Hello Lányok!
Manorka, nagyon örülök, hogy jól van Manócskád, viszont sajnálom, hogy a bacikra szedned kell az antibiot… Ilyenkor tényleg még egy percre is jó őket látni! Nagyon jó, hogy a cukival is megnyugtattak!
Meme, szupi, hogy veletek is minden okés! Buksi miatt ne aggódj, még tényleg változhatnak az arányai!
Zsani, de jó!!! Örülök, hogy végre megnyugodhatsz cukor ügyileg! De azért tényleg jó, ha próbálsz figyelni a szénhidrátokra, ügyi vagy! Azért bosszantó nagyon, hogy úgy beparáztattak múltkor ezzel…
Bibar, Manorka, Barbuss, köszi a WC takarós beszerzési helyek tippjeit!
Bibar, örülök, hogy azért már kifelé mentek ebből a vírusból, és hogy végre jobban aludtatok! Olikádat tudjuk, de te amúgy hogy vagy? Köszi, én próbálok pihizni, lehet, hogy tényleg a frontok is közbeszólnak a pocakkeményedésben.
Anya maci, én is úgy tudom, hogy többféle kókuszmatrac is létezik, van teljesen kókusz (talán az keményebb), és van olyan, amiben latex réteg is van. Amúgy itt leírják a kókuszmatrac tulajdonságait:
http://www.kokuszmatrac.hu/
Amúgy én a vastagságán is gondolkodom, mert fogalmam sincs, hogy mennyiben másabb egy 6 cm vastag, vagy egy 10 cm-es…
Pocak, el is hiszem, hogy a nagy pocival már nehezen kelsz-fekszel! Sajnálom, hogy ez a sav dolog megmaradt nálad. Tényleg nem semmi árak vannak nálatok!
Zsofka, hát, remélem megismerjük majd egymást! Én elég magas vagyok (180 cm), és szőke (talán a wiwen kukkants rám, én ott tegnap rád néztem). Azt tudom, hogy te is szőke vagy, de milyen magas? Amúgy a Bártfai u. felőli épület az „F”, ugye?
Dodó, Lizykéd olyan éééédes a képen! Egyem a kis szívét!!!
Barbuss, sajnálom a depit!!! Nagyon remélem én is, hogy hamarosan naposabb idő jön (állítólag hétvégén)! Gondoljunk pálmafákra, tengerre, napsütésre!
Annyira jó hallani, hogy nagyid ilyen szépen gyógyul, örülök!
És drukkolok, hogy a sav vissza se jöjjön! Köszi a babaöltöztetős tanácsot! Remélem azért tényleg ráérzünk majd mi is, első babásak!
Apaszabi: hát sajnos a kérdésedben benne volt a válasz is…
Méz dolgot majd kicsit később elolvasom, köszi én is!
Ebben a trutyis időben én is nehezen kelek, ma pl. 7.50-kor.
Nem tudom holnap reggel hogy vakarom majd össze magam, és ráadásul még a hülye cukis vérvétel is, húúúúúú….. De végre már én is túl leszek rajta. Csak az a baj, hogy nehezen bírom az éhséget, félek, émelyegni fogok.
Edi, nagy-nagy drukk kutyikádnak!!! Derékfájás: mostmár tényleg hessssssssssss!