Új privát üzeneted érkezett!

Lujzi
Ezek japan telok ngyon kis dizajnosak nem olyanok vannak itt mint otthon es ezek a telok csak japan kartyakkal hasznalhatok!Szal igy elek nehez elmagyarazni milyen is :lol: Te milyet kapsz majd? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ilyen http://images.google.co.jp/images?hl=hu ... a=N&tab=wi de ez csak egy egyszeru feltoltos ennel vannak vaganyabbak is de ahoz havi elofizetes kell :? Volt nekem de miota elkoltoztunk megszuntettem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi
Lapalja en meg laptetu :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ennyit írni :lol: :lol: látom megjöttél :lol: 8)
Nagyon örülök, hogy épségben megérkeztél a nagy messzeségbe, és hogy tudtál jönni hozzánk :wink:
Milyen a szálloda :?: Vagy hotel :?:
Milyen telót vettél :?: Amilyen volt is előtte :?:

Babi
azért még ne add fel...de én is ellőnék egy HCG tesztet, az a biztos :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Húúú, vazze, már másik lapon is vagyunk :?: :lol: :lol:
Nem semmi :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri, na látom közben be is linkelted a telót :lol:
Kicsit lemaradtam :lol:

betty615

Bri:helyes teló. Én nokia 5800-t kapok holnap.;-)

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi
A Nokiak jo telok ngyon!!! :wink:

Betty
Hotel szupi megmutatnam az msn-en ha lenne neked mert ugye kamerazhatnank :roll: Telom is csucs szeretem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Bridget: Te hol is vagy most a nagyvilágban? Mennyi az időeltolódás hozzánk képest?

Itt esik az eső. De miért pont hétvégén :?:
Kép

Mit főztök ma? Én még nemtudom, körül kell néznem, hogy egyáltalán mi van itthon.

Nekem apust berendelték dolgozni. Úgyhogy nagyon örülök ennek is. De azt mondta hamar végezni fog. :roll:

Kép
babicsek

Babicsek
Most Japoban vgyok 8) +7oraval vgyunk mi elorebb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hetalvooooooooooooook :lol: :lol: Nektek is hozom a golyat...na nem a babasoknak bar nekik is hamarosan o hozza 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek!
Én nem vagyok hétalvó! :wink: reggel 7-től fenn vagyok. Dolgoztam ma, délután 5 körül jöttem haza, kicsit takarítottam, most meg azon kapom magam, hogy mindjárt 9!

Velem minden rendben, bár a ferty rosszul húzta a pé-met. :?

chrissy81

Chrissy
Meg varialhatja a vonalat arrabb :wink: En meg kepzeld el kimentem a kozpontba a bulizos negyedbe 8) most jottem haza 10perce ugyhogy paromnak egy szava sem lehet.Es kepzeljetek most beszeltem vele es azt mondta meg most is az irodaban ul es melozik es megprobal kijutni :? azaz annyi a melo talan nem er ide :roll: vgy kesobb vgy egyaltalan nem tud jonni :( na persze akkor en megyek hozza ez nem is gond csak akkor nem 3hetet leszek hanem csak 10napot :? :roll: Na ez meg a jovo rejtelye :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kinek hogy telik a hétvége :?: Nem nagyon vagytok csajok, mindenki piknikezik :?: :lol:

Chrissy
Én is azt mondom, ferty még variálhatja a pé.-t :wink:

Bri
bulizós negyed :?: :shock: az tök jó lehet :!:
És mikor tudod meg pontosan, hogy akkor Apácskával mi lesz, hogy lesz :?: :roll: Sajnálom, hogy annyi a melója...

betty615

Sziasztok!!!!!!

Bri, sajnálom Apácskát, ennyi meló! Azért nagyon remélem, hogy hamarosan megoldódik a helyzet! :roll:

Betty, már át is rajzolta a ferty a pé-t, de csak egy nappal odébb tolta, lehet, hogy még ez is kevés... Bár most tény, hogy elég fura a hőm, nem emelkedett meg úgy igazán. :?

Lujzi, mensi?

Többiek hol vagytok????????????????

chrissy81

Chrissy

Én itt vagyok.Tegnap anyósék voltak itt,ma meg kipihentük a vendégséget :D Szombaton dolgoztál???

Betty

Piknikeznék én,de itt most csak a jegesmedvékkel lehet :lol: hülye hideg lett,pedig most kezdtem el mosni a babacuccokat,alig száradnak :evil:
Min akadtál ki az iwiwen??

