Új privát üzeneted érkezett!

Breki!
Kikukáztam az postaládámat, tényleg jól meg volt telve.KépVárom az emiledKép

GabóKép
Gabó

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Hétfön izgatottan várom a fejleményeketKépKépKép
Pusssszi
Györgyi
Györgyi

Drága Monchy!

Nagyon fogsz hiányozni!!!!!! Az idézeteid, a jópofa fényképed, a véleményed és minden ami te vagy.Kép Ezt csak nekd küldöm. Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd. Én is szeretnélek majd felhívni és a talin számítok rád. A zebrácskádra vigyázz nagyon és néha azért jelentkezz be hozzánk.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Kriszti!
Még mindig semmi. Cici fáj, mensis pocifájás elmúlt, sajnos barnás trutyi van egy ici-pici.Kép

Andinak most volt a lapar?

Kata!
Örülök, hogy tetszett. Kép

Pucúr!
De klassz a görbéd. Hátha most..............KépKépKépKép

Gabó Kép
Gabómanó

Györgyi, Gabó!
Köszi, már csak egy ici-picit comorkodom, de újult erõvel vágok bele az új hónapba. Kép

Lányok!
Ti akik folyamatosan jártok dokihoz, fizettek neki állandóan, vagy csak néha, vagy egyáltalán nem? Én legutóbb a tavasszal (a próbálkozások elõtt) voltam dokinál rákszûrésen, akkor a CSNT-n, azóta nem voltam, de kezdem elveszteni a reményt, hogy orvosi segítség nélkül is sikerülhet a baba, úgyhogy most majd lehet, hogy elmegyek dokihoz. De én nem akarok neki fizetni!!! Azt a pénzt inkább majd a babára költeném. És ráadásul azt sem tudom, hogy kihez menjek, akiket ismerek egyikben sem bízom meg igazán. Na nem nyafizok nektek.

Pussssszzz
Ildi
másikildikó

Gabo
Andinak csak a mutet elotti kivizsgalas volt.Hataridos meloja van azert nem tud jonni.
Tudod az oktober lesz a mienkKépKépKépKép

Masikildi
KépKépKépDEKépKépKépMert uj remeny eled!!

lanyok 10 perc mulva indulnom kell a kedvenc dokibacsimhozKépKépUuuuugy izgulok!

Nagyon jo hetveget mindenkinek!KépKépKépKép

Ancsi
Ha esetleg beneznel akkor nagyon szurkolok neked!Kép

Pussssz Kriszti
kriszti

Ildi!
Nem is szabad elkeseredned. El fog jönni a te idöd is. Meg kell tanulni türelmesnek lenni, bár tudom nagyon nehéz. Mindig kell találni dolgokat, amiket elörébb helyezünk a gondolatainkban ilyenkor. Én most pl. arra fogok gondolni ha megjön, hogy télen megyünk síelni és ezt alig várom. Ez feldob egy kicsit és máris könnyebb. Ettöl ugyan még szomi leszek, de a gondolataimat elterelem. Kép

Én a magánrendelöjébe járok, mert itt idöpontot kell egyeztetni és nem kell soha várni, valamint délután csak ide tudok menni. A munkahelyemröl nem tehetem meg, hogy állandóan hiányozzak. Az UH-ra a kórházba járok, és várok ott rá eleget. Ezért nekem fizetni kell. De én nagyon szeretem a mostani dokimat és nekem ennyit megér, bár nekem is lenne más helye. Nem mindig ugyanannyit kell fizetni, attól függ megvizsgál-e, vagy csak konzultálunk.

Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!
Van a szüleim szomszédjában egy nõ, aki a szülészeten dolgozik, lehet, hogy beszélek vele, hogy ajánljon nekem egy megbízható és szakmailag jó dokit. Vagy elmegyek ahhoz, akihez az egyik szomszédom jár, akinek a kislányát "köszönheti" két vetélés után (majdnem elment az a baba is, ma egy gyönyörû 2 éves kislány). Azt mondta ez a szomszéd csaj, hogy ha nincs az a doki, akkor biztos elvetélt volna harmadszor is.

