Új privát üzeneted érkezett!

nóri, aha, ha itthon vagyunk, ezt használjuk, tök jó, csak nem olyan könnyű, mint az a kis vacak, amivel a talira jöttem :?

boruska

Ronci!
Pelenka téma: nekünk bejövős a Libero, még nem volt baleset, legalábbis nem emlékszem. Az Alana (DM-es öko pelus) is bevált, bár nem olyan selymes, mint a Pampers (hát öko na), ráadásul abból nekünk mindig megszökik a fosi a combiknál és gerinc irányban felfelé :twisted:
Huggiest ki akarom próbálni, de sosem látok 3-asat ott, ahol nézem.
Ja és vettem Tescosat, a lilát, de hogy az mekkora sz@r. Nagyon nem tetszik ez a műanyag borítása + hogy nem tépőzáras, hanem ilyen cellux-szerű ragacs van rajta, ami úgy rátapad, hogy elég kellemetlen hanghatások közepette lehet csak leszedni. Kipróbáltuk és amikor szedtem le D.-ről, szegény úgy megijedt a hangjától, hogy elkezdett visítani, pedig Ő aztán nagyon jól tolerálja a hangokat.

Nóri!
Vettem (vagyis kaptuk a nagyitól) olyan textil könyvet, amit ajánlottál, csak nem taftoysosat, hanem tiny love típusút és tetszik Domónak. Most is hozzá kvartyog :D
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat: nagyob szép Domóka :)

Bea: szuperek a fiús képek

Mégegyszer megkérdezem
1: a babe sampont hol lehet kapni?
2: akiknek ilyen jól sikerül közeli képeik vannak (pl Nóri, kakti,Kattkat stb) milyen típusú a kamera, illetve hány megapixeles a kamera?

(a miénk 3.2 megapixeles, de nem tud ilyen szép közeli képeket)

hozzátápi: amíg tejcsi van, addig én se kezdeném. Nagylányom elfogadta ugyan már 5 hónaposan a gyümölcsöket, de Szandi 8 hónapos koráig semmi mást anyatejen kívül nem igényelt.

kakilás: ti észrevettétek, hogyha épp akkor kakil amikor átpelizem, akkor előtte TELJESEN összemegy a zacsija és akkor tudom, hogy jobb fedezékbe vonulni, mert jön a nehéztüzérség (természetesen csak a fiús anyukáknak szól :D )
sajnálom a babókat akiknek nehezen megy a kaki, el se bírom képzelni miylen rossz lehet

zarja: én is ma hajnali 4-5 ig csak kóvályogtam a lakásban, mert Levi még nem akart felkelni. Unalmamban lefejtem a másik mellem,odakészítettem egy adag mosnivalót, hogy már csak kapcsolni kelljen :)

zuzmooo: hogy van a fogad? Én holnap tuti nem megyek a babaklubba, mert Szandika ugyebár itthon van betegen. Igazából megint tök ugyanaz mint a múltkor, egész nap 37.4 és köhög. Antibigyót nem adok neki

csuppancs: nálunk apa azt gondolja, hogy fiatal, hogy elköttesse magát a maga 34 évével. Bezzeg én a 36-tal már öreg vagyok.. :twisted:

pelenka: én azt vettem észre, hogy Levinek mivel hosszú, neki is a huggies és a liberó jön be jobban, most hogy 5 kiló felett van már kezd a pampers 2-es jó lenni, de az nekünk jobban eláll a testétől
stephie

Anita!

Babe sampont patikában vettem 2100Ft-ért. De jövőre is elég lesz! :lol:
Fényképezőből 12megapixeles Sony van... :oops:
Nekem a telefonom 3,2 megapixeles. Ezért nem is annyira a megapixel számít, mint az objektív. Azért csinál szar képet a legjobb telefon is.
Vendég

jaj csajok, most volt az elevit reklám a tv-ben és eszembe jutott, amikor még csak tervezgettük a babát illetve már azon voltunk (kb 1,5 évig), hogy összejöjjön és közben folyamatosan szedtem. Aztán meg már a pocakomban volt és akkor is azt szedtem eleinte.
Annyit, de annyit izgultam, hogy csak egészséges legyen, és most itt van és gyönyörű és okos és egészséges én meg boldog vagyok :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepe ... 51924.html

Ezek már elég jók és az áruk a régi fényképezőkhöz képest filléres...
Vendég

Anita!