Bridget

Húú,mennyit írtál! Klassz a telód,én még mindig a 3 évest nyüstölöm amíg tönkre nem megy (engem nem vonzanak az újdonságok).Na meg örülök,ha megjegyzem melyik mit tud-most éppen a babakocsit próbálom kiismerni,a fene sem gondolta,hogy ezeket a NASA-nál tervezték,olyan bonyolult a működés...:lol:
A budaörsi ikeában voltunk..az messze lett volna Neked.
Tudod már,h mi lesz,tud-e menni a párod vagy Te indulsz?

Lujzi

Bekented a hajad?Sikerült? És a telót megkaptad?

Babi

Ne add fel,teszteltél??

Csibuc

Mikor lesz a festés eldőlt már?

Puszi,Panny,Anyci, csókoltatlak benneteket is!

Ja igen:szomszédunk még egyben,a leírtak a következő hétre vonatkoznak,most negy a doki szabira.
Két napja túlhordásban van,mindennap megy a kórházba,de nem értem a dokiját.Tegnap 170!!!volt a vérnyomása,ma meg 150/100,ami rohadt magas-miért nem fekteti be??Ráadásul keményen ödémás,és ezek így együtt a terhessgi toxémia jelei lehetnek (ami ugyebár életveszélyes állapot)
:roll:
Vendég

Embernek az a baj,hogy hataridos meloi vannak...mikor vejon a szerzodeskotes akkor megvan szabva egy datum....addig bekell egy csomo iratot szerezni ugyvedekkel atnezetni ok is atnezik mi kell meg vgy mi nem bele...es neha ez a hatarido kitolodhat...most volt egy uzlet amit o kot 12-ig ala kellett volna irniuk...es ez most kitolodott 15ig!De ha valami nem stimmel a papirokkal atkell irni ujra atolvasni es ezek neha 30-40oldalas szerzodesek :shock: szal meg tolodhat es mar tudhat valamit ha most mondja nem biztos,hogy jon...epp az elobb irt megint ment az irodaba :? szombat vasarnap csak azert hogy haladjanak es hatha ezzel kis elonyre tesznek szrt es talan idoben johet :roll: Eszmeletlen :?

Betty
Hat majd akkor tudom meg mikor jon vagy sem :? Csutortok fele talan tud valamit mondani :roll: de biztosra tuti nem jo mi :?

Chrissy
Vegulis nem az a baj ha nem jon csak akkor nem maradhatok 3hetet :roll: Szal akkor megis baj :x :lol:

Milyen
Igen irtam mert behoztam az elmaradasomat 8) Ha van idom mindig irok de ha nincs meg hulla vgyok aaah keptelenseg :oops: Telot azert vettem mert nincs itt japanban ami volt az elofizeteses volt es azt visszavontuk :roll: itt a sim kartya egyutt jar a teloval :? szal telo van sim kartya nincs....es sim kartyat nem tok venni elofizetesest! :? a feltoltos meg mas ceg es az is telefonnal jar...szal nem sok valasztasom volt :oops: amcsi telo muxik idekint de azert csaknem akarok nemzetkozi hivasokat bonyolitani rajta mert a gatyank is ramegy :oops: szal ezert vettem :P de ngyon szupi ahoz kepest hogy legalapabb legolcsobb telo 8) meg tevet is tudok nezni rajta 8) :lol: Nem tudni jon e vgy sem majd uccso nap megtudom :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Sűrű volt a program nagyon a 7végén, nem nagyon voltam gépnél,... :oops:

Bri: várd Apácskát ezerrel, addig meg bulizz, csavarogj!!!

Chrissy: remélem Apácska betalált! :lol:

Babi: ezer drukk, holnap várlak a pozi teszttel! :wink:

Lujzi: telót megkaptad???

Csibuc: jól vagyTOK?

Milyen: jó a vendégsereg, de utána édes pihenés! :lol:

Engem ma lefújtak barnítóval, szép barna lettem! 8) (tudjátok, olyannal, mint amilyennel a "Meztelenül is szép vagyok"-ban fújják a csajokat.)
Voltunk szavazni, meg anyósnál enni, aztán barátnőztem.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
En varom 8) Persze piri is a hetre varhato pont mikor apacska is jon :x Majd megyek masszazsba meg uszni egyet es talan edzeni(ehez az iutobbihoz kicsit lusta vgyok :oops: Es milyen ez a fujos modszer?meselj :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bri: be kellett állni bugyiban és a csaj egy porszívónak kinéző cuccal, aminek a végén fújó volt, beletöltve a kiválasztott szín, lefújta 2x az egész testem. Nádcukor alapú, no vegyszer. 10 napig maradok tőle barna. most nyitottak, még ingyen fújnak, ezért elmentünk 3an bnők kipróbálni.
Ne jöjjön piri, azt kívánom!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért, de pénteken kiderült, hogy hétfőn (azaz ma jönnek) a beltéri ajtókat cserélni és szerdán érkezik a festő brigád is. Az egész hétvégénk pakolással meg a költözéssel telt, most anyóséknál vagyunk, amíg a munkák be nem fejeződnek. Egész hétvégén dobozoltunk, cuccokat hurcolásztunk (persze én csak módjával), port töröltünk, rohangáltunk a kilincsekért meg a fogantyúkért, bordűrért meg az egyéb apróságokért. De most már "csak" egy erős hét és kész is a csodaszép, új manólak :D

