Új privát üzeneted érkezett!

Ezaz bévi, lazíts. És tessék megkérni Apát, hogy ezt NE hagyja, mint családfő.

Lazsálj csak! :-)

Én lassan elindulok haza, hogy időben odaérjek majd a dokihoz. Lehet, hogy este még bejelentkezek, mi volt. :-)

szilvás76

Évi miattam ne várd meg a postást!!! :shock: ha kész vagy spuri!! én 4 előtt tuti nem tudok menni!!!

Kép
gtunde75

Szilvás ha tudsz írj hogy mit mondott és jó mozizást nektek :D :D :D
Ti képeket szoktatok kapni ilyenkor igaz azt csak szabad szemmel látod mi van rajta nekem a doki mindig ad.Jó utat és vigyázz magadra a herpeszt meg mindenképp jelezd a dokinak.

Kép
bévi

Tündi,megvárom mindenképp, apa is vár csomagot.
Egyébként kész vagyok,csak öltözködnöm kell(meg gyorsan kajálok)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na ebéd megvolt,öltözködök,elrakom a fotómasinát is :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na basszus még jó hogy nem indultam el telefonálás nélkül. Csillagék még csak most kapják az ebédet az étteremben. (gyorsabb voltam...)

Így nincs hova mennem.(Kozármisleny kicsit odébb van)
Visszavetkőztem,oszt várok.
:?
Nem semmi :lol:

evilany

Na addig nézegetem a gmailt meg jól telerakom megjegyzésekkel :roll:

evilany

Hmmm...ha ledőlök aludni biztos hívnak,nem?
(úgy van ez mint anno a cigi és busz összefüggés...)

evilany

Na Tünde nem hagy aludni :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Sziasztok!

Múlt hét csütörtökön voltunk 18. hetes uh-n. Kb. 5 percig tartott... :?
Tegnap azonban Hajdú doktornőnél mindent megtudtunk. :D (Mekkora különbség van az állami és a magán eü. ellátás között!) :twisted:
A lényeg, pocaklakónk jól van, mindene megvan, korának megfelelő méretű (20+1-nek mérték, 312 gramm) és KISFIÚ!
Mivel a redukció miatt nálam nem volt magzatvízvétel (pedig a korom miatt indokolt lett volna) és AFP sem, nagyon alaposan végignézett mindent a Doktornő.

Múlt héten voltam védőnőnél szívhangot is hallgattunk (már 2x). Megdicsért, mert nem híztam még. (165 cm vagyok, 10. héten mért előszőr 55 kg-ot, ami változatlan maradt a múlt hét csütörtökig. ) Tudom, h a kilók most kezdenek feljönni, de ezen legalább nem kell izgulnom. Havonta járok hozzá, 1x volt már környezettanulmányon is nálunk. Legközelebb 29-én van jelenésem nála.

Nagyon szépek a pocakok, nem tudom miért "malackodtok" annyit, nincs miért! Klassz kismamispocik!!! :P

Pécsieknek jó talizást!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Csak nagyon röviden.
Gmailre tettem fel képet.
Bols, de jó!!! Gratulálok! Mi is Hajdú Krisztánál voltunk Kristóffal és fantasztikus volt! Először azt hittem, hogy katonatiszt lesz a néni, ahogy behívott, de aztán végtelen lelkes és kedves volt!
Jó talit!
Mennem is kell :(

bekri

Csak gyors bekukk.

Minden ok, kislány továbbra is , nyüzsgött, de háttal volt és takarta az arcát :lol:

velem is minden rendben.

Remélem, a tali jól sikerült.... :D

szilvás76

Szilvás ez szuper hír minden rendben igaz nem mutogata magát de nem mutiba készült úgy gondolja :lol: :lol: :lol:
Talisok mi újság???????
Itt mindjárt esik :? Én még mindig szarul érzem magam sajnos de most elhatározás volt én ezentúl nem szólok hagyok mindent nem érdekel.Majd ha meglesz a kismanóm akkor lefoglal teljesen most meg megpróbálok erőt venni magamon és a trehányságukon.

