Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.

Én sem tudom sokszor mit főzzek és már olyan rossz, minden nap kitalálni.

Ez az ananászlé nagyon teszik :lol: hívtam is apát egyből, hogy nézd csak és nevetve mondta, oké hozzad az ananászlevet. :lol: :lol:

Bri, nem semmi ez az alvásod.

Gabi ez az evezés, tesszik nagyon :)

jók legyetek csajok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

bri akkor most este 11óra van nálad, igaz?

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Igen 8) Azert irtam ki kicsit kovethetobb legyek...Tegnap is reggel 8kor fekudtem le :x delutan 2re allitottam ebresztot :roll: 3kor sikerult is felkelnem de ma este lefexem aludni majd olyan 2fele :wink:

Gabi
Kinek este? 8) Itt mindig elet van minden nap szinte csak vasarnap nem azonkivul barmelyik nap ellehet tunni foleg,hogy ismerek sok mindenkit :wink:

BEtty
Mit is irtal az elozo oldalon :oops: vgy nekem nem irtal?Nem emlexem de most ha visszalapozok eltunik minden.mivel nincs nagy porges ezert csak egy ablak van nyitva 8) Franya pirije :twisted: Legyszi ne mond ilyet,hogy lehetetlen nalatok...te nem hiszel benne de attol meg lehetseges :wink:

Pusszantyu remelem nem hagytam ki senkit :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri, akkor most 3óra van lassan nálad, remélem már alszol :roll:

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenki jól van és jól telt a hétvégéje :!: :?: :wink: én ma nem mentem be dolgozni, annyira hányingerem volt hajnal 3 óta, hogy nem mertem megkockáztatni, azóta már sokkal jobb, lehet, hogy változtatnom kell a munkaidőmön, majd még meglátom ez egy terv :!: :wink:

Drukkjaimat küldöm, akinek csak kell+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
na bevált az ananászlé :?: az eredményeiddel kapcsolatban mit tudtatok meg :?: mikor lesz a következő :?: munka tetszik továbbra is :?:

Bri
Már csak 4 nap :lol: gondolom mennyire várod már :roll: :wink:

Betty
Ma délután mész ugye :?: remélem lesz bőven ideje a dokinak Rád :!: :roll: :wink:

Gabi
Hogy vagytok :?:

Gyancsi
Hogy telt a hétvégétek :?: ugye nem sokat doliztál :wink:

Angyli
Remélem minden okés :?: :roll: régen voltál már :!: :roll:

Zsu
Merre jársz :?:

Többieket is pusszatom :!:

Legyen szép a napotok, bár elég fos az idő :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy!
Hát sajnos a hányinger bármikor jöhet,nekem mondjuk éjjel nem volt soha.
És a terv az,hogy később járnál dolgozni?
Vuk űzőket küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

És drukk akinek kell++++++++++++++++++++++++++++

Jaj de nagyon csúnya idő van :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Igen, úgy gondoltam, amíg ez a reggeli émelygéses, hányinger van, hogy akkor később mennék be dolizni :!:
akkor felétek is kaka az idő :cry:

Mi jót sütöttél?

Voltatok-e szavazni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én mostanában megvagyok,de elég ideges vagyok a szerdai uh miatt.Már álmodtam is róla. :evil: Remélem nem válik valóra!!!
Álmosság teljesen elmúlt,hányinger is nagyon ritka és enyhe is.A mellem viszont....... :shock: És már viszket a hasam ahogy nyúlik a bőr :? De már most kenem :lol:

Neked hányingeren kívül?

Kép
cukigabi
Budapest

Nem sütöttem,mert anyósom megelőzött és csinált fánkot! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Gabi:
Nagyon szorítok a szerdai UH-ra ott majd már színes képet is kaptok? Ugye hozol, hogy mi is tudjuk nézegetni!?
A bőr nyúlásra a mandulaolaj állítólag nagyon jó. Az unokasógórnőm azt kente és 1 db csíkja sem lett. Bár lehet neki olyan is a bőre, mert nekem még nem volt nagy pocakom mégis van pár csíkom. :?
Amikor a lombik miatt betegállományba kerültél azt ki intézi? A rendes nőgyogyi adja a papírt vagy a lombikos orvos vagy a háziorvos? Kihez kell menni először?

Suzy:
Biztos rossz lehet róka komával kellni vagy feküdni, de az űzőt most küldöm..... :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi!
Képet mindenképp csinálok,ha nem kapok akkor a monitort lefényképezem.
Olivaolajat tettem a testápolómba,egyenlőre ez van,aztán veszek olajat ami erre jó.
Hát a betegállományt a házidokival intéztem,de minden hónapba kell vinnem igazolást a nőgyógyásztól.Jó fej a TB!!!
Mondjuk a nőgyógyász is mondta,ha nagyon szemétkednek akkor ő kiir és akkor nem kell igazolás se.Csak a házidoki közelebb van egyenlőre.

