Sziasztok!
Megvagyunk mi is, itt is pocsék idő van már 3. napja, ki se lehet menni, én is nagyon utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán most egy kicsit tisztul az ég, de nagyon hideg van, és holnapra megint esőt jósolnak!
Ovi: nálunk most nagy az összevisszaság, sok szülő el akarja vinni a gyerekét, csütörtökre rendkívüli szülőit is beiktattak! Röviden: múltkor (kb. egy hónapja) két kislányt (az egyik Viola
) "ottfelejtettek" egy suliban, ahol a tornaórát tartják. Ők elkezdtek bolyongani, végül egy tanárbácsi talált rájuk, aki visszakísérte őket az oviba, így nem lett nagyobb baj, de lehetett volna. Közel van az ovi, elindulhattak volna egyedül vissza, vagy mit tudom én, ebbe inkább nem gondolok bele... Az a másik kislány már nem jár ebbe az oviba, én is nagyon megijedtem, de nem gondoltam oviváltásra. Aztán elkezdték a szülők a susmust, már rémtörténetek is keringenek, így egyre többen vacilálnak, én pedig már azért gondolkodom rajta, mert a két legjobb barátja elment már (az egyik az a kislány volt), szóval nem tudom mit csináljak! Most nem térek ki minden részletre, lehet, hogy csodálkoztok, hogy én miért nem vittem el rögtön az eset után, de nálunk ez nem ilyen egyszerű, Viola nagyon nehezen szokott be, nagyon ragaszkodik a megszokott dolgaihoz...
Bocs az offért, azért leírhatjátok a véleményeteket...
Az a baj, hogy Vince tényleg csak 4 szót mond, a többi érthetetlen halandzsa!
Réka!
Remélem, hamar meggyógyul a kislegény, és te sem kapod el, Gyurinak is jobbulást! Most már jön a jóidő, muszáj neki, és elmúlnak ezek a fránya felsőlégúti nyavalyák!
Gabi!
Tényleg bátor vagy, én nem engedem, hogy a fejük legyen elöl a csúszdán, ez nálunk szigorúan tilos! Persze szobában, habitapin ez annyira nem durva, mint játszón, ahol val.leg te se engednéd meg!
Szly!
Irigyellek a buli miatt, hajrá!!!
Joli!
Drukkolok az állás miatt! Én is remélem, hogy Elemérnek nem lesz baja!
Pat!
Igazad van, remélem a mostani terméssel meg vagy elégedve!
Én vasárnap börzén árultam, de nem volt olyan jó, még van egy eladó babahintám, meg egy fürdetőállványom, szerintem ezeket neten hirdetem meg, a ruhákat meg majd eljótékonykodom, végülis abból már nincs olyan sok! Nem adok el mindent, nálunk még lehet harmadik (nem most, később), de rengeteg fölösleges cuccom volt, amit vagy nem is használtam, vagy alig.
Megyek, üdv: Évi