Új privát üzeneted érkezett!

Woody. Köszi. :-)

Sucer. Jé, nálatok is befutó (lenne) a Zille? Én egy-két embernek említettem, hát néztek nagyokat. :shock: Bár a Bendegúz is sokkoló volt anno, és ma meg egyre divatosabb :-)

Na, majd meglátjuk. Én már (magamban) Zizi babának hívom... :wink:

szilvás76

Szilvi az öcsém beceneve a Zizi, bár tudom ez inkább a Zita becézése de ezt a haverok ragasztották még régen rá egy italos éjszakán amikor az akkori becenevét az egyik nem tudta kimondani és csak nyögte a sok Zi-zi-zi szótagokat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvás, elfelejtettem múltkor írni, hogy szép a Zille és ami még az én fejemben motoszkál, az az, hogy mind gyereknek, mind pedig egy felnőtt nőnek el tudom képzelni!
Clárika, érdekes a történet, egy kerekasztal-beszélgetést biztos megérne, már ha tudnak kultúráltan beszélgetni, vitatkozni a rokonok, és mindenki felnőtt módon viselkedni. Bár ez igen kétségesnek tűnik a leírásból :roll:
Többiektől bocs, egyszerűen nem terjed tovább az energiám...

bekri

Szia Bekri!

Jól vagytok? Mi ez az energia-hiány? Tán' csak nem vagytok betegek???? :shock:

szilvás76

Á, egyszerűen kilátástalan, belefogtam, hogy leírom, mi van velünk, de csak még jobban elkeseredem. Nem vészes, borzasztóan nagy gondok, csak olyan kis nyomasztó, mindennapokat megnehezítő hülyeségek, külső körülmények.
Amivel legtöbbetek találkozik, és megküzd velük nap mint nap.

Most egyszerűen elfogyott a türelmem, Kristóf is ahelyett, hogy aludna, kimászik az ágyából és még itt karattyol és egyszerűen nincs energiám ágyba citálni őt. Meg még grátisz eltűnik a játszótéren, nem fogad szót, lökdösődik, bánt másokat, butaságokat csinál stb :(
Hát, ilyen szakaszok is vannak nálunk, akármilyen okos, ügyes és szeretnivaló kispasas :wink:

De a lényeg, hogy mennem kellene altatni, legalább egy kicsit hadd pihenjen a kis gézengúz...

bekri

Ismerős, nálunk ez már picit jobb azért, de mi egy évvel előttetek járunk... Szóval van fény az alagút végén! :-)

Mi betegek vagyunk a változatosság kedvéért. Szerencsére ma kellett kontrollra menni, így frissibe megmutatta Apja a tüdőgyógyásznak. Kaptunk recepteket, más gyógyszereket, mert az utóbbi adag az asthmára nem bizonyult elég hatásosnak. Most van egy kis vírusfertőzése, azért köhög.
Minden esetre holnap megint elmegyek vele a sópincéba. a múlt héten nagyon jót tett neki...

Kitartás. Vitaminok és napocska!
Elsősorban NEKED! :-)

Hagyd, ha ennyire nem akar aludni.
Én csináltam olyat is (biztos nem a legjobb megoldás, mea culpa, és nem is sokszor tettem), hogy ha ennyire ellenállt, és én sem voltam épp a türelem mintaképe, akkor a nappaliban lefeküdtem vele, és megnéztünk együtt egy mesét. DE SZIGORÚAN ágyból, betakarózva. Ez volt a feltétel.
Vagy elalszik közben, vagy nem. Ha nem, akkor is feküdt és nyugton volt egy órácskát.
:-)

szilvás76

Na szia Csajok, megyek lassan. :-)
Jó 7végét, ha nem tudnék jönni. :-)

szilvás76

Én is megyek, ma végre korábban. :)
Megyünk a reptérre, mivel nővérem elküldte egy lánnyal a babakocsi mózeskosarát, illetve még más dolgokat is pakolt a dobozba.
Így több dolgot tud, majd nekem hozni májusban (pl. kocsiülés). :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

én is csak beugrottam szép hétvégét kívánni.... nem tudom, hogy fogok-e tudni jönni...

