Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

hát, ahogy itt olvaslak Titeket, nekem marha szerencsém van a babóval... még sose ébresztett fel... sőőőőt... én még tudok hason is aludni!!! :lol: :lol:

eddig csupán 5-6 kg-ot szedtem fel... a testtömegindexem 22, szóval a normális kategóriába tartozok...

én se eszek hétközben főtt ételt, ellenben rengeteg kefírt, teljes kiőrlésű kiflit, gyümölcsöt és műzlit... és esténként nagyokat vacsizok! tegnap pl 6 szelet beiglit és egy nagy szelet gyümölcstortát, fél kg paradicsomot és egy nagy tányér mézes műzlit...
húúúú... ezt még leírni is rémes... :shock: közben még rágcsáltam mogyorót is.... :oops:

Kép
gtunde75

hát igen...aki olyan alkat...nem látszik meg rajta...
de én is...megeszek egy szenyót...és hupsz..rajtam van :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és íme... :) Hála istennek minden ok ezek szerint :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek...apinak átadom a frontot :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nekem elég csak megkenni a szenyót :)
Tünde irigyellek :)

Na eldöcögök a védőnőhöz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

jóóó, azért Ti pár héttel előrébb vagytok, és pont ezek azok a hetek, amikor igazán megindulnak a kilók...
egyébként alapban én is nagyon hízékony vagyok! de most valahogy nem annyira...

én voltam ám bulimiás is anno ...szóval rengeteget küzdöttem a súlyommal...

Kép
gtunde75

Tündi csak nem...?
:shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Tegnap már fáradt voltam bocsi.
A lényeg Lili nagyon jól van, doki szerint minden szuper. Minden mérete a korának megfelelő.
És persze még mindig lány, ismét szétrakta a lábát. :D :D :D
A következő látogatás 4 hét múlva, de addig lesz még egy vércukor vérvételem is.
De ma is voltam ilyenen, de mivel az más fajta, ezt nem fogadja el a védőnéni. :?
Most megyek dolgozni, mivel kolleganőm 1,5 hétig nem volt és vele kell megbeszélni a dolgokat.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi csak nem...?
:shock:
de bizony... úgy 5-6 évig küzdöttem vele... :shock:

Kép
gtunde75

Tündi az kemény.....

Még jó, hogy nem lett semmi bajod!
Barinőm is evvel küzdött, csak ő még annó nagyon fiatal volt, így már 14 évesen abba is maradt a menzesze, anorexiás is volt....
Én ha akarok ha nem, soha nem tudok hányni!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika én se :) amit megeszek vissza nem adom :)

Megjöttem,minden rendben,védőnőnél se volt több a súlyom :D majd 1 hónap múlva megyek újra.Szívhangot nem nézett,hát ez van,az éjszakai műsor után tudom hogy jól van a fiatalúr...
Most eszek aztán ledőlök,4re megyek fodrászhoz.
Mai napom nem lesz vmi hasznos...
Majd holnap..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.07 12:28-kor.

evilany

Clárika hányni "szerencsére" én se tudtam soha, pedig már a fogkefét is ledugtam a torkomon... :shock:
viszont marokszámra ettem a hashajtót, ittam a szennalevél teát...
úgy tartottam valamilyen szinten kordában a súlyom, hogy hétköznap lefogytam 5 kg-ot, hétvégén két nap alatt vissza is híztam... :? kemény volt, de kijöttem belőle...

