Helló Lányok!!
Köszönöm szépen a kedves fogadtatást
O.Ági- Én anno még osztálykiránduláson voltam Erdélyben, nagyon megfogott a természet szépsége, iszonyúan gyönyörű arra felé minden, viszont az a nagy szegénység ami ott volt
Ez még most is így van??Vagy már ők is lehagytak minket???
Mikegirl- Én régen nagy zugolvasó voltam itt a babaneten, és olvasgattam a te régi topikodat is, megmaradtál valahogy az emlékemben, mert tettél fel egy fotósorozatot a kis családodról, te egy gyönyörő vörös hajzuhataggal, férjed nagyon jó képűen, a kisfiad pedig tüneményesen szerepeltetek a képen, egy igazán csodaszép család vagytok, ezt akkor is megállapítottam
Volt nálatok egy lány ( talán Panny), akinek iker lányai voltak és annyira imádtam az irásait, mindig szét pusztultam rajtuk
Panndi- A te topikodat is olvasgattam, de azt a barátnőm miatt, ő 2009.májusára volt kiírva szülni, aztán áprilisban született végül a kisfia...Ő nagy NLCafe-s fórumozó volt, én meg mindig tőletek gyűjtöttem az infokat
Rád különösen emlékszem, mert annyira picurka volt a hasad, mint nekem egy jó tányér chilis bab után, és nem rossz értelemben, remélem nem haragszol meg érte, de annyira hihetetlen volt,hogy egy ekkora baba lakott abban a csöpp pocakban
Henne- Nekünk van egy lakásunk Óbudán, és tegnap hívta az alsó szomszéd Anyukámat, hogy beázott tőlünk ( ki van adva a lakás), remélem nem te vagy az
Mai Uh-hoz drukk++++
Ritya- Neked is egy nagy kalappal mára az Uh-ra
Mabkaja- Isten hozott!!
Én is most csatlakoztam
Eclipse-Szép az új vonalzid
Én majd a 12.héttől akarok elkezdeni tornázni, van Rubint Réka terhes tornám, azt tervezem csinálgatni
Lucuzs- Téged már "ismerlek"
.Remélem Bogi már jobban van!
Sophie27-Én nem tudom , hogy hogyan mennek ezek a terhesgondozásos dolgok, mivel nem otthon élek és itt nálunk másogy vannak, nincs védőnő se
Vayacon- Remélem jól vagytok
Panny- Olvastam a kálváriádat, örülök, hogy jobban vagytok, minden rendben lesz 12-én
Aranyoska- Nagyon szorítok és minden okés lesz, ez biztos
Gratulálok a betöltött 12.héthez, én is szeretnék már ott tartani
Én ma mostam, pakoltam, mosogattam, olyan szép idő van, jó lenne kertészkedni, de nem vettem virágokat
Megyek megnézek egy Született Feleségeket
Jajj valaki írta, hogy olvassa a " Barátnőim a terhességről" című könyvet, én is olvastam, nekem nagyon tetszett
Mindenkinek szép napot!
Ancsa