Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Lányok, mindenkitől elnézést és szeretnék felmentést kérni erre a hétre, mert a héten itt van az anyu (Németországban él), elég keveset vagyok itthon, többnyire csak elolvaslak Titeket... a cégnél meg képzeljétek nem hozza be a babanetet, valamit telepíteni akar hozzá, de nem engedi... szóval nem tudom mi történt... :(

jövő héten leszek, és pótlok!
addig is vigyázzatok magatokra és a babákra!!! :)

Kép
gtunde75

Zsófi hatalmas gratula,nagyon örülök nektek!!!!
Kép
ez csodás hír,annyira örülök!!!

Akartam is írni korábban útközben Badacsonyba csomó gólyafészek volt bár a legtöbb gólya nem volt otthon,gondolom épp vitték a babákat :) de akit otthon találtunk azoknak először is szépen megköszöntem a babát,majd a következőt már egyenesen a pompom lányokhoz irányítottam!!

Szilvi,Ircsi valóban a topik doktornénije,szó szerint :lol:

Tünde pedig már hiányolunk :wink:
Csillag még nem tudja a baba nemét.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Zsófi gratulálok!!!!!!!
Clarika nem történt semmi!!
Tünde jó anyázást :lol: :lol: :lol: csak óvatosan mert mindenre képesek elég féltő tipusuak legalább is az enyém :lol:
Minden rendben velünk mondjuk doki azt mondta kisebb egy hétel a mért adatok alapján de nem gond.Láttam nagyon cuki volt és kérdeztem nem nőt e kukija azt mondta doktorbácsi itt kellene legyen de ennek nem lesz mondtam az jó nem baj :lol: :lol: :lol: Lili az már csak Lili lesz :lol:
Szemölcsök emúltak azt mondta nem kell többet ecsetelni és drukk ne jöjjön ki többet.Hüvely rendben nincs fertőzés mondta kenjek egy kis canesten krémet de semmi gond ne szedjek semmit.Meg vizsgált minden rendben méhszáj minden most örülök :lol: :lol: :lol: nyugodt vagyok mondtam neki nem baj ha kicsit kisebb majd meg nő kint csak ne legyen baja és azt mondta így van :lol:

Kép
bévi

Bévi remek hírek,örülök.Legyél is csak nyugodt kismami.

Lányok,mi a véleményetek a mikrohullámú sütőről? Valóban olyan káros lenne mint azt írják...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hát Évi nekem annyi itt már minden káros amit az ember használ ne egyél mert ettől ezt kapsz meg magas koleszterin meg miegymás most ez nem elektronikai cikk de amiket eddig írtam de pl,ne telefonálj mert rákot okoz meg annyi minden van.De ez csak az én véleményem én már meg sem hallgatok ilyeneket.Dédnagyanyáinknak nem volt koleszterin meg semmi de most már minden káros egyél sok zöldséget jah de lehet abba meg cián van mint pl a paprikában is az volt amit a tv is mondott tegnap.Szóval én nem foglalkozom ilyenekkel...de ez én vagyok csak...

Kép
bévi

Csajok a fülemmel mit csináljak elégé fáj ma gyertyáztam meg biotron lámpázom.Ircsi valami tipp mit lehet alkalmazni.

Kép
bévi

Jó éjt mindenkinek megyek lefekszem álmos vagyok holnap ismét eljövünk mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát: )

Kép
bévi

evilany

bévi! Igazad van. Tök egészségtelen élni! És nem szabad enni sem, mert minden árt!
Szerintem táplálkozzunk fénnyel és meditáljunk valahol... a Dobogó kőnél... és akkor rendben lesz minden.
szilvi35

Igen!
Jééééézus!!!!!!!!!!!!!
szilvi35

Na jó éjt mindenkinek...

evilany

Jó éjt !
szilvi35

hát csajok basszus...itt vergődök...nem tudok aludni... sorozatos görcsök voltak a lábamban...hol a vádlim, hol elöl, hol a lábfejem.. teljesen kiverte az álmot a szememből... egy ideig még forgolódtam, de feladtam a próbálkozást...
még szerencse, hogy nem lesz túl nehéz napom holnap!