Kép
gtunde75

Pff Tündi az kemény... Ehhez képest milyen csini vagy és jól tartod a súlyod!

evilany

... akkor jöttem rá, hogy nagy a baj, amikor már ott tartottam, hogy a kukából is kiettem otthon a kaját... :? szóval megjártam a poklot én is, mint sokan itt közülünk! :wink:

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]P írta:evilanyff Tündi az kemény... Ehhez képest milyen csini vagy és jól tartod a súlyod!

köci! :oops: :lol:

Kép
gtunde75

Na,eldőlök a kanapén...

evilany

Hű, de eltűnt mindenki!
Még 1/4 óra s megindulok haza.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Woody, hol voltál ma vv.en és miért nem fogadja el a védőnő??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok, dolgoztam, most is csak elköszönni jöttem, megyek Gyerkőcért. :-)

szilvás76

Sziasztok!
Csillag örülök hogy jól vagy és,hogy minden rendben veled,veletek.Nagyon nagy hasad van tök aranyos és nem vagy disznó egyáltalán se csüngős semmi
Evilány akkor nem hagyott pihenni a picurod én is voltam már úgy,hogy éhes voltam és meg sem állt szóval szerintem az volt rá hatással
Clarika:te vagy már csinos mangalica atya ég nagyon csini kismama vagy legyél büszke magadra.
Tünde minden elismerésem a tied
Woody gratula Lilihez jaj én is alig várom lássam a gyönyörű kis Lilimet:)
Én ma egész nap takarítottam de még nincs vége most főzök majd nokedlit csirke paprikással tejfölösen és uborka salátát.
És a szerelő még most sem hozta a mosógépet vesszen meg
:twisted:
Nekem jövőhét kedd védőnő nekem már nézet szívhangot csak úgy rendeségből de a doki is nézet már oda is jövőhéten megyek.
Én már voltam 4D 16 hetesen akkor is láttam a drágát nagyon cuki,meg majd 24 hetesen megyek megint de olyan nehéz kivárni pedig én elég sokat láttam már magánrendelőben a doki mindig mutatja uh és képet is csinál de én nézném minden nap:)Majd lehet még rá alkalom pedig.
Sok puszi nektek :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Melisch
Akkor lehet, hogy van igazság abban, amit mondunk? :wink:
Lehet enni édességet, de tudni kell mértéket tartani! És ne az édességgel helyettesítsük a normális kajákat!

Clarika
Olvastam :cry: (azért én kiváncsi lennék a másik oldal verziójára is :oops: :? )
Amit feltettem BMI-szerinti hízás az rendes szakkönyvből való! (Rigó J.--Papp Z:A várandós nő gondozása) :wink:
Egyébként meg ez is olyan, hogy mindenki azt tartja inkább elfogadhatónak, ami a SAJÁT érdekeinek jobban megfelel.
Lesz még számtalan ilyen. (igény szerinti szoptatás/rendszer szerinti, együtt alvás/különalvás, napirend legyen/aktuális igények határozzák meg a napunkat, stb.)

Csillag
Én is hajlamos vagyok a hízásra... és eddig olyan 3 kg jött fel rám. Pedig én még rá is foghatnám a sok-sok hormonra, amit a lombiknál kaptam. :?
Jó nagy a pocakod :roll: :roll: :roll:

Évi
Nyugi! Tomi baba nagyon jó, védett helyen van!
Töltött káposzta nagyon jó!!! (husi, káposzta...én nagyon kevés rizst szoktam a töltelékbe tenni :wink: )

Woody
Lilit össze kell kötni Katussal... folyton szétrakják a lábukat :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Miért nem fogadja el a védőnő a vérvételed?
Én már vagy 2 hónapja nem is voltam nála :oops: :oops: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimádó,Ircsi én a mensmentisbe járok 4 hetente ellenőrzésre.
De ott a 12. héten volt glükózos terhelés, azóta tesztreggelit kell elfogyasztani (ami azt jelenti, hogy a saját reggelim) és 1 órára rá veszik le ismét a vért.
Na ezt szépen elmondtam a védőnőnek (vittem a papírokat is), ő meg azt mondta, hogy ez szép és jó, de kellene (kötelező) a normál vércukros vizsgálat a kiskönyvbe. És tegnap a doki is azt mondta, hogy jó lenne normál vizsgálat 0 perces és 120 perces.
Hát ez van, ezen már nem múlik a dolog. Végülis kellene mennem vizelet miatt is akkor a Jánosba.
Ircsi, nekem havonta kell menni a védőnőhöz. De most azt mondta, hogy elég csak a 30. hét környékén.