Jó hétvégét, középidõsök jó akciózást!!!!KépKépKép
Tesztelõknek zebrásodást! KépKépKép

Pusssszzzz
Ildi
másikildikó

kellemes szombatot mindenkinek!

A mai lista:
Cicó 4c 62 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 55 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 48 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 41 cn Györ 24 év
Edina 7c 37 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 37 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 36 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 36 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 33 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 32 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 24 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 23 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 22 cn Líbia 32 év
Moni 5c 21 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 18 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 18 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 17 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 17cn Budapest 30 év
Eszter 13c 16 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 16 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 13 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 12 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 9 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 9 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 8 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 7 cn Várpalota 24
Éva 29c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 3 cn Szekszárd 21 év

Képzeljétek, megkaptam az elsö gynevac szurit. Hát nem fájt amikor beadták, de utána! El sem tudjátok képzelni milyen izomlázam van! Ennek következtében nem tudtam aludni a jobb oldalamon, a balon pedig azért nem, mert fájt a vesém. Klassz kis éjszakám volt, azt hiszem a délutánt végig fogom aludni.

Mokás hétvégét mindenkinek.

Pusz, Lora
Lora

Sziasztok lányok,

benéztem hozzátok és végigolvastam az elmult napok termését.

Ha lesz tali, én is szeretnék menni. Kép

Mindenkinek puszi, Ancsiért, Pucúrért szorítok.

Lotti
Lotti

Pucur!
Van esélyed a babucira, de hamar teszteltél. A bekarikázott pont után 18-20 napnál hamarabb nem érdemes!
Üdv.: Erazmusz
Erazmusz

Haliho!

Ugy látom, megint rám maradt a frissítés, tul korán kelek.

Cicó 4c 63 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 56 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 49 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 42 cn Györ 24 év
Edina 7c 38 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 38 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 37 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 37 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 34 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 33 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 25 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 24 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 23 cn Líbia 32 év
Moni 5c 22 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 19 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 19 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 18 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 18cn Budapest 30 év
Eszter 13c 17 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 17 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 14 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 13 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 10 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 10 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 9 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 8 cn Várpalota 24
Éva 29c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 4 cn Szekszárd 21 év

Cico, Bubi, Bella, és a nagyon elöl lévök! MI VAN VELETEK? Lehet hogy figyelmetlenül olvasok, de nincs semmi hír "valakiröl"? Tényleg csepereg a babaesönk. Jo lenne, ha zuhogna egy kicsit.

Szép vasárnapot mindenkinek

Pá, Lora
Lora

Sziasztok Lanyok!

Nem tudnatok segiteni? Arrol van szo, hogy szuksegem lenne ketto receptre, de nincsen kivel megiratnom, a kislanyom reszere kellene gyogyszer otthonrol. A kikuldeset most meg tudnam szervezni. Vajon ki emlitette egyszer, hogy anyosa, vagy kozeli csaladtagja gyermekorvos? Nem remlik valakinek? Ha tudjatok, jo lenne a mail-cime, leirnam neki, mirol is van szo. Ha nem akartok itt valaszolni, az sem baj, a mailem: noralib2000@hotmail.com

SOS!

Koszonom, Lella

Lora, a Gynevac tenyleg a beadas utan kezd el fajni, szinten aterzem a gondot, bar en mar 3 szurin tul vagyok, nehany ora mulva kapom a 4.-et. De kitartas, mert minden jo, ha a vege jo.

Monchy, hianyozni fogsz! Nagyon feldobtad mindig forumos -kis csaladunk- hangulatat. Kivanom, hogy teljesuljon a legnagyobb kivansagod, mihamarabb!

Pucur, nagyon szep a gorbed! Csak nyugisan, + sugarak mennek ++++++++++++++++++++++++++++++!

Kandi, nagyon bator anyuka vagy, es nagyon kedves lany, en nagyon szoritok neked. Pihenj sokat, es amikor kezd elfogni a szorongas, kezdj el beszelgetni a pocakoddal, kedvesen gyozkodd arrol, mennyire szereted, sugarozz fele minel tobb pozitiv, jo erzest! Meglasd hasznalni fog!

