Új privát üzeneted érkezett!

Gabi- Azt elfelejtettem, hogy mit vettetek a barátnőddel??Az a gatya amiről Bri-vel dumcsiztatok, terhes farmernaci?Jó sok kérdésem van, mi??? :D :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Utrót fokozatosan kell abbahagyni.
Igen kismami farmer,mert hétfőn vendégeskedtünk és nagyon kényelmetlen volt már a régi kedvenc farmerom! :lol: Kénytelen voltam venni.
Barinőmmek inkább kajákat vettünk,meg gatyákat nézegettünk.Melegítőt akar ő is,meg nekem is jó lenne.Fehérneműket néztem még.

Kép
cukigabi
Budapest

És hol lőttél te olyan ocsóért terhes farmer nacit? :shock: Mert az nagyon jó ár :wink: ...Akkor jól gondoltam az abbahagyással kapcsolatban.....Majd akkor én is úgy hagyom abba, bár az még kicsit arrébb van :D

KépKép
gyancsi

Auchanba vettem,tudom,h jó ár azért vettem meg. :wink: Egynek jó lesz!

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok en is orulok,hogy epsegben megerkeztem most mar csak akacskanak kell :roll:

Szrityi
Az a gaz,hogy olyan sok ido eltelt miota utoljara jahhh hogy most mar rendesen izgulok :oops: :lol: :oops:

Gabi
Naaa miert is szoktal hianyolni? 8) :lol:

Gyancsi
Nana,hogy ertem a levezetest :wink: 8)

Suzy
Hol vgy?Lenne egy kerdesem!!! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri- Azért azóta még nem változtatták meg a módját, úgyhogy ne izgulj az Apácskával való "találkozástól" :D :D :D

Gabi- Na jó tudni, hogy ilyen helyeken is lehet kapni ilyesmit, ráadásul ilyen szuper áron, majd körbenézek ha májusban otthon leszek, köszi az infot :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Majd igyekszem :lol: :lol: :lol: csak ilyenkor annyira keszul az ember,hogy szinte mar gorcsol az meg sosem sul el jol :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Szépen megújultál!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi:
Nagyrobogónk van olyan mint ezen a képen csak bordó színű.
Ha jó idő van ezzel járunk munkába, mert sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az autónk. Először én sem akartam ezt mert féltettem Őt és hát azért most is, de ha a fejébe vesz valamit mondhatok én akármit neki.

Kép

Bri:
Akkor ez olyan első randis feeling lesz ( milyen jó is az ) na most irigykedem ám :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi
Huuh en robogozni szeretek de az eggyel kissebb valtozattal :oops: :lol: :oops: Akkorat lehet vele tanyalni :shock: Ne irigykedj nektek is lesz ilyen csak elobb jojjon ossze a baba :lol: hetekig utana semmi aztan lesz nalad is elso randi feeling :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Mgujulni szeretek meg amugy is akartam vonalzit aztan mondom akkor mar legyen avatar csere is...nekem teljesen mind1 mi van ott se igy se ugy nem babasodom :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj én is várom az első randi feelinget :oops: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok, látom termeltetek megint jó sok írást.

Bri, örülök, hogy végre jelentkeztél és hogy megérkeztél, nemsokára apácskával is együtt lesztek.

Ancsy nagyon sajnálom, nem tudok mit írni, mert erre nincsenek szavak...

Megint csak nagy vonalakban olvastam, holnap ígérem olvasok rendesen, tudom mindig ez van, de dolgozok majd itthon mindíg a kertet csináljuk, virágot ültetünk meg ilyenek.

Voltam vv-en.
az eredmény:
tsh: 1,94
prolaktin:172
tesztoszteron:2,23
fsh:7,5

fsh-nál van ilyen hogy referencia tartomány: és 4féle dolog felsorolva
majd az lh-nál szintén, ösztradiolnál szintén, progeszteron szintén
A fesorolás:
fooikuláris fázis, ovulációs fázis, luteális fázis, posztmenopauza ennél mindnél van egy érték, szóval egyáltalán nem tudok rajta elmenni, hogy jó-e és mit kell nézni.

Nagyon-nagyon puszi mindenkinek, jó éjt lányok, holnap jövök

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Elso randi feeling= Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ancsu
Attol fugg melyik nap csinaltak a vv-t!!!

fooikuláris fázis 3.cn vv
ovulációs fázis 14.cn vv
luteális fázis 21.cn vv
posztmenopauza na az amikor gaz van es mint pl nalam jon a menopausa korai vgy barmilyen mas...ez pl magas fsh-nal van neked nincs :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ó Bri!Ennél romantikusabbra vágyom!!!

Kép
cukigabi
Budapest

bri, lefotozom és leküldöm az lesz a legjobb.
3.cn napi vv-el.

