Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓ, bakkerádli, hát persze hogy nem te írtad, Csucsu!
Annyi most a hsz, nem győzök pislogni :oops:

Kubu,
légyszi magadra venni a Dédinek szóló jókívánságokat! És még egyszer bocsi az elírásért :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Na szabkozz,én is sokszor jegyzetelek,mert elveszek mint maci a málnásba. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Ha ismertek olyat, aki anyagi okok miatt halogatja a lombikot, talán segít, amit egy másik oldalon találtam:

Mint kiderült, sokan nem tudják, hogy la ombikozók igényelhetnek utazási költségtérítést (ha messzebbről járnak az intézménybe) és szoc. helyzettől függően gyógyszertámogatást is lehet kérni. Ez utóbbiról a következőt találtam a lombikbaba weboldalon:

Egyszeri gyógyszertámogatás

1. A területileg illetékes OEP hivatalnál kell igényelni egy adatlapot, mely egyszeri gyógyszertámogatásra jogosít

1. Az adatlap két részbõl áll: - az elsõ részt a kérelmezõnek kell kitölteni,

- az adatlap második részét a meddõséget kezelõ szakorvos tölti ki.

Célszerû az ET után kitöltetni az orvossal, így minden olyan készítményt rá tud írni, ami a kezeléshez szükséges és az OEP által támogatott.

1. A munkáltatónál kell kérni kereseti igazolást, amit a 3 hónap átlagkeresete alapján állítanak ki

- A kérelmezõvel egy háztartáson belül élõ, munkahellyel rendelkezõ személyek mindegyikének kell kereseti igazolás,

- kiskorú gyermek esetén iskolalátogatási bizonyítvány vagy születési anyakönyvi kivonat másolata

- nyugdíjas esetén a nyugdíjszelvény másolata

1. A kérelemhez csatolni kell a kiváltott gyógyszerek blokkjait is

1. Kérvényt kell írni amiben fel kell tüntetni,

- az igénylés konkrét okát

- család anyagi helyzetét

- mit jelent ez a költségkiesés a családnak

- a havi rezsiköltséget

- minden olyan tényezõt, amely a kérelmezõt pozitív elbírálás alá vonja

A támogatás összege nem a teljes gyógyszerköltségre vonatkozik, az elbírálás a benyújtott dokumentumok alapján történik.

Törvényi vonatkozás: 1997. évi LXXXIII. TV. (Eb.tv.) 50.§ (2.) bekezdése

Kép
judit0713

Kép Kép Kép

Maccs
vörösmacska

KépKubu, gyönyörű a kiscsaj!!!!!!! :lol: :lol:

KépVikus, hajrá május 11!!!! Idősürgető :arrow: :arrow:

KépMieza szerintem nincs semmiféle probléma veled, ez tök normális szerintem. :lol: :lol: Én ugyanígy vagyok és a mai napig is, pedig itt dobognak a szivecskék. KépÉn is annak amikor valaki babás lett közülünk vagy hasonlóan sokat küszködő párnak végre sikerült általában elsírom, elsírtam magam az örömtől. :lol: Úgy tudok örülni, mint a sajátomnak. :D :D
De az egyszer próbálkozós, elsőre teherbeesős meg véletlen becsúszós babáktól én is rosszul voltam, vagyok. Mindmáig. :( Fáj a szívem, hogy miért ilyen nehéz nekünk!!!!! :( Szerintem ez teljesen normális, hogy mi máshogy éljük meg ezeket a dolgokat. Anyukádnak jobbulást!!! :arrow: :arrow: Kép
[quote]m írta:ég anyóst is bevállalnám ))
szavadon foglak!!!

KépJudit, megy a babaragacs! Kép pozitív tesztet akarok látni

KépVaya gratula az ikertestvérednek, nem is tudtam, hogy ikrek vagytok!!

KépAndika, nekem is volt már régebben ilyen panaszom és hiába használtam Canesten combit, vagy hiába írt fel a régi dokim Kliont, nekem nem volt valami jó. Még, volt, hogy a rákszűrésem sem lett jó, ….… egészen addig, míg K ügynököm fel nem írt CANDIBENE-ratiopharm nevű hüvelytablettát, hát az valami csúcs, mindent rendbetett, azóta tök szuper minden. Baciűző :arrow: :arrow: Kép

KépAncsika hatalmas drukkok a holnapi UH-hoz!!!!! Gyönyörű petezsákot fog mutatni Sz ügynök!!!!! :arrow: Kép

KépCsucsu, barátnődnek is megy a varázslat a sikeres beültihez :arrow: Kép. Csucsukám nagyon köszönöm a laptetőt, használt!!!

KépSzia Hófehérke, Képüdv itt. Hát az első konzultációig 1 hónap kb a várólista, mert Vikus is május 11-re kapott időpontot, de utána nem kell várni, leletek után megy a dolog az útján. Hát inkább délelőtti időpontok vannak, én legalábbis mindig reggel mentem. Lányok? Gyors babásodást csiribúúú :arrow: Kép

KépMegjöttünk az UH-ról K ügynöktől! 7 hetesek vagyunk.
:lol: :lol: Dobognak a szívecskék KépKép. Könycsepp kicsordult, :lol: kétszer :lol: :lol: . Zuram is csak nézte őket :shock: :shock:
A Babszinkánk 1,2 cm-es, a B Babszinkánk 1 cm-es, ő egy kicsit kisebbecske, úgy fekszik, hogy alig lehetett fotózni, de azt mondta K ügynök minden rendben van vele is. Imádom őket!!! Lezsíroztam K ügynökkel, hogy hízok az Elevittől, mondta is egyből, hogy térjek át a Femibionra és írt ki Ferro-folgammát. Házaséletet elfelejtettem megkérdezni :oops: Két hét múlva szerdán megyünk ismét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, akkor jól megnézzük őket.