Sziasztok!
Lella

Az elobb elfelejtettem Edinat kijavitani, kaptam tole egy Kép levelet tegnap. Edina, fel a fejjel, sikerulni fog, neha azert lehet egy kicsiket sirdogalni, de utana harcra fel, ok?! ;)

Cicó 4c 63 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 56 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 49 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 42 cn Györ 24 év
Györgyi 3c 38 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 37 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 37 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 34 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 33 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 25 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 24 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 23 cn Líbia 32 év
Moni 5c 22 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 19 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 19 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 18 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 18cn Budapest 30 év
Eszter 13c 17 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 17 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 14 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 13 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 10 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 10 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 9 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 8 cn Várpalota 24
Éva 29c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 4 cn Szekszárd 21 év
Edina 7c 2 cn Coimbra 23 év
Lella

eltevesztettem a jelet a fenti Edina levelhez: Kép akart lenni /ugy latom, jol elbeszelgetek magammal ma....Kép
Lella

KépSzia Lella !Kép
-köszi a bíztatást,a lányok már meggyöztek,bár nem kellett nagyon gyözködni,hogy ne adjam fel-tudod nekem van egy 3 éves fiam és hát a hormonkezelés nem kockázatmentes(és kellek még neki jó pár évig!),de nem adom fel-a hormonkezelés elsö injekcioit már meg is vettem!Ha esetleg leírnád mik kellenének neked ill.a bébidnek ,szerintem Én is fel tudom íratni neked(tündér a gyerekorvosunk!)!
címem: net98@freestart.hu
Sajnos mindig ilyen pangás van itt hétvégén,de Én mindig be szoktam azért nézni!-ezért is örültem,hogy nekem is írtál!
Babocádnak(ha beteg)jobbulást kivánok!
KépPuszi Kandi72Kép

Monchy:-nekem is nagyon fogsz hiányozni!Remélem mire bejelentkezel hozzánk-ketten lesztek egy testben!
Kandi72

Itt a mai lista Lányok és ramélhetõleh ma is kihúzunk néhány nevet!!!

Cicó 4c 64 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 57 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 50 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 43 cn Györ 24 év
Györgyi 3c 39 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 38 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 38 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 35 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 34 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 26 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 25 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 24 cn Líbia 32 év
Moni 5c 23 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 20 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 20 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 19 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 19 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 18 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 18 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 15 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 14 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 11 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 11 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 10 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 9 cn Várpalota 24
Éva 29c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 5 cn Szekszárd 21 év
Edina 7c 3 cn Coimbra 23 év
Névtelen

Jó reggelt lánykák!Kép
Látom, nagy forgalom volt, míg nem voltam. Mindent nem is tudtam elolvasni, de késõbb pótolok mindent.

Szóval, szombaton megvettem a tesztet, s bár keddre terveztem a tesztelés rezegõ cselekedetét, mégis vasárnap reggel megcsináltam...
NegatívKépKép
Kicsit szomi vagyok, de azzal nyugtatom magam, hogy most legalább kicsit mozoghatok, le kell adnom a babóca elõtt kb. 7 kilót.
Szerdán megyek aerobicra..KépKép

Egyébként a hõ még mindig aránylag fent (36,9) bár a több napos 37,2-höz képest lecsusszant ma reggel.
Semmi mensis jel, a cicijeim egyre duzzadnak, néha még a bimbóim is fájnak...???
Szerintem napokon belül meg fog jönni.

Pucurka!Kép
Neked viszont még mindig van remény, ilyen hõgörbével!!! Egy hét múlva tesztelj újra, meglátod milyen zebrás lesz a teszted!!KépKépKépKép

Megyek olvasni.

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Csak beköszöntem eme hétfö reggelen, de ugrom is vissza melózni. Jövök vissza.Kép

Pusssssz: gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok!

Itt vagyok végre. A múlt héten 2 napig csak kivizsgálásokra jártam. Össze-vissza küldözgettek:vérvétel, vizelet vizsgálat, mellkas röntgen, belgyógyászat.Ja és még a fül-, orr-, gége klinikán is kikötöttem csak azt nem értem hogy miért.Az altatóorvos küldött oda, az altatás miatt. Október 18-án lesz a lapar és iszonyúan félek. Egy kicsit meg vagyok fázva,
és nem érzem valami jól magam.

