Új privát üzeneted érkezett!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi ...
Kalandos hétvége volt....

Én tuti nem tudtam volna visszafogni magam.... elvileg ő van a vendégért, s nem fordítva!
:evil: :twisted: :x

Egyik nap egy mamit is jól leüvöltöttem a buszon... még levegőt se vettek az emberek.... :shock:

Hormonok???!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát nem akartam elrontani hisztivel balhéval Miki jól kiérdemelt és várt pihenését...emailt megirtam,ez valamelyest lenyugtat. És azért rossz nem v olt,na jó a natúr szelet,hmm,de az is izlés kérdése. És azt se akarom túlzásba vinni,"de hát én terhes vagyok"tudjátok...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én nem tudom, lehet velem van a baj, de én nem tudok még vásárolni a babának. Jó, lehet azért, mert a második és sokminden van, de a ruhák sem vonzanak még. Voltam a Tesco-ban pénteken vásárolni, a lányruhák mellett simán elmentem, a fiúsakra ránéztem, de nem éreztem késztetést, hogy vegyek valamit. Vagy csak nincs pénzem? :lol:

Clárika szép neveket választottatok. :)

Viszont az én gyerekem mostanában nyugiban van. Vagy nem érek rá figyelni mennyit mocorog vagy lusta. Mondjuk nekem Bence is ilyen volt. Aztán meg ha nyugodt baba lesz ha megszületik nem fogok haragudni érte. :)
Ebéd után vagyok, de meg sem mozdul, lehet jóllakott?

Most szólok, hogy holnap nem leszek gépközelben, mennem kell a másik munkahelyemre. Beugrós vagyok. Még jó, hogy nem vagyok egy elhagyom magam fajta...... :roll:

királylány

Clárika mesélj!

Évi köszi :D
A natúrszelethez csak annyit, hogy engem a lecsóval ki lehet kergetni a világból. Ha az életem múlna rajta akkor sem enném meg.

királylány

Nekem meg inkább lecsó :) tarhonyával,vagy tojással,kolbásszal...hm...

evilany

Ú, Évi, hát erre mondják, hogy nagyon gáz!!!!!!!!
Ügyi vagy, hogy ilyen jól kulturáltan kezelted a dolgot, és nem hagytátok nagyon felbosszantani magatokat. Meg a kellő humorérzék sem hiányzik a leírásból :lol:

bekri

[quote="clárika"]
írta:
clárika

Hormonok???!!!

Igen. hangulati ingadozások, tudod... :wink:

Amúgy ma a vonaton én is beszóltam egy nemnormális hülye libának. Az ajtónál ültem, rám nyílt.
Ő felszállt, végigcsörtetett a vagonon, kiment, bevágta az ajtót. Csak úgy remegett a fal a hátam mögött. 10 mp múlva jön vissza, ajtót jól bevágta, leült a másik oldalra. Jön a kaller, azt kérdi: "ugye lehúzhatom az ablakot, mert rohadt meleg van itt"... kaller nézett nagyot, nem értette... Á nem az ott ülőket kérdezte meg. Felhördültek páran, nem nyitotta ki. Kaller kimegy, ajtót bevágja. Fal remeg. Következő megálló: csaj felpattan, kimegy a vagonból, megy levegőzni, mert melege van. Ajtót bevágja. Jön vissza: mondom, légyszives, ne csapkodd az ajtót, mert kiszakad az agyam. Erre ő: neked is meleged van??? :evil: :evil: :evil: Ááááááá. Kész voltam. Jött még két kamaszlány, azok is bevágták. Uccsó megálló, felszáll egy fiú. Csukná az ajtót, erre a csaj: jaj hagyd nyitva, olyan meleg van. AZ ajtó persze rám nyílt, ő mögötte ült... Induláskor belöki. Fal remeg. Olyan pipa voltam már, aztán amikor leszálltam, már csak röhögtem magamban, hogy ok, ő kő bunkó, de én meg egy házsártos sárkány vagyok. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.12 14:13-kor.

szilvás76

Basszus úgy eszem a Rennie-t, mint a cukrot! Iszonyatosan ég a gyomrom...

királylány

Egy tiszai evezős túrán én olyan rosszul voltam egy "nem-túl-jól-sikerült" lecsótól, hogy azóta nem nagyon bítom megenni. Főleg ha látom, hogy kicsit több a zsiradék alatta. brrrrrrrrrr :-(

szilvás76

Néni leüvöltése a buszon:

Délután 2 óra, szokás szerint mennek haza az emberek a suliból/munkából.
:arrow: tömve a busz!