Maccs
vörösmacska

Muzsi, sajna nincsen most sztárfotó, nem kaptam, majd a 12. héten, de most hallottam is a szívhangot!

Sajti, látom teccik kendnek a Kökörcsin... akkor majd ajánlom szíves figyelmedbe :lol: Az öcsém szerintem nem teljesen 100-as, ahogy nálunk sokan nem azok, de jó értelemben! :lol:
Telefonszex... ez nagyon jó! Elképzelem Henit, ahogy pl. melegítőben ül a szobában és mély búgó hangon meséli, h. milyen szexis cuccok vannak rajta :lol: Bocs Heni, de kissé vizuális vagyok :oops: :D

Mieza, múltkor nálunk is lángolt vmi kis illatmécses... én nem csak hogy balf@sz vagyok, de még félek is a tűztől, úh. van hosszú gyufa és csak azzal merek gyújtogatni :lol: Párom mindig röhög rajtam!
OKés, akkor úgy legyen, h. tényleg megkapd a lóvét!!! Drukkolok!

Pancsi, nekem is időbe telt míg megbarátkoztam a magasságommal, azaz az alacsonyságommal :lol: De hát láttál, nem vagyok törpe, csak nem túl magas... Eddig kurvára idegesített, de rájöttem, h. ha zavar akkor sem fogok már nőni... úh. lekaka :lol: Most már lapostalpú cipőket is szívesen felveszek, sőt, a magassarkúakat alig tudom hordani :roll:
Szóval hányingerke megérkezett... igen, épp időben :wink: Szegényke... ha úgy lesz, mint nálam, akkor hamar el is fog múlni, legalább is enyhül és nekem hányás is csak pár napig volt!

Macsesz, ne izgulj!!! Minden okés a picikkel! Én is izgultam, ha jobban voltam, de inkább örülj és élvezd! Nekem is csak néha rossz a gyomrom, főleg, ha nem alszom eleget, szédülés sincs már...kop-kop-kop és csak éjszaka fájnak a melleim!
Most talán kezd megoldódni a dugulásos dolog... asztalt szilva és korpás (nem a fejemről :lol: ) müzlivel!
Ha elfogy a Gravida, én is váltok!!!

Vaya, ment vissza privi! :D
Gratulálok tesódéknak a pozi teszthez!!! Én is úgy örülnék, ha vmelyik barátnőmmel egyszerrel lennénk babásak! :D
Én is voltam ma vv-en, annyian voltak ott is, mint állat! Én barom meg nem mentem előre, mert elfelejtetem, h. kismamiknak lehet... :roll: Végül is utána már hamar behívtak és levettek 5 kémcsővel :shock: Túléltem :wink:
Utána mászkáltam anyuval, aztán húgommal, komolyan olyan szinten elfáradtam, h. lehet 8-kor lefekszem aludni... én nagyon fáradékony vagyok!!!

Kubu, először is: sajnálom dédidet :cry: Szegény, de szép kort megélt... bár gondolom ez most nem vigasztal senkit :?
Az én mamámnak főleg a szemével van baj... még sok-sok évvel ezelőtt elbaltázta egy hülye szemész és az egyikkel lát csak, de azzal sem sokat... annyira szeretném, ha láthatná az első dédunokáját!!!
Nálunk még a dédimamám halálán kívül nem történt haláleset a családban, amióta az eszemet tudom és nem tudom, h. fog érinteni, ha megtörténik :oops:
Kal-Mag-ot jól eldugtam :lol: nem megy, ez van :roll: :D
Köszike a linket!

Jaj Kubu! Most látom a képeket! Hát nagyon édes a kicsilány!!! Csukva van a pici szeme? Nem árt ennek a babának a sok szénsav én úgy látom :lol: Gratula!

Mieza, most lehet, h. azt fogod/fogjátok mondani, h. egy érzéketlen dög vagyok, de sajnos ez nagyon nem jó hozzáállás és nem azóta gonolom így mióta babás lettem, mielőtt még vki ezzel jönne! Megpróbálom elmagyarázni... Én pontosan ilyen voltam évekig: kurvára irigyelltem a sok terhes, ill. babás csajszit, az összes barátnőmnek vagy volt már gyereke vagy akkor volt terhes. Az egyik barátnőm épp szülinapomon hívott fel, h. közölje babát vár (nem rosszindulatból, csak így jött ki). Volt egy olyan érzésem, h. nekem akkor fog sikerülni, ha el bírom ezt a görcsöt engedni, ha már mindenkinek lesz a környezetemben és ezt el is tudom fogadni! Kurvára nehéz volt! És az engem is kiakasztott, h. idióta nők csak úgy potyogtatják magukból a babákat és olyan helyre születnek gyererkek, ahova nem kellene. De ezt nem a mi dolgunk eldönteni! Mindenkinek megvan a saját maga élete és nem hasonlítgathatjuk magunkat senkihez. Nem ítélhetünk el senkit semmiért, mert nincs hozzá jogunk. Nem tudhatjuk, h. az a baba miért pont oda születik, ahova... ez az ő életfeladata, h. esteleg tanítsa a szüleit vagy megtapasztalja azt az élette, amit nyújtani tudnak neki... nem tudhatjuk.
Nem vagy sem te, sem senki más hülye p.csak, aki így érez, csak nem szabad túlzásba esni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na folyt.köv:

Andi, nekem szept-ben volt gombás fertőzésem, Gynazolt kaptam rá, de az nem kapható recpet nélkül... amúgy pár nap alatt rendbe tett!

