Rabbe- Azon már túl vagyunk, a papír ott figyel a kormányon az embernek, hogy mennyivel mehet
Az a fura, hogy amúgy én sokkal vadabbul vezetek, mint ő, ha együtt vagyunk csomószor rá kell szólni, hogy ne úgy vezessen, mint egy nyugdíjas
Hogy mi leli ha dolgozik?????
...Óvónő vagy???Az nagyon jó lehet, annyi cuki gyerek között, olyan kis hálásak még ebben a korban
...Amúgy én is fürdés párti vagyok, párom le is szokott cseszni, de én is szétfagyok zuhanyzás közben, mert nem jön olyan nagy nyomással a víz....Így maradok a kádban fürdésnél csak nem forró vízben...Nekem az inszemes doki bácsi is azt mondta, hogy simán lehet fürdeni, csak nem forró vízben
Dorka- Akkor te átérzed a problémát
Enyém ember meg vezet minden nap 400 km-t, ez a munkája, és hát hozzám siet haza a lelkem, de megmondtam már neki inkább jöjjön fél órával később
Ügyes vagy ha ilyen jól álcáztad a sült krumplit meg a hambit a védőnő előtt, hihihi
Mikegirl- Pocid nagyon szééépséges
Remélem Apjuk már jobban van!!Mi volt ma belgyógyászaton?
Panny- Iszonyúan sajnálom
Erre nincsenek szavak, főleg az előzmények után......
Szisszka- Köszi, akkor most megnyugodtam, hogy a fél kg nem is olyan sok, már azt hittem én vagyok az egyetlen aki hízik és nem fogy
....Tényleg nem rossz ez a babakocsi
Esetleg a régit megpróbálhatnád eladni a Vetarán vagy a Tesz-veszen és akkor abból kijönne ez, vagy kicsit kipótolnátok , de mindjárt kevesebbe kerülne, mintha pluszban megvennétek
Henne- Mi egy napra vagyunk kiírva, te tudtad????
...Húúú az a 49 kg tényleg nem sok, milyen magas vagy ehez a súlyhoz?
Angie-Naná, hogy minden rendben lesz, ez nem is kérdés, én is egy hete láttam a kiskrapekot utoljára és csak több, mint egy hét múlva fogom újra, de akkor Apjuk is jön végre
O.Ági- Gratula a szépséges babócádhoz, nagyon kis formás
Nekem sincs túl sok tünetem, de én nem aggódom, Anyunak se volt , úgyhogy ez lehet örökletes
Eta- Várjuk a hosszabb beszámolódat
Eclipse- Gratula Apukának, egy igazi Terminátor
Nem semmi, nagyon büszke lehetsz rá
De te próbálj meg nem idegeskedni, mert az nem tesz jót a babádnak, ejnye-bejnye, ki fogsz kapni
...Gratula a szuper eredményhez, és 5,5 cm-eres Őnagyságához
Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem ezen múlik a dolog, és te már be is töltötted a 12-ik hetet, szóval szerintem ha úgy érzed hogy elakarod mondani, nyugodtan mond el,mindenki másképp csinálja
...Nálunk már egyből tudta majdnem mindenki, mondjuk az inszem miatt nem is tudtuk volna titokban tartani, hisz mindenki tudta mikor van
Start-Minden okés lesz 20-án, egy nagy kalappal+++++
Lucuzs- Gyere gyakrabban, a kosz a lakásban megvár
Sophie- Jó , hogy jöttél
Bevallom nekem még nem sikerült mindenkit megjegyezni, de ha tényleg 28-an vagyunk, ez nem is csoda
Mi nagyjából egyidősek vagyunk akkor a vonalzód alapján
Nekem is 5 nap eltérés van az Uh és a mensi szerint
Aranyoska- Engem sem zavar ha mások is megnézik a képeinket, táblázatainkat, de értem azt is amit Sophie mond
Tőlem maradhat a jelszó így nyilvánosan
És akkor rólam: 30 éves múltam idén februárban, Linz mellett lakunk a párommal egy kis kertvárosban, Marchtrenk a neve.....A párom focista, így kerültünk ki a foci révén.....Most már csak másodlagos neki a foci, hiszen dolgozik....Én otthon közgazdász és bölcsész dilpomát szereztem, aminek itt semmi hasznát sem veszem
2 állásom van, a Linzi repülőtéren dolgozom illetve véreket szállítok, illetve most egyiket sem, mert itthon vagyok betegszabin és remélem maradok is most már végig
Több, mint egy évet vártunk a babára és inszeminációval sikerült
Ma nagyon szorgalmasan kitakarítottam a fürdőt, Wc-t, konyhát, voltam vásárolni, sőt még főztem is
Büszke vagyok magamra, hogy végre nem csak vizszintesben töltöttem az időt
Holnap megyünk a barátnőmnek kerti bútort nézni, már nagyon várom, imádok csavarogni
Képzeljétek úgy néz ki, hogy nyáron végre eljutunk nyaralni Apjukkal, ilyen még sosem volt mióta együtt vagyunk
Egy ismerősöm Gran Canaria-n lakik és utazásokat szervez, őt kérdeztem meg és tök jó áron eltudunk ott tölteni egy hetet júliusban, úgyhogy már meg is beszéltük, hogy megyünk, már nagyon várom