Ne haragudjatok, de most nem olvasok vissza, ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor jövök.
Pussz mindenkinek (az eső meg monnyon le :? )
Vendég

Puszikam
Edi az uccso mondatod :lol: Ez a barnito valami kiwi leszek milyen?Es arcra hogy megy?bekell csukni a szemed?Vgy ott feher maradsz?Jo lett a szined?

Csibuc
Ovatosan azzal a cipekedessel :roll: Manolakrol fotok majd johetnek 8) Jo sokba fog ez nektek kerulni :oops: Anyoseknal :?: :? Vonalzid hova tunt? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc: jó, hogy jelentkeztél!!!!!

Bri: arcra is, persze! Igen, csukott szemmel. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Puszi: De jó neked hogy barna lettél sitty-sutty. :)

Csibuc: Nagyon szép lesz a lakásotok! Hajrá! aztán ne hadjátok hogy kontár munkát végezzenek a szakik. Ezeknek ott kell állni a fejük felett.

Reggel teszteltem egy olyan gyönyörűséges igazi negatívat, hogy csak na. Szóval tegnap estétől az utrót is abbahagytam, gondolom 2-3 nap múlva megjön majd. Most azon agyalok hogy hogy lesz, mert hát ugye ha megint bepróbálkozunk ebben a hónapban olyan vacakul fog kijönni az inszem szerintem. Szóval Április 30-án ballagás és nekem pont akörül kellene számításaim szerint, vagy, május 3-4 körül. de akkor meg 2 napos osztálykirándulásra megyek. Úgyhogy izgalmas lesz a kövi ciklus.

Megyek lepihenek, meg közben átnézem a holnapra való dolgaimat.

Szerdán nem is tudom menjek e a Kaáliba, remélem addigra meg is fog jönni. Még nem érzem az elgyengülés jeleit, amit előtte szoktam.

Bridget, akkor egyszerre megy majdnem a ciklusunk. :wink: Neked is nagyon jó dolgod van! Úszás, masszázs. Hmmmm....
babicsek

Babi: sajnálom,... :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Babi
En is sajnalom :( hanyadik napon vgy ma inszem utan?Tuti mar :roll: Csontnega? :roll: Nem baj az ha kisse mozgalmas lesz az inszem utani idoszak legalabb eltereli a figyelmedet egy kicsit arol hogy magadat figyelgesd...mert nem jo az szerintem ha valaki csak magat vizsgalgatja egesz aldott nap :roll: Pihengesseg...hat szeritnem piri nekem var meg hetvegeig...ugy leszek 30napos valahogy mert lombik utan mindig kitolodom :? Szal majdnem egymas mellett fogunk haladni :wink:

Puszi
Jaaa csak azert mert nem is tudom ki mondta,hogy egy ilyen szemuveget kell flvenni mint a szolikban...de basszus akkor becsukod a szemed es ott feher :lol: de igy ma maaaas 8) De jo lett?Amcsiban ngy divat! azert erdeklodom effelol :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: igen, szép egyenletes. Remélem kopni is szépen fog! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Húúú,Bridget,Kolos összetojta magát ezen a tv-s telefonon :D Itt ez luxus lenne,ott meg mint írod,ez alap!
Tudsz ám élni,masszázs és egyebek 8) én is úgy masszíroztatnék,de most gallyra vágta a volt alkalmazottam a családi kasszát ezzel a lelépéssel,szóval ezeken kell most spórolnom.

Babicsek

Sajnálom....bocs a tudatlanságomért,ez sokadik inszemed volt?

Csibuc

Hú de jó Nektek,anyós most ellát benneteket :wink:

Puszi

Nem félsz a foltosodástól?Nekem egy ismerősöm rettentően nézett ki,nagyon csúnyán kopott...állítólag radírozni kellett volna előtte az egész testet...

