Sziasztok Csajok!
Aranyosak, én is küldtem a privit, remélem mindent sikerült beleírni.
Tényleg 28-an vagyunk?De jó
Amúgy egy hős vagy!
Mikegirl, nagyon szép a pocakod!Apa hogy van?Remélem nálad semmi baj, továbbra sem.
Szisszka, pénzügy számvitel az szép. Én extra hülye vagyok hozzá. A fősulin a számvitel miatt csúsztam sajnos.
Le a kalappal előtted!!!
Azt a babakocsit én is néztem, tényleg tök jó, csak sok minden kiegészítőt kell hozzá venni, bár az nektek van már valószínűleg.Meg nézni is lehet, nem igaz?
Rabbe, akkor tényleg jól kiegészítitek egymást
Nekem szó szerint borzalmas hangom van, és szeretek is énekelni.Hány gyerek van a csoportban?
Mindjárt eljön az idő, és mehetsz ám a védőnőhöz,csak úgy repül az idő.
Én mindig csak az u.h-kat várom, de izgulok is miattuk nagyon.Én már olyan rég láttam a babánkat, több, mint 3 hete
Henne, nálad hogy is van a táppénz?Most már maradsz otthon végig?Vagy hogyan tervezed?
Angie, kitartás a melóhoz, és nem lesz semmi gond a babáddal!
Persze az ember idegeskedik mindenen, de ma mondta nekem a védőnő, hogy ezzel ártunk a legtöbbet!
Ági, gyönyörűséges a babád
Szerencsés vagy, hogy nincsenek tüneteid, örülj neki, ne izgulj rajta
Eta, gratulálok!Gyere és mesélj magadról!
Eclipse, hát gratulálok, nagyon szép teljesítmény!Én tudom, mit jelent a hidegrázás és stb. bár én csak diákként futottam junior kategóriába, addig, amíg a térdem feladta a szolgálatot
De mindeig irigykedve nézem a futókat!
Örülök, hogy minden ok a babáddal!Kis futóbajnok lesz!
Panny, nagyon sajnálom, ami történt.
Szóval ma voltam a védőnéninél, nagyon kedves volt, fogytam 1 kg-t, lecseszett, hogy itthon kéne maradnom, mondtam, hogy most is szabin vagyok.Meg azért is lecseszett, hogy szerinte túl sokat idegeskedem, és meglátom, nyűgös babám lesz, mert ő ezt már érzi. Amúgy meg kérdezte, hogy mit eszek, mert már régen látott ilyen szép vérképet.
Mondtam, hogy elevitet.Erre mondta, hogy nem hiszi, hogy csak ettől, tuti egészségesen táplálkozom. Ennek csak örülni tudok, mert sült kolbászt eszem, tegnap hamburger+sült krumpli, amit éppen megkívánok, csak nagyon sok tejet iszom. Meg a szendvicshez mindig eszem zöldséget.
Az OEP.nél is voltam, nem lettem sokkal okosabb, majd a melóban kell ezekre rákérdeznem, mert az kifizetőhely.
Húúú, kicsit sokat írtam...
Voltam a