Macsesz, gartula a két babócához!!! Jaj de édesek lehetnek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andikám hát nem emmi milyen szerencsés vagy hogy ezt így lezsiroztad telefonon, és nem kellett ezéárt halasztani. Látod égiék is veled vannak. Sok-sok sikert a gombairtáshoz. Én nem tudom hogy milyen ez a szer, de nem lehet rossz.

Macsi nagyon szupi a baucid méretei. Hát persze hogy nekem is kicsordult volna nem is egy pár csepp. Még én sem hiszem el tejesen hogy igaz, ennyi évet várni rá és most itt van. Növeszd a pocakod. Én is megnézem ez a vitamint, mert én is jól elszaladtam. Pedig lefogytam multkor kerek 7 kg és most 5 vissza is jött azóta. De én szerintem ez a sok hormontól is van. Na majd vigyázunk!!

Nava megvolt a vámpir randi. Öt kémcső, mit néznek ennyiből??

Üdv Hófehérke kb mindent leírtak a lányok. Sok sikert és hamar pocakosodást.

Kép
Kép
pancsi76

Macs szépek a virágaid és tessék fölrakta a lila kökörcsint,látod Nava milyen szép. Nagyon különleges tulipánjaid vannak.

Csucsu hát Laura tarcsán születt. De az az orvos nem vette észre az endommat, pedig nagyon fájt a hasam és rázott a hideg tudtam hogy nem ok valami. De ő semmit nem látott, két hét múlva bekerültem a sürgösségire,16cm endóm volt és már több helyen szivárgott. Attól volt a hidegrázás. Szóval nagyon meg voltam elégedve a szülésnél vele, de most már a bizalmam elveszett vele szemben. Aki operált az az orvos nagyon jó. Nincs magánrendelése, nem is mondja meg hogy mennyit adjak. Ha 2 adok akkor is nagyon kedves. De hát akkor tudok menni hozzá ha ügyeletes, szóval még ezt meg kell beszélnem vele. De nagyon tetszik a Vayakon orvosa. Na még odébb van. Tarcsa nekem közelebb van, kocsival 15 perc. Mig János az 45 perc. Még az 1. számú női de ott sem ismerek orvost. Szóval mint ahogy írtam, tanácstalan vagyok!! De ez most nem az a fórum ahol ezt taglaljuk. Nem lányok??

Kép
Kép
pancsi76

Na lépek lányok itt az uram és megyek rendezem. Tudjátok!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, egy hét múlva te is láthatod a kis pulzáló szivecskét! Kép MINDENKINEK EZT KÍVÁNOM Kép

A baba
Kép

B baba, ő egy kicsit homályos ebben a vetületben, a nagyobb karikában van
Kép

Maccs
vörösmacska

Jaaa, tényleg Navi, feltettem képet a Kökörcsinről :lol: :lol: :lol: :lol: .

Maccs
vörösmacska

Henikéééém!

De jó hogy újra jelentkeztél :) Már sokkal jobban ki vagy virulva, úgy vettem észre. Kívánom, hogy minél hamarabb belekezdhessetek a dologba és sikerüljön mááááá.....:)

Mieza!
Szerintem ezen mindenki átmegy, körülöttem is mindenki vagy terhes, vagy már megszült. Ezt tényleg csak az tudja átérezni, aki ugyanezeken megy keresztül. Én attól akadok ki, mikor mondják, hogy csak menjünk el nyaralni és akkor összejön. Ha ez csak ilyen könnyen működne :shock:

Egyébként mi is belekezdtünk a 3. lombikba, elvileg jövő héten akár beülti is lehet. Nem tudom más hogy van ezzel, de már kezdek erőm végén lenni ebben a lombik ügyben, elvesztettem a lelkesedésemet. Eddig mindig úgy bíztam a sikerben, optimista voltam. A 2. lombik után a kötelező 3 hónap kihagyásra még ráhúztam még 3 hónapot, de úgy látszik ez is kevés volt arra, hogy kiheverjem. Aztán lehet hogy a sok sikertelenség most tetőzött be, nem tudom. Nálatok is volt ilyen?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Macs!
Gyönyörű cirmikédcirmikéid vannak!
Kép

Kép
avarka

Rony: kitartást!!!!!Jajjjjj de jóóóóó :D :D :D mennyi tüszöd van :?: mekkora a mhny-d :?: :?: :?: írjál már magadról :!:

Macs: nagyon szép ciáid vannak :D :D :D addig ne pajzánkodjatok amíg K ügynök rá nem bólint :!:

Mieza, Andikám: ment a pü..