Felszáll egy idős nő, majd fellök, rálép a lábamra, fejbe vágja az előtte ülő nőt a szatyrával, majd motyog....
Még ő nézett rám furán, hogy kihúztam a lábam a lába alól....
Akit fejbekólintott, szólt neki, hogy legyen kedves, s figyeljen egy kicsit.
Erre ráüvölt a nőre: Örüljön, hogy maga ül! (teszem hozzá, egykorúak lehettek)
Következő megállónál leszáll egy ülőhelyről egy nő, nah végre leülhet a banya!
Azt csak dünnyög...
Nah ott elpattant az agyam, s mondtam mindent ami a csövön kifért!
Mit képzel, ki az atya úr isten ő, hogy így viselkedjen a társaival, s még ő van felháborodva, hogy ilyen viselkedés mellett, nem udvariasak vele szemben!
Mondtam neki, hogy a buszon mindenkinek ugyanolyan joga van ülni!
-mert h neki fáj a lába, nem tud állni...
Mondom, honnan tudja, hogy az a társa aki ül, nincs-e valami baja...

Először is örüljön, hogy felfért a buszra!
Másodszor, ha nincs ülőhely akkor áll.
Ha átadja valaki a helyét annak meg megköszöni, mivel nem kötelessége az!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvi dehogy vagy te sárkány! a múltkor álltunk a ház előtt Bencével, vártuk Gábort. Jön 3 kamasz srác, de nem voltak 14 évesek - jelzem ha a gyerekem egyszer úgy állít haza, mint ahogy ezek kinéztek, úgy megverem a nevét is elfelejti - és köpködik szét a szotyit vagy mit. Na én sem én lettem volna, ha csak állok némán és egy szót sem szólok. ezek meg vissza. na aztán kiosztottam őket, hogy hol a helyük....
És a múlt héten ismét csőtörés volt....szerencse, hogy nem a házé volt, hanem a városé, de ugyan miből tartott volna megcsinálni normálisan előszörre :twisted: rendesen bugyogott fel a víz, úgy, mintha valami thermálvíz tört volna fel....

királylány

Clárika: :twisted: Úgy bírom az ilyet. Még suliba jártam Szolnokra és busszal kellett menni az albérletből a suliba. Reggel a legnagyobb forgalomban jöttek a nyugdíjasok a piacra ugye, sántikál a buszhoz, bottal, de a buszra úgy ugrott, mint a nyúl és könyökölt csakhogy ülőhelye lehessen... :twisted:
Miért nem mondtad, hogy te meg terhes vagy.

királylány

Tegnap Verőcén a Duna parton 3 kamasz kölyök a hattyúkat dobálta féltéglányi kövekkel. Elkezdtem üvölteni, hogy nóóóóóóóóóórmálisak vagytok? ésatöbbisatöbbi... Nem volt túl szalonképes... Sógornőm dettó, ő meg alapból nagypofájú...
Kölök valamit visszadünnyögött, majd elhúzták a csíkot. a madarak mögött kb 30-50 cm-re csapódtak be azok a nagy kövek...

Elmebeteg egy világ! :evil:

...de egyszer jól megvernek még engem... :wink:

szilvás76

:lol: :lol:
Csajok :lol: sárkányok :lol: én is az vagyok :wink:
mentem dokihoz :wink:
az email irása pedig kellő kielégülést hozott azért nekem... :wink: volt benne irónia :lol:

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Na én sem én lettem volna, ha csak állok némán és egy szót sem szólok. ezek meg vissza. na aztán kiosztottam őket, hogy hol a helyük....
[/color]

Én nem tudom, amikor mi kamaszok voltunk azért nem volt ilyen. Biztos volt dünnyögés, de így nem. Meg nem bántottunk állatokat, nem vertünk tanerőt stb... :-( hol vannak a szülök????

...hogy egy iskolában a házirendbe kelljen foglalni, hogy aki tiszteletlen a tanárral, azt kirugják?

