sokat szedett... eleinte többször többet, majd csökkent az adag/ Sikerült!
Mi tavaly májusba mentünk oda, de a baciírtás + a vizsgálatok + az én műtétem miatt novemberig húzódott a dolog..
Anno Hugom áprilisba a bp-i kaáliból ment át összes papírral és a következő mensi után már pocakban volt a három lány!
Kitartás!

Kép
avarka

Jó reggelt,

Sajti,
Remélem torkocskád is oké.
Nem semmi napod volt, ja és véletlenek nincsenek !
Kész vagyok a képtől és Mulder jellemzésétől.
Múltkor írtad hogy a házidokid a XX-ban van, valahogy nem is értettem hogy miért, de így már világos.
Kár hogy hugid messze van, akinek ilyen jófej nővére van, ott a hugira is tutira rá merném bízni gyerkőcöt :lol: :lol:

Ancsy,
Szegénykém, drukkolok hogy jók legyenek az eredmények.
TUDTOMMAL NEM RÚGHATNAK KI !
Ha kell beszélj Miezával, neki vagy egy csomó infója.
Tényleg ne hagyd magad, max elmész betegácsiba, egye őket meg a fene, ha pedig kirúgnak akkor simán beperelhetnéd őket, mert nem tehetik meg !

Vnbeni,
Pihenés !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodi,
Örülök hogy jobb kedve volt apudnak, szépen megerősödik aztán pikk-pakk pár hónap és unokázhat.
Dédikénk: épp a párommal beszéltük tegnap este hogy különféle infókat kapunk, após (az ő anyukájáról van szó) állítólag optimistább és ő csak a jót akarja meglátni, anyósom (eü-ben végzett, minden korképet tud és állandóan analizál (ebben volt egy kis él részemről) szóval ő már a legrosszabbat mondja.
Nem tudom, nem könnyű, lehet hogy el kellene mennünk meglátogatni a drágámat és saját szemünkkel meggyőződni.

Wikka, Röpcsi,
Üdv itt, jó helyen vagytok nagyon és a lányok tutira segítenek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Wikka,
úgy látom majdnem mindenetek megvan, átjárhatóságit mindenképpen fognak neked csináltatni, ha az nincs (nem láttam a felsorolásodban).
Így aztán elég hamar belevághattok majd :)
Bár lehet, hogy még most érdemes lenne az Avarka által javasolt gyógymódnak utánajárni a pároddal. Lehet, hogy így is lombik lesz a vége, de nem lenne baj, ha meggyógyulna :wink:

Kép
judit0713

Szép reggelt kismamik és pocakvárók!

Kubu,
az eü-s anyós nem mindig áldás, ezt én is tapasztalom, az enyém védőnő volt :wink: , ehhez képest a sógornőim (az ő lányai) egy percig sem szoptatták a babáikat :?

Dédinek jobbulást! Látogassátok meg, ha tudjátok, az is segíthet a gyógyulásban. Jó kis pozitív motiváció az élniakaráshoz.

Ancsy,
én is úgy tudom, hogy nem rúghatnak ki. Lehet, hogy elég ha beviszed a kinyomtatott paragrafust, úgysem tudják ők sem pontosan értelmezni, de tuti betojnak, ha látják, hogy erre van törvényi szabályzás :!:
Ezt tapasztalatból tudom, én is egy multinál dolgozm vezetőként, és az előző helyeim is hasonlóak voltak, tudom, hogy rettegnek a munkaügyi bíróságtól, és mindenre képesek, hogy ne legyen ilyen ügyük :evil:
Hajrá, simán lenyomod őket :!: :!: :!:
És igen, és is azt javaslom amit Kubu, nyomd le a torkukon, hogy nem rúghatnak ki, aztán húzz el simán betegácsira (ha anyagilag megteheted), hogy ne szekáljanak halálra, mert most a baba a legfontosabb :!: :!: :!:

Kép
judit0713

Ancsy, és mindenki, akivel a munkáltató szemétkedne :!:
Ezeket a tv-eket kell előráncigálni és az orruk alá dörgölni:
Munka törvénykönyve 2005 június 3.-án elfogadott LVII törvény 90.§ -a,mely a 1992 XXII törvény 90.§-át módosítja,a munkavállalónak felmondási védelmet biztosít az emberi reprodukciós eljárás időtartamára.U­gyanezen törvény 107.§-a pedig mentesíti az abban résztvevőket a kezelés teljes időtartamára a munkavégzési kötelezettség alól.
Az inseminatio,és a lombik program ( a teljes kezelés, a köztes szünetek is) emberi reprodukciós eljárásnak minősül az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eütv. ) 166. §-a szerint.

