Sziasztok
Húúú! Nagyon aktívak vagytok. Legalább egy óra kellett, hogy visszaolvassak
.
A méhszájammal az a helyzet, hogy valahogy úgy van, hogy van ... inkább bemásolom:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Szóval ez alapján mondtam a méhszájas dolgot (a külsőre értve), de már nagyon várom, hogy normálisan meg legyek vizsgálva.
A keményedésekre azt mondták pihenjek... meg a magnézium. Nem vérzek, nem szúr.... Ennyi. Magándokim nincsen, marad a bizalom és a jóérzés. Pihenek sokat, táppénzen vagyok.
Tünde! (ha jól emlékszem) Az anyum engem is "terrorban" tart, sok mindenre van, számomra kellemetlen megjegyzése sajnos. Igyekszem ezeket megbeszélni vele, Ő a megjegyzéseit észre sem veszi... segíteni akar. Türelem kell hozzájuk is és nyílt kommunikáció. Nem egyszerű... és azt gondolom azt majd mindenki eldönti saját maga, hogy mennyi ideig szeretne otthon maradni a babájával. Tedd ezt így Te is! A saját érzéseidre hallgass!!! Lassan anyuka leszel Te is
!
Szilvi! (meg még nem is tudom ki írta) Az a bizonyos fájdalom, ami keresztcsontból indul és előfordul, hogy annyira hihetetlenül fáj, hogy nincsen lépés tovább sem előre, sem hátra. Szerencsére nem állandó, most éppen 3 napja van, remélem holnap már nem lesz. Lehet, hogy ideg fájdalom? Lehet a babuka nyomja el? Lehet, hogy a csontok mozgása miatt van? Nem tudom... ez miatt szoktam normális lépések helyett totyorászni
.
Hát nem tudom! Eszembe sem jutott az ózon.... Akkor hová meneküljünk, mivel táplálkozhatnánk még?