Sziasztok!
Kata:jobbulást nektek,bár ez már talán kevés...
Már mióta is köhögtök? Jaj,szegény ti,akkor megint nem jár Anna bölcsibe? Te sem dolgozol? Pedig itt a jó idő, erre ezek a nyavajás bacik meg itt tombolnak (még) ?
Brigi: sajnálom,hogy ilyen hirrel kellett beköszönnöd,én aztán tudom min mentetek keresztül!!! Pisigyűjtőzacsi?????:twisted:
ÁÁÁÁÁ........utáltam...........
Kihez kerültetek a Bethesdában? Kihez jártok utógondozásra?
Nekünk is kell mennünk jövőhéten - igaz már csak az utolsó kontrollra,hogy "lezárják az aktánkat"! Ami,mint kiderült,lényegében teljesen felesleges volt,mármint az utógondozás,de inkább igy legyen,mint ne vegyenek észre valamit!
Amúgy nem hiszitek el,de szinte az összes kislányos ismerősöméknek a pici lánya az elmúlt kb félévben húgyúti tünetekkel került rövidebb-hosszabb ideig kórházba...
Mi van itt? Tényleg lehet abban valami,hogy a pelus miatt?
De már hogy 3 hónapos a te nagy lányod is!!!! Annyira nagyon gyorsan nőnek!!!!
Aminának én is a héten selejteztem a ruháit,hát félelmetes hogy a nacikat milyen ütemben növi ki- persze nem derékban...
Elmentem ma a Hádába,de ami ott volt!!!!
hát az valami borzalom! Igaz Aminával voltam,de ha egyedül mentem volna ,akkor is 5 percnél tovább nem bírtam volna! Az a tömeg,az az iszonyú sor,,mindenkinél kb 3-asával a zsákok....
..na mire azokat le tikettezik!
Meg ami kiborított,hogy mindenki,mint az eszetlen,válogat,azt se nézi mit pakol a zsákjába,aztán meg fogja ,elvonul félre és akkor kezdi el kipakolni,hogy " ez se kell-ez se kell..."
SZÖRNYŰŰŰŰ!!!!!!! nem gondoltam volna,hogy valaha is ilyen "állapotban " jövök ki egy turiból!
ÉN!!!!A turi függő....
Na mindegy,azt hiszem egy darabig nem Hádázok.....
Vigicica: milyen kocsira keresel ernyőt?Mert nekünk is a papa bütykölte meg,mert én sem találtam olyat amin nem fordult volna el,és a papa valahogy úgy oldotta meg,hogy egy tárcsa szerű valamit rakott be alá,és evvel tudtuk igy használni!
Nem valami dizájnos ,de legalább használható !