Ancsi, Pucur!

Nagyon szorítok értetek!

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Jo kis munkas hetvege van mogottem (eppen a kapubejaro es autobeallo terkovezeset vegezzuk), nem sok pihenessel. A jovo het vege is ilyen lesz, de utana jon a varva vart pihenes. Mar alig varom... (Milyen nagy orom lenne, ha akkor tudhatnam meg, hogy babas vagyok KépKép (akkorra nem varom...))
Mindenkinek jo munkat, es szep napot! Kép

Andi!

Orulok, hogy itt vagy, mar nagyon vartam, hogy mikor jelentkezel. 18-a csutortok, ugye. Nagyon-nagyon szoritok majd. Kép Tudom, hogy felsz, es nem is tudnalak megnyugtatni, de utana jobb lesz. Gondolj erre.

Szia Gabo!

Pucur!
Mi a helyzet? Gorbed gyonyoru... Bar nekem lenne ilyen! (Remelem lesz!)

Ancsi!
Mit olvasol? Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok,
Légyszi javítsatok ki a listán. Ahogy a topik címe is mondja: ma megint megjött.

Pucur,
Drukkolok.

Ancsi,
Tuti, hogy meg fog jönni?

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Ancsi, amíg nem látod saját szemeddel a mensi legbiztosabb "tünetét", ne higyj a tesztnek... nekem csak a 3. tesztem lett pozitív, ráadásul a nemvárt mensi napja után kb. egy héttel (arról nem is beszélve, hogy a hõm csak 36.8-36.9 között ingadozott)... Ezt csak bíztatásképp írtam! Kép

cupp,
Beja
Beja

Drága Gabomano, Ancsi, Monchy, MJ, Klári, Márti, Andy, Lotti, Orsoly és a többiek!!

Anyuci már régen irigyli a zebra csikjait ezért én ugy döntöttem, hogy valora váltom az álmait és becsikozom a tesztjét. De kis huncut vagyok és jol kitoltam az anyucival kétszer is, de tegnap már megsajnáltam, mert hát ugy vágynak már rám, ezért becsikoztam a tesztjék, hogy örüljön neki! Hát örült is az anyu, meg a papi is (könnyes lett a szeme) Szoval befészkeltem magam a mami pocijába és nem is jövök ki csak 7 és háromnegyed honap mulva!KépKép

Pucur Babocája
Ancsi!

Látod én is korán teszteltem, mégis....

Ja és még most is mensis fájdalmaim vannak, a mellfájás pedig most ugy tünik elmaradKépKép

Köszönöm MINDENKINEK A SZORITÁST!!!!

Gabomanonak pedig külön köszönet a ZEBRÁÉRT!!!!KépKép
Biztosan az segitett!!!

Andy!

Nagyon szoritok a laparodhoz, és utána már szabad az ut!!!! Neked is ott lesz a baboca a pocidba!!!!KépKép

Ui: Én nem hagynám el a topicot amig nem dobtok ki. Hogy miért? Elöször is babonábol, mert nem szeretném mégegyszer átélni azt a bizonyos dolgot, gondolom ezt talán Ancsi tudja a legjobban átélni. Másodszor: IMÁDLAK TITEKET ÉS NEM AKAROK ÁTMENNI A "MÁSIKBA"

Pucur és a Picur
Pucur & Phedra &

Kriszti és Lella!

Ezer bocsi, az elöbb kimaradtatok a megszolitásbol!!

Pucur
Pucur & Phedra &

Pucur graulálok!

Már percenként néztem a topicot, hogy mikor jelentkezel. Nem lesz semmi baj, csak hinni kell benne! Látjátok mondtam én, hogy jót fog tenni ez az õszi idõ!!!!!

Norci
Norci

Szia Pucur!!

Ugy orulok!! Nagyon sokat gondoltam am rad!!
Vigyazz nagyon magatokra.KépKépKép
Azert a talcsira joszz majd ugye?
Akkor lanyok talan lehet majd pocit simizni!!!
Ancsi!
Nem elkeseredni! Ahogy Beja mondta meg minden lehet!!
Klari
Sajnos nekem megjott. Kép
Klari

Éljen a Pucur Picur!