Kép

pihizzetek sokat és vigyázzatok magatokra!!!

Kép
gtunde75

Mindenkinek kellemes Hétvégét!
sziasztok
Jó Pihenést!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na, de eltűntek a pocakosok..... :)

Kész a krumplileves, készül a lángos (fokhagymás tejfölös sajtos ) :P

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mi újság kismamik ki merre van??Pihentek ebben a rossz időben???

Kép
bévi

Sziasztok!

megvagyunk mi is,csak kicsit eltüntünk :oops: voltak kissebb nagyobb nyűgjeim itthon, viták és egyebek :( meg készül a lakás ugye csomagolás, közben fekvés... :roll: szuper. uncsi. :lol:
kész a lakááááás :D legalábbis majdnem. még jön egy ablakcsere, és idővel egy radiátorcsere :)

képek:
Kép
Nagyszoba ajtóból fotózva :) balra a fürdő, jobbra a kisszoba és a másik végén balra spejz (itt mosószoba) jobbra konyha van :)

Kép
mint egy rossz csövi :) imádja a dobozokat... ki be ki be :D amióta költözöm nincs macskám :shock: :D

Kép
nagyszoba egyik fala ( ami a szomszéddal közös ) tiszta gardrób :)

Kép fürdő :)

Kép
konyha :)

új szerzemények: babacuccok :)

Kép Kép

rengeteg kisruhát vettünk már - főleg fehérek és sárgák, de akad pink is elég... :) Vércukros izén túl vagyunk, teljesen jó az eredmény. :) jövö hét kedd pedig kukkolda :D megyünk dokihoz.

megint nem leszek pár napig. holnap költözünk és ott még nincs net :)
Szép hétvégét kismamik :)

Kép
freyja

Freyja, nagyon szépek lesztek!

Rakok képeket a kiskrapekről.

Kép
Kép
Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, hol voltatok uh-on?
Freyja, olyan jó látni, ahogy alakul a lakás! Cica mókás, ahogy kikandikál a dobozból :wink:
Szilvás, köszi a tippet. Valóban ott kezdődik, hogy el kell tudni fogadni, hogy nem vagyok én sem mindig topon. Szerencsére, ma már jobb volt a helyzet. De még éjjel is fönn voltam másfél órát, 1-től fél 3-ig (legjobb :lol: ) mindenféle hülyeség cikázott az agyamban, tiszta ideg voltam...
Évi, remélem, azért egész jó időtök van a Balcsin!
Woody, nővéred hol lakik?

bekri

Freyja...szép lett a lakás! :) macsesz jópofa
Bols...aranyos a pinduri :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bols
Nagyon édes a kisfiatok! :lol:

Freyja
Jók a képek!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Lányok,

7közben nem tudtam jönni, most bekukkantottam.

Bols,
nagyon drága a pici fiú :) . Én is most gondolkodom, hogy a 25. héten elmegyek a potya UH-ra, mert a 30. hét még olyan messze van....

Freyja,
nagyon szép lett a lakás! Édes a baba kuckó, na meg a leselkedő macsek :) . Azért a nagy faltól-falig gardróbért irigy vagyok, ez az én vágyam is, csak helyünk nincs hozzá... :?

Évi,
sokat gondolok rátok, hogy milyen idő van a Balcsin? Tényleg mikor jöttök haza?

Bekri,
próbálj meg megnyugodni, ne idegeskedj! Kristóf is érzi rajtad a feszültséget. Tudom könnyű mondani, én is szoktam így reagálni, de nyugtasson, hogy nem lehet minden nap ilyen! :wink:

Vanilla, Bmass, többiek?

Mi megvagyunk, tegnap megnéztük az Avatart, pihiztünk, főztünk, ugyanis Ilangocskánk nagyizik szerdáig, így szalmák vagyunk. Holnap újra meló, így még nem tudom, hogy tudok jönni.