Nekem ilyen gépem van
http://www.edigital.hu/FujiFilm_digital ... 35002.html

Babét pedig majd minden gyógyszertárban és csak ott lehet kapni
http://bolthely.hu/arcanum/id/01977_Bab ... mpon_200ml

:lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri, jót röhögtem a típusleírásodon. :lol:

Kattkat, Milán is tüsszög sokat. Ma reggel pont az orrocskájába sikerült tejet spriccelnem, utána is tüszizett. Olyan mókás volt.
Köhögni is köhög, amikor meg fulladásos nagyjelenetet játszik, akkor a frász jön rám. :cry:

Anita, szerintem a hidegtől húzódik össze a zacsi. Nemhiába mondják a fiúk a hideg vízben a strandon hogy "fél 6 van a gatyában". :)
Nálunk apa 43 lesz idén, én 36.
Bár engem nem kérdeztél, a mi gépünk is csak 3,2 megapixeles, amúgy Nikon.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakilázban telnek napjaink. Szegény picur nagyon hasfájós, fájdalmasan zokog. Ma reggelig semmi nem segített. Tegnap visszatértem a régi tápra, kapott negyed glicerinkúpot, én meg megittam fél liter aszaltszilva levet, úgyhogy végre magától produkált.

Babe sampont én is gyógyszertárban vettem (2300-ért). Mivel ez speciálisan koszmó ellen van, én úgy gondoltam, megmosom vele a fejét, amíg kicsit hámlik a bőre, aztán utána hanyagolom. Megnéztem, 2013-ig jó, addigra talán pont meglesz tesóbaba :lol: Én 3 évet terveztem közéjük. A védekezéssel nemtom mi lesz. Amíg szopizik, addig nincs gyógyszer.

Teljesen elkeseredtem, mikor arra gondoltam, lehet, hogy már csak pár hetünk van hátra a cicizésből. Anyunak 3 hónap után ment el a teje. Úgy fog hiányozni az összebújás :oops:

Tüsszentés: nálunk minden kaja után van. Mikor bukik, egy pici felmegy az orrjáratba, azt prüszköli ki.

Kilók: Három heti önfegyelemmel lement 1, két nap nasizással visszajött fél :oops: A hétvégén falási rohamom volt, tömtem magamba a csokit. Bár nagyon szeretnék még sokáig szoptatni, de ha elmegy a tejem, vigasztalásul elhúzok nyirokmasszázsra és ledögönyöztetem magamról azt a hetest.

Egyelőre nem tudom elképzelni, hogyan boldogulnék két poronttyal. A kaját így is anyu hozza és a takarításban is van segítségem. Illetve jelen esetben volt, mivel takinéni múlt héten jelezte, hogy emelést kér. 57%osat. Ennyit még a BKV-sok sem követelnek. Már jó ideje elégedetlenek voltunk vele, ez legalább megoldotta a kérdést. Nyuszi voltam megmondani neki, hogy többet nem találkozunk, majd csak feltűnik neki, hogy nem hívom.

Kép
juci-77

Juci, én is hasonlóképpen vagyok: kaját kapok legtöbbször, taki néni jön, egy gyerek ... Szóval respekt mindenhova, ahol nem teszik ennyire a popó alá a dolgokat!!