Norci
Norci

Sziasztok Csajszik!

Ancsihoz csatlakozom én is. Szombaton csináltam egy tesztet, ami negativ lett, erre is számítottam.(Bár mindig lehet reménykedni) a hõm kezd lefelé menni. Jó lenne, ha már megjönne, mert utána elmegyek a dokihoz. Ugye ennyire hosszú ciklus nem teljesen normális.

Pucur
Drukkolok neked! Hogy áll a höd?

Lányok mi a helyzet a következõ talcsival?
Puszi
Györgyi
Györgyi

Pucur,
Nagyon gratulálok! Nem is tudok mást mondani.
Nyugodtan maradj velünk és Te is Norci!!!! Imádlak titeket.

Pusszancs,
Moni
mj

Pucur!

Gratulálok.

Caldea
caldea

Pucur!

Nagyon gratula! KépKép
Vigyazz magatokra.

Remelem igy kell listat javitani:
Cicó 4c 64 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 57 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 50 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 43 cn Györ 24 év
Györgyi 3c 39 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 38 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 38 cn Ulm 26 év
Ancsi 1c 34 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 26 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 25 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 24 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 20 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 20 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 19 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 19 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 18 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 18 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 15 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 14 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 11 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 11 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 10 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 9 cn Várpalota 24
Éva 29c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 5 cn Szekszárd 21 év
Edina 7c 3 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 1 cn Törökbálint 28 év

Mindenki OK?

Beszti
Beszti

Drága Pucur!

Nagyon örülök!!! Sok-sok boldogságot kivánok neketek a babucihoz!KépKépKépKépNagyon vigyázz rá, hidd el, hogy most rendben lesz minden, probálj meg nem idegeskedni!
KépKépKépKépKépKép

Hajra lányok lassan mindenki sora kerülKépKép
Györgyi
Györgyi

Pucur!

Nagy gratula a babushoz!
Vigyázz rá nagyon!

Lányok!

Kriszti ma nem jön mert beteg a fia.

Andi
Andy

Sziasztok!
Elõször is, én is szeretnék gratulálni Pucur Picurjához!!! Szupi érzés lehet.
Edit!
Bocsi,hogy csak most válaszolok, de nem szoktam hétvégén netezni. Mi kb. 3 éve próbálkozunk, bár ebben voltak megszakítások. Szerintem azonban nem ez alapján kell, hogy eldöljön egy meddöségi centrum "meglátogatása". Esetünkben a férjemnél derült ki probléma, engem pedig még nem vizsgáltak meg tüzetesen. Szerintem sokkal jobb megoldás felkeresni "hiba" esetén egy speciálisan ezzel foglalkozo intézetet, mint hagyni azt, hogy a nögyogyi probálkozzon mindenféle gyogyszerrel. Rendesen elkezelhet, ha nem vállalja fel, hogy nem ért a meddöséghez. Persze ez Nálad egyenlore még nem kérdés, hiszen 8 honap babátlanság még nem bizti, hogy problémát jelent.
Üdv
Ányez
Névtelen

Pucur drága!

GRATULÁLOK!!!! Nagyon-nagyon örülök neked,
hétvégén sokszor gondoltam rád, hogy mikor tesztelsz ujra. Mondtam én, hogy ott van már a babóca, csak még titkolózik.

Nagyon boldog 7 és háromnegyed hónapot kívánok nektek!

Edi
Edi

dRÁGA pUCURKA ÉS PICURKÁJA!!!!
HÁT EZ ÓRIÁSIIIII!!!!!
ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Oksi, én sem adom fel, ha nem jön meg, én is újból tesztelek!

Hátha...Kép

Viszont meló van, késõbb jövök ujjongani veletek!

Pucur!
Szerintem se hagyd el ezt a topicot!!!!
Legalább lesz egy idevalósi kismamánk is!

Orsoly!
Ez rád is vonatkozik!!!!!!

JAJJJJDE ÖRÜÜÜÜLÖKKKKKK.....KépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

Haliho lanyok!