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Rony, úgy olvasom soraidat, úgy látom, érzem, most jött el a te időd. Kép Ez a kiábrándultság, lelkesedésvesztés, ez jó :lol: , szerintem. Sikerülni fog. Kép

Tüszőnövelő Kép

Maccs
vörösmacska

Jajjj nem Mieza hanme NAVARED :D :oops: :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal, igazad van, már megdumáltuk Urammal, majd ha K ügynök rábólint. :oops: Most már fél lábbal is kibírjuk :lol: még vagy másfél :shock: hónapig. :lol: :lol: cex nélkül.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Vörösmacska!nagyon édik a babók! :D
Hófehérke!én ma jelentkeztem be a BMC-ben és május 19-én megyek azurammal!már telefonban is kedvesek voltak!
úgy döntöttem nem veszem be a Norcolutot,mert rosszakat irnak róla!3hónap menszesz nélkül már mindegy! :(
Szép estét!köszi a válaszokat
vikus82

navared: Nekem a vérvételek közül az volt a durva, mikor a cukormérőt néztük. 24 óra alatt 10-szer vettek vért. És még ki is kellett folyatni, hogy a mérőt bele tudjam állítani.
vicky79
Budapest III. kerület

macs: Gratula az ikrekhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaj de jó, hogy így lelkesedtek :D :D :D :D (helyettem is :wink: )
Holnap tudok többet, nem jegyeztem meg a tüszőket majd holnap odafigyelek :oops: Már napi 5 szurinál tartok, kezd a hasam egy tűpárnára hajazni :? Remélem holnap már vége a szuriknak, jó lenne már túlenni ezen.

Angyalka!

Biztos jól tetted, hogy hallgattál rájuk. Lehet felesleges fájdalomtól (pénzkidobástól) mentettek meg. Akkor most ti is újból kezditek a lombikot leszívás, mindenestül? De legalább nem kell annyit kihagyni, mint egyébként.

Vörösmacska!
Édik a sztárfotók :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Jól jövedelmező otthoni munka, heti kereset több ezer forint.

Ha érdekel írj privit.

Kép
baba0727

Szép reggelt minden pocakosodónak és pocakra vágyónak :D

Macsi,
hát én is elpityeredtem volna, az tuti! Nagyon aranyosak a babók, és szerintem nem baj, ha az egyik kisebb egy picit, legalább meg tudják különböztetni.
Kolléganőm is ikres, nála tök egyforma két fiú van. Mondták is neki, amikor a kora miatt (39 mint én, és első babák!) megcsináltatták vele a hasbabökős vizsgálatot, hogy fogalmuk sincs, két hét múlva, az eredménynél hogy tudják majd megmondani melyik melyiké volt :shock: De persze tuti jó lett minden, nőnek a skacok a pociban :lol:

Roni,
jó hogy jöttél! Itt majd közösen szurkolunk veled/érted/helyetted :wink:

Erősen gyűlik ez a tavaszi tábor, hajrá mindenki, legyünk mi is mihamarabb zebracsíkosok :!:

Kép
judit0713

Macs!

Gratulálok :D
szépségesek a kis cicusok :)

nyugi, nálunk sem volt sosem egyforma mindenki, de ez így normális!
És ne aggódj, hogy nem fetrengsz a rosszullétektől! Minden rendben lesz! Az elején nekem semmi tünetem nem volt, pedig akkor még 4en voltak bent!!! Igazuk van a lányoknak, élvezd minden pillanatát, pláne ha jól érzed magad és energikus vagy :) később, mikor már nagy nagy pocakod lesz, ill kibújnak majd a kiscicáitok, úgysem lesz sok időd magadra :)

puszi!

eszter82
Budapest

Kubu!

Szerintem tök jók lettek a képek :D
nagyon kis szépséges :)
gratulálok...olyan jó látni ilyen 4D-s képeket :)

puszi

eszter82
Budapest

Most csak gyorsan, mert kel a gyerek:

andrea: Nekem terhesség alatt jó volt a canesten kombi. Szerintem elég hamar elmulasztja a dolgokat.

vikus: Üdv A BMC-sek táborában. Én szedtem többször is norculutot, nálam mindig csinált mensit. És nem lett tőle bajom.

eszter: Hogy vagy?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én még intézetválasztás előtt állok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Nálunk a férjemnél is és nálam is vannak bibik :oops:
A férjemnek alacsony spermaszám, nálam most volt sövényműtét, ill. a bal petevezetőm teljesen zárt a jobb pedig csak néha működik.

A kérdésem ezzel kapcsolatban lenne. Én Konc doktorhoz szeretnék menni, de azt hallottam,h a "rossz" petevezetőket Ő eltávolítja. Ez tényleg így van? Vagy csak a gyulladt petevezetőt távolítja el. A sövényműtét után az orvosom azt mondta,h nem látja indokoltnak a következő műtétet (petevezető eltávolítása).
Az igazat megvallva nagyon megijedtem, mert ha nem is működik és nincs más baja, akkor nem vetetném ki, pláne mind a kettőt.
Volt valamelyikőtöknek hasonlója?

A másik kérdésem az lenne,h külsős andrológiai véleményt elfogadnak, vagy ott kell menni andrológushoz?

Köszönöm a segítséget!

dilemma
Vendég

Szia Dilemma!