Bocs, hogy így rápörögtem, de van egy kevés HR-es végzettségem, és elég régóta tolom a multik szekerét ahhoz, hogy átlássak a próbálkozásaikon és a gyengéiken :?

Kép
judit0713

Judit,
hihi enyém is védőnő.
(héten volt is egy összezördülésünk, Marci 16 hónap alatt összesen 2x volt 5 óra hosszáig hőemelkedéses, aztán más semmi gondunk nem volt, most jön a 13 foga és szenved vele, így éjszaka több sírás van mostanság) ezt párom elmondta anyósnak aki tulképpen megállapította hogy car szülő vagyok, mert
1., hangosan beszélek gyerek előtt, így nem nyugodt a lelke (történt ugyanis hogy a párom egyik szobában volt én a másikban és úgy beszéltünk egymáshoz - és ez bizonyára törést okozott Marcinak)
2., huzzuk vonjuk a gyereket, nincs nyugodt élete (?), ja de egyébként zokogva könyörög nekem anyósom nehogy sintért fogadjak gyerek mellé mert az kegyetlenség, jóóó majd másoltatok Marcinak kulcsot ezentúl itthon maradhat ha mi elmegyünk valahova :twisted:
3., nem értenek egyet a nevelési módszereinkkel, mert mi nem óvjuk mint egy hímes tojást Marcit, tényleg így van, de nála kiegyensúlyozottabb nyugodtabb, örökvidám bébit keveset látok.

tényleg szeretem őket, de q sok kritikát kapok néha, tény mindent megérzésből csinálok (nem igazán olvastam könyveket) de nálunk minden olyan kerek kop-kop-kop. Most egye kutya 12 fogat meg sem éreztünk hát a 13. esetében a nyűg miatt nem szabadna pálcát törni felettem. Szóval nem értem az állandó kritikákat.

kubuspace

Kubu,
:D én már előre parázok, hogy mi lesz, ha megszületik majd valamikor a babánk.
A két nagy ugye nem a páromtól van, és őket én is csak úgy "józan paraszti észre" támaszkodva nevelgettem, és hát azért elég értelmes két skac lett...ráadásul a válás közben és után is azt hallgattam minden óvó és tanító nénitől, hogy milyen kiegyensúlyozottak, biztos szép családi háttérben nevelkednek...
De itt majd biztos minden szakértve lesz, cumika, megszokott helyen, csöndben, sötétítve alvás, stb...legalábbis a két sógornőmnél ezeket látom, gondolom felénk is ez az elvárás lesz :shock:
Még jó, hogy a párom inkább hozzám húz (persze, hiszen most már MI vagyunk egy család), tehát tuti meg fogunk egyezni, mit hogy csináljunk, anyóst meg majd valahogy leállítjuk.
Amúgy kedvesek, szeretnek minket, csak ez az egy dolog, ami gubancos lehet.
Bár már ott tartanánk, hogy ezt kell megoldani :oops:

Ahogy olvaslak, elég hasonló szitu, de látom a sorokból, hogy nálatok is nagy az összetartás apával, így nem kell aggódnod. A kritikákat meg hallgasd meg aztán tojd le őket magadban :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok Lányok,

Gyors bekukk... köszönöm a manókat.. hatottak...
HOlnap valaik béjemcéjbe jön?

andi
andrea-1

Múltkor beszéltünk róla hogy a Pic hol van a János Kórházban

úgy rémlett hogy átköltözött a szülészet épületébe, és most találtam egy cikket is

http://www.koraszulott.com/beszamolok/k ... az-uj.html

kubuspace

Mieza, megy a drukk ma estére! Mindennek rendben KELL lennie!!!
Nagyon ügyes vagy, h. tanulmányozod a táblit :lol: Holnaptól a tiéd! Remélem, nem gond...?!

