Sziasztok!
Panna! Gratulálok a mesterhármashoz Nálatok is!!!!!
Én már tudom a másik oldalról is szemlélni a dolgokat. Vagyis borzasztó büszke vagyok a 3 fiúra!!!! Az egy dolog, hogy tényleg morfondírozgatok minden félén, de, hogy van 3 fiam nagyon tetszik és elégedettséggel tölt el pillanatnyilag. Az ember tényleg ugyan úgy imádja az akárhanyadik gyerekét is, legyen az fiú, vagy lány. Azt nehéz inkább feldolgozni, hogy nem biztos,sőt nálam elég valószínű hogy már soha nem lesz ellenkező nemű gyerekem és úgy fogom leélni az életemet, hogy nem tapasztalhatom meg milyen egy kislányt felnevelni. Persze ez nem tragédia, sőt.... Tudom, más, aki évekig küzd egy babáért, vagy beteg gyereke születik hülyének nézne, sőt talán el is ítélne, hogy ilyeneken problémázok. Szóval fel a fejjel, morfondírozgass csak te is nyugodtan, Laurával mi is ezt tesszük már egy ideje. Aztán, hogy a morfondírozgatásnak mi lesz az eredménye pár év múlva, ki tudja.... De akkor ígérjük meg, Csajok, hogy nyitunk egy másik topicot, már csak babonából is, mert itt úgy tűnik tényleg nem akarnak kislányok foganni.
Egyébként ez már tuti? Olyan pinduri még ez a Babácska? 12 hetesen ennyire látta a kukit? Nekem azt mondták, hogy leghamarabb 13-15 hetes kor körül kezd el látszódni a neme. Főleg, hogy az a "lötyi" meg lányt mutatott. Hát kíváncsi vagyok továbbra is!!! Meg drukkolok, hogy végre abba maradjon a rosszullét!
Kia!!!! Boldog szülinapot!!!!! Nagyon szépek vagytok Levivel!!!!
Jól gondold meg, hogy maradsz-e továbbra is köztünk ezek után? Mármint, ha hugicát szeretnél Levinek!!!
Jobbulást a betegségből!!!!
ANgie! Ez rátok is vonatkozik!!! Remélem a nehezén már túl vagytok. Az tényleg nagyon gáz, mikor egyszerre betegek!!!!
Laura! Nekem a Homeovox nevű homeopátiás bogyó vált be, mikor elment a hangom. Totál semmi hangom nem volt, szinte csak suttogtam, ez a bogyó meg 2 nap alatt visszahozta. Igaz óránként kellett bekapokodni és elszopogatni, de segített.
A 4. gyerek: Hát az utóbbi napok nem voltak túl könnyűek. Semmi extra, csak a szokásos, a bezártság a rossz idő miatt. Marci bolond volt miatta, alig aludt, nyűgösködés, kézben hurcolászás stb...Ma oltást kapott, szegény ezt rosszabbul viselte, mint a múltkorit, szintén nyügi, láz, hurcolás... Na, ilyenkor azt mondom, elég nekem 3.
Jó időt akarok!!!! Elég volt már ebből az esős, szeles zimankóból!!!!!
Írjatok!!!!
Üdv: Meskete