Én csak az apás kérdésekre tudok válaszolni, mivel nálunk is ott vannak gondok.
Mi vittünk két darab andrológusi leletet (fél éves időszakra nézve), de mindenkinek készítenek ott helyben is spermaviszgálatot. Nem gáz, nagyon kulturált hely, a lehetőségekhez képest diszkréten intézik a dolgokat. Ez után neki külön andrológiai vizsgálat már nem volt.

Ami az intézményt illeti, bár nagyon sokan vagyunk, próbálnak megnyugtatóan, kedvesen hozzáállni a dolgokhoz, a szakértelmük pedig megkérdőjelezhetetlen!
Koncz tanár úr neve fogalom, az intézmény összes dolgozója maximálisan elismeri őt, és feltekint rá, ez pedig szerintem a mai karrierközpontú világban nagy szó!

Szóval gyere csak közénk, meglátod, jó kezekben lesztek!

Kép
judit0713

Vicky!

köszi... vannak jobb és pocsékabb napok. bár azt hiszem eddig csak pocsékabbak voltak :( ma sincs túl jó, csak megörültem itt zugban a képeknek amit a lányok föltettek, és azt nem tudtam szó nélkül hagyni!

néha kezd előtörni bennem az is, hogy mennyire utáltam várni, és megint várni kell míg egyszer majd újra tervezhetjük a mi kis családunkat :( sok már ez az 5 év amióta várunk, és most annyira kézzel fogható közelségben voltunk már...és mégis maradt a várakozás :(

de majd jobb lesz szépen lassan - remélem!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter,
jó hogy itt vagy köztünk, még akkor is, ha most éppen nem rózsás minden...kívánom, hogy ezek a képek erőt adjanak a várakozáshoz és az újrakezdéshez :!:

Kép
judit0713

Macs, szóval ez a kökörcsin... nem is tudtam, de nagyon szép :lol:
De még mindig nem tudom, h. ez fiú vagy lány név.... na nem mintha egy pillalantig is eszembe jutott volna, h. ez lesz a baba neve :D ez csak az öcsém agymenése!
Édesek a babók... főleg, amelyik látszik is! :wink:

Pancsi, lehet, h. végül csak hárommal vettek le, de mikor odaültem öt kémcső tuti oda volt készítve, aztán folyamatosan dumáltam vagy a nővérke, úh. végül is nem tudom mennyivel vett le. Sosem nézek oda, ennyire nem vagyok mazochista :lol:
Ebből néznek: Hepatitis-B, Wassermann vizsgálat (nem'tom, mi az, majd utánanézek), vércsoport, toxoplazma, vérkép úgy általában... szóval kell az anyag!

Vicky, az nagyon durva lehetett! 10x? Nagyon remélem, h. nekem jó lesz a cukrom!

Rony, elő tetszett bújni?! :D Szóval már folyamatban a 3. nekifutás... nem számít, ha nem vagy annyira lelkes, mint eddig, ez eléggé érthető! De lehet, pont ez lesz a siker kulcsa! :D

Eszter, biztos nagyon nehéz ez az időszak, de majd mint derült égből egyszer csak minden jobb lesz!!! Remélem, minél előbb!
És te most melózol vagy még otthon vagy? Már doktor vagy, nem?

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, nagyon édes a kiscsaj! Nagyon jó kép lett. :D
A dédidet sajnálom.

Vörösmacs, Gratulálok a két kis dobogó szívecskéhez!
Szépek a képek is. :D
Nyugi nem mindenki van rosszul, én talán 1 napot voltam rosszul és kész. A barátnőm is ikreket vár és ő sincs rosszul (talán kicsit émelyeg). De most ez is elmúlt hirtelen mivel most 12. héten van már.

Mieza, ezek az érzések szerintem mindenkinél megvannak v. voltak. Én akkor szégyeltem magam, amikor a nővérem mondta, hogy babát vár (2. baba). Mi több mint 1 éve vártuk a csodát, és akkor gondolkoztam el, hogy jelentkezem a BMC-be. Emlékszem, skype-on beszéltem vele (mivel külföldön lakik) és az én reakcióm az volt, hogy csak tártva maradt a szám és meg sem tudtam szólalni. Ott nem sírtam el magam, próbáltam magam tartani és vele együtt örülni (és mondta is, hogy második hónapra sikerült). Este nem bírtam és sírtam a férjemnek egy jó nagyot. Akkor kijött belőlem minden és rájöttem, hogy harcolni fogok, hogy nekem is minél hamarabb legyen babám.

Rony, nagyon drukkolok, hogy a mostani lombik sikeres legyen!
Tudom én nálam nem volt annyi próbálkozás mint nálad, de a tavaly sikertelen lombik után, ismét inszemmel kellett folytatni. Na ennek túl sok esélyt nem adtam. Hiszen azért a lombik statisztikák szerint is sikeresebb. És csoda történt, ez sikerült! Tehát az élet ilyen fura.
Tehát, HAJRÁ!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Dilemma üdv itt Kép

Én is a Konc tanár úrhoz járok és nem úgy ismertem meg, hogy ő sablon szerint kezel, tehát ne ülj fel ilyen híreszteléseknek, hogy így vagy úgy szokta. El kell hozzá menni és konzultálni vele. Nem tudom mit jelent ez a néha működik dolog, nem tudom ez orvosilag hogy bizonyítható, de így a leírtak alapján biztos egyből lombikra küldene, ott meg nincs jelentősége a petevezetők állapotának. Nekem csak egy petevezetőm van és az elzáródott és szóba sem jött, hogy el kellene távolítani, egyből küldött lombikra.
Sok sikert! Jelentkezz be hozzá a magánrendelésre.