Bévi, 4D-n én is voltam már a 17. hét végén, de pont most beszéltem meg a párommal, hogy 1-re még elmegyünk kb 29. héten. Én is alig várom az uh időpontokat. :D

woody

Woody, te ma reggel voltál a Mensben? Én is. Én is reggelizősön voltam. Mikor voltál?

babaimádó
Kép
babaimado

Évi tudom tudom, hogy te rendesen főzöl és miután elküldtem éppen arra gondoltam, hogy bagoly mondja verébnek, mert tegnap én sem ettem főt ételt, rá sem tudtam nézni a sok zabálás után.

Na én is megjártam a kisasszonnyal mikor hazamentünk délután 5 fel indultunk, az úton vacsiztunk és majdnem 11 óra lett mire hazaértünk. Persze Picur végig aludt és mikor éjfél után ágyba bújtam elindult a rúg-kapálás. Na forgolódtam én magamnak egy jó ideig míg végre elaludtam. Amúgy is nagyon rosszul alszom egész terhesség alatt de nem érzem éjszaka rugdosni.

Woody remélem az én lányom se növeszt pucukát következő uh-ig :lol: :lol:

Tünde azért ezt ijesztő még olvasni, hát még átélni juj :shock:

Kép
Kép
melisch

Woody, Babaimi
A dokimmal úgy beszéltük meg, hogy a rendes cukorterheléses vizsgálatot csináljuk meg (+inzulin).
Egyébként meg fruktózamint, HbA1C-t nézünk.
(egyeztettem a MM-s doktorral is :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi irtam pü.

Melisch OK :)

Clarika,Tündi,akkor találkozunk a Domus parkolóban arra gyertek ahol leghangosabb a röfögés :) ott vagyok tutira.
Clarika viszem a nadrágot,Tündi neked pedig az első pakkot :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.07 16:29-kor.

evilany

Igen, ma voltam reggel. Kb. 7-re értem oda, piros v nyakú pulcsi volt rajtam. Elején az ajtónál ültem, utána a kanapén.
Ez nagyon vicces, hogy te is ott voltál. :D :D :D

Ircsi, nekem eddig Rencz dokinő azt mondta, hogy nagyon jók az adatok. Így nem is izgulok a másik vérvétel miatt se, tuti jó lesz az is.

woody

Melisch, tuti nem fog!
Csak annyira vicces, ha bárkinek mondom, hogy kislány, akkor mindig azt mondják, hogy azt el lehet nézni és majd ha kint van akkor tuti.
Én szerintem meg nincs így! Én tudom, hogy Lili van bent. :D

woody

Sziasztok !

Leírom gyorsan az epres süti receptjét annak akit érdekel :

Hozzávalók:
1 nagy pohár joghurt (én 2 szoktam de csak a joghurtból )
3 joghurtos pohár liszt
2 pohár cukor
1 pohár olaj
3 tojás( ha nagyon kicsik akkor 4)
1 sütőpor
1 van. cukor
eper ( vagy más gyümölcs )
tetejére zselatin

Ezeket jól kikeverjem a tésztába lehet gyümölcs darabokat keverni de nem muszáj. A tepsibe sütő papírt teszek ebbe öntöm a tésztát és 150 fokon 40 percig sül , ha kihűlt a tetejére szelem a gyümölcsöt és ráöntöm majd a zselét .

És kész ennyi nem bonyolult .
Vendég

Képzeljétek ma voltunk megcsináltatni az apaságit az önkormányzatnál :) 15 perc alatt kész volt nem kellet semmi hozzá csak a : személyes irataink személyi és a lakcím kártya a kis könyvem és a védő női igazolás hogy mikorra vagyok kiírva naplószámmal ellátva és kész ennyi .