Szilvi üdv itt! :)

bévi az én anyám nem az a féltős fajta... épp ezen is felhúztam magam itt éjszaka... szülés után már rugdosna is vissza dolgozni... miért is akarok én 6 hónapot itthon maradni a babával?!?! (jól látod, nem 2 évig tervezek itthon maradni... :shock: )
ááááááááááááá! no comment!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csillag megkaptam, holnap (illetve ma) küldöm a választ! :lol:

Zsófi gratulálok! és drukkjaim mennek! +++++++++

Clárika hát őszintén szólva megleptél! nem tudtam volna elképzelni rólad, hogy így kinyitod a szád! de nagyon szívesen végignéztem volna élőben milyen az, amikor Clárika füstöl a pipától!
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: én egy ilyen szituban általában kussolok... nem nyilvánítok hangosan véleményt.... bár néha nagyon jól esne!!!

bévi örülök a jó eredményeknek! a füledre tegyél felmelegített sót! :lol:

na jó, megpróbálok egy röpke szundit... bár sietnem kéne, 5.30-kor csörög a vekker... :(

Kép
gtunde75

Sziasztok.
Évi belőlem is ez szakadt ki: Jééééézusom!

Viszem Apát a Reptérre... Gyerkőc gondolom elvan Anyuéknál...

szilvás76

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zsófi
Gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi
Doktor néni vagyok :wink:
Az azért eléggé gond, hogy 24 hetesen nyitott a külső méhszájad! Orvosod egyéb gyógyszert nem javasolt a sok keményedés, görcs miatt????? :roll:
Pihenjél, feküdjél minél többet!

Bekri
Remélem én is, hogy nem egy papírfecni miatt fognak carozni! Tartozásom nincs, tőlem meg se kérdezik, hogy befizetem-e az adómat, a járulékokat, simán levonják a fizetésemből...

Tünde
Anyuzás miatt irigyellek!

Évi
Én használom a mikrot.
Pocak-gipsz: más országokban nagy divat... szerintem, nem olyan rossz... :wink:

Bévi
Melegítsed a füled!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,

Evilany,
A mikróról: én annyit olvastam, hogy nem jó közvetlenül előtte álldogálni sokáig, mert ha régi már a mikró, akkor kijuthat a mikrohullámból és felmelegítheti a magzatvizet, ami nem jó a babának... (egyes drasztikus leírásokban így szerepel: megfő), de ehhez nagyon sok kell, ha valaki konyhán dolgozik mondjuk, és az a dolga, hogy egész nap csak pakolja be a tányérokat.
Nálunk pont úgy volt a mikró, hogy előtte ültünk, ezért áttettük a másik sarokba, ennyi.

Kép

Kép
xtina75

[quote="bekri"]S írta:bekriophie, nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csillag, baba neméről tudtok valamit? Bár gondolom, nem, mert akkor már írtad volna. Vagy én maradtam le valamiről :oops:
Ircsi, akkor ezek szerint nem lesz gondod a kártyával.
Tünde, merre jársz????????

szia!
nem tudunk semmit...és még a 30.heti uh-ig nem is derül ki...akkor megyek csak uh-ra :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép reggelt mindenkinek!
Ma biztosan nem lesz jobb idő-szétszakad a fejem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most hétvégén tartjuk maj a gyerekek szülinapját...úgyhogy előre is sorry-de nem rontom itt majd a fórumot :)
Lehet belesek...de nem igen látok rá esélyt...max vasárnap :)
Csak gondoltam szólok előre...ne aggódjatok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

..........majd........ megint elírtam :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na ismét jó reggelt. Apa elrepült, gyerkőc jól van, Mamázik ezerrel.

Zsóóóóófiiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Óriási gratula, és megy a drukk, hogy minden rendben legyen! :-)

szilvás76

Apa már le is szállt.
Na ez a nem semmi. mire a Reptérről idekecmeregtem, kb 35 km, addigra ő meg leszáll Amszterdamban. :shock:
Budapesti közlekedés no comment...

szilvás76

Jó reggelt
Megint elkapott az álommanó :oops:

Tündi,még hogy Te inkább tartod a szád?? Hát pont az ellenkezőjét gondolnám :) fura.

Mikróról ezt én is hallottam,nem is állok elé,bár akkor más testnedveket is megfőzne biztos,de azt is írják itt ott,hogy egészségtelen,meg rákkeltő lesz az étel,stb....

Szilvás,miért utazott el a férjed? (de jó neki...)

Csillag lesz charlotte torta? Mert akkor átugrok :)

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanyó reggelt
egészségtelen,meg rákkeltő lesz az étel,stb....

Szilvás,miért utazott el a férjed? (de jó neki...)

egészségtelen és rákkeltő. Na ja. Az E-s dolgoktól nem lesz az? Meg a ki-tudja-milyen génmanipulált/kezelt stb növények...

Az a 20 mp, amig megmelegszik a kajám, addig használom, nem egész nap folyamatosan, és nem szorítom magamhoz a mikrót. :-)

Zuram egy Szakdolgozói konferenciára ment a kollegájával, ők képviselik Mo-ot. :-) Tök jó Nekik, irígy-irígy vagyok! Délután Hágába mennek "át", és vmi tengerparti szállodában fognak lakni.... Elég szar lesz nekik... ;-) Szombaton jön haza.

szilvás76

Addig kettesben Bendével?

evilany

Sziasztok!

Egy órája csak olvasok!

Zsófi: GRATULÁLOK! Nagyon örülök ennek a hírnek és nagyon szorítok, hogy minden rendben is legyen.

Szilvia üdv! Én gép előtt dolgozom, ha nincs itt a főnököm akkor ráérek netezni 8) Én nem keményedek, nem álmodok hülyeségeket, többnyire nem emlékszem mi volt az álmomban.

Csillag, Tünde időnként tessék bejelentkezni, tegnap azon meditáltam merre lehettek....

Sucer én óra nélkül kelek....Szép a pocakod, pont olyan amilyennek lennie kell. Állítólag rajtam még mindig nem látni, hogy babát várok :roll:

Évi nagyon ügyes kezed van! Kíváncsi leszek a végeredményre :D

Bekri nyár előtt nem áll szándékomban vásárolgatni, de ahogy látom te is nagyon nehezen indulsz neki. Valahogy nincs rá késztetésem.....majd ha befejeztük a felújítást akkor körbenézek a meglévő ruhák körül, válogatok és eldöntöm mire van szükség még. S :D zerintem sokmindenre nem lesz. Minden egyéb adott. amit be kell szerezzek az egy elemes orrszívó, fülhőmérő...

Tudom, hogy sokmindenkit kihagytam, nem volt szándékos, idővel úgyis eszembe jut kinek mit szerettem volna reagálni.

Szilvi akkor most szalma vagy?

Csillag örülök, hogy elmúlt a zsibbadás és minden oké. Most volt uh csak nem láttátok? Engem apa megfenyegetett, hogy holnap feltétlenül kérdezzem meg mi lesz. De ha a doki nem mondja magától akkor úgysem látja. De lehet, hogy Gábor is jön velem. Na majd meglátjuk. Én nem bánnám, ha még titkolózna egy darabig :lol:
Tudom, fordítva vagyok összerakva....

Ma sem nagyon leszek, csak de, mert 13-ra temetésre megyek. Szép esős idő van :twisted: Marhára unom, tegnap a fejem is annyira fájt, hogy be kellett vegyek egy negyed algo-t.

királylány

Kép

evilany

Sziasztok!