Sajti, ilyenről még nem is hallottam, h. jeleket irkálnak a testre… nagyon igzin hangzik!
Tudod, véletlenek nincsenek!!! Én már régóta nem hiszek bennük!
Hát néha tátott szájjal bámulom Gordonkát, h. mit művel, csúcs egy pali, de nem hiszem, h. bárki felcaplatna a negyedikre egy kis kajáért :roll: :D

Ancsyka, ilyen magas még a hcg-d…? Elég érdekes… Lehet tájékozatlan vagyok, de a genetikai vv-t, ill. az immunológiai vizsgálatot miért kell?

Röpcsi, üdv. Neked!
Ugye te kérdezted a fagyis dolgot…? Nekünk volt, azaz lett volna, de sajna aznap reggel, mikor mentünk volna értük, szóltak, h. ha még nem indultunk el, ne is tegyük…mert sajna nem életképesek… Úgy hogy kezdhettük újra a stimut, ahogy Angyalkáék is.
Amúgy ha felébrednek tényleg jók az esélyek!

Wikka, üdv. itt nálunk!
Szerintem jó kezekben leszel, bár nincs összehasonlítási alapom...
Na látom, lányok ellátnak infoval :wink:

Kubu, na aztán akkor kapod a dolgokat ezerrel! Úúú de utálnám, ha belepofáznának a dolgaimba, nyilván még nem volt gyerekem, tehát nem tudom, én hogy fogom nevelni, de azt hiszem én sem a könyveket fogom bújni… eddig még egyet sem olvastam egy viccesen kívül!
Biztos nehéz lehet figyelmen kívül hagyni a b@szogatást, de tuti jó anya vagy! Ezek szerint a romáknál, olaszoknál, ill. egyéb erősebb temperamentumú népeknél az összes gyerek lelki sérült, mert ordítoznak…? Vagy hogy is van ez? Na meg neveljük burokban a gyereket, h. aztán mikor közössége kerül, akkor csak üljön a sarokban, mert még attól is befosik, ha csúnyábban néznek rá! Jaj te szegény! Kitartás!

Andi, de jó!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nálunk szerencsére én vagyok a "főnök", mármint nem a páromon uralkodok, hanem sem anyuék, sem anyósék nem szólnak bele a dolgainkba! Bár anyu néha próbálkozik, de szegényt nem mindig hagyom kibontakozni :D Felnevelt 3 gyereket, nyilván ért hozzá, de változnak az idők, a dolgok...

Na feldobom a táblit, most semmit nem javítottam benne...

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm a köszöntést :wink:
Most beszéltem a recepcióval, és június 1-re kaptunk időpontot.... olyan sok idő... Hétfőn kiderül, ért-e vmit a legutóbbi antibiotikum kúra. Valóban nincs átjárhatóságim, mert eddig senki nem küldött rá, épp most lett volna, de kitenyészett nálam is a baci. Már "tiszta" vagyok. Közben elkerültem Leskó dokihoz, és ő már azt mondta, felesleges a HSG-t megcsinálni, mert nagyon rossz a sperma kép. Legjobb eredményünk is csak 10millió volt, 30%os mozgó, úgyhogy még inszemhez is rossz, ráadásul a baci miatt nem is csinálnának inszemet, mert akkor bekerül a méhüregbe a coli.

Háát, így állunk. Nem tudom, hogyan tovább,de ha tényleg csak júniusban kerülünk be, talán addig még javulhat a kép.