Kép
bévi

Többiek :shock: :shock: :shock: ??????

Kép
bévi

Sziasztok
Megjöttem :) jót dumáltunk az árkádban 19-ig. Barbival sajna nem sikerült találkozni,mert jelenése volt másik megyében du-ra. A csörgőket nagyon köszönöm Tamás nevében is :)
Elvileg Csillag hoz pár képet majd.

Bols gratulálok a kisfiúhoz!!

evilany

Először is!
Bols!
Gratulálok a piciny fiucskához :D

Nagyon jól érzetem magam a mai napon :)
Élmény volt barbiékkal találkozni! Gyönyörű gyermekei vannak!Tök szimpatikus az egész család!
Sajnos a pécsi tali nem jött össze,mert délután siettek máshova..illetve haza(Pestre az anyukájához).Viszont elmentünk egyet ebédelni :)
Utánna Évivel,Tündivel és Clárikával találkoztunk az Árkádban...nyaltunk egy kicsit :D dumcsiztunk!
Nagyon jól éreztem magam... :)
G.mailre csinálok egy külön albumot ha nem baj...Pécsiek címmel és felteszem az ott készült képeket!
Barbiékét még nem teszem fel,nehogy gond legyen hogy az engedélye nélkül rakok fel képet.De biztos vagyok benne hogy bele fog egyezni :D illetve felrakja magához a képeket :D
Szuper napom volt!!! :D
Régen csavarogtam-szórakoztam ennyit :D
Na befejezem hagyok másnak is teret.

Irány a gmail...rakom fel a fotókat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megcsináltam :D lehet nyálat csorgatni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hahóóóóóóó lányok :D ?!!?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mindenki annyira jól lakott a fagyival,hogy ide sem ül? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vagyok,nézem

evilany

Na jó akkor én is lelépek..majd holnap visszaolvasom :D
Jó éjt-sziasztok! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

oké-Évi :D
ezt megvárom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dehogy laktam jól,hazajöttem egy csomót ettem :?

evilany

én most fogok...persze csak körtét :( szigorúan :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Persze :)
Beülök egy kád vízbe kiáztatom magam holnapra(mosogattam,ettem,összeszedtem a tiszta ruhát,megetettem a cicókat)
Jók a képek _:)

evilany

ugye?nekem is tetszenek :D
na elmegyek lepihenni.......hosszú napom volt :(
de nagyon élveztem!!!!!!!!!! :D:D:D
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hahó!

én is megjöttem! jó volt nagyon!

Évi! még egyszer köszi a mottyot! :) azóta is azokat nézegetem itthon! :lol: jó pihenést a hétvégére!!! :lol:

Csillag a kislányod tünemény! igazi kisCsillag! :) :lol: :lol: köszi a képeket! szupik lettek! :lol:

Clárika! igazán nagyon szép kismami vagy élőben is!!! ne foglalkozz a hülyékkel! :wink: légy büszke Magadra!!! :lol:

bols gratulálok a kisfiúhoz! :) végre enyhül a nőuralom!!! :lol: örülök, hogy minden rendben van a kis tökössel! képet kapunk?

Kép
gtunde75

Na én is idejutottam, csak rendet raktam, mosogattam, meg megsütöttem a töltött zsemléket :)
Megyek, nézem a képeket!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hű....
Tényleg hízott a képem :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Anyukám nagyon lányt vár:

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?it ... 46#gallery

Ezt vette most a picúromnak! :)

Clárika
Kép
clárika

Akció a Tescoban:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Hát csajok, tudtok élni :D Egészségetekre :)

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Ircsi, megelőztél. :-)

A tegnapi adataim:

Cg: 2000
FU: 1/K
Magzat fekvése: KPF (fejvégű)
magzati mozgás: rendben
oedemma: nem észlelhető
szívhang: 135/min
szívm: rendben
placenta: mf