Először is Sophie nagy nagy gratula!!!!!! És drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! +++++++++++ :wink: :wink: :wink:

Másodszor én előző félévben tanultam a Radiokémiai Tanszéken természetes és mesterséges sugárzások c. tantárgyat, aminek utólag is örülök, mert megtudtam, hogy mennyi hülyeséget dumál a média az embereknek a sugárzásokról :evil: :? , és annyira beleszerettem a radokémiába, hogy most is vettem fel ott tantárgyat, csak labort nem, mert a törpe miatt nem lehet, (igaz, előző félévben volt laborom, még az a szerencse, hogy pont azelőtt vége lett, mielőtt kismama lettem.) Most pl. atomenergetikát tanulok, ennek keretén belül a Paksi Atomerőműről is sok minden tudok már :wink: , ha esetleg valakit érdekelne. Szeretném eloszlatni a mikrós kétségeket, csak előbb szépen megfogalmazom, hogyan is van ez, aztán hozzászólok

Amúgy voltunk tegnap kismamatornán, nagyon nagyon élveztem, csak a végén a relaxációnál, mikor már teljesen ellazultam, pici fiunk úgy döntött, hogy az anyukája most tud vele foglalkozni és nekiállt boxolni, én meg vigyorogtam. Utána volt légzésgyakorlat is apukákkal karonöltve, hogy a szülésnél tudjanak segíteni.

Ircsi most már én is a rossz időre fogom a rosszkedvem meg a hormonokra :roll: , már múlandóban van. Utána voltunk szülésfelkészítőn, ahol megint voltak egy sejtbanktól,és én komolyan elkezdtem rajta gondolkodni, nem tudom, orvosilag mit mondassz rá Ircsi, de nagyon fontolgatjuk, azt is mindjárt leírom. Egy pszichológus néni tartott előadást, nagyon jó volt, utána mentünk jegyesoktatásra, ahol a pici fiunk megint úgy beindult, hogy a pulcsim kidudorodott mindenfelé, akkorát rugdosott, én meg csak vigyorogtam és szorongattam a Tomi kezét, szegénykém már éhes volt, csak nem volt időm, de hazajöttünk, bevacsiztam és meg is hálálta, mert éjszaka nem is ébredt fel. :roll:

Tomi megint a cégénél írja a szakdolgozatát, én itthon, már tényleg ráveszem magam valahogy a tanulásra... De előbb leírom a mikrósat és a sejtbankosat! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Elszállt a hozzászólásom! :-(

Nna, akkor mégegyszer...
igen szalma vagyok, Bendével kettecskén. :-) Ma Anyuéknál van, du megyek érte, holnap meg már ovi (remélem...) :-)

szilvás76

Évi!
Nem lesz scharlotte torta... :(
túrórudi torta lesz...és gesztenyés (playboy mintás) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az se rossz :)

evilany

Azt hiszem, gmail-re teszek fel egy dokumentumot A sugárzásokról általában címmel, úgy mégis csak könnyebb lesz. Egy-két, szerintem fontos dolgot is szeretnék beleírni még a mikrón kívül. Igyekszem mihamarabb feltenni. :wink: Remélem, nem gond, és érdekel is Titeket. :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Zsófi, hatalmas GRATULA!
Tuti minden ok, lesz!

Bévi, örülök, hogy minden ok volt az uh-n!
És igen Lili az Lili, nálunk is. :D

Én meg tegnap voltam a Jánosban szülésfelkészítőn. Itt 6 alkalmas, de én a szoptatási résznél csatlakoztam. kb. 2 órás volt és szerintem érdekes

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szaisztok!