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Csajok!!!

Megrkeztem én is :D

KépKép
gyancsi

Ancsu- Szerintem ez a pasiknál normális para, hogy a "gyerek előtt" nem akarják :D De azért vicces :D Na jó, azért abba nem halunk azért bele ha 1 hónapig nincs szex, csak eddig még nálunk ilyen nem volt, de hát egyszer mindent el kell kezdeni :D

Bri- Hát nektek azért így , hogy nem is vagytok együtt ilyen hosszú ideig, muszáj kibírni :roll: Nem tudom melyik a jobb ha ott van a párod, de tudod, hogy nem szabad, vagy nem akarja, vagy ha nincs is akkor melletted..... :roll: Bár akkor meg még összebújni sem lehet :wink: Fos ez így is, úgy is, de túléljük, a babálrt mindent. nem igaz lányok?? :D

Gabi- Holnap után meglátod te is végre a kisbabádat, :D Te már a 12-ik hétben vagyok, irigy-irigy :wink: Én a lanolinos baba krémet hallottam ( Gabi azt hiszem, ilyen tubusos és jó zsíros), hogy az is nagyon jó a pocakra :wink:

Betty- Ez a bolognai-s leveles tészta nagyon jól hangzik :shock: Milyen formákat csinálsz a tésztából?Hogyan töltöd meg a szósszal?Piri most jobb ha jön, nem??Mert annál hamarabb kezdhettek és legalább tudod, hogy nincs ciszta :wink:

Angyal- Mi újság??Világgá futottatok?? :wink:

Suzy- Tudod úgy varálni , hogy későbbre mehess, vagy más beosztásban???Mert az azért nem rossz :wink: Sajnálom a hányingert :roll:

Szrityi- Holnapi konzira egy nagy kalappal, hogy minél előbb kezdhessetek :wink:

Többiek hol vagytok??Zsu, Melike, Vanili??

Nálunk iszonyú gyorsan eltelt a hétvége, vasárnap komolyan mondom csak az ebédet megfőzni álltam fel, amúgy meg fetrengtem a kanapén :D De a legviccesebb, hogy a fetrengéstől sokkal fáradtabb voltam, mintha egész nap pörögtem volna :wink: Ma meg jól összevesztem Apjukkal......Átakartam utalni a számlájáról egy gyorshajtás büntetést ( 50 euro), amit előző héten kapott....Felmegyek, nézem a számlát, hát ott van, hogy ápr.8-án 108 eurot elutalt valahova....Hívom, hogy az mi az a 108 euro....Hát az még egy büntetés, csak nem merte elmondani :shock: :shock: Kiosztottam, mert Csajok esküszöm összeszámoltam, idén, vagyis január-február-márciusban 8 db gyorshajtás büntetést fizettünk ki, több mint 400 euro értékben :shock: Hát ez azért egy kicsit már sok :roll: ....Azóta kibékültünk, csak egyszerűen nem tudom, hogy minek kell történnie, hogy észbe kapjon, mert minden büntetés után fogadkozik, hogy mostantól annyival megy mindenhol amennyivel szabad,de még is tuti, hogy a következő héten haza hozza a következő büntetést....Szerintetek mit csináljak vele????

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gabi, drukkolok az uh-hoz, nem lesz semmi baj, tuti! :D

Suzy, az tök jó, hogy tudod variálni az időbeosztásodat! Vukűzőt küldöm ++++++++++++++++++

Gyancsi, hogy vagy?Neked is van hányingered? A gyorshajtásra tényleg nagyon sok pénz kifizettetek már! :shock:

Mi csütörtökön megyünk a kh-ba, már izgulok nagyon! Lesz sperma vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, és mindkettőnknek vv.Újra megnézik a hcg-t is, mert a múltkor még 10felett volt.

Pusszantok mindenkit!
Vendég

Szuzy
jobbulást neked, rókákat küldheted felém :lol: :lol:

Gabi
mi nem voltunk szavazni, tartózkodtunk :lol: nélkülünk is eldőlt látod :lol:

Gyancsi
sima bolognai szószt csinálok, csak a lényeg, hogy sűrűbb legyen, a tésztát kinyújtom, majd megkenem a szósszal az edészet, kis téglalapokra vágom, és összecsavarni szoktam....megkenni tojássárgával, tetejére sajt, aztán sütő....isteni :lol:
Ti vagytok a "bünti" család :lol: :lol:

Szrityi
holnapra drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++

Zsu
drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++++

Gabi, és neked is++++++++++++++++++++++++++++

Bri, Csoki :?:
Többiek :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!