Többiek??
Vendég

bridget: Ma vagyok az inszem utáni 14. napon. És tuti - . :)

Képzeljétek tegnap olyan ideges voltam egész nap, mert van egy cicánk, ami közös a szomszéddal és egész nap nem jött, pedig mindig itt szokott lenni. Az anyukája, mármint a macskáé, már 3 hete nem jön elő. Eltűnt ő is szegény. Még vele is álmodtam éjszaka. :oops: Szóval ma jövök haza és itt volt. annyira megörültem neki. :D Jól megetettem, most ott bóbiskol a terasz korlátján. :lol:
babicsek

Milyen: Ez volt a 3. inszemem. Szeptemberben, októberben volt, meg most márciusban.

Képzeljétek a munkahelyemen kitettek egy papírt hogy ha akarjuk és jelentkezik valaki, akkor kijönnek oda masszírozni. Hihetetlen mik vannak. Senki sem iratkozott fel. :lol:
Mondjuk nekem van itt hon egy masszőröm. Soron kívül megmaszíroz minden este. Annyira jól csinálja. :D
babicsek

Sziasztok!

Nem tűntem el! :D Csak most sok a meló, határidő közeledik. :? utána meg rögtön másnap MÁR MEGINT vizsga! :x Szóval el vagyok havazva tisztességesen.
Ezt leszámítva minden ok, jól telt a hétvége, csak gyors volt.

Babi, sajnálom a negát. De nem ám feladni! Amúgy ne hari, de miért is kell az inszem? Mi a baj?

Puszi, na erre a barnításra én is kivi leszek... Ha beválik én is megcsináltatom! Amúgy mennyibe kerül?

Csibuc, na akkor most feje tetejére állt a világ! Anyósnál laktok?
:shock: Hú, akkor kitartást.

Bri, tudod már, hogy mi a helyzet apácska útjával? Tud menni?

Milyen, Ti hogy haladtok? Fotókat kérünk!!!

Lujzi, hová tűntél??????? Mensi???????

chrissy81

Milyen: leradíroztam előtte magam! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy: 4000 Ft, de most még ingyen volt! 8)

Kép

Kép

*puszedli*

chrissy: Szóval nekem a kisfiam is clostival sikerült 7 évvel ezelőtt, de akkor elég volt ennyi beavatkozás. Előtte eléggé rendszertelen volt a menzim.
Most mikor kistesót akartunk, több mint 1 éve próbálkoztunk spontán és semmi eredmény. Utána clostival vagy fél évig, közben tüszőnézegetés előírás szerinti házasélet, tüszőrepi, így se s emmi eredmény. Aztán Kaaáli.

Nemtudom mi lehet az ok. Illetve apusomnál oligozoospermiát állapítottak meg. De legutóbb is azt mondták átlagos lett az ereménye amit produkált. Szóval egyszerűen nem értem mi az ok, hogy így sem sikerül. Pedig azoknak a szerencsétlen spermiumoknak még nem is kell megtenniük az utat a petesejtig. Hát ez van.

Betty: Te hogy vagy? Hol vagy?
babicsek

Sziasztok!

Vagyogatok, igen megkaptam a telót..... Állat.

Ezt a képet csináltam vele:

Kép

lujzedli

Babi, de a hormonjaid ezek szerint rendben vannak? Vagy azt mikor nézték utoljára? Terheléses inzulint csináltattál?

Lujzi, nagyon szép kép! Na akkor most válaszold már meg a kérdéseimet! :wink:

Puszi, hát még pont határeset az ára... attól függ milyen lesz, na majd meglátjuk. Mindenesetre az tök szimpi, hogy nem kell szoliba feküdni, én attól már kicsit félek. :roll:

Az én hőm... hát mondhatni nem akar felemelkedni..........

chrissy81

Babi

Használd ki a munkahelyit is!!! :wink: Nekem a szomszédom -mármint az üzletemnél-masszőr,iszonyú erős kezű nő,imádom!!2 órán át szokott masszírozni a lábujjamtól a fülcimpámig bezárólag.
Csak sajnos én most nem masszíroztathatok a vérbőségfokozó hatása miatt :cry:

És 7 éve miért kellett a closti?Akkor mi volt a gond?

Puszi

Akkor jó,nem leszel foltos!! :D Csinálj egy fotót vmelyik testrészedről fotót,kíváncsi volnék a színedre!

Chrissy

Biztos erről az állapotról akarsz fotót???Mármint a babaszobáról... :lol: 26 pár cipője van jelenleg,ezek csak ilyen puhatalpúak,újszülöttkortól jók,lefotóztam őket,felteszem majd.Van köztük olyan is,mint a balettcipő...annyira édes!Kérdeztem is a tesómat,százlábú-e a gyereke 8) Rengeteg cuccot összevásárolt-igaz turiban fillérekért vett sokat.
Nem is baj,h sok a meló,így nem görcsölsz a babára!

