Sziasztok Lányok!
Este Zsofkával szülés-felkészítőztünk
, aztán már nem jöttem, tök korán kidőltem.
Zsofka, én is örülök, hogy személyesen is megismerhettelek
!
Azért tényleg érdemes volt elmenni tegnap, volt pár új infó…
Szóval, megjöttem… A mai napunk kora reggel a terheléses cukorra menettel kezdődött, de előtte fel kellett ugranom még a beutalóért a dokihoz. Ismét műtős cuccban rohangált épp (el mellettem) a kórházi folyosón, amikor odaértem, úgyhogy csak a titkárnője kiadta a kezembe a beutalót, és egy ambuláns lapot, amin kb. ez áll (nincs most sajna nálam, mert a párom viszi majd a másolatát a házidokimhoz):
„24.terhességi hétnek megfelelő …(nemtom mi..), ZÁRT MÉHSZÁJ , terheléses cukor vizsgálat megtörtént….” Még gyorsan megkérdeztem a titkárnőt, hogy majd valamikor tudok-e pár szót váltani a dr.úrral, mert, hogy mostanában sokat keményedik, fájdogál a hasam, erre ő: a két vérvétel között menjünk vissza, hátha ott lesz már, de mondta, hogy 8.30-kor műtéte van.
Hát csajok, én úgy elkeseredtem, amikor olvastam ezt a dumát a papíron, hogy elkezdtem bőgni
! Hogy írhatnak ilyeneket??? Ugyanis: eddig egyetlen egyszer sem nézte még meg a doki a méhszájamat (mint, ahogy a múltkor ezt írtam is nektek), mint ahogy ma reggel sem, hiszen kabátban ültem a folyosón, amíg ez a papír készült, nemhogy megvizsgált volna
!!! Ráadásul a nőci még a hetek számát is elírta, hiszen a 26-odikat tapossuk
!!!
Úgy éreztem, most elpattant a cérna, elég volt, beszélünk a dokival, mindenképp visszamegyünk a vérvételek után (közte a műtét miatt tuti nem lett volna értelme), és beolvasunk neki
!
Visszamentünk. Szerencsére ott volt a doki, aki amúgy aranyos, közvetlen (csak mindig rohan), és bejött velem a párom is. Kivételesen most nem rohant! Elkezdtem először beszélni a hasfájásaimról, és mondtam, hogy eddig még semmi infóm a méhszájról, és hogy ez nagyon aggaszt! Ezután kezdtem volna a kiakadós dumámat, de előtte ő közbevágott, hogy hát persze mindenképp megvizsgál, ilyenkor a vérvételek közti időt erre szokta szánni (érdekes, ezt a titkárnő nem említette!), és ha szeretnénk, a szülőszoba megnézését is beiktathatjuk (az utóbbit tényleg ígérte a múltkor, csak féltem, hogy ez is csak duma volt, és „elfelejti” a nagy rohanásai közepette).
Megvizsgált, és hála az égnek tényleg zárt a méhszáj, csak picit megvan rövidülve
! Úgyhogy azt mondta, hegyi túrára mostanában már ne induljak, amikor úgy érzem, és tudok, pihenjek, de nem kell szerencsére folyamatosan feküdnöm.
Hatalmas kő esett le a szívemről!!! És tényleg bemehettünk a szülőszobákhoz is (sajnos csak az alternatív szülőszobát láttuk, mert a másik 4 „foglalt” volt, hallottuk is
…), és javasolt is egy szülésznőt a doki, akivel ő szeret együtt dolgozni, beszéltünk vele is pár szót, és végül ő vitt be a szülőszobákhoz.
Első érzetre nekem felemás érzéseim voltak a szülésznővel kapcsolatban, kicsit lassú beszédű, nekem még talán túl nyugodtnak is tűnik, ha lehet ilyet mondani. De hiszen ez a jó, nem
??? Nekem már semmi sem jó
??? Páromnak szimpi volt. Hát reméljük, beválik, hiszen neki is jó neve van állítólag a szakmában (bár lehet, pont szabin lesz, amikor szülök.) Ja, és végre az iszonyú folyásomra, a biztonság kedvéért (még mindig jó: savas a kémhatás) felírt a doki egy 3 db-os hüvelytabit.
Szóval kicsit stresszesen indult a mai napom
… Igy délután aludtam is 2 órát.
A cukor eredményemet holnap tudom meg majd telefonon.
Még nem nagyon olvastam vissza, így most csak pár gyors észrevétel:
Edi, nagyon örülök, hogy kutyid szépen gyógyul, csak így tovább!
A forgófájás nekem is minden éjjel jelen van
, valahogy oldalfekvésnél „elzsibbad”, szinte begörcsöl, marha rossz, de nekem szerencsére napközben ritkán jelentkezik.
Sajnálom, hogy nálad ez most állandósulni látszik (de nem fog!!!), biztosra venném, hogy babóka miatt van, és húzódnak a medenceszalagok! Mielőbbi javulást!
Bibar, jajj szegény Olivér
! Szerintem is nézesd meg újra a dokival! Tényleg kérdés, mit hall, ha kiabál közben a pici fiú
??? Olyan fura, hogy szegény még mindig beteg, hiszen beszedte az antibiot is, nem? Kíváncsi vagyok, mit mond a doki! Szóval a fiúknak mielőbbi gyógyulást! Te pedig vigyázz magadra, el ne kapd!!!
Anya maci, szép divatos lesz a babaszoba
! Jók a színek! A vérnyomit, ahogy Zsofka is javasolta, beszéld meg mindenképp a dokival, vagy a védőnővel
! De talán ez még nem olyan magas, szerintem… Próbálj ne idegeskedni, az is feljebb viheti, sajnos!
Majd még folytatom a visszaolvasást, aztán még jövök este….
Pussz