Azt mondta a recepciós hölgy, hogy van rá esély, hogy előrébb kerüljünk a listán, ha vki lemondja. Úgyhogy fogom még hívogatni őket, hátha szerencsém lesz.
wikka
Miskolc

Wikka,
és ha úgy csinálnád ahogy a csajok közül is páran hogy alapból a doki magánrendelésére mennének, így a majd két hónapból akár 2-3 hét is lehet

kubuspace

[quote="avarka"]K írta:avarkaedves Wikka!
A páromnak is ugyanez a bacija volt és 4 hetes antibiotikum kúrával sem tudták kiírtani. Elmentem a körzetihez és sumetrolim tablettát írt fel erre a nyavalyára. /sokat szedett... eleinte többször többet, majd csökkent az adag/ Sikerült!
Mi tavaly májusba mentünk oda, de a baciírtás + a vizsgálatok + az én műtétem miatt novemberig húzódott a dolog..
Anno Hugom áprilisba a bp-i kaáliból ment át összes papírral és a következő mensi után már pocakban volt a három lány!
Kitartás!

Avarka!
Meg tudnád esetleg nézni nekem, hogy milyen rendszer szerint, meddig szedte a párod a gyógyszert? Mivel időnk, mint a tenger, megérne egy próbát. Van itt Miskolcon egy nagyon elismert urulógus, akinek szakterülete a bacifertőzések kezelése, de nem volt túl lelkes a kezelésben. Egyszer volt nála Viktor, felírta neki az antibiotikumot, de még controllra sem hívta vissza... azt mondta, ő nem andrológus. Viszont a háziorvosunk nagyon rugalmas, megdumálnám vele.
Szép napot Mindenkinek! Most muszáj mennem dolgozni, majd du.
visszanézek.
wikka
Miskolc

kubuspace!

ezt hogy érted? A budais dokik magánrendelésére? Honnan kapok elérehetőségeket? Nekünk Koncz tanárurat ajálnották.

(az Öcsémet is Marcinak hívják :lol: Imádni való csávó!)
wikka
Miskolc

Sziasztok!!

Kubu!!
Nálunk Anyós egészségügyis,és mindig azt hiszi Ő nagyon okos,hogy Ő mindent tud. :lol: :lol: :lol: Amúgy nagyon jó fej,szeretem Őket,csak mindenhez van hozzáfűznivalója.Ránk sem telapednek a szülők,szóval nem hiszem,hogy belefognak szólni,ha baab lesz,de persze ez még majd kiderűl,megtudják-e majd állni?? :wink: :D

Sajti!
Ezt a helyet Én láttam már a Tv-be,nem tudtam melyik műsorba,de most látom,hogy a Két testőrbe.Szerintem tuti hely.Jó lehet.Kipróbálod??

Wikka!!
Üdv közöttünk.

Mieza!!
Ciszta üzőket küldöm még estig!!Remélem eltűnk afránya,és jó híreket kapsz.Gyere majd mesélni.

Ancsy!!
Jó magas még a HCG-d.Remélem csökkeni fog.

Andi!!
De jó,hogy jöttél.Örülök,hogy jobban vagy. :wink:

Én ma voltam a Jánosba a hepatológián.Egy nagyon kedves dokinőt fogtam ki,megnézte a leleteimet,azt mondta nem annyira vészes,de azért megnézne Ő is uh-n.Nem látott szintén semmit,szóval belsőim rendben. :lol: Elküldött VV-re,az ÁEK-ba immunólógiai vizsgálatra,mert szerinte attól emelkedettek az értékek.Meg azt mondta,most népbetegség a zsíros máj. :lol: :lol: He-he... :D :wink:
Róbert K.Krt van,de ma nem mentem el,mert hétfőn megint lesz egy köröm,most a BMC-be,mert bizony jövöget mikim!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Holnap lesz az első napon,így hétfőn robogok is.És ugye azzal is majd menni kell az ANTSZ-be,így nem szuratom magam 2X.
Nem tudja valaki hol-merre van a Podmaninszki utcába az ANTSZ???Mert Én kerestem a neten,de nem oda írja,de recepción azt mondták oda kell menni.

Találkoztam Pancsyval!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu

Podmaninszky úton van a MÁV rendelőintézet és ott azt hiszem a 2. emeleten a folyosó végén az üvegajtó. Ide vérsavót kell vinni, ezt lányok megcsinálják, de azt nem tudom, hogy az ÁEK-ban elfogadják-e a vitt vért. Ezt kérdezd meg, és ha igen akkor milyen kémcsőbe.
vnbeni

Beni!!!!!!!!!