Csillag, kérek képet majd a buliról! Meg a túrórudi torta receptjét :oops: Ráér, ha túlleszel az egészen, gondolom, most sok az intéznivaló.
Kristóf tiszta túrórudi mániás lett... Múltkor a túró gombócra is azt hitte, hogy túró rudit főzök :D De elfogyott a gombóc is :wink:

Tünde, jó határozott elképzelésed van a munkába visszaállásról. Anyud miért sajnálja azt a 6 hónapot tőletek? Már ha nem indiszkrét a kérdésem :)

Woody, azon gondolkoztam, hogy lehet, nekem is kellene mennem szülésfelkszítőre a kórházba. Szilvás, Te tudsz róla valamit?

Ahogy Szilvi írta, legjobb, ha fénnyel táplákozunk :lol: mert minden káros. De ha belegondolok, az ózonréteg is el van vékonyodva... Egyéb alternatíva? :lol:

Jaj, voltam védőnőnél és belgyógyászatra akar küldeni, mert 124 volt a pulzusom. Voltam háziorvosnál egy hónapja, csinált EKG-t, jó lett... Akkor most mi a helyzet?
Meg a folyamatos pörgés mellett milyen legyen a pulzusom? Tegnap is fél 1-ig dolgoztam. Ebben mondjuk volt egy késői Kristóf-fektetés is, meg összekajált mindenfélét a nagymaminál, és aztán itthon még kikövetelte a narancsot is, aminek 11 órai hasfájás és kaki lett az eredménye. Nem baj, készülünk Bálintra - az éjszakai félhomályban történő kakis pelus lecserélése... :wink:

bekri

Tünde hát nem értem az anyukádat nem jó az aggódás de azért kell a pihenés neked is,engem néha igaz az őrületbe kerget anya ne oda lép vigyázz elesel :lol: :lol: :lol: majd én megcsinálom mindig ezt csinálja ha itt van,ilyenkor szoktam kérdezni szerinted ha te nem vagy itt ki csinálja meg.Kerámia lapos a tűzhelyünk tanul rajta főzni meg a hugomnak mondja nézze én hogy csinálom mert ha megszülök ide költözik 2 hétre,hogy segítsen nekem :lol: :lol: :lol:
Woody igen Lilike már csak Lilike marad két kis druszák lesznek :lol: :lol:
Csillag gratula a "kisfiúnak" majd a hétvégén és a sok finomság közben pedig gondolj ránk is.
Évi pocakgipsz nekem nem jön be nekem is jézzusss,és nem baj az ha tovább alszol kell a pihenés :wink:
Szilvás de jó a férjednek irigy vagyok rá viszont ez a repülős dolog vicces te hova értél annyi idő alatt.....Kisfiad nagyon ügyes ilyen jól bírja mamánál.
Fülem melegítem van melegítő párnám a mellkasom is rettentően fáj ha köhögök nem akar szerintem felfelé szakadni hát nem tudom remélem meggyógyulok és nem kell doki.

Kép
bévi

Szilvi igen egyetértek én is fény de sajnos az is káros.......pihengetsz sokat hogy nyitott a méhszájad???
Tünde melegitett szó nah azt hogyan kell csinálni????
Berki nekem a pulzusom mindig annyi a vérnyomásom meg tök alacsony évek óta amugy hála az istennek semmi bajom nincs tőle.Nekem azt mondták azért van mert alacsony a vérnyomás és dolgozik a szív nem tudnak vele mit tenni kávézni szoktam akkor emelkedik a vérnyomás és lentebb megy a pulzus.De majd Ircsi ő biztos tud okosabbat mondani neked.

Kép
bévi

Megyek főzök majd még délután jövök jó munkát pihenést,mindenkinek :lol: :lol: :lol:
Tökfőzelék és fasírt lesz a menü szeretjük.Apa reggel így kérte főzöl nekem olyan főzeléket azt a kelkáposztát amiben a kapor van mondtam neki az a tökfőzelék akkor azt :lol: :lol: :lol: mint egy gyerek esküszöm a baj is annyi vele,reggel fordítva huzta a zokniját egyik a szinén volt a másik kifordítva mondom fordítsd meg mert az nem jól van erre kifordította azt is ami jól volt kacagtam ő meg nevetett és mondta a két hölgy kinevet mert mondtam neki Lilike is rugdos ő is nevet rajtad......Ilyenkor mindig mondja jaj a főnök ha megszületik.......

