Cumisüveg - mi is Aventtel kezdtünk, merthogy nem volt tapasztalat, meg minden kiegészítőnk (mellszívó, mikrós sterilizáló, stb) is Avent volt, de Emma is fuldoklott az Aventes cumitól
vhogy nagyon hosszú a cumi vége és szerintem már kb a torkáig leér egy pici babának
Mondjuk mi hamar kezdtünk tápozni, lehet, hogy az is közrejátszott, hogy Emma még csak 6 hetes volt. Végül mi az Aventes üveget MAM cumival kombináltuk: teljesen kompatibilis és én arra a cumi formára esküszöm, még a tapintása se az a tipikus szilikon, hanem inkább a bőrhöz hasonló! Az Aventes cumi nekünk akkor se vált be mikor már nagyobb volt Emma, viszont az üveg az szuper, nemrég még abból kakaózott reggelente
Most álltunk át 1-2 hete a bögrére
És még mindig bírja, én üveget nem is veszek Zalánnak, csak majd újszülött cumit
Ja és indulásnak max 2 kicsi + 2 nagy szerintem bőven elég!
Csipet, jó hogy jöttél
Meddig dolgozol?
Évi! Szuperül haladtok, de csak lassan-lassan
Na én is megnézem mindjárt a táblázatot és kiszemelek egy hírhozót
Csuklás - Edi, írtad, hogy nem érzed: hát egészen tegnapig én sem éreztem
Pedig Emmánál napi szinten, ez jobban megmaradt bennem, mint az hogy mennyit mocorgott
Már kezdtem is aggódni tegnap, hogy basszus nyel-e rendesen az a gyerek vagy mi van, de este aztán éreztem, Zalánnál most először
Csak hogy ne csak mindig panaszkodjak: most kicsit mintha jobb lenne a sav téma, a vizesedés elmúlt (kopp-kopp-kopp) és a visszereim is jobbak
Mondjuk tegnap nem is jöttem-mentem-tettem-vettem egész nap
Az a keresztcsontnál érzett fájdalom szerintem is az amit Zsofka írt, hogy alakul a medencénk
Én már kicsit érzem a nadrágomon is
Edi! Kitartááááás!
A betanítás már a vége
Nekem egyre többször görcsöl be (éjszaka is...) ugyanazon a helyen alul a hasam
magnéziumra elmúlik, úgyhogy asszem ideje emelni az adagon
Én nagyon megéreztem a tegnapot
Minden bajom volt, pedig a Nagyimra mentem vigyázni (Anyunak el kellett utaznia 5 napra, úgyhogy felváltva megyünk felügyelni
)
Egész nap húzódott meg fájdogált a hasam, kétszer is aludtam napközben
Nagyikám hihetetlen, hogy milyen jól van
Annyira örülök neki!!! Rohamosan gyógyul, tényleg mintha nem is műtötték volna
És olyan jó volt, hogy tudtunk egy csomót beszélgetni, már nagyon régen nem volt ilyen, mert mindig Emmával mentem/mentünk és mellette nem lehet szóhoz jutni
Maki, a centivel én is így vagyok, hogy bizti lenne hogy kihagyok
WC takaró izét lehet DM-ben meg gyógyszertárban is kapni
Manorka! Jajj de jó, hogy minden rendben!!!
Remélem a baci hamarosan odébbáll
Anya maci! Bizony, többféle kókuszmatrac van! Nekünk is olyan van, aminek a belseje teljesen kókusz, csak alul-felül van 1-1 centis vatelin-szerű borítása a huzat alatt. Piciknek a szellőzés meg a keménység meg hogy atkák nem szeretik, amiatt ajánlják inkább a kókuszt: keménysége szerintem ennek is tök okés, de szellőzni nem szellőzik olyan jól, ennek ellenére a célnak szerintem teljesen megfelel
Ja meg a sima kókusznak az is az előnye, hogy ha vmi baleset történik, csak beállítod a kádba, átzuhanyozod és pikk-pakk megszárad
Meme, jó hogy nálatok is minden rendben
Már írtam neked, hogy ne aggódj, hogy hogy fekszik most Nóci, mert a szélsőséges példáktól függetlenül még tényleg bőven van ideje befordulni!!
Bibar, örülök, hogy javul Olivér
Zsani! Végre vmi jó hír
És ahogy kiveszem a sorok között, kicsit meg is nyugodtál
Szerintem jól lőtted be a zsák méretét
Zsofka - rétegesen öltöztesd és akkor tudsz variálni
pici babáknál nem a végtagok a mérvadóak annak ellenőrzésére, hogy melege van-e vagy fázik, hanem be kell nyúlni a ruha alá és a tarkója alatt a háta felső részét megnézni
Na ezt nem tudom mennyire sikerült érthetően leírnom
Egyébként meg azt mondják, hogy +1 réteg, mint amit magadra veszel, merthogy fekszik
Kiindulásnak ezek jók szerintem, aztán úgyis kiismeri mindenki a babáját, hogy mit szeret
Jajj de édi Lizi ebben a szerkóban