Hmeme: Hát nem irigyellek az álmatlan éjszaka miatt! Tudom, hogy milyen...
De kárpótolt Nóci izgése-mozgása!
Én nagyon csípem, amikor álmatlanságra kényszerülök, és a kislányom pakolászik odabent!
Tegnap nálam 1-2 percig a köldököm felett éreztem szurkálást, miközben mozgott a baba. Nagyon rossz érzés volt, de szerencsére elmúlt hamar.
Gratula a 28-dik héthez!
Kíváncsian várom a babaszoba összhatását!
Bibar: Sajnálom, hogy Olivér megint nagyon köhög.
Szegénykém!!!
De legalább, ha a napocska kisütne...biztos neki is jobb lenne!
Anyamaci: Sajnálom a magas vérnyomást, és a vizesedést! Sajnos nem tudom, hogy mennyire árt a magas vérnyomás a picurkáknak...nekem általában 120 körül mozog.
Egyszer viszont a védőnőnél rosszul mértük, mert a pulcsim teljesen elszorította a karom, és úgy mérte meg a védőnő.
Csodálkozott is, hogy 80/70 körüli volt az érték!
Poci: Jaaaaaj, nagyon jól tettétek, hogy elszundiztátok az időt!
De jó, hogy nálatok süt a nap!!!
Remélem holnaptól nálunk is fog...
Edi: Én is kíváncsian várom, hogy mit fog mondani a doki a forgó-fájdalomra. Nem irigyellek!
Az viszont nagyon-nagyon jó, hogy a kutyid jól van!
Szuper jó!!!
Édi lehet Botid, amikor a cicidnél érzed a rugdosását!
Babu, ha ülök a bordáimat rugdossa előszeretettel!
Háton fekvés? Én úgy tudom, hogy vízszintesen azért nem lehet, mert a méhre nehezedő súly miatt a méh vérellátása gyengülhet...akkor ez butaság???
Igen-igen...már-már elszomorodtam, hogy nem írtál a melltartóbetétes kérdésemre egy kukkot sem.
De bepótoltad! Köszike!
Én kaptam egy nagyobb méretű olyan kozmetikai vattapamacsot, s arra gondoltam, hogy úgy varrnám meg a betétet, hogy az lenne a belseje. Szerinted??? Vagy azt, ha kimossuk olyan lesz, mintha nem is lenne benne?
Freyja: Szerintem tedd fel újra főni a husis mártást, majd ha felmelegedett egy külön tálba merj le a szaftjából, és simán, lisztet hozzákeverve keverd simára, majd öntsd vissza a többihez.
Fűszer??? Szerintem ugyanazt tegyél bele, amit eddig...abból baj nem lehet!
Én nem rántanám be, mert az ugye megint olajjal/zsírral/vajjal készülne...lehet túl zsíros lenne tőle az étel...
Emi