Ancsi, párod nem semmi, nem akarom kommentálni mert én nagyon rossz véleménnyel vagyok az ilyenekről :(

Suzy, holnap megyek dokihoz, és amjd mond valamit. Remélem minél előbb kész lesz a lapo és mehetünk a káliba. A meló nagyon jó, élvezem csinálni, sikerem is van, szóval eddig szuper.

Meddig akarsz dolgozni?

Gabi, várom nagyon a képet!

Zsu, csütörtök, az már mindjárt itt van, de jóóóóó

Ma kaptam meg az rendelt LH teszteket, csak azt enm tudom mikortól teszteljek? Kedden jött meg rendesen, vagyis csütörtökön lesz 10.cn, úgy gondoltam 10cn-tól kezdve tesztelek, ha jól tudom este kell csinálni. És ha jó erős akkor van peteérés. ha van valakinek tapasztalata akkor légyszi írja meg.

Puszi lányok, jók legyetek.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Hát, végre itt vagyok!
Nem győzök bocsánatot kérni, hogy ritkán vagyok, de éppen net elvonó van, mert a férjem nem enged mindenféléket olvasgatni, úgyhogy minimális net van csak!
Kicsit visszaolvasgatok, és jövök is! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gyancsi,
nagyon jó a sztárfotó a kis gombócodról, fotogén a drága! :D
Remélem jól vagytok?!
Hányinger van?
Ha már unod, nyugodtan küldheted majd felém! :wink: :D

Ancsyka,
borzalmasan sajnálom, amin keresztül kell mennetek!
Nem gondolkodtatok azon, hogy tovább kellene vizsgálódni, hogy miért nem tud megmaradni a baba?
Egy Leiden szűrés?
Mert én úgy tudom, hogy az is gondot okozhat!
Egy próbát megér!
Léleksimi Neked!((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Gabi,
Már a 12.hét?
Azta, hogy rohan az idő?!
Drukk az uhuhoz, de tuti, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! :D

Angyal,
Ti most hol is tartotok?
Mikor folytatjátok?
Pm ellenőrzés lesz majd valamikor?
Sport megyeget?

Zsu,
nemsokára nálatok is kezdés van!
Nagyon drukkolok!
Most miket fogsz kapni?Már megbeszéltétek?

Csoki,
Nektek most hogyan tovább?
Kérlek, ne légy elkeseredve, nemsokára Te is kismami leszel, mint ahogy itt mindenki! :D

Bri,
akkor most Japánban vagy, ugye?
Japán barátaiddal taliztál?
Jajj, olyan jó lehet ennyi helyen járkálni! :D És akkor most amcsiba nem is mentek vissza?Vagy ez most hogy is van?
Bocsika, kicsit lemaradtam!Jöhet ám priviben is :wink:
Már nem kell sokat aludni, és apácska már ott is lesz Veled! :D

Suzy,
nagyon szép képet találtál a tulipánfáról!Nekem is van itthon, már 3éves, de eddig még nem virágzott,most nagyon várom, hogy idén lesz-e rajta virág!Még nem tudom azt sem, milyen színű. :?
Tüneteid vannak?
Kicsit szorít a gatyó?Hidd el, nemsokára nem is megy majd rád! :wink: Nemsokára újabb uhu!Drukk hozzá!!!!

Szrity,
holnapi konzihoz mennek a drukkok!
Majd gyere ám a hírekkel!Diétával hogy állsz?

Ancsuka,
sikerült áttanulmányozni a leleteidet?
Remélem minden a legnagyobb rendben van.
Ti mikor folytatjátok?

Annmari,
üdv itt!
Néha szoktalak olvasgatni, drukk!++++++++++++++++++++++

Betty,
nemsokára itt a konzi, és utána már minden simán fog menni!
Mostmár tuti, hogy kismami leszel!
:wink:
Az én drukkjaimon nem fog múlni! :D

Remélem nem hagytam ki senkit! :oops:
Ha mégis, akkor bocsika!

