Megprobalok reagalni a 100 oldalas novellara amit osszehoztatok amig nem voltam :D:D:D:D:D
Elnezest ha kicsit hianyos lesz……
Dolli: Mosolyszunet? Milyen az a Silingi vér?
Kriszti: koszonom szepen (utolag is) az uszis elismerest!
Latnal most………… C betu alakzatban leledzem.
De mar csak rohogok az egeszen, holnap a mensim is meg fog jonni…..
Mimi: Nem mondod hogy abba a par napba belekotottek Szabi ovijaba???? Ezek nem normalisak!!!! Igen, szerintem is, ki kell verni a hepajt! (hepaly?) Nemtom hogy kell irni, de ki kell verni, alaposan!
Szabi es a rokon gyerek-veres: Szerintem teljesen normalis hogy frusztralja Szabit amit a masik gyerek csinal. O szepen szol neki tobbszor is es ha nincs reakcio akkor csak fel akarja hivni magara a figyelmet. Itt szerintem a gyerek szulei tudnanak megoldast talalni ugy, hogy elmagyaraznak a sajat gyerekuknek hogy legyen szives valaszolni amikor hozza szolnak, max mondja azt hogy nem akarok dumalni most, de reagaljon mert igy az eletben eleg sokan be fogjak verni a fejet……. (:mrgreen:)
Masik tema: Igen, bunkok voltak hogy csak a ket masik gyereket invitaltak…. Es igen, ismet itt vannak a szulok ugye. Az unokaoccsnek kellett volna annyi eszenek lennie hogy “rendre utasitja” a szomszedot azzal hogy egyutt jottek, egyutt is mennek…..
Tenyleg az az egy pozitivum hogy Szabi nem sertodott meg.
Szilvi: Gyere te is uszni! Ha egy kis idod lesz a varras-kupacok kozott!
Uszomester: hat……… Jol ossze van rakva.
Bar Kriszti szerint vekony a vadlija. (En nem jutottam addig, leginkabb mert ra se m merek nezni.)
Edit: Huuuuuuuuuuuuh, akkor titeket is jol elkapott a gepszij, a fostival! De mar rendben vagytok mindannyian remelem.
Anyos:
Latom neked is limitalt az elviselesi szinted.
Fogyokura: Haaaaaat, most nem all sehogy. Amiota faj a hatam, moccanni is nehezen megy es husvetkor volt nagy csokolade tavzabalas…….. Viszont legalabb nem hiztam vissza amit eddig lefogytam.
Az is valami.
Ahogy tudok ismet mozogni megyek tornazni +uszni. (ja meg most ugye a mensi….brrrrrr! Ilyenkor mindig hulla vagyok 3 napig. )
Zugolvaso: termeszetesen te NEM vagy zugolvaso! Hiszen irsz es aktivan reszt veszel a beszelgetesben. Jo fej vagy es kedves! A zugolvasok azok akik ide nem irnak, de privatban mindenfele rosszindulatu megjegyzest tesznek. Inkabb ez jellemzi sajnos oket.
A joindulatu zugolvaso elobb-utobb csak bejelentkezik kozenk, ugy mint te is tetted es nagyon orulunk neked!!!!!
Rajottem a jovo nagy befektetesere!!!! MAGAN OVIT NYITOK!!!!! Persze csak sutyiban.
Aztan majd hozhatjatok hozzam a gyerkocoket. (Persze csak sajat felelossegre am!)
Hehehehe.
En mar latom hogy Patrik otthon lesz suliig, amilyenek az erdi lehetosegek mi semmi jora nem szamithatunk, arra meg nem vallalkozom hogy Budapestre hurcibaljam a gyereket minden nap.
Orsi: PACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK ! Nagyon nagyon nagyon szepek, edesek, aranyosak!! Imadnivalok! Bizti nagy sikert arattak a bulin!
Gyerkok milyen hercigek a hogy lovagolnak
:D:D:D:D
Mimi: Targy ev : most eppen 2010, ami eppen most van.
Oktatasi ev: Szeptembertol majus vegeig. (vagy suliban junius eleje?)
Hajni: Apos………. JAJ !!!!!
Erre mar mondani sem tudok semmit, de komolyan! Minden reszvetem ezzel a szituval kapcsolatban, egyszeruen szornyu!
Gondolom beszelni meg keptelenseg vele….
