Nicol
Judyt
Sajnálom
Stella,
Tök jó, hogy ilyen optimista vagy
Tündi,
Tessék példát venni Stelláról
Egyébként meg, aki ikreket szeretne, annak illik picit(de tényleg csak nagyon picit
) többet várni rájuk
Két babához idő kell
Vali,
Ne keseredj el
Nekem is ugyanilyen problémám volt, miután abbahagytam a fogigátlót hónapokon keresztül nem volt peteérésem, ezt vérvétel, UH is alátámasztotta. Szinte teljesen leállt a hormonháztartásom. De a dokim akkor azt mondta, hogy ez egy viszonylag könnyen kezelhető probléma és a Closty-val általában jó eredményeket lehet elérni. A Closty beindítja a dolgokat. Akkor én se nagyon hittem, de igaza lett
Úgyhogy ne izgulj
Inkább örülj neki, hogy megvan a probléma, mert így egykönnyen kezelni tudjátok. Sokkal rosszabb annak, akinél nem derül ki az ok, mert minden eredménye jó, és mégse jön össze a baba. Nem lesz itt semmi gond
Én mindig azzal vígasztaltam magam, hogy hiába próbálkozunk már hónapok óta, merthát ha nem is volt peteérésem, akkor hogy is sikerülhetett volna. De amikor elkezdtem a Clostyt, (az első hónapban ugyan cisztám lett tőle, úgyhogy az a hónap kimaradt), de a 3.-ban megfogant a kisbabám
, vagyis összességében elmondhatom, hogy a második peteéréses hónapomban összejött Kristófom. Így sokkal jobban hangzik
Egyébként, ma ugye a 10.napon vagy? Szerintem semmi különös nincs abban, hogy ilyenkor még nincs tüsződ. Nekem Closty mellett előfordult, hogy még a 9.napon se volt tüszőm. Lehet, hogy neked is később, mondjuk a 18.napra érik meg, tehát majd még csak most kezd el nőni. A tüszők rendkívül gyorsan nőnek
Az Elevitet én is szedem a mai napig. Én is csak ajánlani tudom
Judyt
Ha akarjátok, bekerülhetek a táblázatba:
25 éves vagyok, Gyöngyösön lakom, 2003.októberben kezdtük élesben a babagyártást, ma vagyunk 20 (betöltött) hét + 6 naposak
Megjegyzés: Kristóf 2005.február közepén fog megszületni
Babus+Kristóf(aki ma éjszaka végre jól megrudgosta a mamit
)