Maccs
vörösmacska

Judit, köszönöm a gyors választ! :)
Vendég

Még annyit fűznék ehhez a sikertelenség témához, h. amikor már 5. éve próbálkoztunk és semmi nem történt és tényleg sorban jöttek a babák mindenhol, akkor a végefelé mindig mondtam, h. nem fogok kiakadni... aztán amint megtudtam a jó hírt, annyira bőgtem és napokig gyagya voltam... na ez az amit nem szabad szerintem! Hogy az ember ennyire lelkére vegye, mert attól nem lesz jobb, sőt!
Ahogy Woody is írja, mindentől függetlenül azt mondta, h. harcolni fog, h. mielőbb sikerüljön! Valszín erre koncentrált és nem arra, h. másnak hogy is van...
Nagyon nehéz, az biztos!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

én itthon, minimum 8 hétig táppénzen, mert feküdnöm kell! A vérképem még nem az igazi a sok vérveszteség miatt, a lelkem egy másik dolog, úgyhogy nem dolgozom. Most semmi nem érdekel, csak ami történt :(
Majd meglátjuk hogy lesz, mert mióta sikerült a lombik és terhes voltam, azóta a barátnőm dolgozik helyettem a munkahelyemen, mert neki megszűnt az övé. Így az hogy majd mi hogyan lesz munka fronton, a jövő zenéje.
Ha pl. nyár vége, ősz elejére úgy éreznénk, hogy bele tudunk vágni ismét egy lombikba, és itt az idő, és mindezt K ügynök is így látja, akkor szerintem 1 hónapra nem megyek vissza melózni, mert ugyebár ezt mostmár tudjuk, hogy a történtek után mindig veszélyeztetett terhes leszek, így úgyis itthon kell majd maradnom.

épp ma beszéltem az egyetemmel, elvileg a hiányzó vizsgámat majd júniusban kell megcsinálnom!

a terv az, hogy:
most első a testi-lelki gyógyulás, majd el kell kezdenem tanulni ismét, és ha a diplomám megvan, akkor utána jöhet újra a BMC és a következő baba projekt! (húúúúúú de távolinak tűnik...időben is és lélekben is egyelőre :( ...de hülye érzés, mert közben Lacival mindketten minden pillanatban vágyunk már rá, de mégis távoli... )

puszi

eszter82
Budapest

Dilemma!
Nekem is Konc doktor úr az orvosom! Nekem mindkét petevezetőm le volt tapadva és ragaszkodott a műtéthez. A műtét pedig odavezetett, hogy nem lehetett átjárhatóvá tenni és ki kellett venni! Amíg ezt nem végezték el, addig nem akarta indítani a lombikot. Így lettünk mindketten deffektesek, a párom is és én is. :shock:

Kép
avarka

Sziasztok,

Vikus,
Akkor május 19, hurrá.
Norcolut, én egyszer kaptam azt, talán 2x5 szemet szedtem be és utána (közel fél év után) megjött a vérzésem. Milyen rosszakat írnak róla ?

Csucsu,
Rendben ha tökéletesre fejlesztettem a nyitott szemest, megosztom Veled. Bingó ! Front, úgy fáj a fejem hogy elmondani nem tudom. Hurrá hurrá ! Ja és kötsög Vuk is megjött.
Ügyi vagy hogy hamarabbra sikerült elintézni a vv-t.
Barátnődnek drukkok mennek.

Pancsi,
Kakaóscsiga, nyami nyami úgy megkívántam, mindjárt megkérem apát hogy hozzon nekem :lol:
Igazából nem is voltam éhes meg nem is volt időm, szóval mindkettő. Általában du 3-kor tudok úgy leülni hogy na végre én is tudok valamit enni. Mert az nekem egy halál ha úgy kell ennem hogy minden második falat Marcié, persze úgy hogy előtte ő már jól belakmározott, de mindig jön lejmolni anyakajából is :lol:
Orvos: tehát a szülésért nem kell fizetni, de havonta többe kerül a terhesgondozás ?
1. sz. mi is odafelé tendálunk (mármint a hugim) de nem tudjuk kit válasszon, annyira gáz ! Aki orvost szeretnénk, nem sok mindent találtunk róla a neten, de huginál vannak gondok és ezért kell speciális ellátás.

Mieza,
Anyudnak jobbulást.
Tényleg nagyon ügyi vagy hogy ilyen szépen felvállaltad a feladatot és apud lányát felkaroltad, ezért hatalmas gratula Neked.
Szupi a kolléganőd hozzáállása, ja és szórakoztatni egy kismajmot, ne feledje anno ő is az volt, most meg egy nagymajom.
És az érzések, nekem is voltak ilyenek, amikor éveket ültem a bmc-ben még anno és utáltam kismamákat, babakocsit, kis totyogókat látni, hallani a hírekben hogy ki milyen csúnya dolgot csinált mert nem akarta a gyereket, tehetetlen voltam és zokogtam. Aztán új életet kezdtem és a párom azt mondta hogy ezeket a gondolatokat elvetjük, nem foglalkozunk senkivel, nem beszélünk a babáról, nem görcsölünk hanem felhőtlenül, nyugodtan élünk…. Így tettük.

