Muzsi, sajna nincsen most sztárfotó, nem kaptam, majd a 12. héten, de most hallottam is a szívhangot!
Sajti, látom teccik kendnek a Kökörcsin... akkor majd ajánlom szíves figyelmedbe
Az öcsém szerintem nem teljesen 100-as, ahogy nálunk sokan nem azok, de jó értelemben!
Telefonszex... ez nagyon jó! Elképzelem Henit, ahogy pl. melegítőben ül a szobában és mély búgó hangon meséli, h. milyen szexis cuccok vannak rajta
Bocs Heni, de kissé vizuális vagyok
Mieza, múltkor nálunk is lángolt vmi kis illatmécses... én nem csak hogy balf@sz vagyok, de még félek is a tűztől, úh. van hosszú gyufa és csak azzal merek gyújtogatni
Párom mindig röhög rajtam!
OKés, akkor úgy legyen, h. tényleg megkapd a lóvét!!! Drukkolok!
Pancsi, nekem is időbe telt míg megbarátkoztam a magasságommal, azaz az alacsonyságommal
De hát láttál, nem vagyok törpe, csak nem túl magas... Eddig kurvára idegesített, de rájöttem, h. ha zavar akkor sem fogok már nőni... úh. lekaka
Most már lapostalpú cipőket is szívesen felveszek, sőt, a magassarkúakat alig tudom hordani
Szóval hányingerke megérkezett... igen, épp időben
Szegényke... ha úgy lesz, mint nálam, akkor hamar el is fog múlni, legalább is enyhül és nekem hányás is csak pár napig volt!
Macsesz, ne izgulj!!! Minden okés a picikkel! Én is izgultam, ha jobban voltam, de inkább örülj és élvezd! Nekem is csak néha rossz a gyomrom, főleg, ha nem alszom eleget, szédülés sincs már...kop-kop-kop és csak éjszaka fájnak a melleim!
Most talán kezd megoldódni a dugulásos dolog... asztalt szilva és korpás (nem a fejemről
) müzlivel!
Ha elfogy a Gravida, én is váltok!!!
Vaya, ment vissza privi!
Gratulálok tesódéknak a pozi teszthez!!! Én is úgy örülnék, ha vmelyik barátnőmmel egyszerrel lennénk babásak!
Én is voltam ma vv-en, annyian voltak ott is, mint állat! Én barom meg nem mentem előre, mert elfelejtetem, h. kismamiknak lehet...
Végül is utána már hamar behívtak és levettek 5 kémcsővel
Túléltem
Utána mászkáltam anyuval, aztán húgommal, komolyan olyan szinten elfáradtam, h. lehet 8-kor lefekszem aludni... én nagyon fáradékony vagyok!!!
Kubu, először is: sajnálom dédidet
Szegény, de szép kort megélt... bár gondolom ez most nem vigasztal senkit
Az én mamámnak főleg a szemével van baj... még sok-sok évvel ezelőtt elbaltázta egy hülye szemész és az egyikkel lát csak, de azzal sem sokat... annyira szeretném, ha láthatná az első dédunokáját!!!
Nálunk még a dédimamám halálán kívül nem történt haláleset a családban, amióta az eszemet tudom és nem tudom, h. fog érinteni, ha megtörténik
Kal-Mag-ot jól eldugtam
nem megy, ez van
Köszike a linket!
Jaj Kubu! Most látom a képeket! Hát nagyon édes a kicsilány!!! Csukva van a pici szeme? Nem árt ennek a babának a sok szénsav én úgy látom
Gratula!
Mieza, most lehet, h. azt fogod/fogjátok mondani, h. egy érzéketlen dög vagyok, de sajnos ez nagyon nem jó hozzáállás és nem azóta gonolom így mióta babás lettem, mielőtt még vki ezzel jönne! Megpróbálom elmagyarázni... Én pontosan ilyen voltam évekig: kurvára irigyelltem a sok terhes, ill. babás csajszit, az összes barátnőmnek vagy volt már gyereke vagy akkor volt terhes. Az egyik barátnőm épp szülinapomon hívott fel, h. közölje babát vár (nem rosszindulatból, csak így jött ki). Volt egy olyan érzésem, h. nekem akkor fog sikerülni, ha el bírom ezt a görcsöt engedni, ha már mindenkinek lesz a környezetemben és ezt el is tudom fogadni! Kurvára nehéz volt! És az engem is kiakasztott, h. idióta nők csak úgy potyogtatják magukból a babákat és olyan helyre születnek gyererkek, ahova nem kellene. De ezt nem a mi dolgunk eldönteni! Mindenkinek megvan a saját maga élete és nem hasonlítgathatjuk magunkat senkihez. Nem ítélhetünk el senkit semmiért, mert nincs hozzá jogunk. Nem tudhatjuk, h. az a baba miért pont oda születik, ahova... ez az ő életfeladata, h. esteleg tanítsa a szüleit vagy megtapasztalja azt az élette, amit nyújtani tudnak neki... nem tudhatjuk.
Nem vagy sem te, sem senki más hülye p.csak, aki így érez, csak nem szabad túlzásba esni!