Pucur: oriasi gratulaKépKépKépKépKépKépKépKép

Na csajok, lassan mar tenyleg zuhog az az esoKépKépKép

Jajjj de orulokKépKépKépKépKép

Andi: ne felj attol a lapartol (mondom en, a nagyon tapasztaltKép mindegyikunk drukkolni fog, es azert en hiszek kicsit az ilyen agykontrollos dolgokbanKép

En szerencsesen visszaerkeztem Bulgariabol, semmi gond nem volt (remelem nem is lesz). Pedig a repterrol egy ocska busszal mentunk tovabb az ocska roman utakon, ugyhogy gondoltam is, ha most nem razodik ki belolem a baba, akkor mar semmi baja nem lehetKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Pucur.

Nagyon gratulálok neked! Megszeretném kérdezni, hogy a hõmérsékleted napközben magasabb volt az átlagnál, vagy visszament. Nekem már 16 naptól 37 felett van a hõm. Ez eddig nem volt jellemzõ.
Ha felkelek és kimegyek a mosdóba utána mérem a hõmérsékletet az nagy baj? Fel tud szõkni annyi idõ alatt a hõ?

Ányez !

Köszönöm a válaszodat ! Úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy még ezt az évet megvárjuk, szedem a Clostyt és ha nem jön össze a babuci akkor elmegyünk a Káliba. Remélem erre nem kerül sor.

Edit
Névtelen

Kedves Pucur pici Pucurkaja! Aztan vigyazz a mami-Pucurra, es maradj ugyi a pociban, fenykepet is kerunk majd 7 es 3/4 honap mulva! KépKép

Es maradj is itt, mar csak a babona kedveert is, no meg a mi oromunkre.

Azert egy kicsiket huzhatsz am mindonket.... KépKép

Pucur, meg nem is mondtam, hogy gratula!!!

Klari, fel a fejjel, tudod, uj ciklus, uj remenyek... Kép

Gyorgyi, a ciklus 2.feleben a reggel mert ho ertekenek a hullamzasa nem nagyon jo jel, valoszinuseg szerint a mensi megjovetelere utal. En most a 10.ciklusban vagyok, es a 8.volt 44 napos, ahol a /popsiban mert/ hom 36,8 es 37,1 kozotti ertekeket mutatott. Erazmusz kiertekelte, es azt mondta rola, ha ilyen ingadozo ertekeket mutat a ciklus 2.feleben, akkor nincsen terhesseg.

Azert azt remelem, hogy a te gorbed mast mutat!! Es babas vagy te is - szivembol kivanom KépKép

Kedves Kandi, mail ment, remelem megkaptad, es koszonom!!!!

Bye, Lella
Lella

Edit, a reggel mert hot ugy kell merni, hogy mar elozo este odakeszited az agyad melle!! a homerot, es amint kinyitottad a szemed, a leheto legkevesebb mozgassal behelyezed a homerot a helyere, es 5 perc fekves utan kiveszed, megnezed, mennyit mutat! Se pisiles nem elozheti meg, sem felallas az agybol, sem szex. Mert kulonben nem lesz ertekelheto a hod! Ezt mi, torzstagok mar tudjuk, Erazmusz doktorno pontosan elmondta ezt, de mar regen, a topicjaban, varj csak, kikeresem a szoveget, es ide beteszem, nehari, ha hosszu leszKép

Kedves Mindannyian! Azt igértem, hogy ma este leírom a hömérözést. Én ezt rendszeresen csináltatom a babaváró hölgyekkel. A jó görbéböl sok mindent ki lehet olvasni. Tehát:
1. Reggel ébredés után, mozgás nélkül (se pisilés, se szex)
2. 5 percig
3. Végbélben, mint a kisbabáknak (ezt nem szokták Budapesten az utóbbi 10 évben így kérni, pedig az alaphömérséklet mérésnek az a lényege, hogy konstans legyen, ne függjön a környezettol- márpedig a szájban való hömérözés eredménye függ a külsö hömérséklettöl, függ attól, hogy éppen jó reggelt kívánsz-e, attól is, hová teszed a szádban)
4. Japán higanyos lázmérovel mérni a hömérsékletet, a mért értéket úgy ábrázolni a diagrammon, hogy a diagramm 1.napja a menses 1. napja legyen, és a következö menses 1.napján uj diagrammot kezdeni.