Rodina,
Jobbulást Neked, szegényke, ez a nemalvás borzasztó lehet.
Köszi a kedves szavakat.
Orr: mintha Marci orrát látnám, de komolyan ezt jegyezte meg a párom is elsőnek.

Judit,
Ujjaim csuriban nagyon nagyon.
Magamra vettem az elírást :lol: )))))

Andrea,
Hihetetlen, a fene ebbe a nyavalyába. Canestent vettél végül ?

Ancsy,
Örülök hogy jól sikerült a meglepi. Mesélj majd hogy mi volt uhun.

Mara, Dilemma,
Üdv itt.

Macs,
De szépek a virágok.
Örülök hogy A és B babóca rendben vannak.
Húúúúú micsoda képek a bébikről. Köszönjük.

Nava,
Naná hogy nagyid látni fogja a dédunokáját !
Nem találok Kökörcsint az utónévkönyvben.

Rony,
Valószínűleg tetőzésről van szó. Drukkolunk nagyon ! Hátha ez a mostani alkalom lesz az igazi !

Csajok,
Köszönöm mindenkinek kiccsaj dicséreteket.

Eszter,
Neked külön köszönöm a kedves szavaidat.

Jaaa és nem vagyok suliban, migrén és mellé jó kis vuk parti a klozetban. Nem bírom ezt ! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szia Avarka!

Gyulladt is volt?
Nekem csak ez egyik teljesen használhatatlan és nem gyulladt, a másik néha működik.
Ezért nem szívesen válnék meg tőle.
Tervezem a talpmasszázst meg a férjem is, amivel állítólag elég sokat lehet javítani.
Mivel nagyon más lehetőségünk nincs mint a lombik, egy konzultációra biztosan elmegyünk és meglátjuk,h mit mond majd.

Köszönöm a választ :D

Üdv.,
dilemma
Vendég

Dilemma:
Mindenféleképpen megfogja nézni tanárúr a leleteidet és ha kell, akkor ismételten elküld egy HSG-re, mert szereti a saját orvosaival megnézetni a dolgokat. Utána fogja eldönteni, hogy mi a helyes. Párom miatt nálunk is csak lombik lehetett és talán azért döntött úgy, hogy műtsenek meg. Lintner tanárúr megpróbálta megmenteni, de sajnos egyiket sem sikerült... Hugomnak anno sikerült tökéletesen átjárhatóvá tenni az egyik megmaradtat, de nekik is csak lombikkal lehetett babájuk és most van három :D

Lányok!
Ma nagyon kevesen voltak a BMC-be. A vonalzóm ismét visszaszámol.. tanárúr szerint elég, ha vasárnap kezdünk szurni.
Az viszont azt jelenti, hogy párom nem biztos, hogy itthon lesz petesejt leszíváskor... mert ugye pont 23-ra esik..., ha sikerül eljutni addig :wink: NAGYON SZERETNÉM!

Van valakinek tapasztalata katonafagyasztással kapcsolatosan? Bármint, hogy felébrednek és használhatóak az amúgy sem 100%-os porontyok?

Kép
avarka

Sziasztok!

Csajszik!
Köszönöm szépen a cisztaűzőket - hatott!!!! Hála a jó Istennek minden rendben van odabent, csak a mnyh kicsit kisebb, de majd jövőhónapban jól megnövesztem!

Eszter!
Minden elismerésem a tiétek! Érzem, hogy nagyon erősek vagytok és hogy hamarosan újra átélheted a boldogságot! De ennek most sajnos így kellett lennie!

Macsi!
Gyönyörűek a kis macsekok! Én is bizti sírtam volna, hisz ez annyira megható egy dolog!

Kubu!
Nagyon szép a kiscsajod! Kívánom, hogy nőjön nagyra a pocakodban! Küldök Neked vuk űzőt :arrow: :arrow: :arrow:
Szombaton jó lett volna összefutni, de sajna megyek 24 órás szolgálatba
:( :(

Judit!
Holnap tesztelsz? Jaj már annyira várom az eredményt! Küldök Neked pozi teszt erősítőt :arrow: :arrow: :arrow:

Angyalka!
Sajnálom, hogy nem ébredtek fel az ovisok, de csak azért nem mert jövőhónapban ha kezdtek akkor nagyon erős kis embrikéket kaptok vissza és tuti pozi lesz a teszt.

Rony!
Drukk Nektek! Már 5 szurit szúrsz? Atya Isten! Kitartást! Hamarosan meglesz az eredménye meglátod!

Ancsy!
Mi volt ma Uh-on? Mesél! Élménybeszámolót kérünk!!!

Mieza!
Küldöm Neked a cisztaűzőket, remélem segít, mint Nekem :arrow: :arrow: :arrow:
Örülök, hogy kezd rendeződni a munkahelyi problémád!

Üdv. az újaknak. Mihamarabbi pocakosodást kívánok!!!

gyoreneildi

Sziasztok Leányzók!!!!!!!!!

Bibar!!
Köszi. :lol:

Avarka!!
Én is voltam ma a BMC-be,Barátnőmet kisértem el,téányleg nem voltak sokan,de Zekénél mégsem haladt a sor. :wink: Bár így volt időnk egy jót beszélgetni.Mikor voltál??Mi ott ültünk rögtön a bejáratnál.Nem akartál eleseni a lábamba??MIndig bekellett húznom,ha jött Valaki. :lol: :lol:
És hétfőn beülti lesz Neki.Jajjj,de izgulok még Én is.