Kösziiiiiiiiiiiii,de jó,már kezdtem parázni,hogy nem is jó helyre megek.ÁEK-ba is vinnem kell majd,kaptam is kémcsövet.Csak ma nem volt kedvem levetetni és elvinni,gondoltam egyfüst alatt. :lol:

Jól vagy??Ugye pihizel???Akkor megoldódott a gyógyszerkérdés,most olvastam. :wink:
csucsu99
Budapest

Röpcsi:
Angyalka már mindent leírt. Üdv és nagyon sok sikert kívánok! :)

Szia! Nyugodtan írhattál volna Te is, ki tudja, az ember mindig hall valami + infót!:) Én is sok sikert kívánok Neked! :wink:
Nektek most volt az esküvőtök? Baba téren, hogy állsz?
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukkk, mert ezer dolgom van!
Voltam a BMC-ben vv-n. Stimum 5. napján Konc tanárúr keveselte a 2,1-es mhny-t.. :( A vv-re 2 órát vártam és végig imádkoztam, hogy jó legyen! JÓ LETT! Nem kiváló, de mehet tovább. E2: 150 körüli volt.. sajnos az én papíromra nem írták fel, csak kikukkoltam.
Ezer szuri megy tovább és hétfőn megyek vissza.

Wikka: megpróbálom megkérdezni a rendelőben, hogy miként írták fel... de szerintem a háziorvosod is tud ebben segíteni!

Este még benézek!

Kép
avarka

Bocsi! :oops: Sajtinak írtam az előbbit!

Navared írta:
"Röpcsi, üdv. Neked!
Ugye te kérdezted a fagyis dolgot…? Nekünk volt, azaz lett volna, de sajna aznap reggel, mikor mentünk volna értük, szóltak, h. ha még nem indultunk el, ne is tegyük…mert sajna nem életképesek… Úgy hogy kezdhettük újra a stimut, ahogy Angyalkáék is.
Amúgy ha felébrednek tényleg jók az esélyek!"

Szia! Köszi, hogy írtál a fagyibabás programmal kapcsolatban! :D Sajnálom, hogy a babák beültetésére, a babák életképtelensége miatt nem került sor! :( Most hol tartotok? Sikerült újra elkezdeni a programot? Vannak még lefagyasztva babáitok? Milyen gyógyszereket kaptál? Úgy hallottam, hogy van valami tapasz, ami a méhnyálkahártyát vastagítja. Ilyet Te kaptál?
Vendég

Csucsu

Milyen vizsgálatok kellenek?

Igen sajnos nyom az ágy, pedig most egy esküvőn lennék.
vnbeni

Az első lombikprogramunkkal kapcsolatban, a petesejt leszíváskor 14 petesejtet nyertek: 10 normális volt, 2 kóros megtermékenyülést nem mutatott és 2 nem termékenyült meg.
A beültetéskor kettő 8, 8 sejtes embriót ültettek be, amik sajnos nem maradtak meg. Jelenleg 8 fagyibabánk van, akik közül nem tudom mennyit olvasztanak majd fel, ha itt lesz az idő. :roll:
Vendég

Sziasztok lányok.

Ma voltam ugyebár szívhangnézésen, és örömmel mondom hogy dobogott a kis szíve. Minden rendben, Szücs dokker nagyon kedves és aranyos volt. Elbocsájtott most kereshetek egy dokkert.
A kicsike 1.2 cm és nagyon jóképű. Majd el sirtam magam, ez nagyon jó érzés volt. Mindenkinek ezt kívánom tapasztalja meg milyen ez az érzés. Most már én is ritkábban jövök, persze minden nap zugba olvaslak benneteket. És nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Az ujjaknak üdvözlet!! És zökkenőmentes babaprojektet kívánok.

Nava engem is átdobnál a kismamikhoz? December 1 várom a kis porontyom. Köszi ha még megteszed.

Kép
Kép
pancsi76

Beni!!