Én taki nénim elég idős már, meg egyre több baja van, már attól félek, egyszer vmi történik vele. Egyrészt akkor nem lenne takám, másrészt csípem az öreglányt :(

boruska

Anita: Köszi az érdeklődést. A fogam még mindig fáj, de talán már javul. :(
Jobbulást Szandinak!
A klubba lehet hogy én sem megyek a héten. Pedig most lesznek hordozós cuccok. Ha megyek, hozzak el nektek esetleg valamit?
Babe cuccokat abban a Szabadság téri patikában láttam, ami a sarkon lévő DM mellett van (korábban azt hiszem telefonbolt volt).

Nekünk 8 Megapixeles Canon van, de lakásban ha nem vakuzik, nem csinál olyan jó képeket. :?
zuzmooo

akarok menni ikejjába
szerintetek a mózes részben vigyem a kölköt vagy a hordozósban?
természetesen babakocsival és autóval.

Kattkat

Kép
kattkat

Anita!
A mi gépünk 7,1 Mpixeles. Ilyen:
http://www.image-acquire.com/fe-230.jpeg

Babe CSAK ÉS KIZÁRÓLAG patikában kapható!
Én úgy gondoltam, egy héten egyszer azzal mosom a buksit. Ici-pici (borsónyi) kell csak. Sokáig elég lesz. És azt írja, megelőzésre is jó. Szóval heti 1x azt használjuk, egyébként a fürdetőt. Lassan elfogy (végre) a gyógyszertári fürdető, és utána áttérünk a Top-to-toe-ra. Már kipróbáltuk a csomagban lévőt, és nem lett rá allergiás vagy érzékeny, így nem fogok kísérletezni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat:
hordozósban sztem biztonságosabb. Pláne, hogy január egytől nem lehet mózesben autóval utaztatni a bébiket.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Most csak röviden, mert sűrű programjaink vannak a héten. A hétvége meg Apáé.

Nézegettem a képeket, gyönyörűségesek a babáink! Én is raknék fel, de a friss képeink Apa gépén vannak. :evil:

Tegnap voltunk először tanácsadáson. A Drágám megkapta a 2 hós oltását. Nagyon büszke voltam rá, mert a vizsgálatokat, méricskéléseket nagyon jól viselte. Csak az oltásnál sírt, akkor is csak rövid ideig. A nap elég jól eltelt, de keveset aludtunk. Az esténk ritka nyűgös volt. Szerencsére nem voltunk lázasok, de nem akart megmaradni a kiságyában Réka, csak mellettem nyugodott meg, de így is nehezen. Én meg majd bekómáltam az álmosságtól. Most meg alszik. Egész nap. Remélem este is. :evil:

Ilyen sz@r időt! Már úgy várom a napsütést, a sétákat...

Pelenka: én meg azt mondom, hogy ne vegyétek meg a Corának a pelusát (már ahol van Cora). Mi kaptuk, de nekünk folyamatosan kifolyt belőle pisi, kaki.

Kép
Kép
molmar

köszönöm a sok fényképezőgép ötletet.

Nóri: valóban jó árban van
Kakti: ez is szupernek tűnik, viszont árat nem találtam a neten hozzá sajnos
kattkat: nem a mi árfekvésünk, de nem dobnám ki az ablakon az tuti :D

csilla: sajnos nekünk is csak 3.2 megapixeles van és engem pont az bosszant amit zuzmooo is írt, hogy szobában szinte csak vakuzni lehet, amitől a gyerek rögtön gülüszemű lesz, ráadásul sok az utómunka .. :(

zuzmooo: ha mennétek és lehet többet is elhozni, akkor érdekelne egy szövött kendő és egy mei-tai. (apropó, a talin készült képeket le tudom szedni valahonnan, vagy átküldenéd az emil címemre? )
stephie

Kakti, ohhh ezt nem tudtam :oops: köszi!

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti, ez nem ér! Tegnap nálunk is bolognai volt, mára meg rakott krumplit csináltam, szintén tegnap este készítettem elő.