Még meg is lepődtem hogy ennyi csak pedig úgy felfújták hogy ilyen bonyolult lett meg olyan bonyolult és élet társi szerződés kell közjegyző előtt közben semmi sem változott mint 7 évvel ezelőtt ugyan ezek az iratok kelletek akkor is.

Na szép mondhatom átverik az embereket!!! :x
Vendég

Woody, 7 előtt 5 perccel volt a 2. vérvételem és 7-kor már mentünk is. Szerintem összefutottunk, de nem tudom, ki volt piros pulcsiban. Nem szőkés kleó hajad van és 6:52-kor mentél be az 1. vérvételre?

babaimádó
Kép
babaimado

halihó
írtam délután,de nem küldte el :(
voltunk Fannival dorkót venni....
vettem magamnak "kismamacipőt" bebújósat 2990,-ért a deichmann-ban :D

Fancsa vett a leendő tesójának cumisüveget :D
Nagyon kis aranyos :D(persze nem vontam le a pénzéből...nehogy már ő vegyen cumisüveget)...de ezt nem tudja :)

Kép

Kép

teszveszen vettem babónak és Brigim ikreinek zenélő forgó játékot 2150,-/db

a pillangós :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most már egyre jobban vagyok...vásárolgattam és ez feldobott :D

persze a cumisüveg világoskék...mindenki fiut vár...már lehet hogy én is...
végül is nem mindegy milyen színű üvegből iszik a pinduri???????? :) -dehogynem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody, megnéztelek a fotóalbumban és igen, mellém ültél le reggel :D . Után aén bementem 2. vérvételre utánad és már indultunk is haza.

babaimádó
Kép
babaimado

Na lányok ti aztán tudtok ... :lol:
Ismeritek egymás életét, gondját, baját, vágyát, s elmentek egymás mellet :D

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]N írta:clárikaa lányok ti aztán tudtok ... :lol:
Ismeritek egymás életét, gondját, baját, vágyát, s elmentek egymás mellet :D

na igen, ez tényleg vicces! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

furi dolog...de van akinek hirtelen nem ugrik be a másik arca...Tündi!(én is összekevertelek legelőször-emlékszel) ?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

olvasgatom a fórumot és babónak valami nagyon tetszik(miközben jókat mosolygok) :D
ez viszont nekem tetszik :D

holnap megyek babaruhákat nézni (amit már említettem) ami engem nem érdekel azokat lefényképezem és felteszem ide nektek(árakkal)...hátha valaki vevő rá...aztán majd megbeszéljük a szállítást

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is mondtam neked hogy még jön Tünde... is :D közben már ott voltál...névcsere történt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fiús anyák vagy a lányos anyák pattanásosodnak?

Clárika
Kép
clárika

én pattanásosodok és csúcsos a pocakom! :)

Kép
gtunde75

én is csúcsos vagyok...pattanás még nincs :)
széltében nem hízok...ezt nem értem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és nem tudom babó nemét :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fancsával én is csúcsos voltam...Lacával szélesedtem keményen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csajok ti jól vagytok?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:)
Tünde, megcsillogtattad a reménysugarat ismét :)

Clárika
Kép
clárika

lányos anyukák...jajj nekem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na látom velem nem beszélget senki :D
le is lépek pihikézni :D
mindenkinek jó éjt!!!
Évi nyugodt alvást! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75n pattanásosodok és csúcsos a pocakom! :)

Én nem pattanásosodom és a pocakom se csúcsos... és nem voltam hányós sem...
Az eddigi UH-k alapján meg tényleg Katusom lesz :lol: :lol: :lol:
Tündének meg a kromoszómák biztosak.... :wink:

Itt se látok semmi olyant, amiből következtetéseket lehetne levonni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi

Csak próbálkozok! :)

Egyszer fiúként gondolok rá, egyszer meg lányként, hogy ne érjen majd csalódás :lol:
Meg nehogy ferdehajlamú legyen e miatt :lol:

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?