Anno ehhez nem kellett házirend, valahol evidens volt. :-(

Nyanyák akkor is voltak mondjuk. :-) Én is láttam már olyat, hogy egy sarkon kellett befordulni a buszmegállóhoz. A sarokig előttem ment egy "nyanya". Sietett, mert indult elvileg a busz. Én majdnem futottam, és egyszerre haladtunk (!)
A sarkon látta, hogy még ott a busz, gyorsan bicegni, csoszogni kezdett, felküzdötte magát, látványosan sápítozott.

Szánalmas.

Régebben inkább le sem ültem. De mostanság azértis keresek helyet. Tudnék állni (általában nem gond), de van, hoyg feszül a hasam, meg nem szeretnék hassal bárminek is nekiesni egy fékezésnél...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.12 14:54-kor.

szilvás76

Szilvi basszus pont ezt akartam írni. Hogy voltam gyerek/kamasz, hülye is voltam, de nem ennyire! A tiszteletet megadtuk a felnőtteknek/tanároknak, ha azt mondták, hogy állj ne tovább, akkor abból értettünk.

Igen, a legnagyobb gond az, hogy a szülőnek nincs ideje a gyerekkel foglalkozni/nevelni. Nekem sincs az enyémmel mostanában. DE! Nevelni nevelem és amit nem szabad azt nem szabad. Feszegeti a határokat és majd a java csak ezután jön, de rászólok. Meg nem kellett verni eddig sem és nem is áll szándékomban ezek után sem, mert nem érek el vele semmit. De tudta miaz, hogy be kell állni a sarokba - már magától ment - vagy le kellett fekükdni az ágyára, mert az volt a bünti. Próbálunk következetesek lenni és marha nehéz. Szerencsém van, mert jó a természete Bencének, kezelhető, szótfogadó. A nagyszülők mindig mondják, hogy nincs vele gond. Sőt az oviban is az ovónénik. Pedig mind a ketten megmondják a frankót a szemembe és az sem számít, hogy régről ismerjük egymást - az egyik a család barátja, anyukámék összejárnak. Volt az én gyerekem is büntetve az oviban, mert éppen rosszalkodott, de alapvetően jónevelt, tud viselkedni. Na nem fényezem tovább, teljesen elkanyarodtam :oops:

De látom a mai fiatalokat. Szemtelenek. Apukámnak pecsenyesütője van, oda szoktam besegíteni. Sokan járnak a közeli suliból. Ne tudjátok meg. És én bizony nevelem őket. Olyan alapvető dolgokra, hogy köszönni illik, kérek, köszönöm, mert nem megy nekik. Én viszont elvárom, ha odajön akkor az az első, hogy köszön. Nem bánom ha tegez, de tiszetlettel tegye, ne bunkó módon.
Bennem van a hiba?

királylány

Sziasztok írtatok rendesen :lol:
Hát ezek a mai fiatalok nem tudják hol tartanak,párom két fia kamasz de esküszöm nektek nem is tudom mit képzelnek magukról ez fertelmes...én nap mint nap felhúzom magam rajtuk legaláb úgy viselkednek mintha az övék lenne a világ és havi 200 ezret keresnének.
Most is tuti tőlük kaptam el a torok fájást betegek de miért mert halásznadrágba jár iskolába meg pulcsiba köhög egyfolytában hiába mondom igya meg a gyógyszert ő nem tudja lenyelni :x :x ááá letudná ha az enyém lenne az tuti adnék én neki úgy megverném mint a lovat.
Holnap védőnő doki és uh sajnos fáj a torkom piros rendesen és mostmár a fülem is :( Ha megint antibogyó lesz nem akarom már kétszer szedtem a terhesség alatt.
Megvolt az első 3 napos escetelés a szemölcseimre kelemetlen és az este már vérzet is folyásom megint elég sok ennek soha nem lesz vége nem tudom.

Kép
bévi

Bévi azért én a pároddal leülnék beszélgetni kamasznevelés ügyben. Lehet, hogy írtad már, de ő mit szól a hozzáállásukhoz?

királylány

Dia nem benned van a hiba igazad van.Nálunk is járnak a kamaszok mert a két fiú velünk lakik és nem köszönnek elmennek úgy mellettem
mintha itt se lennék.Hallod ezek hol élnek én nem tudom,pedig a párom fogja őket amennyire lehet egy 16és 18 évest de annyi gond van velük neveletlenek és tiszteletlenek és nem is tudom mint ha nem ebben a világban élnének sajnos....

