Katerina!
Én tőle rendeltem, van fenn 1 Ft-os licitje is, ha azt leütöd akkor küld mintát.
http://www.teszvesz.hu/item986483592_an ... 00_ft.html
Most látom, hogy azóta már 600.-, én most megnéztem én sem 500-ért vettem, hanem 555.- volt 20 db, de az még tavalyi ár gondolom. Szerintem tök jó, és gazdaságos
Képekre én is kíváncsi vagyok
Fogacskák
Angel!
Zé is kóstolta már a banánt, (enyémből), enné, mint állat. Ma ipari mennyiségű kaja készült neki, zöldségből tudok is neki választékot adni, a gyümölcsöket keveslem, még mindig csak az alma-barack-meggy szentháromsággal zsonglőrködünk. Mit adjak még neki? Szilva ótvar volt, amit vettem, körtét még nem merek. Műsárgadinnyét, műszőlőt nem akarok
Skrisz!
Ma pl. igen béna esténk volt. 1/2 7-re érünk haza, 1/2 8-kor pancsi Apával, 8-körül szopi, elég álmos volt, be is aludt közben (ööö, én is
). Mikor átvittem 10 felé, persze álmában felült, aztán úgy felébredt, hogy nem is aludt vissza, ki kellett hoznom újra. Azért ennél flottabbul szokott menni, úgy 9 felé már saját ágyikóban alszik, az hogy ott alszik el, vagy szopi közben és alva teszem be, az változó. Gyakoribb hogy ébren teszem le, nincs semmi szokásunk, ágyba betesz, cupp a fejre, zene be, jó éjszakát kisfiam, ajtó becsuk. Ja, 2 napja leengedtük teljesen az ágyát, na azóta ez az alvó gyerek lerakás elég nyomi. Egyszerűen nem tudok annyira mélyre hajolni, hogy olyan finoman tegyem be ahogy eddig
Twist!
De ez a 17 e már tavaly volt, januártól lehet árat emeltek.
Dorka-csípő
Juhéjjjjjjjj!!!
Szuper, hogy az MT bejövős, nagyobb babásan is tuti szeretni fogod. Zé méretre a kengurut már hónapokkal ezelőtt kinőtte volna (ami nekem volt az 8 kg-ig volt jó, Zétény 6 hósan már afelett volt)
Hanna!
Köszi
Jó téged itt látni, blogodat én is szoktam olvasni
Örülök, hogy a kajálás megoldódni látszik
Keny!
Hurrá
Mi ma "barátnőztünk", barátnőmnél és a 11 hónapos kislányánál, az én kisfiam annyira mimóza, tisztára kiborul, ha a kiscsaj ráközelít
Nem nagyon találkozik hason korúakkal, csak nagyobbakkal, de erre a tök elkeseredett sírásra, amit egy ugyanekkora miniegér váltott ki, nem számítottam.
Na lépek, mert ha fenn bagolykodom, akkor tuti hajnali ébresztést vonzok be