BPD: 6.1 cm
HC: 21.45 cm
AC: 19.4 cm
FL: 4.3 cm

EWF: 617 gr

szilvás76

Jó reggelt! :)

Évi jó hétvégét nektek a Magyar tenger partján! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt mindenkinek!
Igen Tina...tudunk élni :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Bévi a kamaszokkal nem könnyű bánni mindegy, hogy te vagy az anyukája vagy nem akkor is nagyokat tudnak hisztizni és megbántani. Lényeg egyik füleden be másikon ki majdcsak megtaláljátok a közös ''nyelvet'' ezért ne idegeskedj!!!!!!

Bols gratulálok végre gyarapodnak a kisfiúk is :lol:

Bekri hova siettél már megint???

Évi kellemes hétvégét nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Pécsiek látom jól szórakoztatok 8)

Kép
Kép
melisch

Ugye milyen jó végre az igazat olvasni??

Imádom ezt a doktort !

Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez?
Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!

K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.

K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.
A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.

K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....

Q: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
A: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!

K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM!!!
.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?

K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?
V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!

Q: A csokoládé káros?
A: Megőrült?
HELLO
Kakaóbab! Az is zöldség!!!

K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.

K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
V: Hé! A "kerek" is egy forma!

Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.

És ne felejtse el:

Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!

ÉS......

Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.

1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

Mi ebből a tanulság?

Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz..........

:lol:

Clárika
Kép
clárika

Herpesz.
Megkérdeztem, kenni lehet, csak gyógyszert ne szedjen rá senki.
Azt mondta a doki, hogy ez általánosan igaz mindenre, hogy a helyi kezelés mehet, csak szájon át óvatosan a tablettákkal.

...hátha hasznos valakinek az infó.

szilvás76

Jó reggelt
Pakolászunk készülődünk,bár ráérősen,még ebédelni az Iparosban fogunk utána indulunk. Végre jól aludtam :) viszek egy csomó könyvet hátha rossz idő lesz :?

evilany

Hát 13 fokot ír a Balatonra és 2 mm csapadékot... :? meglássuk.

evilany

Évi, nézd optimistán:
Még mindig jobb, mintha 2 fok lenne és 13 mm csapadék! :-)
Biztos jó lesz, csak jó meleg ruhákat vigyél... :-)

szilvás76

Velem nem beszélget senki???????? :?
Na jó, megyek dolgozni... :-(

szilvás76

én itten vagyok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát Szilvi ammá igaz :)
Max alszunk 2 napig,azt is szeretem.

evilany

na lelépek kutyit sétáltatni :)
ppppáááááááááááááááááááá :)
aztán nagybevásárlás :D Lidl :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

No,elindulunk lassan,igaz még csak Pécsen...
Kép
majd jövök :) ezt vegyétek nyugodtan fenyegetésnek! :lol:

evilany

Bols, Gratulálok a kisfiúhoz!

Szilvás, örülök, hogy minden ok volt az uh-n!

Évi jó pihizést!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

jó régen nem jöttem, sok dolog volt. Látom taliztatok tegnap, irigy-irigy vagyok! :D :D Képeket még nem láttam, de pótolom hamarosan.

Évi,
nagyon jó pihit nektek a Balatonnál!

Bols,
jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van veletek! Kisfiúhoz gratula, alakul a táblánk színe :wink: . Én is anno a Hajdu Krisztinánál voltam a 12. heti genetikán, nagyon jó szakember!

Szilvás,
de jó, hogy minden rendben a pici lánykával. Lánynévnél, nálunk is a Zille, Zita, Jázmin van tervben, bár elsősorban fiúból vagyunk felkészülve... :oops: :oops:

Bocsi, hogy csak ennyire terjedt a figyelmem, időm, de meló van, meg ma 3-ig vagyunk, így pörgetnem kell, ha időben szeretnék indulni, márpedig szeretnék :wink: :wink:

Szép 7végét. vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?