Sziasztok!
Na összeszedtem magam végre.....
Szami: Hűha, ez pokoli fájdalmas lehet. Nekem egyszer volt vesegörcsöm, elég volt egy életre. Remélem, csak homok és szépen távozik....+++++++ Szolnokon Vízkeleti doki csinálja a vesekőzúzást, legalábbis ő az egyik....de gondolom, nem Szolnokon keresgéltek....
Márti: Klasszak a képek! Hajrá harmadik! Remélem, mielőbb jössz a + teszted hírével.
)
Judit: Havi 3 kiló az nagggyon szuper szerintem! Ügyes vagy! Szoktam rátok gondolni reggelente, amikor Réka "coknyát!" felkiáltással (vagy inkább nyarvogással) tiltakozik a ráerősített nadrág ellen.....
)
Niki: Katának nagyon utólag is nagyon boldog születésnapot!
Olga/Balwin: Bajtárs úti ovi nálunk is játszik, azt hiszem, oda is benézünk majd.
Vera: Kis Huncut Jázminod. El tudom képzelni, ahogy a szemed közé néz és mondja, hogy MOST BEPISILEK.
Nekünk az a stratégia vált be, amikor egyáltalán nem adtunk rá pelenkát, csak éjszaka. Ha hol rajta volt, hol nem, az jobban összezavarta és több volt a baleset. Nem mondanám, hogy szobatiszta, de én már több csomag pelenkát nem veszek neki, az biztos. A kaka ritkább lett, sejtem, hogy azért, mert a bilibe kell pakolnia....
Balwin: Nem nagyon értek hozzá, de szerintem a MÁSZÁSon van a hangsúly a mozgásfejlődésben. Ha az megvan, akkor oda pipa és minden okés, nem?
Majd írok privit, akarok kérdezni valamit antibogyó témában. Hihihi...Réka is káromkodik (tőlem hallja), van itt minden, "bakker" és "apja füle"...
Andi: Nst-t jövő hétfőn kezdem, a 36. hét elején. Jól vagyunk, bár én egyre nyűgösebb vagyok. És fáradékonyabb. Hát nekem van pár démonom gyerekbetegségek terén, egyik a krupp, másik a csillapíthatatlan hányósfosós nyavalya, a harmadik meg a lázgörcs. Biztos lesz még több is, de ettől a kruppos cucctól, biztos kiakadtam volna.
Kata: Van nevünk, de te átolvasol, ezt már úgyis tudod.
Köszi a biztatást, jól esik, bár én Rékával is egyre csak rosszabbul bírtam....sztem most sem lesz máshogy. Folyamatosan úgy érzem, hogy holnap töltöm be a 40.hetet.
Niki: Nagyon klassz képeket tettél fel!
Rólunk egy kis összefoglaló:
A héten megnézzük a Dobós ovit (ott érdekes módon itt nincs nyílt nap), aztán még a Bajtársosat, aztán azt hiszem, döntünk. A Dobós oviban április végén le kell adni a jelentkezési lapokat. Januárban kezdene Réka, ahogy tölti a hármat és letelnek az ünnepek.
Én - most hogy átmenetileg vagy végképp, nem tudom - nyavalygós és fáradékony korszakomban vagyok, alig élek.
Jövő héten indul az nst és választottunk már nevet is a kispasinak, Zalánunk lesz. Mindent megvettünk, minden készen áll (babakelengye és szülőszobás csomag), csak ippen nem összepakolva. De talán még van egy bő hónapunk. Szülésznő szerint gyors és könnyű szülésem lesz. Hát ámen!