Orsi: A “kedves” baratnonek szivesen visszairnam hogy :
“koszi az infot es az aggodast.” Nalatok mi a szitu? Csaljatok meg egymast?
(na jo, nem irnam meg csak megcsillant a gonosz gondolat az agyamban egy pillanatra…..)
Igazad van, a csajszi melysegesen irigy! Amig nem tud tuljutni az irigysegen es megbocsajtani a (sajat) multjat, boldog ember nem lehet.
Komolyan sajnalom ot!)
Andi: Zsombinak legcso gyullija van??? Ajaj szegenyke! Jobbulast kivanok.
8 het alatt keszul el egy cipocske???? Jo kis varolista van…..
Hajni: Fugasikalas???????????????????????????????????? Az meg minek? (Na nalunk ezert lesz sotetbarna ko, fekete fugaval! Arra durrogjon be aposod.
:D:D:D:D:D:D
Aaaaaaaa, Lilinek nagy gratula az egyedul allashoz!!!!!!! Fotot kerunk!
Cimeres: angyal vagy hogy intezkedtel! KOSZI!!!! (majd en figyelek a fogyasztasra es minden kor utan fizetunk.
En majd soherkedek, az nekem nagyon megy es nem erzem cikinek. Csak fogjatok mindent ram!
Dolli: Neked van aggressziv ened? Hol dugdosod?
:D:D:D elkepzelem ahogy a “joindulatu zugolvasot” egy sallerral egybekotott jokivansaggal ekluldod a !@#$%^&*-ba
:D
Bogi: Megdumaltuk, akkor korbevezetlek Erden. (Persze, en sem ismerem egyaltalan, de mar odatalalok egyedul a Tesco-ba!) Ja, semmikeppen nem szabad hagynod hogy en navigaljak, meg csak meg sem szabad tolem kerdezni semmit mert kepes vagyok a teljesen jol mukodo tajekozodo embert is megsemmitoleg eltajolni
:D:D:D:D (Kerdezd csak meg Krisztit….)
Brigi: Mindig olyan aranyosakat irsz es fotokat kuldesz, megmelengeti depis szivemet!
Asszem most jol jon a tarsulatnak egy kis jokedv!
Bogi: TV es Internet: Nalunk a tulaj “allja” a tv-t, de T-home-os cucc van ezer csatornaval. Az Internet a sajatunk, mi a Datanettel vagyunk mivel eleg stabilak es az araik jobbak mint a T-comnak.
(Meg paromek cege is a Datanettel van evek ota.)
Hat hogy mennyit fizetunk? (a ceg fizeti, de szerintem 6900 az Internet, de a leggyorsabb ami itt kifer a csovon.
Paromnak a melo miatt szukseges a turbo sebesseg.
Azt tudom hogy van mindenfele jo kis kombinalt csomag, amiben tv, telefon es Net is van. Ja es mindig van akcio a T-home-nal.
Orsi: A HELYES USZIMESTERNEK BELEPNI TILOS A BULINKBA. En akkor elsullyedek az asztal ala es csak buli vegen maszom elo. Vagy majd leskelodom neha-neha.
(Csak tudnam miert lettem ilyen tute ha egy jokepu pasi megjelenik a lathataron. Egyszeruen beasnam magam a fold ala ha lenne nalam aso (kapa, nagyharang) ….)
zsAndi:
Huh a foghuzas a mumus nalam, meg egyaltalan a fogorvos…… de akkor neked ez most jol sikerult
:D:D:D Gratula!
Lini: gyere velunk jovo szerdan uszni Battara! Jon Orsi, Kriszti, en es lehet hogy Szilvit is be tudjuk fuzni….
Meg egy gondolat a ZART-rol: Ha valaki nagyon akar, akkor felvehetjuk kozenk, ha meghivot kuldunk neki akkor belephet hozzank.
Tehat uj tagok felvetele sem kizart csak jol megnezzuk elotte kit is engedunk be. Ha jo fej az illeto es kozenk valo akkor jo ha jon!
A zugolvasok meg olvashatjak ujra es ujra amit a nyitottban eddig irtunk.
;)
Na megyek, a valaszom ropke 5 ora alatt keszult el......... szetestem agyilag. Hatam leesett az egyik kanyarban! Viszont hetvegen egyedul leszek itthon, a tobbiek lemennek anyosomhoz, hadd babazzon. En meg kitalalom mennyire doglom bele hogy a gyerekem nem lesz velem.....
puszka es joejt!