Timejka!
Igen, ott vagy az ismerőseim között! De nálam eddig is ott voltál. Amikor én visszajelöllek, utána neked még azt meg kell erősítened, és szerintem ez maradt el nálad! Nálam már régóta ismerősöm voltál!
Beze!
Én is sajnálom, hogy eddig kellett szenvedned, miközben megkaphattad volna a gyógyszert már korábban is. Remélem, hogy mára már sokkal jobban vagy!
Bocs lányok, hogy nem jöttem, de tegnap este vendégeket vártunk és főzni és takarítani kellett, péntek este meg bevásárolni, és eléggé kidöglöttem. Nem tudom, hogy én lustultam-e el, vagy tényleg ennyire ki tudok fáradni egy kis jövés menéstől!
Köszönöm a kérdéseiteket, jól vagyok. Hányinger, émelygés meg van, de szerencsére nem olyan brutál. Pénteken is korán lefeküdtem, ezzel megelőzve, hogy később rosszabbul legyek. Bár így két kedvenc sorozatomról is le kellett mondanom, de így volt jobb.
Beze!
Én mindig 10-est használok az elején, mert ha van valami, az biztosan kimutatja, illetve biztosan nem. Inkább a biztosan nem miatt használom a 10-t, mert ha akkor a 20-t vagy a 25-t használnám, és nega lenne, akkor még reménykednék, hogy hátha kicsi még a hcg, és ezért nem mutat semmit. De ha a 10-es nem mutat semmit, akkor az szinte biztos, hogy nem vagyok terhes. Szóval az első napokban 10-es, aztán később jöhet a 20-as, vagy 25-ös, és ha az is szépen erősödik, akkor legalább tudom, hogy minden rendben van!
Bikfy!
Nagyon csodállak az erődért és azért a kimeríthetetlen optimizmusodért, ami benned rejlik! De neked van igazad, és a te hozzáállásod nagyon jó! Én is biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz babád!
BAbicsek!
Én a futó muskátlit már vagy 2 hete kiültettem, és már a növények több mint a felén ott vannak a bimbók! Szóval ne várj sokáig az ültetéssel!
Bikfy!
Én mindig ilyen tálcásat veszek tescoba, vagy most pl. az auchanba, és hetente egyszer meglocsolom virágzó tápoldattal, ami kifejezetten több guanóval van! Megnéztem, ez egy terra san termék virágtáp guanóval. Én ezt nagyon szeretem, zöld flakonban van, 1 l-es kiszerelésben! De más ilyen termék is nagyon jó!
Kiki!
Ne izgulj! A 6 is nagyon szép, van, akinek alig van 1-2. Szóval hidd el minden rendben lesz, és holnapra nagyon szurkolok, hogy addigra jó sok megtermékenyüljön!Hidd el, tényleg minden rendben lesz, és sikerülni fog!
Bikfy!
Ügyesen vásárolgattál! Bár én is ilyen ügyi lennék!
Lucuzs!
Nagyon boldog 10 hetes évfordulót! Örülök, hogy tegnap minden rendben volt a dokinál. Már én is nagyon várom a 19-t, és akkor biztosan megnyugszom kicsit. Már mekkora a babád! Hihetetlen! Nekem a 19-e az pont 9. hét 4. napjára fog esni, úgyhogy izgulok, hogy elég nagy legyen a baba és szépen fejlődjön. Kicsit izgulok, mert Vörösmacsnak az ikrei a 7. héten 10 és 11 mm-esek voltak, még az én tündérkém 8,3mm-es volt. Remélem nincs baja, és nem azért maradt le a fejlődésben! Szóval ezért izgulok kicsit!
Hát neked már csak 2 hét és túl vagy az első trimeszteren! Te hova mész kombinált vizsgálatra?
Jaj, hát gyönyörűséges kis baba formája van a ti csodátoknak! Hihetetlen! nagyon szép!
NAti!
Jaj, de jó, hogy lassan te is kezdesz! Ez annyira izgalmas! Nagyon szurkolok, hogy minden okés legyen, és kb. 4 hét múlva pozit tesztelj!
Sajnálom a botot, de addig nem biztosítanak neked másikat?
Lányok, ezeket a hányingeres dolgokat nem azért írtam, hogy sajnáljatok, isten ments! Örülök, hogy van, mert így kevésbé izgulok, hogy mi van a mi kis tündérkénkkel, és így jobban telik az idő, mikor legközelebb látom őt. Szóval, ahogy Lucuzs is írta, inkább helyzetjelentés!
Á, nem foglak benneteket itt hagyni, nem lesz ilyen szerencsétek!