Kép
bévi

Királylány a dúrva, h nem kellett mondanom, mert más észrevette, át akarták adnia helyet....
Ő meg: örüljek, hogy tudok állni! :lol:

Meg a qva anyját, majdnem lerugdostam a buszról....
Nő....ő is volt ilyen helyzetben.....

Mai fiatalok: hol vannak a szülők?

Jó kérdés....

Pl.: táboroztatás a Balatonnál.
Gyerekenek du.-ra szemétszedés volt, mivel iszonyat mit műveltek....
Nem csokipapír volt a földön, á, dehogy, joghurtos dobozok!
Egyik kisláény hívja anyucit, hogy mit kell csinálni.
Anyuci hívja táborvezetőt, hogy milyen hely ez, ahol a gyerekének szemetet kell szedni!.... ahh nem kaptam levegőt!

Na megyek haza, jönnek a kuncsaftok!

Clárika
Kép
clárika

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]köszönni illik, kérek, köszönöm, mert nem megy nekik. Én viszont elvárom, ha odajön akkor az az első, hogy köszön. Nem bánom ha tegez, de tiszetlettel tegye, ne bunkó módon.
Bennem van a hiba?[/color]

Én hangosan, jól tagoltan szoktam az utcában lakó kiscsávóra ráköszönni. Már azt is mondtam, nyugodtan tegezzen. (azt hittem, az a baj, hogy ő már "nagynak" érzi magát, és ezért nem "tud" köszönni...) Ez hatásos volt kb 2 hétig. Mostanság megint nem megy neki. ...Az Édesanyja pedig tanárnő.
Hát ez van.

Én most már csak azon igyekszem, hogy a sajátjaim "normálisak" és tisztelettudóak legyenek.

Az én fiam meg mindenkinek köszön, ha ismeri, ha nem. :-) Vicces Kisfickó. :-) Igaz, mindenkinek sziát mond, de már tanuljuk, hogy a felnőtteknek "csókolom" vagy "jó napot kívánok" dukál. :-)

szilvás76

Lassan megyek én is, vonatozom haza Ördögfiókámhoz. :-)

szilvás76

Mondjuk enyém gyerek nem köszön. Az istennek se. pedig köszönt, de most "abban a korban van". Simán kezet fog bármilyen számára ismeretlen pasival, de ha mondom neki, hogy köszönk juszt se. Ezen a téren még küzdünk és meglesz az eredménye előbb - utóbb....de addig nagyon ciki. Mert ha akar akkor megy neki. Emlékszem, hogy milyen büszke voltam rá, hogy köszön. de a mostani ovónéni mondta akkor, na majd leszokik róla. Állítólag van egy ilyen időszak náluk.
Enyém gyereket ma apa hozta az oviból. Tele van az orra pedig szívjuk neki. Remélem nem lesz beteg...
Szilvi nektek jobbulást!

Bévi neked is.
Na igen, azért egy 16 és 18 évest már nehezebb fogni.

királylány

Nah hát nem könnyü ezekkel annyit hazudnak és olyan dolgokra képesek az embernek későn kell megtudni.Nálunk a legújabb gyerek olyan jegyeket hazudott hogy példa értékű volt szülőértekezlet nincs sűrűn párom volt akkor még nem volt gond de most elküldte az oszijuk mindenkinek a naplófénymásolatát hát persze nem mutatta meg aláírta apa helyet de én megtaláltuk a táskába most fenyítés van nincs net nincs tv csak este 8-ig de már 18 éves nehéz esetek megverni az apja sem szokta de nem is kell csak fogadnának szót de képtelenség.Nem voltak megnevelve annó és most meg lehetetlen már ebben a korban legalább is nagyon nehéz.
Dia az hogy kis lúrkód nem köszön van ilyen korszak de majd lesz ez másképp is nem sokára nála hidd el ez egyáltalán nem szégyelni való.18 ÉVESEN NEM KÖSZÖNNI AZ MÁR ELGONDOLKODTATÓ MIFÉLE GYEREK AZ..