Az AEK-ba,a májam miatt megyek,és ott immunológiát néznek.AZ ANTSZ-be,pedig 3.napi vv-ből FSH,ez nem támogatott,így fizetni kell ére,de Sz ügynök azt mondta,ebből meglátjuk termelnek-e a p.fészkeim.

Hétfőn megy valaki??????

Pancsikám!!!
Jó volt látni ilyen boldogan!!!!Akkoir most már otthon leszel,vagy még dolgozól???
csucsu99
Budapest

Csucsu nagyon szupi a gatya. Nagyon örülök neki. Most már nem fogok dolgozni itthon leszek. A lányom arcát látnod kellett volna, olyan édes volt. Azt mondta hogy megérte a sok imátkozás, mert ő mindig ezért imátkozott. És most már neki is lesz tesója. Mert az iskolába mindenkinek van. Remélem látom én is az arcodat ilyen boldognak. Azért tudod hogy nagyon a balcsiba nem fürödhetsz, mert akkor tuti hogy már sinen lesz az ügy!!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!!

Köszi,nagyon édes vagy,remélem hamar átélhetem a boldogságot Én is. :wink: Laura nagyon aranyos lehetett,hiszen Ő már Nagy Lány,tudja értékelni az ilyen dolgokat!!!
Balcsiban nem baj,ha nem fürdök,max lábat lógatok. :lol: És pihenek.pihenek,olvagatok. :wink:

Néha szoktunk menni Felétek,tudod már írtam,legközelebb ha megyünk,szólok. :lol: :lol:

Tényleg,Csajok!!Ha itt ajó idő nem csapunk egy talit???Olyan jó lenne találkozni!!!!!!! :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu ha erre jársz mindenképp ugorjatok be. Mi itt lakunk a főuton ahol van a spár vele szemben. Ez a tali jó ötlet, szorgalmazom!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sziiiiiiiiiaaaaaaaasztok!!
Sajnálom,hogy nem tudok jönni,most is 6 napot dolgoztam le a munkahelyemen,és nem ám csökkentett üzemmódban,ahogy a dokk engedélyezte...

kereken 1 HÉT,és megyek BÍEMSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ-be!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok,szerintetek elfogadják ott a háziorvos által írt beutalót is?
Csak mert a házidokim kételkedik,még sosem írt ilyet,de gondolom bármilyen beutaló jó,nem?
Már naaagyon izgulunk párommal,sőt,a nagynéném is elárulta,hogy nagyon várja a híreket. :)
Vendég

[quote="pancsi76"]S írta:pancsi76ziasztok lányok.

Ma voltam ugyebár szívhangnézésen, és örömmel mondom hogy dobogott a kis szíve. Minden rendben, Szücs dokker nagyon kedves és aranyos volt. Elbocsájtott most kereshetek egy dokkert.
A kicsike 1.2 cm és nagyon jóképű. Majd el sirtam magam, ez nagyon jó érzés volt. Mindenkinek ezt kívánom tapasztalja meg milyen ez az érzés. Most már én is ritkábban jövök, persze minden nap zugba olvaslak benneteket. És nagyon drukkolok mindenkinek!!!

Az ujjaknak üdvözlet!! És zökkenőmentes babaprojektet kívánok.

Nava engem is átdobnál a kismamikhoz? December 1 várom a kis porontyom. Köszi ha még megteszed.

Pancsi,csodálatos lehetett,remélem hamarosan én is átélhetem :)
Nagyon örülök Nektek!!!
Vendég

újabb meg újabb kérdéseim vannak...

engem nem kérdeztek meg,hogy kihez mennék,és mikor adták az időpontot az első konzultációra,még akkor se említették,ki lesz a dokim.
Később még megkérdezik,vagy most már ahhoz jutok,aki épp bent lesz?

Másik dolog: ki hogyan oldja meg a szurikat?
Vendég

[quote="kisbeeka"] írta:kisbeekajabb meg újabb kérdéseim vannak...

engem nem kérdeztek meg,hogy kihez mennék,és mikor adták az időpontot az első konzultációra,még akkor se említették,ki lesz a dokim.