Hozzátáplálás: Ligás ajánlást átküldtem gmailra. Borinál fél évesen kezdtem, de várnom kellett volna 9 hóig, mivel akkor tudott csak ülni. Azóta tudom már, hogy az ülés képessége fontosabb, mint a gyerek kora. Na meg ha valakinek a családjában van tejallergia, vagy durvább ételallergia, annak is ráérős a dolog.

Bea, édesek vagytok!

Kicsi megébredt, mennem kell.
ktc

Kép

dalika

Cicukáimról tettem képet. Tényleg olyan nagyon szép minden baba itt!!

dalika

Nóri! Igen mi négyen vagyunk testvérek, de az öcsém csak féltestérünk, anyu második kapcsolatából. Szerelemgyerek, anyu 44. születésnapján született. :lol:

Megkérdezem mégegyszer: Aki nem a dokis fürdetővel vagy a Beba-val fürdet az mivel? Mikortól lehet használni neki mondjuk a Johnson's-os terékeket?

Nekem a Pampers narancssárga Sleep&Play kamillás jött be. A 2-es 70 db-os 1999 Ft a Tesco-ban. Még jó áron is van és nekem nagyon bejött. Igaz néha előfordul vele baleset, de nem jellemző.

Valamit még akartam, de elfelejtettem :cry:

bellerreni
Eger

naaa, csak én nem tudok még képet föltenni, mert egyszerüen nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!
azt irja minden képemre h. tul nagy

zsó
Kép
pcd1985

Csisza! De jó, hogy jelentkeztél! Gratula a babóhoz! Milyen nehézségeitek vannak? Írj magatokról, ha van időd!
ktc

Reni
én Gabi fürdetőt használok, amire rá van irva h. ujszülöttkortól ez az egyetlen, és mindíg is azzal fürdettem, nem a receptre felírttal

Nóri:mindenki engem lát Mirciben, de csak azért mert nem látták még a párom kisfiát.mi mindíg azt nézzük, hogy mennyire de mennyire hasonlít(hiába kicsi még, és hiába a korkülönbség és hiába hogy nem egyneműek és ráadásul féltesók)én remélem kinövi, mert ennek azért annyira nem örülök

zsó
Kép
pcd1985

Reni, nekünk ahogy elfogyott a gyógyszertári a Dm-ben vettem asszem Gabi fürdetőt. Most is így lesz. De sztem ha ott körülnézel biztos találsz olyat, ami újszülöttkortól jó és Neked is szimpi.

dalika

Pelus:nekem nagyon bevált a 3-as számú Libero(a 2-es nem csak a mérete miatt nem volt jó)

hozzátáplálás:
én már megbeszéltem a védönövel hogy 3. ho után kezdjük a kostolgatást, én azt hittem hogy ez jó lesz és mindenki ezt csinálja
mert a védönö is mondta h. látja h. megbolondulok már ezzel a tejeléssel.
:?: akkor a nagy kérdés:
most napi 6 kajábol8az egyik az éjjeli) 2 alkalommal potolok tápival, délben és elalvás előt.
ha ez tendencia lassan átváltunk tápra, akkor tápoljak 6 hos koráíg,és semmi kóstolás???
a kolleganöm lepödött meg akinek 25 éves a lánya hogy hogy nem adok a lánynak még almát ilyesmit, mert ö már 1 hosan almával etette.

zsó
Kép
pcd1985

Zófi! Át kell méretezni a képet, mert nem lehet nagyobb, mint 600x600-as.

Köszike! Meg fogom nézni a Gabit, hátha az jó lesz neki :wink:

1 hósan almát? :shock: Kb egyidősek vagyunk azzal a lánnyal, de anyukám azért 1 hósan még nem etetett velem almát. Igaz nem is tartotta be a 6 hónapot sem, de azért az 1 hónap az kicsit túlzás nekem...

bellerreni
Eger

Zsó, ha küldesz képet én lekicsinyítem

Reni!
A szüleimnél ezt használom
http://www.babaszoba.hu/info/szponzorok ... p_furdetes
vagyis ezek közül a legelsőt
Nekem mondjuk az is szempont volt mivel egyedül fürdetek, hogy pumpás legyen, tudjam egy kézzel kezelni.