Ha így van mérve és ábrázolva, akkor lehet értékelni

Szia, Lella
Lella

Köszönöm mindenkinek a szurkolást és a sok-sok jokivánságot. Remélem most minden rendben lesz!!

Mindenkinek energia tölem és a kis Pucurtol:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ugye érzitek a zebrás sugarakat?!?!?KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Pucurék
Pucur & Phedra &

Pucurék!!
Ezuton közvetitem neked Djeszter üzenetét:

De jó!! Úgy örülök, hogy Pucurnak sikerült. Írd meg légyszi, hogy gratulálok, és vigyázzon magukra!

Mikor mész a dokihoz?

Lella
Köszi az infokat. Nekem szokott hosszabb ciklusom
lenni. Most inkább a szokások alatt van, ugyhogy bizti, hogy most nem sikerült. De azért aranyos vagy, hogy szoritasz.

Györgyi
Györgyi

Djeszter!

Köszönöm!

Edit!

Csatlakozom Lellához! Felkelés nélkül kell mérni a hömérsékletet. Feljebb megtalálod a görbém. Nézd meg: péntek 10:36

Pucur
Pucur & Phedra &

Lella
Köszönöm, nagyon sokat segítettél. Már heroltom van az egésztõl, nekem a dokim azt mondta, hogy felesleges hõmérõzni. De ez már nem érdekel. Még egy utolsó próbálkozást teszek, aztán már nem foglalkozom a dologgal,mert be kattanok. Megcsináltam azt a táblázatot amit multkor a pucur felrakott. Ez alapján fogom nézni.

Edit
Névtelen

Pucúrkáék!

Vigyázatok egymásra nagyon és élvezzétek az együtt töltött csodás hónapokat.Kép
Teljes szívemböl örülök nektek!!!!!!!!!

Ugye ugye, hogy a zebrácska meghozta az eredményét.KépKép

Lányok!

Szeretném Pucúrt nagyon követni!!!! Most vagyok a 38. napon. Eddigi leghosszab ciklusom 35 nap. De most volt laparom és mensis tüneteim vannak.Kép Mi a véleményetek?????????????

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Andi!
Válasz emil elküldve. Kép

Gabó
Gabómanó

Szeretnék egy kis tudományos infot is megosztani Veletek az öszi babaesöt illetöen:
A természet biológiai orája úgy müködik, hogy a nöstények az év meleg idöszakában szüljék meg kicsinyeiket, és így az új nemzedék életben maradása biztosítva legyen. Ha egy fajnál a vemhesség ideje mondjuk három honap, a hímek tavasztájt a legzabolátlanabbak, hogy a kicsik nyárra szülessenek meg. Az embernél a terhesség kilenc honapig tart, így a férfi tesztoszteronszintje kilenc honappal korábban, összel a legmagasabb. A kutatások azt mutatják, hogy a déli féltekén a férfiak tesztoszteronszintje márciusban, míg az északi féltekén szeptemberben a legmagasabb (a grafikon okt. nov. is kiemelkedõnek mutatja).
Hát mindent bele!!!
Üdv
Ányez

P.S.: bocs, ha untattalak (forrás:Allan & Barbara Pease: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nõk? – szupi könyv)
Névtelen

Gabó,
Nagyon drukkolol NekedKép

Levele küldtem az emiledre, ha megkaptad jelezz!
Breki
Breki

Gabó!

Köszi megkaptam. Inkább nem mondok semmit.
A múltkor írtad, hogy csak egyszer voltatok együtt és lehet hogy pont jókor. Terhességnél is úgy indul, mintha meg akarna jönni. A hõd mennyi?

Beszti!

Igen 18-án csütörtökön kell reggel 7-re bemennem a klinikára és még aznap csinálják is. Ne is próbálj megnyugtatni, mert nem lehet. Ilyen típus vagyok.
Kicsit hisztis.

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?