Ancsu

ancsuka

Bri
jó az iwiwen sűrűbben látni-oda én is napjában többször is felnézek 8)
Mi jól vagyunk, mint mindig :wink: remélem nálad is jól mennek a dolgok 8)
Köszi drága, hogy fogod a kezem, én is fogom a tiéd... :D
én kimegyek a mezőre most....ha van kedved, gyere, és beszélgetünk....de vigyázz, mert elbújok ha jössz :wink: (a fa mögé) :lol:
ekem már múltkor egyszer sikerült ráülni a hajamra, előtte mostam meg, és mikor leültem, kicsit hátravetettem a fejem....aztán úgymaradt :lol: :lol: :lol:
Szép az új vonalzid :!:

Ancsy
nagyon sajnálom, hogy megint vetélés áll fent :? :roll:
Meg kéne nézetned drága, ha kicsit rendbejössz lelkileg, esetleg egy laparral, hysteroval, hogy nem e van valami gebasz a sorozatos vetélések miatt :roll:
Ölellek, éés fel a fejjel :!:
Kép

Szrityi
így is alig tudtam elindulni kocsit takarítani, inkább hátra mentem, mint előre annyira nem volt kedvem :lol: úgyhogy ami a házatok előtt van, egyenlőre kihagyom :lol: :lol:

Gabi
akkor ma jól elvoltál :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Itt vagyok, olvasok...most keltem fel, de nem tudom meddig bírok maradni :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
Veszek valami szupi hajnövesztőt,mert én is akarok ilyen hosszú hajat. :lol:
Igen ma jó elvoltam és még hányingerem se volt,eddig.

Csajok!
Küldöm az idő sürgetőt nektek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Dr. Bri ment a mail :D

Első randi......, mikor apa nálunk pár hétre elment, munka miatt, fuuu az felért egy nagy első randival.
Mondjuk nekünk a megismerkedésünk sem egyszerű :)

Ancsu

ancsuka

Ancsu ha 3.cn-es akkor az elso sort nezd!!!Follikularis-t!!! :wink: De minnye megdoktoralom neked :lol:

Betty
Minnya megyek a mezodre azaz a mezomre :lol: csak itt mar marha keso van :oops: aludnom kene :roll: nana,hogy jol megy minden 8) mint mindig csak a gyerek nem jon a budos kolke :lol: :lol: Koszi a vonalzi dicsit!!!

Gabi
koszi az idosurgetot 8)

Suzy
Van mit tettem rola :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
köszi az idősürgetőt :D ari vagy :!:
Ha gondolod, vágok egy tincset, aztán elküldöm, felragaszhatod magadnak :lol: :lol:

Szuzy
most este van, te meg most kelsz fel :?: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Az jó lenne,úgyis régen volt már melír a hajamba.
De miattam nehogy megritkísd a hajadat. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsyka
Szívből sajnálom, nem is tudok mást írni, egy nagy-nagy ölelés neked :!: :roll:

Bri
Nagyon szupi az új vonalzid :!: :wink: itt vagyok, kérdezz :!: :wink:

Betty
Igen, 6 előtt elaludtam, apácska nemrégen keltett fel még a nagyon durva hangú motorjára sem ébredtem fel, hogy hazaért
:shock: :lol: csajok nagyon kómás vagyok, egyszerűen nem megy az olvasás, alig értek valamit...

Cseten is vagyok, ha esetleg jönne valaki :!: :roll: :?:

De olvasok még, mert minden édekel, mert olyan jó, hogy írtatok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy jön én meg megyek!

Jó éjt mindenkinek!!!
Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
Na most értettem meg, mit takar a tettem róla szó :arrow: helyes, helyes :!: :oops: :lol: ha Te vagy, mások is jönnek :!: :wink: én ennek nagyon örülök :lol:

Gabi
De nem miattam ugye :?: jó éjt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nem Én csináltam a képet, csak kerestem gyorsan egy szegedi képet a fáról :!: egyébként nem olcsó az tuti, de egyszer szerzek valahonnan, mert nekem is tecc nagyon :!: :wink:

Szrityi
Ilyen motorra még Én is felülnék természetesen egyedül, szép lehet bordó színben :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Akkor most nálad hajnal van ilyenkor :?: milyen a szálloda :?: én még sosem voltam, fogalmam sincs :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
A foto szuper tenyleg ngyon tecc tudod en mennyire szeretek fotozni!!Talan neked is elkellene kezdeni :wink: :lol: Kerdesem minnya irom priviben 8) Hotel szupi...japanban en sem ngyon jarogattam hotelbe mert lakast bereltunk mindig...itt voltunk akkor azon a par napon is mielott kimentunk volna amcsiba...szep ngyon nivos szerintem szuper :wink: Tunder egy parom van,hogy ide foglalt nekem szobat bar en lakast jobban szeretem mert ott tudok fozni :roll: itt meg nem :? Koszi a vonalzi dicsit!