Kattkat

Kép
kattkat

Libero pelusból a 3-as méret sokkal jobb a többinél (kisebbek) mert már más a kialakítása. Én már rég ezt használom...

Reni!

Próbáld ki a J&J Top-to-toe-t. Kattkat is azt írta, én is ezt használom évek óta. Meg Kakti is ezzel kezdett. Pumpás és sampon is egyben. Tökéletes és elég gyengéd. Ha kiszáradna a bőre, ne próbálkozz mással, mert ennél csak erősebbet találaz!

Hozzátápi! Hú én már úgy vártam, hogy Luca kóstolgasson! DE! Bázzz lányok, miért hiszitek, hogy az olyan jó lesz? Órákig szarakodsz egy db krumplival (nekem van babaturmixgépem, de ha nincs botmixer sem, csak arra jó egy krumpli, hogy összekenje a gépet, de turmix nem lesz belőle) sterilizálhatsz kanalat csak hogy a kicsike a szemed közé okádja az 1000Ft-os biopürét. Te meg bőgsz, hogy szar anya vagy, mert főzni se tudsz.

Hurcibálhatsz magaddal bébiételt, de hol a frászban melegíted meg? Vagy jó lesz a gyereknek a hideg pörkölt is? :lol: Sok helyen nem repesnek az örömtől, ha megkéred őket, hogy melegítsék meg a kaját. Illetve ha megteszik, hétszentség, hogy 1000fokosan kapod vissza, a gyerek meg visít.
Ha ki akarod tenni a lábad otthonról, viszel kanalat (legalább 3-at, mert leesik, eltörik...stb) bébiételt, esetleg melegítőeszközt, termoszt, előkét-szakálkát-partedlit, vizet, sok törlőpapírt. Arról nem is beszélve, hogy tönkre vágja majd az összes ruháját, mert a bébiételt nem lehet kimosni semmiből. Egy etetés 15perc helyett lehet 50perc is, mire elnyammogja azt a nyomorult kaját. Ha fáradt, türelmetlen, nem akar majd enni, kanalazni. Egy 3-4-5hós baba erre képtelen. Én 6hónapig SEMMIT nem akarok adni neki tejen kívül. Akkor majd meglátjuk a sorrendet. Elvégre augusztusban bővelkedünk friss zöldség-gyümölcsben.
Mondom ezt úgy, hogy én viszonylag "hamarabb" adtam mindent az előírtnál. Mondjuk 6hósan már kapott glutént. 8hósan sajtot, túrót, joghurtot. Csakhogy Lucának 4hónaposan 2foga volt. 6hósan meg már 8!!! Szóval ő abszolút "kanalazás érett" volt 6hónaposan. Ja arról még nem is beszéltem, hogy rohadtul nem mind1 milyen kanalat veszel. Vagy 1000félét ki kell próbálni, mire megleled az igazit! Először, hogy elég kicsi legyen. Aztán, hogy elég nagy!!! :shock: :shock: :x :x :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja és még azt a büdöset, amit utána kakálni fognak! A fene se várja! Legalábbis én nem! :lol:
Vendég

És arról még szót sem ejtettem, hogy a bébiételek többsége 300-400Ft körül mozog. Van olcsóbb is, de most is kivontak egyet, mert növényvédő volt benne :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval én abból Hippet, vagy Humanat veszek. Eleinte csak napi fél üveggel eszik, de később kell egy ebéd meg egy uzsi. Ha nem készíted, majd 600Ft, pedig csak két étkezés lett kiváltva!!!!!
Szerintem ne olyan sietősen! Ezt gondoljátok végig előtte!!!
Vendég