Vigyázzatok magatokra, babókra!
Ja és ma csinálunk pocakképet és felteszem :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Bekri,az Istenhegyi Géndiagnosztikán, Hajdú Krisztánál készültek az uh képek.

Évi, remélem kellemesen telik az idő a Balcsinál!

Csillag, Ircsi, Sucher, köszönöm a fiúnk nevében is a dicséreteket!

További szép hétvégét mindenkinek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok elnézést hogy így eltűntem de elég lefoglaló dolgom akad mostanság én jól vagyok a kis Maya úgy szintén rengeteget mozog és nő szemmel láthatóan nagyon sokat napról napra ( meg is jegyezték ) . Írni nektek keveset tudok de folyamatosan olvaslak benneteket . Hogy mi az ami lefoglal ennyire le fogom írni és feldobom g-mailra amint lesz pici időm mert nem publikus hála a kukkolóimnak :).

Lányok mostanában annyit eszek hihetetlen . Mindegy mi csak kajcsi legyen többször eszek napközben de keveset azért próbálok figyelni is magunkra .

Juj a kutyusunk nak 1 hete van vissza és lelelik akkora a hasa fuuu , 8(IRIGYELEM Ő TÚL LESZ MÁR RAJTA )

Na jók legyetek vigyázzatok magatokra puszi minden mamának és babáknak meg a kispapáknak is :oops:
Vendég

Szerencsésen megérkeztünk,minden rendben,majd mesélek,volt jó is rossz is de a rosszat felfogtuk nevetve,a szállásadó egy érdekes,modoroskodós(próbált lenni de nem ment...)fickó volt,elég gáz,de ez van...a szállás szép volt,nagyon tiszta,és kényelmes,a kaja volt ami jó volt ami ehető,de hát ez egy panzió és nem **** szálloda.Azért éhesek nem maradtunk. Időre jellemző hogy autóban ülve célpont felé igyekezve mindig verőfényes napsütés volt,autóból kiszállva gyalogosan sétálva borult és hideg szél :D azért eljutottunk mindenhova, Szigligeti vár,kikötő,Tapolca szobrok,Malom tó, Keszthely Festeticsék,babamúzeum,csigaparlament.

Tomika biztos élvezte mert szombat du.meg sem állt,szvingeltek az aprólábak odabent,annyira hogy az apja is látta már kivülről is :)

Mindjárt teszek pár képet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép
Szigligeti vár,jó volt felmászni...

Kép
Tapolcán.

Kép
Idő....

Kép
tóudvar..

Kép
szobánk.

Kép

majd leirom az élményeket a blogba is :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi,
üdv itthon!! Jók a képek, látszik, hogy ott is a szokásos áprilisi bolond időjárás volt, akárcsak mifelénk... Várom a beszámolót!

Vanilla,
de jó, hogy rendben vagytok, majd írd le mi a hézag, kiváncsi vagyok!

Bols,
vigyázz magatokra ez a lényeg! Hajdu Krisztina pedig nagyon jó orvos, én is nála voltam a 12. héten.

Csillag,
voltál végül dokival a rosszulléteid miatt? Mondtak vmit?

Na megyek, mert a ruha nem mászik ki magától a mosógépből... :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi
Jók a képek!
Időjárás: bolondos áprilisi :? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én egész hétvégén lustálkodtam csak. Annyit csináltam, hogy tegnap beindítottam 2-szer a mosógépet, a mosott ruhát pedig kiteregettem...
Egyébként DVD-zés, pihenés volt a program...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
:wink:

evilany

Ircsi hát már rátok fért szerintem a pihi...most kell ezt csinálni,aug-tól esélytelen :wink:
Mi pihenünk,most vacsiztunk,holnap Miki kifesti az előszobát,du.ebédelni megyünk majd dokihoz végre :) lesz UH is :wink:

evilany

Évi
Szép nagy pocid van :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok mindenki jól van ahogy olvasom ez jó :wink:
Évi nagyon jók a képek és a pocakod is cuki nagyon azért úgy látom a rossz idő miatt probáltátok magatokat jól érezni helyes :lol:
Ircsi pihenés az jó még most lehet de majd lesz fenforgás augusztustól.
Én ecsetelem magam vagyis a szemölcsöket hát nagyon kellemetlen kedden doki uh vizsgálat majd megírom mi volt.És még egy rossz fáj a torkom gondoltam mézes tea mást nem tudok nem akarok több antibiotikumot de lehet az lesz mióta kivették a mandulám tavayl májusban azóta nem volt torok gyulladásom hát ez is most jönn ki nem hiszem el.Ircsi valami okosat tudsz ami nem antibogyó???

Kép
bévi

Kép

A 24. héten így helyezkedik el kb. a baba :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Sós vizes öblögetés, vagy Bioparox spray...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És ma apa is látta mozogni a picurt képzeljétek ha mozgok akkor úgy elvan mikor lefekszem elkezd rúgni :lol: és már apa látta a hasamon a rúgást kidudorodott. :lol: :lol: :lol: Csodálatos érzés volt.

Kép
bévi

Köszönöm Ircsi a tanácsot képzeld az egyik orvos ajánlotta szülés után igyan az ezüst koloidot apával már most itatom te tudsz róla valamit???

Kép
bévi

Bévi
Én a hagyományos orvoslás híve vagyok :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát én is csak már annyi antibogyót beszedtem szedek már elegem van belőle megpróbálnám majd természetes úton nem bogyókkal,hátha :roll:

Kép
bévi

sziasztok!

bévi "Az ezüstoldat - in vitrol - kémcsőben baktériumölő, de ez még nem jelenti azt, hogy - in vivo - az élőszervezetben is hasonló hatást fejt ki. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy egy nehézfém, mely toxikus hatással van a patogénekre, miért ne jelentene kockázatot az élőszervezetekben megtalálható nélkülözhetetlen baktériumokra nézve. Feltételezés, hogy a kórokozó baktériumok érzékenyebbek az ezüstre, ez tudományosan nem alátámasztott. Az ezüstoldat csodaszerként való feltüntetése helytelen, vírusölő hatása nincs bizonyítva."

ne felejtsük el, hogy az ezüst, mint nehézfém, nehézfémérgezést is okozhat! én óva intenék mindenkit az ilyen és ehhez hasonló divatos gyógymódoktól!

persze mindenki maga dönti el, hogy miben hisz és miben nem... de mindig amikor ilyesmi kerül szóba elgondolkodok: ezen vajon épp ki gazdagodott meg???

Kép
gtunde75

Hát nem könnyű sehogy sem olvastam én is ezt de mivel ezt egy doki ajánlotta azért gondoltam nem lehet rossz kipróbálni persze nekem nem ajánlotta.Ismertem már előtte is mert a barátnőm kislánya 5 éves és neki az egész testén jöttek ki szemölcsök szemhéj fenék kar láb stb .Sok orvos láttam mivel a gyerek 4 éves volt nem tudták mivel kezelni mert folyton vissza jött nem múlt el.2 éve issza ezt és már egy szemölcse sincs mind kifordult magától semmi mást nem szed rá.És nem jön ki több.Hát megpróbáljuk hátha majd meglátjuk persze nem brutális menyiségben csak egy teás kanál.Köszönöm hogy reagáltatok a kérdésemre!

Kép
bévi

Lehet, hogy rövid távon hat. DE a hosszútávú hatások??????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ki tudj ezt sajnos nem lehet tudni nem visszük túlzásba azért.

Kép
bévi

- "Mellékhatása nincs": Nos ez az első pont, amikor elkezdhetünk gyanakodni. Ha valaminek van hatása, akkor bizonyos esetekben, bizonyos embereknél, bizonyos adagokban biztos lehet mellékhatása. "No free lunch" (nincs ingyen ebéd) mondja a tapasztalt angol.