Rólam:
Hát, megjártuk Pestet, és nagyon megdöbbentem, mikor uhuzott a doki!
Épp, hogy berakta az uhut, mondta, hogy nagyon szépek a tüszők!
Hát, ez volt az első sokk!!!!!!!
Jobb oldalon van 4db 21mm-es, és még 6db kisebb, bal oldalon 4db kisebb!
Tehát összesen 14db. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A 2.sokk, ma 00.30kor tüszőrepesztünk, és szerdán 11kor leszívás!
Meg is lettem dicsérve, hogy a nyh. is csodás!
Dokibácsi azt mondta, hogy már csak az i-re kell feltenni a pontot.Hát, rajtunk nem múlik! :D :D :D :D :D :D :D
Szóval nagyon boldogok vagyunk, és ez a Merional nagyon bejött most!
Azt mondta dokibácsi, hogy azért is lehet ez, mert fogytam, ugyanis a zsírszövetben elveszik a hormon, és nem tud nagy %a felszívódni!
Szóval, márcsak várni kell!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, mostmeg jó hosszúra sikeredtem, bocsika! :oops: :oops: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mai drukkjaimat küldöm gyorsan+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jöttem dolgozni, nem volt egyszerű a hajnali órákban... :roll: :wink:

Puszi Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Bocs lányok, hogy el vagyok veszeve de az allergiám teljesen taccsra tesz, taknyam-nyálam egyben, krákogok, prüszkölök stb, emiatt keveset vagyok gépközelben :evil:

ancsyka :!:

Sajnálom drága de én is csak azt tudnám javasolni mint amit a lányok is irtak egy teljeskörü kivizsgálást kellene csinálj, hogy miért nem maradnak meg a babák :!:
Elképzelhető, hogy nálad is csak a TSH magad, azt meg hipp-hopp beállitják és utána már biztos nem lesz gond a kihordással :!:

Bri :!:

Örülök, hogy rendben megérkeztél :wink:
Nem semmi az időeltolódás nekem tuti nehéz lenne megszokni :wink:
Párod mikor megy utánad :?:
Spontán bébihez+++++++++++++++++++

Suzy :!:

Óvatosan a melóval :wink:
Remélem rókakoma mihamarább eltávozik Tőled drága :wink:

Betty :!:

Elrohan ez a hónap és Te is kezdesz május igazi gólyás hónap lesz, tudom :D :D
Drukkhegyek+++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Várjuk a fotókat :wink:

szrityi :!:

Drukk a mai konzira siess a jó hirekkel+++++++++++++++++++++ :wink:

gyancsi :!:

Jó kis pénzeket fizettek ki a gyorshajtásért egy kicsit óvatosabban kellene a párodnak vezetnie :lol:
Örülök, hogy jól vagytok nem mentem világgá csak kevesebbet vagyok gépközelben, holnap lesz a párom 4x, amelyet hétvégén ünneplünk meg szerényen igy valszeg megint kevesebbet leszek fennt, de ahogy tudok jelentkezem :!:

Zsu :!:

Csütörtökre megy a sok drukk, hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

ancsuka :!:

A 10 cnaptól tesztelhetsz, mert onnantól kezdve bármelyik nap lehet péd :wink:
Drukkolok a spontán babáért++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Nagyon drukkolok a sikeres punkcióhoz és majd a beültetéshez is+++++++++++++++++++++++++
Szépek az eredményeid :wink:

Nálunk a Kaáli kilőve egyelőre igy döntöttünk, mert érzésem szerint ha beáll a TSH, akkor spontán is sikerülni fog a baba igy nem kell ujabb felesleges pénzt kidobnom az ablakon :!:
Holnap megyek du. a körzetihez a vv beutalóért és iratok fel LETROX-ot is, mert a holnapi nappal elfogy majd csütörtökön délelőtt vv, pénteken eredmény, amellyel megyek még aznap az endokrin dokinőhöz, hogy hol is tartunk, hogyan tovább....

Igen szigoruan megy a felülés és a futás is, ami kicsit nehezebb most, hogy állandóan folyik az orrom, de a muszáj nagy ur megoldom ezt is :)

vanili :?:
lucuzs :?:
Ranita :?:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Meli!
Szuper jók az eredményeid,szerdára akkor neked is drukk+++++++++++++++++++++
Milyen jó,hogy sikerült megszabadulnod azoktól a fránya kilóktól!!!

Angyal!
Remélem jól gondolod és tényleg összejön spontán is babuci++++++++++++++++++++++
Allergia lassan engem is utolér
:twisted: :twisted: :twisted: Nagyon utálom!

Gyancsi!
Hát párod tényleg nem tanul semmiből,nem tudom mit csinálnék a helyedben :roll:

Zsu!
Csütörtöki vizsgálatokhoz +++++++++++++++++++++
Kíváncsi vagyok most majd miket kapsz.
Doki néni rendes volt?

Szrityi!
Hozd majd a híreket,jó lenne,ha minél előbb kezdhetnétek!

Ancsu!
Nem értek ezekhez a tesztekhez :roll:

Suzy!
Neked is mindjárt itt az uh!!!! :lol:
Miért nem mentél később?

