Vörösmaccs- Nem ismertem Eszteréket, de beleolvastam a BMC-s topikba, ez valami iszonyatos
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Kérek mindenkit, hogy ne olvassa el senki, mert jelen helyzetünkben nagyon sokkoló
Meg amúgy is
...Az nagyon szuper ha a férjed asztalos, akkor kéznél van a mesterember
Henne- Nagyon gratulálok dobogó szívű 1,1 cm-esedhez
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Szedsz valamit a barnázásodra??Mert az ha jól tudom progeszteron hiányra utal és Utro vagy Duphaston jó rá ( én is szedek egyébként Duphastont a 12-ik hétig napi 3*1-et)
Mabkaja- Igen, nem otthon élünk, hanem a sógoréknál, Ausztriában
Ezért nekem kicsit nehezebb, mert minden tök máshogy van, mint otthon, de szerencsére itt a barátnőm aki tavaly szült és már kitaposta az utat, ugyhogy mindig képben vagyok
Aranyoska- Iszonyúan sajnálom a barátnődet
Ez egy tragédia, ennyi idősen
...de te most tényleg a kisbabáddal foglalkozz, meríts belőle erőt és sok-sok örömöt!!!...Nagyon gratulálok , hogy minden rendben és hogy így ficánkolt a kis törpe, biztos csodálatos volt látni!!!
Képet esetleg nem kaptál?
Sophie- Te mikor tervezel először dokihoz menni??Nem rossz egyébként sokáig várni, mert akkor már nem csak az Űrszekereket látod hadakozni a monitoron, hanem valami " emberszerűt"
Mikegirl- Sajnálom, hogy a régi topik döglődik, bár megértem, mert azért gyerek mellett gondolom sokkal kevesebb az embernek az ideje a gép előtt ücsörgésre
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
...Most már értem ezt a pelenkázó dolgot, erre nem is gondoltam, hogy akkor a dolgok is egy helyen lennének...Mondasz valamit
Mondjuk abban a baba szoba bútorban is van pelenkázó komód amit kinéztem, bár gondolom, hogy még 100 féle lesz majd ami tetszeni fog
Nem tennél fel képet a pocidról??Engem érdekelne mennyire látszik 10 hetesen
Start- Helyi érzéstelenítőt tuti, hogy adhat a fogdoki, a másik topikban ahová írok, az egyik lány fogászati asszisztens és ő mondta, úgyhogy tuti az info
Szisszka- Igen, a kocsi nekem is tetszik és az ára sem vészes szerintem sem, vagyis hát attól függ mihez képest, hisz lehet venni 20.000-ért is, de 200.000-ért is
Viszont úgy tervezem, hogy az összes leendő gyerekemet kiszolgálja, azaz minimum még egyet-kettőt
O.Ági-Szerencsések vagytok ha nem kell sok babaholmi, nálunk tesómnak már van 2 gyereke , elvileg onnan érkeznek majd cuccok, illetve a barátnőmre is számítok, aki itt kint lakik, csak hozzám vág ezt-azt
...A gyerekszoba nálunk is fehér színű egyelőre és én is csak teregetek benne
Én zöld színű babaszobát szeretnék, ha fiú lesz ha lány
Egész kész terveim vannak, mondjuk amióta próbálkoztunk , volt időm álmodozni, hogy hogyan csinálnám ha egyszer végre sikerülne.....És itt van, annyira hihetetlenül boldog vagyok
Megfognám és megölelném a világot és benne minden embert, hogy ha egy percre is de mindenki érezze ezt a boldogságot, amit én érzek
Panndi- Te hogy vagy??Tünetek?
Dorka- Milyen kúpot szedtél ma??Mit dolgozol egyébként??Megértem, hogy nincs kedved, nekem is mindenen jár az eszem, de a munkahelyen, na ott nem
Lucuzs- Igen , ide találtam
Hihetetlen, hogy egy várandós topikban vagyunk, nem is hittem volna el egy pár hete ha valaki ezt mondja, annyira szupeeeer
Jobbulást neked, nehogy Bogi után most te dőlj ki!!
Angie- Ha már volt rossz tapasztalatod a Down-al kapcsolatban akkor mindenképpen megéri az Istenhegyire menni, nem szabad egy másodpercig sem gondolkodni
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Remélem a jövő héten akkor tudsz majd gyakrabban jönni!!
Panny- Én kérdeztem, hogy hogyan oldod meg a fekvést
De akkor már válaszoltál is
Kicsit nehezen tudtam elképzelni, hogy ott nyüzsögnek, meg ugrálnak a fejeden és te csak fekszel
Kinga- Hú milyen fiatal csajok vagytok
Én azt hiszem az öregek táborát erősítem ( 30 vagyok)
De állítólag legalább egy fél évet letagadhatok
Na Lányok ahogy megdícsértetek, hogy mennyire egy szorgalmas menyecske vagyok, hogy ablakot készülök pucolni, hát a fejembe szállt a nagy dicsőség aztán a nagy semmit csináltam ma
Igazából a másik topikomban a csajok lebeszéltek róla, hogy pár hetet még várjak, az ablak nem rohan el
Engem sem kellett ám sokáig győzködni
Viszont azt terveztem, hogy akkor a ruhás szekrényben rakok rendet....És mi lett belőle???Igen, ahogy gondoljátok, semmi
A nap viszont eltelt, de ha megvernek sem tudom megmondani, hogy mivel
Ez már a terhességi szenilitás szerintem