Ancsyka- Köszi szépen
Pár nap és te is hozol ilyen képet nekünk, ez tuti
Gabi- Neked is köszönöm
Hogy vagy egyébként??Reggeli rosszullétek?Derekadnak jobbulást!Milyen dokikhoz rohangáltok?Ja, most olvasom
Köszi a vonalzódicsit
Angyli- Igen is hinni kell a mesékben, vagy sorsban, szerencsében, Jóistenben, valami felsőbb hatalomban, ami egyszer a kegyeibe fogad egyszer eltaszít magától, de hinni kell valamiben, amibe lehet kapaszkodni
Zsu- Köszi neked is!!Na akkor azért minden rosszban van valami jó, mert bár minden leletet újra kell csináltatnotok, azért alég pikk-pakk fog menni
Betty- Munkahelyen nagyon kedvesen reagált a főnök asszony, gratulált és mondta, hogy ez nagy boldogság nekem, de nagyon rossz a cégnek, mert hogy innentől kezdve nem dolgozhatom reggel 6 óra előtt ( haha, nincs többé 3.30-ra járás
) és este 20 óra után sem, ami szintén viccses, mert ahol eddig voltam 18.30-21.30-ig dolgoztam, szóval fogalmam sincs hova fognak beosztani, bár nagyon remélem, hogy sehova, mert 2 hét múlva ha megyek UH-ra, akkor kiakarom harcolni, hogy itthon maradhassak végig
Jön a nyár, süt a nap, ugyanannyi pénzt keresnék, mintha dolgoznék, akkor ki akar dolgozni????
Ancsu- Apának a hormonsort leszámítva ugyanazokat kell nézetni mint neked vérből, AIDS, Hepatitis.....Clamydia és rákszűrés nem, na meg mellrákszűrés sem kell:D
Suzy- Van aki fokhagymás hal evés után megy a fogorvoshoz???
Hát nem csodálom, hogy majdnem kidobtad a tacskót, még nem "terhesen" is lehet sikerülne
Én most kicsit visszafogom magam kaja ügyileg, mert már híztam és elvileg az első harmadban nem is szabadna
53 kg-nak mért az asszisztens tegnap, mondjuk ruhában, de hát akkor is
Bri- Remélem megérkeztél és már ott ülsz a gyönyörű virágzó fák alatt, azért nem jössz
Én ma már mostam, mosogattam, pakoltam, Szüli Felit néztem, kedvem lenne ki menni kertészkedni, de nincs mit, nem vettem virágokat még a kertbe, csak az ablakba, de azokat már rég elültettem
Jajj csajok nem ismer valaki egy jó és megbízható vízvezetékszerelőt Bp-en??A lakásunkban otthon valami gáz van, hívott az alsó szomszéd, hogy beázott