Vanili!
:?: :?: :?:

Betty & Bri!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ezeket már tudjátok mik :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszi :lol: :wink: :wink:

Melinda
nagyon szépek az eredményeid, tuti a siker, így tovább, drukkolok+++++++++++++++

Mai drukkjaim mennek akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gabi :!:

Nem remélem hanem hiszem, hogy igy lesz :D
Sajnálom, hogy Te is allergiás vag ez egy nagyon sz@r állapot kimozdulni sem jó, mert rögtön folyik mégjobban az orrom nem beszélve a szemkönnyezésről.
Sokszor ugy nézek ki mint aki be van akasztva :wink:
Vendég

Ancsyka!Nagyon sajnálom ami történt.

KépKép KépKép
kamilla*

Meli
Nagyon szép eredmény, igazán büszke lehetsz magadra, tuti, hogy segített ebben a fogyás, gratulálok hozzá, csak így tovább drága :!: :wink: akkor mindent bele és nagy- nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te most nem dolizol ugye :?:
Van egy fotód a fáról :?: mikor kellene virágoznia :?: hány év múlva :?:

Angyli
Hát nem lehet könnyű most neked, nagyon kínozhat ez az allergia :roll: jobbulást drága :!: :wink:
hajrá spontán++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és reméljük a TSH-d rendeződik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Köszi drága igyekszem jobban lenni :wink:
Vendég

Gabi
Apácska kocsival ment dolgozni és gondoltam akkor megyek Én is vele :!: reggel 4-7-ig a rossz, meg este 6-9-ig már egy pár napja, de mindent a babáért :!: :lol:

Nagyon drukkolok, hogy holnap minden a legnagyobb rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Remélem jó hírekkel jössz :!: :wink: :roll:

Betty
Én szavaztam, de hiába :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Lányok a drukkokat, mindent be is zsebelem! :P

Suzy,
nincs képem a fáról, de nég csak az ágai látszódnak, meg a rügyek!
Reménykedek, hogy idén talán már virágzik, de még nem vagyok benne biztos!
Majd dobok róla képet, ha jobb idő lesz!
Igen, már itthon vagyok 1hete!Veszélyeztetett munkakörben dolgozom, ezért mentem már az elején táppénzre!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mire felkeltem mar volt fel 1 ugyhogy neki is indultam,biztositasom intezni,bevittem a laptopom a szervizbe ahol nem fogjatok elhinni ugye kepernyocsere ami marha draga majdnem anyi,mint egy uj laptop :shock: na mind1 utana irany cipoket nezni fulbevalot is vettem meg gyuruket(ugyhogy a gyurus ujjam mar nem ures :oops: :lol: )Az egyik magyar lannyal taliztam o jott velem aztan o ment haza en meg felmentem Patihoz aki csinalt vacsit igy naluk vacsiztam neki van a lassan 10honapos babaja.

Embor felhivott itt 6orakor delutan ami ott NY-ban hajnal 5 :shock: es aszongya keltsem mar fel 3ora mulva :shock: basszus csori,hogy ez mennyit dolgozik :roll: alig varom mar itt legyen es kicsit pihenjen :roll:

Most ertem haza es meg mennek el de mar holnapra is va program ugyhogy lehet csak tusolok aztan agy :oops:

De mar visszaolvasni is almi vgyok lattam irtatok 8) Ugyhogy ha ma mar nem is jonnek vissza reggel irok nektek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csak gyorsban Melindanak gratulalok a szep eredmenyekhez meg hozok egy kis drukkot mert az most neki kell!!! Kép

Ancsu neked meg a tesztek miatt szal en is 9-10nap kezdem mondjuk nekem 25napos ciklusaim vannak elmeletben csak lombik utan tolodnak ki :roll: estenkent nezd altalaban ugyanabban az idoben en este 7kor szoktam pl :arrow: es minnya mutatom az en sorozataimat segitsegkepp az elso a november a masodik sor a decemberi es mindketton 14.cn volt pozi 8)
Kép

Aztan itt van a multhavi...csinaltam reggel is ezek ne zavarjanak meg...
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na es meg drukkolok Gabinak is az uhuhoz huuh most nem tom ki van meg ezert mindenkinek drukkolok :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Lányok!!