- "Az ezüstkolloid diadalmenetét a gyógyszeripar érdekei megállították, ui. a szintetikus antibiotikumokkal többet lehetett keresni…" : Tipikus összeesküvéselmélet. Milyen értelemben lehet ilyesmit megállítani? Nem adnak TB támogatást? Sok mindenre nem adnak. No meg ehhez gyógyszerként engedélyeztetni is kéne. Eetleg vadásznak azokra, aik ilyet árulnak?

- "Napjainkban az antibiotikumok kudarca, hanyatlása miatt ismét előtérbe kerülhetett az ezüstkolloid": Az antibioikumok kudarca? Az antibiotikumok sikerét mutatja minden adat az elmúlt egy évszázadban.

- "A kollodiális ezüst katalizátorként működik a szervezetben.." Katalizátor. Kitűnő tudományos szakszó, amihez a köznyelv valamilyen pozitív érzetet köt, pedig vannak pusztító katalizátorok (lásd pld. az ózonréteget katalizátorként csökkentő freon gázokat).

- "Hatására a testnedv – víz – átrendeződik, szervezetünk pedig ezt a kiváló struktúrájú vizet használja fel feladatai ellátásához:" "A víz speciális struktúrája" - többek közt a homeopátia fő "szakkifejezése" is. A víznek természetesen lehetnek különféle struktúrái, de ezek túl labilisak és rövid életűek ahhoz, hogy bármi hasznos információt hordozhassanak. A víz, mint valamiféle misztikus anyag mindig vészjelzés kell hogy legyen az ilyen hirdetések olvasásakor.

- "Az ezüst elektromágneses tulajdonsága zavarja a kórokozókat, kitaszítja azokat." : Huhh, ez már nagyon feltűnően badarság. Az elektromágneses, mágneses tér érdekes módon egyrészt pozitív mágikus erőt is sugall, másrészt meg sokszor halálosnak is kikiáltják.

- "Szinte mindent gyógyít, legyen szó vírusos agyhártyagyulladás, tbc, gyermekbénulás, szemölcs, bélféreg stb. kórokozójáról." : A "mindent gyógyít" formula megint egy fontos vészjelző. Ilyesmi sajnos nincs.

- "Spirituális hatás: Az ezüst az élet vitalizáló erőivel áll kapcsolatban, emiatt képes az energiablokádok feloldására, az elektromos egyensúly helyreállítására:" Kulcs kifejezések: "spirituális hatás", "vitalizáló erő", "energia(blokád)", "elektromos egyensúly". Ez az egyetlen mondat definiáltalan fogalmak és tudományos fogalmak értelmetlen zagyvaléka.

Az ezüstkolloid tulajdonképpen mikroszkopikus (atominál nagyobb) méretű ezüstrészecskék oldatát jelenti. Az ezüstkolloidot az antibiotikumok felfedezése előtt (!) használták. Ekkor a főleg orrcseppekben használt ezüstkolloid kiterjedt ezüstmérgezésekhez vezetett. Az ezüstmérgezés során az ezüstsók a bőrben, szemben és a belső szervekben rakódnak le és a bőr ezüstszürke színűvé válik. Amikor ezek a mellékhatások (úgy bizony, mellékhatások!) nyilvánvalóvá váltak, akkor az orvosok befejezték a szer használatát. Az amerikai gyógyszerkönyv 1975 óta nem tartalmazza az ezüstkolloidot.

Az FDA (az amerikai élelmiszer és gyógyszer termékeket engedélyező szervezet) felmérése szerint a vizsgált ezüstkolloid szerek hatóanyagtartalma a csomagolásukon feltüntetetthez képest 15.2% és 124% között mozgott. Az ezüstmérgezést kiváltó dózismennyiség pontos értéke nem ismert. Az FDA álláspontja szerint az ezüstkolloid által okozott károsodások semmiképpen sem indokolhatók a kétséges pozitív hatással. Hivatalos szervezetek publikációi alapján tucatnyi halálos ezüstmérgezésről tudok én is a szerrel kapcsolatban.