Bár most már Én is úgy szúrnám Magam,hogy csuda.

Ildi!!
Örülök,hogy nincs ciszta,és hogy minden oké.MNyh mekkora???Az Nekem is nagyon vékony,10.napon volt 5 mm,remélem arra van valami amivel megnövesztik. :oops:

Ancsy!!
Mi volt ma????

Eszter!!
Felnézek Rátok!!!! :cry:

Pancsi???
Merre vagy ma??

Többi kismami tessék jelentkezni!!!!!!!!

Andi,Mieza??
Jól vagytok??

Ma tudjátok kit láttunk a BMC-be, a volt egészségügyi miniszterünket,Horváth Ágnest. :wink:
csucsu99
Budapest

Mieza
Ez teljesen normális, nekem is ez volt Filip előtt.
A nővérem esküvő után egyből terhes lett, a sógórnőm szintén és a másik sógornőm már a másodikkal jelentette be egy péntek este hogy terhes !!!!
Na ez volt a hab a tortán akkor egész 7végén szinte csak bőgtem hogy nem igaz hogy neki már a második , nekünk meg egy sincs…..
Erre a férem azt mondta: Anya honnan tudod hogy nincs pocaklakónk mikor nem jött meg már 2hónapja??? Akartam szombaton tesztet venni de nem engedte, mondván, hétfőn úgy is megyünk BMC-be lesz UH és kezdődnek a vizsgálatok.
És lássatok csodát már írtam, hogy ahogy bementem az UH-ra én voltam az utolsó a sorban, és mondta Szűcs doki hogy hát sokat nem fogunk találkozni, én majd be tojtam hogy nagy a baj… mire mondta hogy gratulálunk Anyuka 7hetes terhes…. Így lett Filip nekünk.
Behívta a férjemet a segítsége és azt kérdezte a férjem: megnyugodtál????
Mondanom se kell megtiltotta hogy bárkinek is elmondjam, mondtam hogy ez nekem büntetés.
Másnapig bírtam… aztán megmondtuk a szüleinek is, nagyon örültek…
NE add fel mert egyszer mikor már nem várod bekopog a baba, nekünk akkor mikor már azt mondtam hogy nem lesz….

Rony
Örülök hogy előkerültél te is , nekünk 2 inszem után hirtelen kezdődött a lombik és teljesen úgy voltam mint te, hogy az IR miatt ami 1hónap alatt kicsit rendeződött úgyse fog sikerülni, az esélytelenek nyugalmával indultam neki. A férjem végig bíztatott és lásd itt a pocaklakónk és hihetetlen de már a félidőn is túl vagyunk.

Heni neked is nagyon örülök hogy megkerültél és ne add fel légy szíves, nektek is eljön az időtök. Még dolgozok úgy volt hogy ma van az utolsó napom, és délután kiderült, hogy mégsem marad abba az amit csinálok maradok még egy hetet, mert nincs semmi baj és jól vagyok, csak az a fránya koránkelés, de muszáj mert különben nem tudom elhozni Filipet az oviból.

Macs
Gratula a kis macsekokhoz.

Vikus
Üdv a fórumon. Én minden hónapban norculutot szedtem mert magamtól nem menstruáltam.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi szurkolást, de sajnos nem tudok petezsák fotóval szolgálni...ismét elvetélek :(
Most tacson vagyok idegileg, úgyhogy számomra most lezárult...én soha többé nem próbálom meg, de mindenkinek sok szerencsét kivánok :) Jók legyetek és sok babásodást!
ancsyka

Ancsy,
ez rettenetes, nem találok szavakat, csak a könnyeim potyognak ahogy olvasom soraidat!
Nagyon sajnálom, hogy ez történik Veled ismét!
És tudom, hogy ilyenkor nincs sok helye a vigasztalásnak, biztatásnak, de nézd, rengetegen vannak itt, akik már sokadszor futnak neki...ne add fel!Még nagyon fiatal vagy, lesz még babád, hidd el! Csak ne mondj le róla végleg!
Próbálj pihenni, és hinni, hinni, hinni!!!

Kép
judit0713

Ancsyka, írtam privit!

Rony, tudod már, hogy mikor lesz a punkció? Drukkolok nagyon!

Üdv az újaknak, és puszi mindenkinek!
Vendég

Kedves Ancsyka!

Nagyon sajnálom azt ami történik veled, nem tudom hanyadszor - de gondolom nem először. Istenem remélem ad neked erőt, hogy ezt elviseld. Bizonyára kiderítik mi ennek az oka és megtalálják rá a megoldást. Ha most fáj is a szíved de kérlek bizz a jövőben, próbálj tényle arra gondolni, hogy nem vagy egyedül - ha itt szétnézel általában mindenkinek rögös az utja.

Kivánok neked és minden vágyakozónak mielőbbi babásodást, a pocakosoknak meg még egy kis türelmet és egy nagy adag szerencsét

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Kubu!
február óta nincs menszeszem és ezért irta a doki a Norcolutot,h megjöjjön végre!azt olvastam,h nagyon elvékonyítja a méhnyálka hártyát és nagyon durva vérzést csinál! :shock: :shock: :shock:
Lukacsne!
Neked milyen volt a gyógyszer?
Szép hétvégét
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?