Én is ideértem :wink: Ahoz képest, hogy itthon vagyok még sem tudok sűrűbben jönni, ez hogy lehet??? :shock: :D

Zsu- Csütörtökre egy nagy kalappal, hogy minden rendben legyen és kezdhessetek minél előbb :wink: Köszönöm , jól vagyok, egyelőre tünetmentes, bár ma délután éreztem a gyomromat, hogy nem a legjobb.....És bármilyen kajára gondoltam egyből az jutott eszembe, hogy fúúújjj, valahogy nem kívánok semmit, még is egész nap eszem :D

Betty- Ez a recept baromi jól hangzik, tuti, hogy megcsinálom, mert egyáltalán nem is macerás :D

Szrityi- Mi volt ma????Gyere nagyon várunk a hírekkel!! :wink:

Ancsu- Az a baj, hogy a páromnak ez a munkája, minden nap 400 km-t vezet, ott nagyobb az esély, hogy lefotózzák, ráadásul minden nap ugyanott megy, már mindent ismer és hát sietni akar hozzám haza, azért megy gyorsabban, de megmondtam neki inkább jöjjön fél órával később haza, az már nem oszt nem szoroz :roll: Az a fura, hogy amúgy kettőnk közül én sokkal vadabbul vezetek, ő sokkal óvatosabban, lassabban....Hogy mi leli ha dolgozik? :roll: ...LH teszteket nyomhatod simán a 10 cn-től....Ha a teszt csík legalább olyan erős, mint a kontroll csík vagy még erősebb akkor pozi a teszt, ami 36 órán belüli peteérést jelez :!:

Melike- Ezek mesésen szép eredmények, nagyon Gratulálok :D :D
Szerdai punkcióra++++++++Ezt a szép eredményt a kitartásodnak köszönheted, nagyon megérdemled :wink:

Angyal- Jobbulást neked, te szegény :!: Most azért megnyugodtam, hogy nem futottál világgá :D Párodnak nagyon boldog szülinapot, ezt a szép számot meg kell ünnepelni, nincs mese :wink:

Gabi- Nyomasd már a pocifotódat, annyira kiváncsi vagyok :D Azt akartam kérdezni, hogy neked megegyezik az Uh alapján számolt szülési dátum a mensi szerintivel???Nekem 5 nap a külömbség :roll: Ezért a vonalzóm 5 nappal többet mutat, mert azt a mensihez kellett állítani....Na mindegy!

Suzy- Most már értem mikor az émelygésről beszélsz, meg hogy nem kívánsz semmit, ma délután engem is elkapott ez a kórság :D

Bri- Élvezd a "nyaralásodat", kapcsolódj ki, mi megvárunk :wink: Apácskád tényleg nem semmi, hogy mennyit dolgozik :shock:

Ma nagyon szorgalmasan kitakarítottam a fürdőt, Wc-t, konyhát, voltam vásárolni, sőt még főztem is :wink: Büszke vagyok magamra, hogy végre nem csak vizszintesben töltöttem az időt :D Holnap megyünk a barátnőmnek kerti bútort nézni, már nagyon várom, imádok csavarogni :D Képzeljétek úgy néz ki, hogy nyáron végre eljutunk nyaralni Apjukkal, ilyen még sosem volt mióta együtt vagyunk :D Egy ismerősöm Gran Canaria-n lakik és utazásokat szervez, őt kérdeztem meg és tök jó áron eltudunk ott tölteni egy hetet júliusban, úgyhogy már meg is beszéltük, hogy megyünk, már nagyon várom :D

KépKép
gyancsi

gyancsikám :!:

Köszi drága átadtam a páromnak biza nincs mese megünnepeljük de csak szerényen :wink:
Ügyes voltál ma, hogy ilyen sok mindent megcsináltál :wink:

Örülök, hogy mentek nyaralni nyáron drága :wink:

Jó vásárlást holnapra :!:

Puszi Mindenkinek majd valamikor jelentkezem :wink:

További szép estét kivánok lányok :wink:
Vendég

sziasztok.

Meli, lombiknál merionál szurit kaptál? hány ampullát?
Én most 29.én megyek laporoszkópiára és histeroszkópiára vagy mi az, és annak függvényében megyünk tovább, ha minden rendben akkor káli.

Bri, de ari vagy nagyon köszi a fotókat.
Szegény apa mennyit dolgozik, de már csak 3 nap és ott veled.

ancsi, akkor meg főleg vigyáznia kéne, ha 400km levezet, hsizen gondolom egészben akarod látni, én tuti tiszta ideg lennék ha tudván tudom gyorsan megy.
Ti Ausztriában éltek ugye? jól tudom? Sopronba akarunk menni nyaralni és át akarunk menni Ausztriába van valami "falu" ahol állítólag van egy nagy bevásárló központ és ott nagyon olcsó minden. A ti dolgotok, de én most terhesen inkább egy belföldi utat választanék, annyi hülyeség van, eszel iszol valamit amit nem kellene és kész a baj. Élő példa a TV2-nél van egy faszi műsorvezető nem jut eszembe a neve és elmentek Egyiptomba pihizni, gondolom nem olcsó szállodába és a csaj terhes, valami hasmenésen vírus fertőzése lett kajától és kérdéses, hogy a baba megmarad-e. Nekem ezt úgy mesélték, mert nem nagyon nézek tv-t. Én tuti terhesen semmi külföldi nyaralás, persze más az ha ismert helyre mész, PL. bri Japánban tudja mit hol egyen, vagy ti ahol laktok. Szerintem ezt nagyon gondold át, lehet jó lehetőség, de sokat árthatsz vele.