Némely internetes oldalak hivatkoznak a termék KERMI engedélyére. Ez egy újabb vészcsengő! A KERMI nem ellenőrzi semmilyen gyógyhatásúnak mondott szer hatékonyságát! Az oldal ugyancsak hivatkozik egy németországi ISO 9001-es minősítésre. Itt ugyan nincs pontos hivatkozási szám, de az ISO megintcsak nem igazol semmilyen gyógyhatást, legfeljebb gyártástechnológiai szabályok betartását stb., de még ez is az adott ISO minősítéstől függ. E bizonyítványok legfeljebb (és ez azért önnmagában nem hátrány) azt igazolhatják, hogy a termék csomagolásán feltüntetett összetevőlitának megfelel a forgalmazott termék.

A szer Magyarországon (és valószínűleg a legtöbb más országban sem) nincs gyógyszerként törzskönyvezve. Táplálékkiegészítőként forgalmazzák, ami egyébként igen furcsa dolog, mivel az ezüst nem esszenciális szer (esszenciális szernek az olyan anyagot nevezzük, amely a szervezetnek szükséges, de önmaga azt nem tudja előállítani).

Szeretném leszögezni, hogy nem állítom, hogy az ezüstkolloid nem hatásos bizonyos (!) esetekben. Azonban mellékhatásai miatt ma már használata nem javasolt. A tudomány nagy eredménye volt a biztonságosabb, sokkalta hatékonyabb szerek (elsősorban antibiotikumok) felfedezése. Az ezüstkolloid nem lett "elfeledve", illetve nincs "eltitkolva", csupán egyszerűen elavult.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó éjszakát mindenkinek elmentem Garfildot nézni imádom ez az első filmem amit apa megvett nekem mikor fájt a torkom :lol: Jó pihenést nektek :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi nekem is most kezdett látszani a hasamon a mozgása az Aprólábúnak :)

evilany

Bévi én ajánlanám neked a mézes fokhagymát!
Nekem segített mikor fájt a torkom, másnapra nem volt semmi bajom!

"A fokhagyma helyi antibakteriális hatást fejt ki, segítségével elmúlik az orrdugulás, javul az étvágy. Náthás időszakban hetente legalább egyszer együnk nyers fokhagymát, vagy igyunk naponta alkoholos fokhagymacseppeket. A fokhagyma egyszerre csökkenti a dugulást a hörgőkben, kitisztítja az orrot, és enyhíti a torokfájást is. Ezeket a hatásait a benne lévő kénnek köszönheti, mely jellegzetes szagát és
ízét is adja. A méz természetes antibiotikumot tartalmaz. A pálinka pedig fertőtleníti a torkot, és a gyomrot is.
TIPP: Két gerezd fokhagymát nyomjunk át fokhagymanyomón, majd keverjük el 1 teáskanál mézzel. Naponta 4-5-ször ismételjük, hiszen ez a legjobb természetes antibiotikum, 2-3 nap alatt kitakaríthatja a kórokozókat a
szervezetből."

Clárika
Kép
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt Mindenkinek.

Nagyon nyűgi vagyok ma. Tegnap előtt délután nagyon fájt a hasam. Kezdtem megijedni, pihiztem ezerrel (már amennyit egy beteg-nyűgös gyerek mellett lehet) de valahogy feszült-fájt. Na tegnapra meglett az ok: hasmenés. Szerintem a Herpes-emet is kiváltó vírus szaladt át rajtam. Mára már sokkal jobb, de úgy elaludtam reggel! Korábban akartam beérni, de akkor keltem, amikor otthonról kellett volna indulnom. Mindegy.

íévi, nagyon jók a képek. Nosztalgiáztam veled képzeletben! :-)

szilvás76

Na úgy látom, megint egyedül maradtam. :-)
Lehet, ismét kénytelen leszek dolgozni.

szilvás76

Kép

Miki elment a városba anyóssal találkozni(hozza a pénzt :evil: ) én összekapom magam eszek vmit és elmegyek kismama fitt ballra,kiváncsi vagyok...aztán előszoba festés,majd dz.ebéd a városban és dokibácsi a program.

evilany

Kép

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?