Kép
bévi

Clárika, hogy vagy ma? Fejfájás elmúlt? Bár most meg újra változik az idő, talán múlik ez az eső. :?:
Jó lett a karfiolos recept, még egyszer köszi! Kristófnak is ízlett!

bekri

Bévi, én nem hittem benne, de a gyereknél bevált, népi gyógymód:
ha nem tud felszakadni, akkor disznózsírral (ha van "házi" az a legjobb) be kell kenni a mellkasodat. Erre jön egy vékony trikó, nejlonzacsi (pl) erre egy száraz törölköző. Egy jó meleg tea, egy Algopyrin és mars az ágyba. Nem kelsz fel, pihensz, és sok folyadékot iszol.
Nem tudom, nálunk végül egyszer ez segített -e Bendén, de másnap már "tudott" köhögni (ő nem algo-t kapott...).

A Melegített só meg úgy néz ki, hogy a tűzhelyen egy lábosba teszel sót, jól átmelegíted (vigyázz, nagyon forró tud lenni!) majd egy-egy zokniba töltöd a sót. Bekötöd a zokni végét, és ezt teszed a fájós füledre.
Ha van kamillád (esetleg olaj, ha nincs, akkor jó tömény tea) csepegtess a meleg sóra azt is.
Nekem segített decemberben, amikor nagyon fájt az arcom-fülem.

szilvás76

Bea. Még nem néztem utána a felkészítőnek. El kellene menni, legalább egy-egy érdekesebb előadásra, meg megnézni a "terepet" ;-)

szilvás76

Tesz veszen kinéztem pár dolgot,jó árban(?) Baby bruinos cuccok,eladótól újonnan...vízhőmérő 380,cumidoboz 250,cumik (NUK-os) 450,körömvágó készlet 380,fogápoló készlet 380...
jó tudom foga még később lesz de attól még vehetek :)
Most viszont vasalnom kell :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.14 11:57-kor.

evilany

Én babám ma hajnalban nagy erőben volt örültem neki :) tegnap úgyis lusti volt.Mondtam is apjának(mert ő kelt épp) h.azt hitte a Bumbibaba neki szólt az ébresztő :)

Pécsiek ha titeket érdekelnek amiket az előbb felsoroltam,belinkelem és rendelhetjük együtt.

evilany

Fúj vasalás - Évi, kitartás!

bekri

Nekem a körömvágó készlet nem vált be. Van egy nagyon vékonyka bőrvágó ollóm, Bendének azzal vágtam. :-)
Vízhőmérő felesleges (a könyököd épp olyan jó)cumidobooooz? :shock: , NUK-os cumi (lehet, hogy csak a NUK-os üveghez jó ám!!!) no és fogápoló készlet? a babának??? :shock:

Hát, én ezeket kihagynám :lol: :wink: De ha téged megnyugtatnak, nem drágák...

szilvás76

[quote="bekri"]F írta:bekriúj vasalás - Évi, kitartás!

:D :D :D eszembe jutott a tegnapi beírásod.
Igen, Évi kézzel vasal. :-) :wink: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Hmm,hát csak lesz foga?
No mindegy majd átnézem még egyszer.

evilany

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi weboldalt!

www.memeturi.atw.hu

Használt, minőségi babaruha, kedvező áron!!!
Érdemes benézni!!! :wink:

Köszönöm!
További csodás babavárást!!
Üdv:

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote="evilany"]H írta:evilanymm,hát csak lesz foga?
No mindegy majd átnézem még egyszer.

:-) Na ja, reméljük lesz. :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?