Kattkat:küldök
ha lekicsinyited, köszi, hova küldjem?
ha nem bonyolult hát lehet hogy én is meg tudom csinálni, nézegettem már a gépen de nem sikerült

zsó
Kép
pcd1985

A nagyfiamnál az volt az előírás, hogy 3 hónapos kortól krumplifőzi. 6 hetesen már őszibarackot kellett adni neki. Hát most nem ez lesz, az biztos. A büdös kakát én sem várom. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nóri:
tök ok amit leirtál, és én is azt gondolom, hogy amikor érett rá akkor etetem, csak azt hittem és a védönö is azt mondta h. majd lassan lehet,
nekem csak az a kérdésem, hogy ha esetleg lassan(de biztosan:))
átváltunk tápra akkor a tápot adjam a tej helyett 6 honapig ugyanugy mintha szoptatnék és kész?
másik kérdés:
a védönövel azt beszéltem hogy 3 hos kora után kostolgathat almának és répának a levét, szal nem behelyettesitünk 1 kaját, csak kostolunk kis kanalanként és az igy több hét amire kiváltunk egy étkezést lassan fokozatosan
erröl mi a véleményed(véleményetek?) :?:
más kérdés:
ha elindulok valahova a cicin kivül máshogy nem tudom megetetni a kölköt, csak ha konyha van a közelben ugyi,
és akkor viszek cumisüveget, fertötlenitö dobozt, tápot, bébivizet, forralóedényt ami tiszta stb stb,
ti ezt hogy csináljátok? :?:
és az utolsó:
amikor elöször elindultam a lánnyal egy hosszabb utra gondoltam viszek egy kis teát, ha valami extra hiszti van hátha beválik.. de nem vittem mert kihül, termoszunk még nem volt azota vettem
ez járható út lehet a késöbbiekben?
még csak 1 kajálásnyira merünk elmenni otthonról szal 2 orát max.

zsó
Kép
pcd1985

Én is kérdeznék. Milyen teát ad a gyerkőcnek az aki ad neki teát? Azt tudom, hogy kamillát nem szabad. (Pontosan olyan okból kérdezem, mint Zsófi, hogy ha esetleg nem érek haza etetésre és éhes, hátha azzal kicsit csillapítani lehet...)

bellerreni
Eger

Reni:
baby mecsek 0 hos kortol lehet adni filteres, semmi extra

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi!
Ha Te akarod csinálni akkor így prószáld:

katt a képre jobb egér gombbal
válaszd ki a köviket:
SZERKESZTÉS
(ha minden igaz, a paint nevű progiban találod magad)
NYÚJTÁS/DÖNTÉS

ott a vízszintes és a függőleges értéket írd át kisebbre
nem tudom mekkorák a képeid, de mondjuk 100-ról 70-re mind a kettőt
és persze mind2-t ugyanannyira, hogy ne torzuljon
aztán OK-ézd le
majd amikor be akarod zárni a paintet, megkérdezi, hogy mentse-e a módosításokat
IGEN

aztán keresd meg újra és próbáld felnyomni a banyanetre
ha még mindig túl nagy, akkor játszd el párszor ezt, amíg jó nem lesz

én így szoktam, de lehet, hogy van egyszerűbb mód is
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.04.13 16:09-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Zsó!

küldtem pü-t

Kattkat

Kép
kattkat

jáááj, felkelt a kölök
kattkat, köszi, majd....majd...igyexem...

zsó
Kép
pcd1985

Furdeto: en meg egy ideig max olivat es sampont hasznalok. Kristofot 3 hos kortol kezdtem boltval furdetni, kb az osszes jhonson-t kiprobaltuk, nem volt veluk gond, a levendulasnak az illatat szeretem nagyon.
A Gabi viszont betette a kaput nalunk... A sogornom mindig dicserte, igy februarban vettunk Kristofnak. Ket hetig sem hasznaltuk, naprol napra csunyabb lett a bore, fltokban szaradt ki erdesre. Azota probalom rendbehozni, minden szarral kentem, de semmi sem volt jo. A mult heten emiatt is vittem dokihoz, mert mar az egesz teste, mellkas, lab, kar egyben csunya volt, o pedig veresre vakarta. Irt ra kremet, azota szepen javul. Probalom en elhasznalni a Gabit, de nagyon szaritja az en boromet is.