Lujzi

Imádom a tulipánokat!!Pláne,ha nagy csokor!!Szép a kép,jó minőségű!
Vendég

Chrissy: szándékosan nem válaszoltam. Ami késik, nem múlik :)

Milyen: nem festettem hajat, elfelejtettem festéket venni

lujzedli

Milyen
azon akadtam ki, hogy Csibuc adatlapját feltörték, és a nevében (mintha Ő írná), tőlem kért meghívót, és bereggelt....na hosszú, priviben ha akarod leírom, de én kiakadtam, hogy vannak ilyen emberek-ha azoknak lehet őket nevezni :twisted:

Puszi
na írj erről a barnítóról nekem mert érdekel :D
Meddig marad meg, megfogja a ruhát, természetes barna lesz tőle a bőröd :?: :?: :?: .....stb...
Tv-ben láttam ilyent, de élőben még nem :P
Jah, és még valami, mennyibe kerül egy fújás :?: Vagy hogy megy ez :?:
Jah, látom már közben Bri is kérdezte, de kicsit részletesebben :?: :lol: :lol: :lol:

Csibuc
azért nehogy túlhajszoljátok magatokat :!:
Képeket majd kérünk, ha készek vagytok :!:

Babi
sajnálom, hogy nem sikerült :roll:
Itt vagyok egyébként, csak most este jöttem :wink:

Bri
piri monnnyon le, pont akkor jön, mikor Apácska is :twisted:

Lujzi
állat a telód, nagyon jól fényképez :wink:

betty615

Lujzi: de sejtelmes vagy! :wink:

Milyen, Bri, Betty, Chrissy, ...: a kép nem adja vissza,...

Kép

Előtte le kellett radírozni a bőröm, 15 perc alatt lefújtak, majd 10 perc száradás. Utána picit fogott, de csak este. 8 órát nem szabad zuhanyozni, minden nap testápolózni kell, így kb. 10 napig tart. Elvileg egyenletesen kopik. Nagyon szép, természetes színe van, nem feltünő barna! A héten nyitottak, így ingyenes volt még, aztán 4000 Ft lesz/alkalom.

Kép

Kép

*puszedli*

Ja, a keresztbecsík árnyék!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Panny üzenetét hoztam:

"Hematóma elmúlt,de nincs szívhang,nem tudom ezt már hogy lehetne kibírni,egy jó ideig nem fogok fórumozni,ne haragudjatok.:cry: :cry:"

Én nem tudtam mit mondani. Le vagyok sújtva. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

puszi:állat ez a szín. Nem jött még meg,nem sejtelmeskedem. De megfog,érzem,csak nem volt pém,és ez egy hosszú ciklus. Babi:sajnálom.

lujzedli

(((((((((((((Panny))))))))))))))

Lujzi: nyomj már egy tesztet, az Isten áldjon meg!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Puszi: megbeszéltük apával, hogy ha jövő hétig nem jön meg, akkor hét alajén tesztelek. De nincsen baba, higyjétek már el nekem. Szokott minden évben egyszer ilyen lenni, hogy késik, ilyenkor tudom, hogy nem volt pém. Már ismerem a testemet. Egy ovutesztet ellőttem, de mivel csak az az 1 db volt itthon, és jóstesztként kellene minden nap csinálni, ezért azt sem tudok, illetve fentebb vagy talána z előző oldalon leírtak miatt sem hiszek benne.

lujzedli

Puszi

Szép színed lett!!Az ára azért kissé húzós...

Lujzi

Pedig micsoda szép szülinapi ajándék lenne Nektek a béjbi!!Azért bizakodjunk,hátha most átver a tested :wink:

Betty

Kinek okozhat ez örömet??? :evil: Vagy mire jó??Nem tudom!!

Panny

Rettenetesen sajnálom... :cry:

Utálom ezt a rohadt esőt!!Illetve essen a frissen vetett füvünkre,de a többi helyen napsütést kérek!!! :D
Arról nem beszélve,hogy a ruhák ilyenkor annyira jól száradnak a lakásban is :evil: :evil:
Vendég

Panny
szegénykééém :roll: ölellek (((((((((((((((()))))))))))))))))

Puszi
ez most melllik testrészed :?: :lol: :lol:

Lujzi
banyek, csinálsz egy tesztet, vagy esetleg meglátogassalak :?: :twisted: :lol: :lol:

betty615

Bettykém

Találgass,mellik része Puszinak?? :wink:
Vendég

Talán csípő :?: :lol:
Mert hát ez bugyivonal nem :?: :D

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?