Hatalmas gratula Adiadi: nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk Nektek! Amint tudsz gyere képekkel!
Mucus: hajrá....már alig vároma Ti képeiteket is, tök jó lesz! Ne aggódj, mindena legnagyobb rendben lesz...remélem jól vagy és nem nehéz a terhesség vége...?
Nita álatok mizu?
Bettike: Te is írhatnál magadról, hogy hata closty...
Boganna: Nálatok mizuójs, ha van időd tehetnél képeket a hercegnőtökről!:)
Melisch: hogy visled a hétköznapokat, mi volt a kiscsajszira a családi reakció?
Tegnap kiderült, hogy Beni ekcémás is...f.sz., de inkább ilyenek jöjjenek, mint vmi genetikai szar, ezzel vígasztalt Ati.
Próbálok tanulni, de rohadtul nem megy...pedid muszály lenne...a legnagyobb gonom, hogy Benit nem merem itt hagyni, ha felutazom vizsgázni...
Ma ANyám megint kedzte, hogy Beninek azért van ennyi baja, mert nem kapott anyatejet, meg milyen hülye vagyok, minek vagyok itt...
hülye vagyok, hogy gyereket szültem apa nélkül, mert én csak arra vagyok jó, hogy ott hagyjanak...már csak röhögök ezeken, ő ordít, én meg mosolygok, de legbelül k.ra fáj....
Mondtam, hogy marha jó az is, hogy fél év alatt 3X vitte el Benit sétálni....ebből egy a héten volt 15 perc...
Persze apám is igazad ad neki, hogy emmire kellő vagyok, és nem csinálok semmit itthon...persze, ha Beni sír, mert sírós, mindenki menekül....Mondta Anyám,hogy ő annyit vigyáz a Benire, mint a másik nagymama, annak arányában...
És ami a legbosszantóbb, hogy mások előtt mindig azt mutatja, hogy ő milyen jó nagymama. Engem meg mindenki cseszeget, hogy mennyit tesznek...aki nem tudja mi a szitu. Meg Anyám mindig mondja, tudja azt mindenki mekkora szégyen egyedül nevelni egy gyereket....kit érdekel...és ha egyedül nevelem...nehogy ezért én legyek már szar ember...legalább családom lenne...
A tej miatt meg tényleg így is szar anyának érzem magam...
Beni 67 cm és 7590 g, most megállta növésben.gyógytornászunk azt monsta 8-9 hónapos a hosszúsága alapján.
Tegnap voltunk oltáson ,a doki kiakadt, mert nem engedtem, hogy a prevenart a másikkal adja be, mondtam jövünk kétszer, inkáébb, de mmúltkori kettes fogat után nagyon beteg lett, és azt nem szeretném...nem részleteztem neki,hogy mi a szitu, de besérült azt láttam. Nem értem miért, hisz ő mondta, hogy nagyon rossz az immun krendszere, ja és vmi gombáni is vana pelus vonalán, de nagyon csúnya, a vicc, hogy már látta....így én nem voltam szenya a dokinénivel, szépen elfogadtam , amit mond és behúztunk a magándokinkhoz, akia gasztrósunk is,és ő tök más dolgokat írt fel...Egyébként aranyos idős néni a házi dokink, és választottam is, nem a kinél körzetben lennén, csak nem szereti, ha a szülő kér...de ez van.
Jaaaaaaaaaaaaaaaah
a kersztelő...ezt még muszály csajok bocsika....tegnap jövünk haza a dokitól, és megállít a sekrestyés, nagyon kedves egyébként, és mondja, hogy akkor 11 jó, mert lenne másik kersztekő is, persze mondom, de akkor a plébános atyának jó a pünkösd, mert eddig nem volt jó( tesómhoz, de főleg Attila húgának szünetéhez kell alkalmazkodni)ezért csaka pünküsd jó, meg akkor még úgy volt, hogy Attila megy vissza. Geéybként írtó sok lóvét fog bebukni ha haza jön...szóval ránk jár a rúd! A lényeg, hogy kiderült, hogy Anyukán a tudtom nélkül szomatra szervezte a kersztelőt, mondtam, hogy akkor legyen ott a giminél, ahol tesóm tanul, szép hely, ott az apátság...vagy Somlón Attiláéknál, erre ő mondta, hogy akkor nem jön....
Mindegy...bocsi, hogy kipanaszkodtam magam, rem legalább így jobb lesz....