Kép
bévi

Bévi ilyenkor már valóban nehéz nevelni egy gyereket. A 18 évesnek, sőt a 16-nak is érezni kellene a dolgok súlyát. Megverni persze, hogy nem akarja, értelme sincs már meg nem is volt. De bizony az a véleményem, hogy egyik - másik gyereknek nem ártana egy - egy fülest feldobni és a gyermeket alárántani.
Nagyobbiknál érettségi lesz akkor most? Mert nagyon lazán veszi a dolgokat, de majd megtudja, csak az a baj, hogy addig is ti szenvedtek vele. Hol van a "kedves anyuka"?

királylány

Lassan elpályázok hazafelé. Család már otthon, gondolom kupi is lesz mire hazaérek :? Holnap nem leszek, de szorgalmasan írjatok csak, szerdán jelentkezem.

királylány

Anyuci elköltözött a pasijával és a gyerekeket itt hagyta nekünk minden pénzt felvesz utánuk 2 év alatt egy napot nem voltak nála és nagyon neveletlenek párom rengeteget szenved velük és én is sajnos

Kép
bévi

[quote="xtina75"]I írta:xtina75rcsi,
Lenne egy kérdésem: jól számolom, hogy a 25. napi 54.2 nmol/l -es progeszteron szint az 15.6 ng/mL-nek felel meg (*0.288), és hogy az roppant jónak számít? :D
Én eddig ng/mL-ben kaptam, és eszerint 10 fölött már rendes peteérés, 15 felett már a stimuláltaknak szokott lenni (nekem most nincs stim.) Jók a számításaim?

Bocsi lányok az OFF-ért.

Nem vagyok erős matekos :oops:
Nálam az átváltásnál az 54,2nmol/l=17,04ng/ml (3,18-cal kell osztani)
25. nap az luteális fázis, ott a ref. tartomány: 8,7-27 ng/ml.
(A belgyógyászati terápia kézikönyve alapján---abban van ilyen átszámításos táblázat. Én a DOTE-s ref. értékeket tudom, ezek laborfüggőek is).

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Eléggé gáz volt az a panzió!!!! :evil:
(Bocs, az indiszkrécióért, mennyit fizettetek ezért?????)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Ha a másik oldalról nézed...
-kamaszok
-az anyjuk elhagyta őket
-te, aki nem olyan sokkal vagy idősebb náluk, akarod őket nevelni...
Lehet, hogy egy kicsit pozitívabb hozzáállás a részedről eredményesebb lenne :wink:
(én a kamasz hugaimat neveltem :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="xtina75"]I írta:xtina75rcsi,
Lenne egy kérdésem: jól számolom, hogy a 25. napi 54.2 nmol/l -es progeszteron szint az 15.6 ng/mL-nek felel meg (*0.288), és hogy az roppant jónak számít? :D
Én eddig ng/mL-ben kaptam, és eszerint 10 fölött már rendes peteérés, 15 felett már a stimuláltaknak szokott lenni (nekem most nincs stim.) Jók a számításaim?

Bocsi lányok az OFF-ért.

Nem vagyok erős matekos :oops:
Nálam az átváltásnál az 54,2nmol/l=17,04ng/ml (3,18-cal kell osztani)
25. nap az luteális fázis, ott a ref. tartomány: 8,7-27 ng/ml.
(A belgyógyászati terápia kézikönyve alapján---abban van ilyen átszámításos táblázat. Én a DOTE-s ref. értékeket tudom, ezek laborfüggőek is).

A Te számításod még jobb :D (17.04 a 15-öm helyett)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.04.12 16:39-kor.

Kép
xtina75

De a referenciatartomány meg... elég széles...