Ancsu

ancsuka

Gyancsi!
Pénteken teszek képet :wink: :wink: :wink: Türelem!!!
Nekem 1 hónapja volt uh,akkor még csak 1 cm volt a drága és csak azt néztük,h dobog a szive,holnap többet tudok!
De jó nektek,hogy mentek nyaralni!Irigykedem!

Bri!
Hú látom van mit csinálni+csavargás.Jó megint ott lenni a régi környezetben?És már csak 3 nap!!!!
És milyen gyűrű?Képet tehetnél róla!

Suzy!
Végre van vonid :wink: Szép!!!

Szrityi!
:?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!

Kép
mindenkinek a drukkokat!

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda, még nemtudom, hogy miket fogok kapni, de az biztos, hogy nem utrogestant, hanem progi szurit.
Gratula a sok tüszidhez!

Gabi, a dokinéni nagyon rendes volt, meg tudtam vele mindtent beszélni amit akartam, én nem is értem, hogy sokan miért nem jönnek ki vele!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!
Vendég

Ancsu
amit írtál Egyiptomról pl., én annyit tudok róla, hogy ott a víz okoz hasmenést, meg rosszullétet, mert tele van baktériummal.
Úgyhogy ha valaki oda megy, akkor egész nyaralás alatt CSAK PIA :!: :lol: De ez komoly.
Férjem testvéréék is mikor voltak, 2 hétig részegek voltak, mert folyadék ugye kell, viszont a víz tilos...úgyhogy marad a pia...persze jégkocka nélkül :?

betty615

Szrityi
mi volt a konzin :?:

Többieknek drukk, drukk+++++++++++++++++

betty615

Ancsu,
3ampulla Merional-t szúrtam 7napig!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Visszaolvasni most időm talán holnap du, de a lényeg tömören....

Hát ma elkeserített megint a doki rendesen,mert laparoszkópos műtétet kell csinálni és ki kell venni a megmaradt rossz petevezetőt is. Csak ezután lehet a lombikot elkezdeni, állítólag addig semmi értelme, mivel a hasüreg felé van az elzáródás a benne pangó folyadék kimoshatja a babát ha ők beültetik. De ha már ott járnak kellene egy hysterot is csinálni.
Ha a pár nap múlva kezdődő ciklusban ezt meg tudják csinálni akkor a májusi ciklus végétől elkezdhetjük a lombikot amit hosszú protokolos lenne. Ha nem tudja a dokim megcsinálni akkor nagyon csúszna a dolog augusztus vége-októberre. Ma egyáltalán nem értem el az orvosomat pedig ő mindig visszahív, legalább már azt tudnám megcsinálja-e?
Na most kész vagyok hogy mindig van valami!!!!

KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT ARIK VAGYTOK!!!!!
szrityi

Ancsu
Nem tudom aludtam-e mert meg mindig hajnalban fexem le nap,mint nap :oops: A fotok ingye voltak nincs mit :wink: :lol: Nem a Sarka katyarol van szo a virusos fertozessel...meg a petike :?: Dokinal mi volt??????????????

Suzy
Szep a vonalzid :D En nem voltam szavazni sajna :roll:

GYancsi
Hat ez egy kicsit hosszura sikeredett de talan a mi problemank is most rendezodik es legkozelebb nem kell ilyen sokaig tavol maradnunk egymastol...a hulye japo ut miatt volt az egesz :roll: Mennyi bunteteeeees :shock: :oops: Kerti butor...de jo :? en is ugy szeretnek kertet meg kerti partikat :roll: Gran Canaria :shock: eeeejhaaaa 8)

Zsu
Holnapra egy kalappal nektek!!!Hogyhogy multkor meg 10felett volt a hcg-d? :shock: progi szurival vigyazz mert ugy hallottam az most hianycikk aztan ha egyszr elkezded sokkal gazab abbahagyni :roll: Ha jol hallottam mar lealltak a gyartasaval es valami uj cucc jon majd helyette :roll:

Betty
Mikor kerdezted mere vgyok meg talan hetfon akkor max 2ember ha irt nekem :oops: Most minden 2irasra nem reagalhatok :roll: Mikor mesz be megbeszelni a vv eredmenyt? :roll: Ez a prolactinos dolog nem hagy nyugodni :roll:

Melinda
Igen itt vgyok Pokyo-ban :lol: Es inkabb a Magyar baratokkal taliztam egyenlore bar volt koztuk japan ismi is :wink: Most csak ugymond latogatoban vgyunk :roll: parom jon a hetvegen aztan masik hetvegen megyunk egyutt haza 25-en :? (NY-ba)En nem tudom emlexel e de mondtam neked hogy ez a protokoll volt nekem is es ngyon szep eredmenyeim lettek :wink: Ugyhogy hajra!

