Sziasztok!
Ritkán jutok mostanában egy kis netezéshez, jól le is vagyok maradva megint az olvasgatással, erre mit kell látnom?! Hát mindenki az én orvosomat szidja, gyalázza itt mostanában?!
Jól értem, ti biztosan Dr. Mousa Mostafa -ról beszéltek?!
Nikcsi! Igen, ilyet nem szabad csinálni. Ha meg tudják csinálni az UH-dat, akkor előtte ki fognak jönni, és be fogják vinni a kiskönyvedet. Ha betolakodtál egy olyan orvoshoz, aki éppen ott volt véletlenül, de már várták a műtőben, ráadásul egyáltalán nem az ő feladata az UH-k megcsinálása, ne csodálkozz, ha nem fogadnak tárt karokkal.
Az Uh szervezése egyébként szerintem is kritikán aluli. A terhesgondozóban adnak időpontot, ami az UH-n senkit nem érdekel. Le is van írva, hogy az UH-n az ésszerű munkaszervezés alapján hívják be a kismamákat, csak azt nem értem, miért nem eleve eszerint adják az időpontokat.
Barbara! A te panaszodra nem angyon tudok mit írni, mert ha jól értelek, "csak" a stílusával volt gondod. Ez meg szerintem nagyon egyéni, hogy kinek mi a szimpatikus, és mi nem az. Én azt gondolom, hogy az orvos is ember, joga van fáradtnak vagy ingerültnek lenni ki tudja hány óra ügyelet és hány nehéz műtét után. Engem kimondottan zavar az, ha valaki mindenkihez mindig egyformán tündi-bündi, mert az nem lehet őszinte.
Viki! Az ilyen odavetett becsületsértő megjegyzések inkább téged minősítenek, mint azt, akinek címezted.
Remélem, csak a szülés utáni kimerültség, és hormonális viharok beszélnek belőled.
Olivér gyönyörű, szívből gratulálok hozzá!
Judit! Nem tudom, mire alapozod, hogy lazán leselejtezel egy orvost, aki nem csak a szülészet és nőgyógyászat terén profi, de a kapcsolódó területeken (UH, EDA) is otthonosan mozog. Őszintén kíváncsi lennék rá, milyen alapon nevezed selejtnek. Én ugyanis éppen most várom nála a második kisfiamat. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam a róla alkotott véleményemről.
Nem akarok én itt nagy védőbeszédekbe bonyolódni, nem hiszem, hogy Musztafa Doktornak szüksége lenne rá. Aki ismeri, az vagy szereti, vagy nem, ez mindenkinek a magánügye. Szakmailag semmit sem tudtatok felhozni ellene, azon meg, hogy időnként pokróc a modora, messze túlmegy ez a háta mögötti sértegetésözön.
Szvsz ti voltatok a bunkóbbak.
Én nála szültem lassan 3 éve az első kisfiamat, és gondolkozás nélkül hozzá mentem a második terhességemmel is. Pedig eleinte volt, hogy engem is kiborított egy-egy beszólással. Akkoriban még én is azt hittem, hogy az én pocakom körül forog a világ, és fel nem foghattam, hogy esetleg az én UH-omnál sürgősebb lehet mondjuk egy életveszélyben lévő kismama azonnali megműtése. Azt viszont állíthatom, hogy korrekt viselkedésre pokróc modorral nekem még soha nem reagált, és a normálisan megfogalmazott kérdésekre mindig normálisan válaszolt. Szakmailag pedig szvsz vitán felül áll. Elég ha annyit mondok, hogy az általa vágott és összevarrt gátsebre másnap rá tudtam ülni?!
Vagy hogy karácsonykor szültem, mégis minden nap benézett rám? Szerintem ezek a dolgok fontosabbak egy orvosnál, mint az, hogy tündi-bündi negédes modorral körüludvaroljon. Egyébként (meg fogtok lepődni!) tud kedves is lenni.
Lani! Én is szorítok nektek nagyon!
Aranyhold! Gratulálok!
Tudtad te, hogy előbb jön!
Remélem, mindketten jól vagytok!
BMárti