Kép

Kép
xtina75

Minél tovább nézem a google-t, annál több átváltót látok... most találtam 3.18-at is... úgyhogy Ircsi, a tiédnek hiszek :)

Kép
xtina75

Ircsi igen sajnos már mindent kipróbáltam próbáltunk,anyuci a rendes és a jó mai napig is pedig szarik rájuk,nem is lenne ez baj csak már lassan ott tartunk ők akarnak nekem parancsolni sőt tartanom kell tőlük és elég durva hanyagságra képesek mikor engedékenyebbek voltuk-voltam velük reggel keltem vittem suliba 17 évesen ő ült az ágyon én meg hánytam a havat kitudjak állni a kocsival ez csak egy példa a sok közül de ha most cipekedek is végig nézi cigizve a teraszon szóval már nem idegesítem magam rajtuk.És azt mondják nekik csak az anyjuk parancsol kár hogy ez nem az anyja háza.Sajnos párom rengeteget dolgozik de még neki sem fogadnak szót és próbálják át verni ahol lehet...

Kép
bévi

Tina++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bévi

Tina
A különböző anyagok 1 grammja, különböző mol :wink:
http://www.globalrph.com/conv_si.htm
Itt is a 3,18-at adja meg....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kezd emelkedni a lázam :( nem hiszem,hogy mi jöhet még :(

Kép
bévi

Bévi
A párodnak kellene egy kicsit többet foglalkoznia a fiaival!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="bévi"]K írta:béviezd emelkedni a lázam :( nem hiszem,hogy mi jöhet még :(

Mennyi?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen így van ezzel én is így vagyok és ő is tudja de sajnos ha engedékeny akkor kihasználják ha kemény meg kinevetik ő nagyon gyenge jelem nevelés terén nem tud gyereket nevelni inkább megcsinálja ő inkább mindent megtesz csak ne szenvedjenek hiányt semmiben és mindent megad nekik amire feltátják a szájukat hát nem lenne ezzel baj ha tisztelnék de sajnos nem teszik és ez meg bántja nagyon.Nah de hátha megoldódik egyszer csak felnőnek!!!!!Remélem,reméljük!!!!!!

Kép
bévi

Nekem nagy áltagban 36.5 körül van és már túl lépte a 37 et és fáj a szemem és akkor már szép lassan lázasodom remélem csak hőemelkedés lesz de hát ilyen esetben azt sem tudom mit tegyek....

Kép
bévi

Megjöttünk,hát nem sokat láttunk mert aludhatott is a baba,összezárt lábakkal és tök karikában :) össze volt gömbölyödve,annyi látszott hogy a szíve szépen vert,fejkörfogat kornak megfelelő,és faros jelenleg...de ne aggódjak,még 50-szer megfordulhat...remélem.
BPD 59 mm.

Bévi,mennyi a hőd? :(

Ircsi,30 ezer ft volt üdülési csekkel a hétvége,nem tudom,az sok e vagy kevés vagy megfelelő ár...ennyiért voltunk pl tavaly Nyíregyházán,a Hotel Centrálban (4*,hát az olyan is volt tényleg)

evilany

Bévi,csillapítsd...(már ha láz lesz)

evilany

Évi gratulálok,hogy minden rendben veletek :lol: lehet elfáradt a kis tünemény azért nem láttátok fő,hogy minden rendben.
Hát remélem nem lesz lázam megáll majd holnap én is megyek védőnőhöz meg nődokihoz és majd elmondom nekik.Este nyolc után kell menni nődokihoz atya ég azt kivárni :lol:

Kép
bévi

Lázat 38 fok alatt felesleges csillapítani! A magasabb testhőmérséklet a szervezet immunrendszerét serkenti!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi 38.5 fölé meg nem szabad engedni,nem?(terhesen...)

evilany

Ircsi köszönöm bár nem is csillapítom esetleg ha baj lenne de remélem nem megy fel akkor elmegyek az ügyeletre ha nagyon magas ha nem magas holnap elmegyek a dokihoz..
Elég gyenge lehet az immunrendszerem elég sok mindent elkapok vagy nem tudom miért.

Kép
bévi

Évi
Ahol mi voltunk Sopronban ott 12300 volt éjszakánként kettőnknek az apartman.
Reggelirevalót vettünk a spar-ban.
Vacsizni meg kb. fejenként 1500-ból tudtunk.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi... :? hát ez van...azért nem volt ez olyan rossz ám,inkább csak komikus tényleg. A dohányzó rész se olyan volt hogy hatalmas füst,egyáltalán nem volt füst,csak nem akartunk kellemetlenséget a dohányosnak se(nem gyújthat rá miattunk) meg egyáltalán.A natúr szelet,hát az gáz,de ez van.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?