Szia! Én is új vagyok itt, és ma kértem időpontot (júni 1-re kaptam :? ), és azt mondta a hölgy, hogy háziorvosi beutaló is jó!!! Direkt megkérdeztem.
Sok sikert!

Neked is ilyen sokára adtak időpontot?
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem.
Arra gondoltam, hogy meg kéne nézetnem az IR-em. légyszi írjátok meg, ha a Mensmentisbe megyek, akkor mennyibe kerül és mikorra van eredmény.
Illetve ha nem magánba mennék, hová kell beutalót kérni a háziorvostól? Hosszab procedúra lenne a Mensmentisnél? Ezügyben nem vagyok képben, bár tudom, hogy már sokszor felmerült a téma. :oops:

Köszi: Angi
angi81

[quote="wikka"] írta:wikka
[quote="kisbeeka"] írta:kisbeekajabb meg újabb kérdéseim vannak...

Szia! Én is új vagyok itt, és ma kértem időpontot (júni 1-re kaptam :? ), és azt mondta a hölgy, hogy háziorvosi beutaló is jó!!! Direkt megkérdeztem.
Sok sikert!

Neked is ilyen sokára adtak időpontot?

szia! Üdv itt!! :)

Én 2 hónappal előtte kaptam az időpontot,azóta a lányok tartják bennem a lelket,hogy ki bírjam várni a sorom.
Neked mondták,hogy kihez mész??? Vagy konkrétat kértél?
Mi kértünk volna,de nem kérdezték :(
Vendég

Ditka!!
Na,csak eljön az időtök,most már nincs sok hátra.Én is háziorvosi beutalót vittem,azt mondták,hogy az is jó. :lol: Nekem azt írta rá,hogy Tiszteld BUdai M.k!!Kérem betegem meddőségi kivizsgálását. :wink:
Első konzultáció nagy valószínűséggel az Újvári Főorvos csinálja.Itt még csak az adatok felvétele,illetve a beutalók megírása lesz,elmondja milyen vizsgálatokra lesz szükségetek.Ha van leletetek,vigyétek.
Mikor mentem nőgyógyászati vizsgálatra,akkor kérdezte meg a recepciós csajszi,hogy kihez akarunk menni??Mi a Szűcs dokit választottuk.
csucsu99
Budapest

Csajok türelem,eljön a Mi időnk is!!!!!!!! :lol: :lol: Mi január 25-én voltunk előszőr.
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]D írta:csucsu99itka!!
Na,csak eljön az időtök,most már nincs sok hátra.Én is háziorvosi beutalót vittem,azt mondták,hogy az is jó. :lol: Nekem azt írta rá,hogy Tiszteld BUdai M.k!!Kérem betegem meddőségi kivizsgálását. :wink:
Első konzultáció nagy valószínűséggel az Újvári Főorvos csinálja.Itt még csak az adatok felvétele,illetve a beutalók megírása lesz,elmondja milyen vizsgálatokra lesz szükségetek.Ha van leletetek,vigyétek.
Mikor mentem nőgyógyászati vizsgálatra,akkor kérdezte meg a recepciós csajszi,hogy kihez akarunk menni??Mi a Szűcs dokit választottuk.

Nekem is hasonlót írt :)
Kérdezte,Koncz dokk van-e még ott :)

Én is Szűcs dokkhoz mennék,akkor ezek szerint először még nem fogok vele találkozni.
Az első konzultációhoz képest leghamarabb mikor is lehet a beültetés?
1 hónap vizsgálat,és a következőn?
Már nem emlékszem... :D
Vendég

Sajna a rákszűrés leletem épp most április elején volt 1 éves.
Akkor azt nem fogadják el 22-én,ugye?
Csak mert a nőgyógyászomra is több mint egy hónapot kell várakozni...,de imádom,úgyhogy nem szívesen mennék máshova :(
Vendég

Röpcsi: én nem hallottam még erről a tapaszról semmit :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Ditka

Én mindegyiket magamnak szúrtam.
vnbeni

Ditka!!

Attól függ ,hogy minden rendben van-e??Mi január 25-én voltunk először és még nem volt semmi a vizsgálatokon kívül.Talán a májusi ciklussal lesz inszem vagy lombik.
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?