A hozzataplalas tenyleg maceras, foleg az elejen. En foztem neki sokaig, csak utazaskor ette a bebietelt, Hippet vettem mindig. Kint mondjuk fele annyiba kerul a hipp organic, mint itt. Alig vartam, hogy atterhessen a mi kajankra.

Tea: Erik meg nem kap, jol el van a vizzel. Kristofnak csipkebogyot adtam altalaban, most is nagyon szereti.
Gyumolcslevel en soha sem itattam, azt csak kajaidoben kap, altalaban uzsira. En azt kajakent kezelem, mint a gyumit, nem arra valo, hogy egesz nap kortyolgassa.
A cukrozatlan teat is imadja.
Viszont en a teat nem melegen adom neki! Szobahomersekleten es kesz. Igy is itta mindig, nem volt tole baja.
Melegen csak akkor adtam, amikor beteg volt es nem akart enni egesz nap es inni sem nagyon. Akkor melegitettem, mivel a melegteabol rengeteget meg tud inni. Azt ugy kezeli, mintha kaja lenne!
Vendég

Kép

zsó
Kép
pcd1985

juhééééjjjjjjjj

zsó
Kép
pcd1985

Ja és Reni, ha a DM-es baba bónuszos témát kiváltottad , akkor ez a fürdető benne van a kuponfüzetükben is
oké, csak 100 ft kedvezmény, de az is valami
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... onusz.html
sőt egy cumi, laktoherb tea 1 ft-ért
2 C&A 50%-os kupon babaruhákra
stb...

Kattkat

Kép
kattkat

Anita: majd megkérdezem miket tudok elhozni neked. ;) A képeket meg tudod nézni a honlapon : http://nyiregyhazibabaklub.blogspot.com/
zuzmooo

Nyuszi játszik:
Kép
Vendég

Anyu aludni megy.
Csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat.

Anya és Apa Tv-t néztek, mikor Anyu ezt mondta : későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.

Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a popcornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.

Néhány nedves ruhát betett a szárítóba, egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba.

Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál, írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára, előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.
Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot, és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette.

Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval, majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.

Apa kikiáltott : Azt hittem, hogy lefekszel!
Már megyek- feleli.

Vizet öntött a kutya táljába, kiengedte a macskát, majd meggyőződött róla,, hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.

Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t, felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba, majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta.

A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához. Elmondta az imáját, és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t, kihirdette, hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment. minden egyéb gondolat nélkül.

Van itt bármi különleges?
Tudod már a nők miért élnek tovább..?

MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA... és az egyetlen ok, amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!

Nektek is ismerős?? 8)

dalika

Lányok: Valaki gyűjti a libero-s vonalkódokat? Én mindig kidobom őket. Mire jók?
vicky79
Budapest III. kerület

viki! Én igen! Nagyon jó játékokat lehet venni belőle. Bár nekem itt áll 100pont kb. Még Lucától. Na majd most elküldöm! :) www.liberoklub.hu asszem.
Vendég

Vicky!

Be lehet küldeni, pontokat irnak jóvá (regisztrálni kell a libero oldalon), és ajándékokra lehet beváltani.

http://liberoklub.hu/ajandekok

Melyik popsikrémről mondtátok, hogy hal szagú?
Az "S" v az "E"?

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Annyi minden volt napközben a fejemben, de már elfelejtettem. :(

Dalika

NE érezd magad rosszul. Én is vágyom néha gyerekek nélküli időre. SŐt nekem már az is felüdülés ha egy fél órás bevásárlást megejthetek nélkülök.

NEkünk is hig a kaki, sztem sincs semmi probléma.

Képek még mindig a gépben (ma sem egyszerre aludtak a kölkök)

bchris

hogy találom meg zarja videoit a youtube-on?

bchris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?