Betty neked tuti hosszabb a hajad! :roll: de majd beerlek 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Én nem tudok fotózni, igazából sosem érdekelt, még a tesztjeim fotózásával is sokat bajlódom :roll: :wink: tudom, hogy szeretsz fotózni, jó dolog is biztos, minden egy örök emlék :wink: az most tök rossz lehet neked, hogy nincs ott veled :!: :?: :wink: de kitartás már csak egy hét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Kitartok mar nem sok van hatra...addig meg barinozok egy kicsit itt is :wink:

Spermakerdesekkel kapcsolatban hoztam valamit!!!!! :arrow: http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=129&catid=1

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri!
:shock: Te mennyit aludtál?Most akkor ott mennyi az idő????
Jó a spermás cikk!

Suzy!
Természetesen nem miattad mentem aludni :lol: csak már nagyon hívogatott az ágy :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Reggel fekudtem fel 8kor es 2kor keltem delutan :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :shock:
hát nem sokat aludtál.....azt hittem azóta is fent vagy :lol: :lol:

betty615

Betty
ah dehogy is csak atallni nehez :oops: tudtam volna meg aludni de akkor este tuti megint nem alszom :x tegnap is allitottam ebresztot es 6orat se aludtam megsem tudtam este lefekudni :x :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam nekunk azaz nektek is egy golyat! 8) :lol:

Kép

Betty
Elolvastad a spermas dolgot :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Köszönjük a gólyát ,reméljük idetalál!
:D

Mindenkit puszilok és ha tudok jövök többet! :D Addig is mindenkinek drukkolok és pusszantok mindenkit! :D Kép
Vendég

Sziasztok :D

Bri- Vágom amit írsz, hogyha az ember minél jobban akarja,annál jobban szokta elbénázni :D De ez tök izgi!Bevallom őszintén mi egy hónapja nem szexeltünk, vagyis amióta tudjuk, hogy kisbabánk lesz.....Ilyen előtte sosem volt, heti 2-3 alkalommal tuti, hogy mindig összebújtunk, de most a párom nem akar....fél, hogy valami kárt tesz, pedig mondtam neki, hogy nem tud, de ő a 12-ik hétig akkor sem hajlandó....Hát igen, mondjuk nem vagyunk azok a maszatolós fajták, odacsapunk ha már valamit csinálunk, ezért fél :wink: Úgyhogy pár hét múlva nekünk is olyan lesz, mntha az első randin lennénk :D

Szrityi- Jó ez a robogó, tetszik nagyon :D Az biztos, hogy sokkal gazdaságosabb, mint egy autó :wink:

Ancsu- Én béna vagyok a lelet elemzéshez, de vannak itt profik, Bri ls Betty :wink:

Betty- Mi jót csináltok a hétvégén?

Suzy- Ne is mond ezt az alvás dolgot, az elmúlt 2 hétben nem volt olyan délután, hogy ne aludtam volna legalább egy órát :oops:

Annmari- Üdv. :D

Ma semmit sem csináltam a fürdésen meg főzésen kívűl,most meg megyek szépen barátnőzni :D

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!Hétfőn jövök :wink:

Pusza
Ancsa

KépKép
gyancsi

ancsa, és mi lesz a vége felé? akkor már a hasad miatt nem fog menni a szex. Nekünk is angyon kevés volt mikor teerhes lettem, nekem is a apa nagyon félt hogy baj lesz, mindig mondta szerinte a baba érzi, hogy ő ott mit csinál :lol: :lol: és ő így nem tudja :roll:

Bri, remélem minél előbb átálsz a rendes alvásra, mennyi idő kell hozzá?

Suzy, a tulipánfát épp tegnap előtt láttam, olyan szép volt.
Ja és ha szoktál a centrumba járni akkor hétfőn menny be mert 30%+10% kedvezmény van a tavaszi cuccokra, én ahogy néztem az egész árukészletre.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
nem tudom...ilyen problemaim nem szoktak lenni :roll: de most egyszeruen regelik kepes vgyok fentlenni...jooo mondjuk nekem otthon se nehez hajnal 3-ig siman birom de most jo lenne aludni este reggel meg nappal menni olyan szep ido van es hat aludni majd raerek NY-ban :?

