Sziasztok,
Picurka, gratulálok, tényleg szép munkát végeztek!
Bence még mindig lázas, voltunk ma dokinál. Valami vírus, lehet 3 napos láz, ma este lesz a 3. nap, holnapra kiderül...jön-e kiütés???
Egyébként semmi baja, kicsit álmosabb, de ha fent van, el van, nézelődik, jókedvű és nevetgél, magyaráz, gagyarászik.
Enni eszik, szopizik és tejpépet is.
Jó volt tegnap a keresztelő! Bence elaludt, fáradt és bágyadt is volt a láztól meg a lázcsillapítótól. Csak a végén ébredt fel.
Nekem tetszett, bár teljesen más volt, mint annak idején a Petié.
Martin egy kis tünemény, olyan édes és nem is sírt sokat! Eszméletlenül kis csinos volt!
Bence is, csak ő nagyon be volt öltöztetve, mert lázas volt...
Utána a Kékesben voltunk ebédelni.
Beus,
nekem ne is mondd a betegségeket! Pont összefutottam ma a dokinál egy ismerős lánnyal. Ők ma mentek 2 hónap után oviba először, mert hol az egyik, hol a másik, meg ők is hasmenéses- hányós vírus...egész családon végig. Na ő megértett, jól kidumáltuk magunkat, csak igazolásért jött...
Mikor Pepe bölcsibe, közösségbe kezdett járni, akkor kezdődött. Előtte még csak beteg sem volt, egy kisebb mandulagyulladása volt.
Bence meg, már sokkal hamarabb elkezdte, Pepe hazahozza állandóan, meg hát mentem is vele Pepéért az oviba...
Nem akarlak ijesztgetni, de ha meglesz a kicsi és a nagy oviba megy... nekem nagyon sok ismerősömmel ez van, pedig anyatejes babák!
Őrület!
Torkig vagyok!
Pénteken kinnt voltunk Halászon Enikőnél, Annánál és Bátornál, remélem még emlékeztek rájuk! Nagyon jól el voltak a gyerekek!