Angyal
Hat idoeltolodas mindig van csak en most elobb kelek meg akkor is ha delben kelek :lol: :lol: :lol: :lol: Lent van egy vonalzim,hogy mikor jon a parom utanam 8) meg 3mat kell aludni :wink: Koszonom a drukkokat a spontan bebihez :lol: Holnapi vv-hez drukk!!!!Parodnak happy b-day! :lol:

Gabi
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: nem tudom ezek mik...talan idogyorsito???????? :lol: mert akkor koszi :wink: Jo hat itt lenni csak kicsit lustabb vgyok a kelletenel es tobbet is kimozdulhatnek :oops: egy sima gyuru meg ezustnek sem ezust de mutatos majd lefotozom :wink:

Szrityi
Tokre megertelek szerintem most kicsit orulni kene nezd azt az oldalat,hogy mindig talal valamit a sikeresebb lombik erdekeben.Es nem vesztegeti el az 5 tamogatott beultit :roll: Mert mondhatna,hogy oke hajra aztan meg utana o lenne a hibas miert nem mondta ezt meg azt elobb.Latod masoknal is csak kesobb vizsgalodnak mikor mar ellott 1-2-3beultit :? Lapo az tok jo es egyben a hiszteroban ngyon sok elorelepes mert a meh allapota az egyik legfontosabb kiderul!!!!(nekem is volt)es egy esetleges nem sikerult lombik utan vgy 2 itt allnal,hogy lehet,hogy megkellett volna csinaltatnom ezt meg azt... :? Persze ertem en,hogy ezek igy sorban jonnek...mert nem egyszerre....hat mert az eredmenyed lattan most ez jott ki belole... :roll: En a mai fejemmel mar egy lapoval inditanek :roll: ott mindent cakkum pakk megcsinalnak es mehet a menet...

Lapo utan na meg plane histero utan nem lehet egybol belekezdeni :roll: Legalabbis az en dokim azt mondta meg kint amcisban,hogy a hisztero utan 6hetig nem a legjobb teherbe esni :? Hol tartassz most ciklusilag?Dokink megy szabadsagra juli 16-an szal huzos...es ha jol emlexem agusztus 8-an jon vissza :roll:

Hajra csajok mai drukkok mennek Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

Bri :!:

De jó már csak két nap és a párod is ott lesz Veled :wink:
Köszi a drukkot a vv-hez és ari vagy, hoy a páromat is megemlitetted, igazán jólesik :D

Pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok

Bri,köszi a drukkot, az első lombik sikeres volt, csak 4.héten történt valami és elment a baba, rá egy hétre voltam vv-en, és akor még 10felett volt a hcg, és ez még magas ahhoz, hogy lezárják az első lombikot.Szóval ezért néznek mégegyszer hcg szintet.A progi szuriról én ezt nem hallottam, majd azért rá fogok kérdezni a drnőnél.Meg van valami spéci gél is, ezt is említette nekem, majd meglátjuk.

Mindenkinek puszi, és drukkolok!
Vendég

Szrityi
drukkok továbbra is mennek+++++++++++++++++++++++++++++++kívánom, hogy minél előbb meglegyen laparra, és hysterora az időpontod :!:

Bri
értem én, hogy 1-2 embernek nem válaszolsz :wink: no para 8)
Az eredményem már hétfőn megvolt, csak nem vertem nagy dobra :oops: :lol: A blogban részletesen le vannak írva az eredmények. Csak a prolaktinom magasabb, de épphogy, mint a határ 2 egésszel, úgyhogy nem vagyok bekakkantva :lol: :lol:

Drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Angyli
boldog szülinapot férjednek :!: :wink:
Ma van :?:

betty615

Betty :!:

Köszi drága igen ma töltötte be a 40-et :D
De azt mondja csak huszévesnek érzi magát :wink:

Nemsoká lépek a dokihoz a vv. beutalóért bár nem szeretném vinni az ernyőt, mert utálom sajna esik az eső, de legalább az allergiámat egy kicsit visszaszoritotta :D

Remélem, hogy jól vagy :wink:

Suzy :?:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?