Gyancsi
Hat en belese merek gondolni ha egyszer babas leszek meddig nem lesz keksz :shock: mi jol birjuk az a jo...parom olyan szinten letud faradni a meloban...hogy hulla neha estere... :roll: most beszeltem vele azt mondta lerakja mert bemegy ma dolgozni :shock: szombaton! :roll: na mind1 varom mar hogy jojjon igy legalabb o is kicsit kikapcsol :wink:

Annamari(Teso)
Nagyon drukkolok neked most es annyira de annyira bizom a sikeredben,mint eddig soha :wink: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Bri
Jól teszed, gyorsabban is telik az idő :!: :wink:
Nagyon rossz lehet az átállás, de gondolom Te ebben is már nagyon profi vagy :!: :roll: :wink:

Gyancsi
Nálunk meg pont fordítva van, Én nem kívánom a szexet, de nem tudok mit csinálni ez van és a drágám ezt elfogadja :!: sokszor még a kaja is majd nem kijön, nemhogy a...na mindegy, ahogy telik az idő változik majd ez is :!: :wink: egyébként sok mindenben teljesen csodálkozom saját magamon :roll:
meg az is közre játszik sztem, hogy mivel vigyázok mindennel és nehogy baj legyen :arrow: nehogy nagyon a lovak közé csapjunk :lol:
jó barinőzést, kellemes hétvégét, hétfőn várunk :!: :wink: vigyázz magatokra :!:

Annmari
Üdv. nálunk :!: :wink:

Ancsu
Köszi az infót, de nem nagyon megyek oda :!: :roll:

Betty
Az a fránya piri... :roll:

További szép hétvégét :!:

Mindenkinek egy nagy cuppanos és megy a drukkom rendületlenül+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
Nagyon érdekes volt a spermás link :lol: :roll: nem is gondoltam volna, hogy apácska igazat mondott az ízeket illetően :lol: :oops: még sosem néztem utána, hogy valóban így van-e :!: :roll: :wink: még jó, hogy szereti az ananászlét :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
az ananászlén jót röhögtem :lol: :lol: :lol:

Bri
nekem is nagyon tetszett a link :wink:

betty615

Gyancsi
hát mi nem sok mindent csináltunk ma, délelőtt elmentünk apukámhoz, aztán utána meg csak voltunk, mint a befőtt :D
Mostam, főztem 8)

Szia itt is Annmari :wink:
Bár lehet, nem ide akartál jönni :?: Csak összekevert a gólyás kép :?:
Mert a lapaljásba meg nem írtál :lol:

betty615

Betty
Mit főztél :?: nagyon gyűjtöm a tippeket, mert fogalmam sincs, hogy mit egyek :roll: ennyit variálni, pedig sokszor éhes vagyok, de mi a fenét egyek :roll: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy!
Ananászlé mi? :lol: :lol: :lol:
Egyébként a sex-et most még én se annyira kívánom,de lehet csak azért,mert tudom,h nem szabad még.Na aztán jövő héten........ :lol:
És a kajával pont így vagyok,mint te,soha nem tudom mit egyek,pedig nagyon éhes vagyok.
Egy jó tejfölös csipkepöri nokedlival???Én jó sok szafttal szeretem

Bri!
Te meg csavarogtál valahol?Nagyon eltűntél "estére"!

Betty!
Tegnap én is takarítottam,végre rászántam magam.
Engem is érdekel mit főztél!
Piri?Megjött vagy mi van? :roll:

Annmari!
Te kis eltévedt! :lol: :lol: :lol:

Gyancsi!
Én már nem nagyon alszom délután,csak ritkán.És éjjel mindíg fent vagyok olyan 1-2 órát. :twisted:

Meli!
Hogy megy a szurizás?Uh-on mi volt?Jelentkezz!!!

Mindenkinek szép napot,bár itt nálunk elég borús az idő :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, persze, megjött piri, csak már nem teszem ki az ablakba, hisz ez a megszokott :lol:, mert a spontán teljesen kizárt (ezt tudjátok ti is), de pontos volt megen 8)

Kaja: Tegnap leveles tésztát csináltam amit szoktam is sűrűn, de nem virslist, hanem bolognai mártást csináltam bele, azzal töltöttem meg :wink:

Ma meg Anyumékhoz megyünk kajcizni :lol: úgyhogy ma nem főzök :!:

Ki, mit csinál/t hétvégén :?: Meséljetek csajok :!:

Angyli te is régen voltál már...

betty615

Betty!
Én semmit nem csináltam/csinálok a tegnapi takarításon kívül :?
Lehet én sütök itthon valamit,úgyse szoktam és már hiányzik.
Hát igen a spontán nálunk is kizárt :twisted:
Apának szóljál,h evezzen már gyorsabban!!!

Kép
cukigabi
Budapest

"Apának szóljál,h evezzen már gyorsabban!!!"

Gabi, ok, mondom neki, hogy kicsit gyúrja a karizmát :lol: :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?