Sziasztok!
Csip-csip
Azért fel a fejjel, ne add még föl! Bár ha mégis megjön, a helyedben visszamennék a dokihoz,mert nem rendszeres a ciklusod, és így elég nehéz teherbe esni. Nem akarok okoskodni, meg biztos vannak más cseppek, gyógyszerek is amik segítenének ebben, de nekem a Mastodynon, amit a doki fölírt úgy tűnik bevált. Láthatóan érezhetően volt peteérésem, és arra is jó, hogy rendszerezi a ciklust. Ez saját tapasztalat, de hátha tudna a tied is hasonlót fölírni, vagy vérvételre elküldeni, hogy kivizsgáljon.
Henne
Örülök, hogy minden rendben, bár elhiszem, hogy a hányás, émelygés nem kellemes, de egy baba kedvéért ezt is szívesen viseli az ember. Barnázás azóta sem volt ugye? HOlnap mész dokihoz? Akkor majd gyere és mesélj!
Pinkiné
Nálad mi újság? Szorítok ám nagyon! Holnap kellene nem megjönnie ugye? Reméljük nem is fog!!!!!
Chrissyke
Nagyon eltűntél csajszi! Dokihoz jövő héten mész? Azért gyere hozzánk, és mesélj, mi újság Veled/Veletek!!!
Csicsy
Azért irigylem ám a húgod, biztos jó érzés lehet kismaminak lenni.
Tényleg Párod munkahelyén mi újság?
Hkitty
Jól teszed, hogy a vérvizsgálat után másik dokihoz mész! Van már valaki, vagy még puhatolódzol?
Nálunk minden ok, jól telt a hétvége, a húsvét, szüleimmel töltöttük, de sajna a páromnak hétfőn dolgoznia kellett.
Mindegy,már lassan kezdek hozzászokni.
És velem: képzeljétek, a cseppektől nem fáj a mellem egyáltalán, a többi hónappal ellentétben, mikor hozzájuk sem lehet érni. Viszont harmadik napja feszül az alhasam, és fáj is, de nem mondanám mensi szerűnek. Estére még jobban. Ma pedig jobb oldalt szurkálást is éreztem, és hazaérve munkából barnáztam is. És föl vagyok puffadva. Félek, hogy meg fog jönni, mert előtte barnázni szoktam, mondjuk a többi tünet olyan más. És egyébként is jövő hét kedd, vagy szerda a nemvárt napja. Úgyhogy most reménykedem, hogy ez beágyazódás lesz, mert múlt hétfőn volt pé-m, és onnatól számítva ma vagyok a 9. napon, tehát benne van a pakliban. Félek is, és reménykedünk is, hátha most sikerült.
No röviden ennyi, mert párom jönne a géphez, szép estét mindenkinek!